Haber Arşivi

Futbolda Şike Kumpası davasında karar! Hidayet Karaca'ya 1406 yıl hapis...

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu gerekçesiyle 88 sanığın yargılandığı davanın karar duruşması başladı. Mahkeme heyeti, davada sona gelindiğini söyledi. Duruşmada, mahkeme heyeti başkanı kararı okuyor.

4 Haziran 2021 Cuma   11:40:06

Emekli Maaşına Zam Yapılacak mı? Memura Zam Müjdesi Geldi!

Emekli ve Memur maaşına yapılacak zam için geri sayım başladı! Emekli maaşına yapılacak zammı enflasyon oranı belirleyecek. Son dakika emekli ve memur zamları belli oldu! Emekliye müjde verildi. SSK, Bağ-Kur maaşlarına zam geldi! Emekliyi şok edecek zam...

4 Haziran 2021 Cuma   11:22:18

Diyarbakır'da 'petrol yok' denilip üzerine beton dökülen kuyudan petrol fışkırıyor!

Diyarbakır'da bulunan Yenişehir-1 kuyusundan çıkan petrol görüntülendi. TPAO'dan, konuyla ilgili açıklama geldi. TPAO'dan yapılan açıklamada, "Diyarbakır’ın kuzeydoğusunda yer alan Yenişehir-1 arama kuyumuz, bugün itibariyle artezyen akışa geçti. Milli enerjide güçlü Türkiye için çalışmalarımız devam ediyor." denildi.

4 Haziran 2021 Cuma   11:18:02

Reuters Erdoğan'ın PKK'ya operasyon açıklamasını 'Türkiye mülteci kampını hedef alacak' başlığıyla duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın terör örgütü PKK’nın varlığına dikkat çekerek “Mahmur Kandil'in kuluçka yuvasıdır. BM temizlemezse biz temizleriz” sözlerini, İngiliz haber ajansı Reuters, "Erdoğan, Türkiye'nin Irak'ın derinliklerindeki mülteci kampını hedef alabileceğini söyledi" olarak servis etti. Hizmet verdiği tüm medya kuruluşları da Reuters’in servis ettiği başlıkla haberi kullandı.

4 Haziran 2021 Cuma   11:16:18

Burak Sergen ayağının tozuyla nikah masasında

Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Haluk karakteri ile adından söz ettiren Burak Sergen, koronavirüsü atlatmasının ardından 2019 yılında nişanlandığı Nihan Ünsal Sergen ile evlendi. Sürpriz nikah magazin gündemine bomba gibi düşerken Sergen, 'Birlikte sonuna kadar gideceğim insanı buldum. Bu hastalığı atlattığım an Nihan'ın hemen soyadımı taşıması için gereken protokolü gerçekleştirdi' dedi.

4 Haziran 2021 Cuma   11:14:21

Mehmet Ali Erbil'den anne itirafı!

Sağlık sorunlarını geride bırakan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Gain'de Jülide Ateş'in sunduğu 40 programına konuk oldu. Çocukluk yıllarına dair anılarını anlatırken gözyaşlarına boğulan Mehmet Ali Erbil, annesini hiç sevmediğini itiraf etti. Açıklamaları ile ağızları açık bırakan Erbil, 'Bizi üvey babaya ezdirdiği için annemi sevemedim asla' dedi.

4 Haziran 2021 Cuma   11:11:08

Adana'da kaldırımda yürüyen genç kızın başına merdiven düştü

Kız kardeşiyle kaldırımda yürüyen Shıla Tacik’in başına merdiven düştü. Genç kız hastaneye kaldırıldı.

4 Haziran 2021 Cuma   11:10:12

DHKP/C'ye üst düzey darbe! İşte Türkiye Sorumlusu ve Memur Sorumlusu için istenen ceza...

DHKP/C'nin sözde Türkiye sorumlusu Yasemin Karadağ ile sözde memur sorumlusu Yeter Gönül Aydın hücre evinde yakalandı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen ikili hakkında örgüt yöneticiliğinden dava açıldı. Türkiye sorumlusu Karadağ'ın kod adının "Nurhayat" olduğu, memur sorumlusunun ise, "Demet" olduğu belirlendi. Karadağ'ın örgüt içerisinde eğitim vermek üzere örgütsel toplantılara katılarak diğer örgüt üyelerinin yöneticiliğini yaptığı, memur sorumlusunun örgütün Kamu Emekçileri Cephesinden sorumlu olduğu tespit edildi.

