Haber Arşivi

Beşiktaş'tan Diego Costa atağı! Yeni teklif yapıldı

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın sözleşme görüşmelerinde indirime yanaşmaması nedeniyle transfer çalışmalarını hızlandırdı. Menajerler aracılığı ile kendisine önerilen Diego Costa'ya teklif yapan yönetim, başarı bonusları ve primler ile yıldız golcüyü ikna etmeye çalışıyor.

4 Haziran 2021 Cuma   18:37:10

SİHA'lara hayran kalan ABD medyasının yeni gözdesi SİDA!

SİHA’lar Dağlık Karabağ’daki üstün başarıları nedeniyle dünya gündeminden düşmezken ABD’nin diğer gözdesi de SİDA oldu. Amerikan savunma dergisi Defense Post, yazısında Türkiye'nin ilk muharip insansız deniz aracı olma özelliğine sahip olan ULAQ’a yer verdi. Söz konusu yazıda ULAQ’ın üreticilerinin "istihbarat, gözetleme, keşif, yüzey savaşı, asimetrik savaş, eskort misyonları ve stratejik altyapı koruması" gibi görevleri yerine getirebileceği ifadelerine yer verildi.

4 Haziran 2021 Cuma   18:30:50

Avrupa Birliği (AB) Facebook'a yönelik soruşturma başlattı!

Sosyal medya şirketi Facebook, aldığı kararlarla sosyal medyada diktatör olma yolunda ilerlese de kurumlarda üst üste ceza ve soruşturma kararları geliyor. Son olarak Avrupa Birliği (AB), sosyal medya platformu Facebook'un ürün alışveriş hizmeti Marketplace'e ve seri ilanlarına yönelik rekabet soruşturması başlattı.

4 Haziran 2021 Cuma   18:27:14

189 gün sonra açıldı! Bulgarlar ve Yunanlar akın etti!

Edirne'de cuma günleri kurulan ve pandemi tedbirleri kapsamında kapatılan, Bulgaristan ile Yunanistan'dan gelen müşteriler ile uluslararası pazar özelliği olan Ulus Pazarı, 189 gün sonra tekrar açıldı. Türkiye'nin Yunanistan ve Bulgaristan'a PCR testi ibraz etme zorunluluğunu kaldırıp, aşı kartı sertifikasıyla da girişlerini kolaylaştırmasıyla Yunan ve Bulgar müşteriler, pazara gelmeye başladı.

4 Haziran 2021 Cuma   18:22:17

Skandal video ile gündeme gelen Alihan Ş. hakkında karar verildi!

Sosyal medyada Atatürk'e hakaret eden, Türk bayrağını yırtan ve Özgecan Aslan'la ilgili hakaret içerikli söylemlerde bulunan 17 yaşındaki Alihan Ş., ilk duruşmada 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliye edildi.

4 Haziran 2021 Cuma   18:16:44

Başkan Erdoğan müjdeyi açıkladı!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Filyos Limanı açılışında Fatih Sondaj Gemisi'nin Karadeniz'deki yeni doğal gaz keşfine ilişkin müjdeyi kamuoyu ile paylaştı. Erdoğan 'Sakarya gaz sahasındaki Amasra-1 kuyusunda 135 milyar metreküplük bir doğalgaz keşfi yaptı.' dedi.

4 Haziran 2021 Cuma   18:10:07

FETÖ elebaşı Gülen’in yeğeni Selahaddin Gülen tutuklandı

MİT operasyonuyla yurt dışında yakalanarak Türkiye’ye getirilen FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in yeğeni Selahaddin Gülen Çıkarıldığı mahkemece ‘Terör örgütü yöneticiliği’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 Haziran 2021 Cuma   17:48:31

FSM Köprüsü'nde otomobil yangını!

Gelen son dakika haberine göre; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bir otomobilin yanması nedeniyle trafik durma noktasına geldi.

