Beyaz Gazete Ana Sayfa
Video Ana Sayfa
WebTV
Dizi
Bölüm 50, Fragman 1 | Medcezir'de Yaman ve Mira barışıyor İzle
Güncel Videolar «geri 1 ileri»
Genişlet Işıklar Sitene Ekle
26 Kasım 2014 Çarşamba günü yayınlandı

Bölüm 50, Fragman 1 | Medcezir'de Yaman ve Mira barışıyor İzle

Medcezir yeni bölümde Yaman yaptığı herşeyi unutturacağına dair söz veriyor! Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'lı Medcezir dizisinde bu hafta Mira Yaman'a bir şans daha vermeye karar veriyor. Medcezir'de Yaman Mira'dan özür diliyor ve yaptığı her hatayı tek tek telafi edeceğini söylüyor. Mira ise onu affettiğini fakat hemen her şeyin eskisi gibi olamayacağını belirtiyor. İşte Medcezir 50. bölüm 1. fragmanı....

Medcezir Dizisi


Medcezir 50. Bölüm Fragmanı ve Yaşanacak Olaylar
Yaman ' ın kalbinden dökülen notalar Mira ' nın piyanosunda canlanır. Aşkı ve pişmanlığı anlatan müzik Mira ' nın kalbindeki buzları eritir. Yaman sonunda affedilmeye çok yakın olduğunu hissederken, Mira ondan zaman ister.

Mert'in yeni planı!
Okulda düzenlenecek olan dans gecesi herkesi ayrı ayrı nedenlerle heyecanlandırır. Mert Uzay ' la rekabet içinde Eylül ' ü etkilemek için yeni bir hazırlık içine girer ve planlarına Yaman ' ı da dahil eder. Mert Uzay'a karşı büyük bir zaferin peşindedir...

Yaman bu sefer sabırlı!
Yaman ise Mira'nın istediği zaman konusunda son derece hassas ve Mira ' ya saygılıdır. Ama bu süreci hızlandırmak için de elinden geleni yapmaktan da vazgeçmez. Düşündüklerini uygulamaya koymak için Mira ' ya çok yakın birinden yardım ister. Büyük gece büyük heyecanlar yaşanacaktır.

medcezir
Yayın Günü: 28 Kasım Cuma
Yayın Saati: 20.30

Medcezir 49. bölümde neler oldu ?
medcezir

Kenan yine yaptı yapacağını
Kenan ' ın yaptığı hırsızlık Yaman ' ı derinden yaralar. Bu olay Mira ' dan neden uzak durduğunu Yaman ' a bir kez daha hatırlatır. Yaman kendini suçlarken, onu gerçeklerle yüzleştiren Mira olur. Ayrılıklarının gerçek nedenleriyle ilgili konuşmaya başlarlar... Yaman için bu da bir adımdır. Ama Mira hala kırgın, hala yaralıdır.

Yaman'a doping!
Sedef, Mira ile dertleştikten sonra umutsuzluğa düşen Yaman ' ı tekrar umutlandırır. Yaman “pes etmemelidir”, “vazgeçmemelidir” ve yapmayı düşündüklerini “ertelememelidir”. Bu cesaretlendirmeyle Yaman, Mira ' ya sözle dile getiremediklerini dile getirecek başka bir yol bulur.

Mert'in endişeli bekleyişi
Mert ' in açık arttırmada, “başbaşa bir yemek ödülü” olarak hiç tanımadığı biriyle yemek yiyeceği gün yaklaştıkça iyice gerginleşir. Üstüne Eylül ' ün uzakta olması, ve bu yemekle ilgili kıskançlıkları bu esrarengiz yemeği daha da zorlu hale getirir. Ve Mert yemeğe götüreceği kızın kim olduğunu öğrenir.
Öte yandan Deniz ' le yaşadığı yakınlaşma Selim için aynı zamanda geçmişe bir veda anlamına gelir. Deniz ' in bambaşka bir heyecan içinde olduğunu fark eden Selim onun hislerine ayak uydurmak için elinden geleni yapar.
Yaman geçmişinin Mira ' yla arasına girmemesi için artık daha da kararlıdır. Mira ' ya kendini affettirmek için çok özel bir sürpriz hazırlar ve Mira ' ya doğru cesur bir adım atar.

medcezir
Yayın Günü: 21 Kasım Cuma
Yayın Saati: 20.30

kaynak : starrv.com.tr
Medcezir Dizisi Hakkında
Yaman’ın romantik sürprizi, Mira’yı Yaman’a bir adım daha yaklaştırır... Yaman, bugüne kadar tanıdığı bütün erkeklerden çok farklıdır. Mert’le geçirdikleri gece Eylül’e aşkın yepyeni bir yüzünü gösterir. Eylül de o gece kalbini usulca Mert’in ellerine bırakır. Selim’le Ender habersiz geldikleri için mahcup, sessizce evden ayrılırlar, doğruca şirkete giderler ve Asım Şekip Kaya’nın kendilerine açtığı savaşa hazırlıksız yakalanırlar... Kenan’ın ...
devamı


Feedback
Bu sayfa veya içerik ile ilgili bir sorun olduğunu mu düşünüyorsun?
Lütfen bir kaç saniyeni ayır ve aşağıdaki form ile bize bildir
Mail Adresiniz:
Resim Doğrulama Kodu Kodu Yenile
HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız.
Ajanslar