4 Haziran 2021 Cuma   10:50:40

Evine hırsız girdi… Kredisini ödemek için o da hırsızlığa başladı

Yeni evlendiğini ve altınlarının çalındığını söyleyen Gökhan E., kredisini ödemekte güçlük çektiği için hırsızlık yapmaya başladığını söyledi.

4 Haziran 2021 Cuma   10:48:17

'Bilim-2' karaya döndü: Bu derece bir durumla hiç karşılaşmamıştık

ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi ve Enstitü Müdürü Prof. Dr. Barış Salihoğlu, Marmara Denizi'ndeki müsilaj sorununa ilişkin Bilim 2 gemisi ile yaptıkları ilk incelemelerle ilgili konuştu. Salihoğlu, "Son gördüğümüz durum gerçekten müsilaj çok yaygın. Sadece gördüğümüz deniz yüzeyinde değil, bütün deniz su kolonunda da jelimsi bir yapı hakim. Bu derece bir durumla hiç karşılaşmamıştık" dedi.

4 Haziran 2021 Cuma   10:41:56

Çukur Final Bölümünde Neler Olacak?

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur 131. Bölümü ile ekranlara veda edecek. Pazartesi günlerinin fenomen dizisi Çukur finale bir bölüm kala seyircinin nefesini kesti! Yamaç’ın boğulma sahnesiyle biten 130. Bölüm seyircinin aklına Yamaç öldü mü? Sorusunu getirdi. Çukur final bölümünde olacaklar…

4 Haziran 2021 Cuma   09:40:59

Feto’nun yeğeni Selahaddin Gülen'e tecavüz davası açan savcı konuştu: Dosya üzerinden açıkça tehdit edildim

FETÖ/PDY lideri Fetullah Gülen'in yeğeni olan ve "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçundan yakalama kaydı bulunan Selahaddin Gülen, Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından yurt dışında gerçekleştirilen bir operasyon sonucu yakalanarak Türkiye’ye getirilmişti. Elebaşının yeğeni Selahaddin Gülen hakkında daha önce dava açan hukuk görevlilerinin tehdit edildiği ortaya çıktı. Gülen hakkında tecavüz davasını açan savcı Mustafa Kızılateş, "Tecavüz dosyasının üzerinden açıkça tehdit edildim." dedi.

4 Haziran 2021 Cuma   09:30:47

Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti! 18 Haziran'da hazır olacak

2020-2021 eğitim öğretim yılı 2. dönemi için harekete geçen Milli Eğitim Bakanlığı; karne, teşekkür ve takdir belgelerin, elektronik ortamda öğrenci ve velilerin erişimine açacak. Talep eden velilere ise okul müdürlüklerince basılı karne de verilebilecek. Karne bilgileri 18 Haziran tarihinde sistemde açılacak.

4 Haziran 2021 Cuma   09:24:24

Gri kategoride aranan terörist öldürüldü!

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasında, "Eren - 11 Operasyonu bölgesinde öldürülen 3 teröristten birinin Gri kategoride aranan Garzan Eyaleti Tatvan-Hizan alanında sorumlu seviyede faaliyet yürüten Eriş Garzan kod adlı Hikmet Gezici olduğu tespit edildi." denildi.

4 Haziran 2021 Cuma   09:22:30

Bloomberg: Karadeniz'de yeni bir doğalgaz keşfi duyurusu bekleniyor

Bloomberg, Türkiye'nin Karadeniz’de yeni bir doğalgaz rezervi daha tespit ettiğini yazdı.

4 Haziran 2021 Cuma   09:15:58

Ruslar doları siliyor

Rusya ticarette dolar kullanımına son vermek için adım atıyor. Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov 183 milyar dolarlık Ulusal Refah Fonu’nun 1 ay içerisinde doları bitireceğini söyledi. İthalatta doların payının geçen yıl yüzde 50’ye gerilediğini belirten Siluanov, “Dolar yerine avro, altın ve yuan kullanılacak” dedi.

4 Haziran 2021 Cuma   09:13:17

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB yapımına başlanan Sancaktepe Yenidoğan metro hattını durdurma kararı aldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu göreve geldiği günden itibaren seçim vaatlerinin birini dahi yerine getirmedi. Vaatlerinin aksine yapılan projeleri de engelleme ve durdurma yolunu seçen İmamoğlu'nun son bombası ise yapımına başlanan Sancaktepe Yenidoğan metro hattını durdurmak oldu. Kazı çalışmalarına başlanan metro hatına beton dökerek kapatan İBB'ye tepkiler yükseldi

4 Haziran 2021 Cuma   09:00:50

Türkiye'nin 3'üncü en büyük limanı Başkan Erdoğan'ın katılımıyla bugün açılıyor!

Başkan Erdoğan, Türkiye’nin en büyük 3’üncü limanı olan Karadeniz kıyısındaki Filyos Limanı’nı bugün açacak. Filyos Türkiye'nin üçüncü büyük limanı olacak ve uluslararası deniz ticaretinde de önemli bir konum alacak. Başkan Erdoğan'ın, limanın açılışında önemli bir müjdeyi de vermesi bekleniyor.

4 Haziran 2021 Cuma   08:57:47

İSKİ CHP'li müdüre çalışıyor! Kelebek Çiftliği'nde milyonlarca liralık rant kapısı

İstanbul Beykoz’daki Kelebek Çiftliği’nin sahibi Nafiz Ünlü, İSKİ’de müdür olduktan sonra turistik tesisinin içinden geçen dereyi, İSKİ’ye ait iş makineleri ve malzemelerle yeraltına aldırdı. Kişi başı 35 lira giriş ücreti alınan tesisin kapasitesi İSKİ’nin özel hizmetiyle katlandı. Yerel seçimler öncesi "İstanbulluların suyunu ucuzlatacağım" diye vaat veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim sonrası ise su fiyatlarına zam üstüne zam yapmıştı. Yaşanan bu gelişmeler, "Vatandaşın cebindeki para İSKİ müdürünün çiftliğine mi gidiyor?" sorularının sorulmasına neden oldu.

4 Haziran 2021 Cuma   08:56:55

MEB'den flaş 'karne' açıklaması

MEB, 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2. dönem için karne, teşekkür ve takdir belgeleri elektronik ortamda öğrenci ve velilerin erişimine açılacak, talep eden velilere ise okul müdürlüklerince basılı karne de verilebilecek.

4 Haziran 2021 Cuma   00:55:36

Şenol Güneş'ten İtalya maçıyla ilgili flaş açıklama!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Moldova'yı 2-0 mağlup ettiğimiz hazırlık maçının ardından EURO 2020'deki ilk maçımız olan İtalya karşılaşmasını değerlendirdi..

4 Haziran 2021 Cuma   00:45:55

Trump'tan Netanyahu açıklaması: Trump gibi tarihin kirli çöplüğüne atılacak!

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, rakiplerinin koalisyon hükümeti kurmasıyla iktidardan düşmesi beklenen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, eski ABD Başkanı Trump gibi tarihin çöplüğüne atılacağını söyledi.

4 Haziran 2021 Cuma   00:34:42

DSÖ'den Afrika uyarısı!

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Afrika'da yeni tip Corona virüs (Covid-19) vakalarında yüzde 20 artış olduğu halde kıtaya aşı sevkiyatının durma noktasına geldiğini bildirdi.

4 Haziran 2021 Cuma   00:11:01

İngiltere 7 ülkeyi daha kırmızı listeye aldı!

İngiltere hükümeti, Covid-19 nedeniyle uyguladığı kısıtlamalar kapsamında 7 ülkeyi daha "yüksek riskli" ülkelerin yer aldığı kırmızı listeye dahil ederken, Portekiz’i de yeşil listeden sarı listeye taşıdı.

4 Haziran 2021 Cuma   00:06:40

 1  2  3