4 Haziran 2021 Cuma   17:46:38

Başkan Erdoğan'dan Zonguldak'ta fabrika açılışında önemli açıklamalar

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, MFA Kocayusuf Maske Fabrikası Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan burada yaptığı açıklamalarında; "Salgın sürecinde, şimdiye kadar 661 milyar liralık destek ve yardımda bulunduk. Dünyanın maske savaşının yaşadığı bir dönemde biz birinci sınıf sağlık hizmetini ücretsiz sunduk." ifadelerini kullandı.

4 Haziran 2021 Cuma   17:10:04

Güneş Kremi Ne İşe Yarar? En İyi Güneş Kremi Hangisi?

Güneş kremi kullanımı hakkında doktorlardan önemli uyarı! Güneş kremi kullanmayanlar için tehlike sinyalleri başladı! En iyi güneş kremi hangisi? Uzmanlar uyarıyor! Güneş kremi seçiminin püf noktaları…

4 Haziran 2021 Cuma   15:48:26

TFF'den 'zemin' kararı: Bu görüntüye son

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Süper Lig ve TFF 1. Lig maçlarının oynandığı stadyumların zeminleriyle ilgili talimatlarda değişiklik yaptı.

4 Haziran 2021 Cuma   15:48:25

Hızlı Kilo Verdiren Şok Diyet Listesi! Ünlüler Hangi Diyeti Yapıyor?

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte kilo büyük bir problem halinde geldi! Ünlülerin yaptığı diyet programı ortaya çıktı! Bu diyet programı ile bir haftada 5 kilo…

4 Haziran 2021 Cuma   15:32:57

Başkan Erdoğan Denizkurdu Tatbikatına canlı bağlantı gerçekleştirdi

Başkan Erdoğan, Zonguldak Belediyesini Ziyaret ve Denizkurdu Tatbikatına canlı bağlantı gerçekleştiriyor

4 Haziran 2021 Cuma   15:18:34

Dünya Çevre Günü'ne Türkiye'den imza! Dev proje açılıyor: Hem çevreci hem son teknoloji...

Dünyanın ikinci büyük sodalı gölü ve Türkiye'nin en büyük gölü olan Van Gölü için hayati önem taşıyan 'İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nin açılışı, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferansla katılımıyla yapılacak. Van Gölü'nün ciddi oranda kirlendiğini söyleyen Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, "Bu kirleticilerin en başında da Van merkez atık suyu geliyordu. Daha önce günlük yaklaşık 105 bin metreküp suyun sadece yüzde 20'si arıtılıyordu, diğeri doğrudan göle veriliyordu. Bu da Van sahili başta olmak üzere gölde ciddi kirlemeye yol açıyordu. Tesis günlük 200 bin metreküp suyu arıtabilecek" dedi.

4 Haziran 2021 Cuma   14:13:18

Türkiye'de uygulanan koronavirüs aşı sayısı 30 milyonu aştı! Bakan Koca'dan mesaj

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bugün itibariyle 30 milyon doz aşı yapıldı. Nüfusumuzun üçte birinden fazla doz aşı uygulanmış oldu. Nüfusumuzun üç katından fazla doz aşı için anlaşmamız bulunuyor. Yarın bugünden daha güzel olacak. Bu güce güvenin" mesajını paylaştı.

4 Haziran 2021 Cuma   14:13:08

ABD'de Başkan Erdoğan'ı hedef alan reklamı verenler hakkında dava

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ABD'de açtıkları bilboardlarla Başkan Erdoğan ve Türkiye Cumhuriyeti'ne hakaret eden FETÖ'cü Kaval ve Girdap hakkında dava açtı

4 Haziran 2021 Cuma   13:47:21

Kuyumcukent’te İBB’nin yaptığı kavşak çalışması trafiği kilitledi

Kuyumcukent ve çevresinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kavşak çalışmaları çileye döndü. Adeta labirente dönen bölgede kafalarda karışıklığa da neden olan çalışmalar sürücüleri canından bezdirirken, giderek artan yoğunluk drone ile havadan görüntülendi.İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bahçelievler’de Kuyumcukent ve çevresinde kavşak çalışmaları başlattı. Her zaman yoğun olan Kuyumcukent kavşağındaki yenileme çalışmaları nedeniyle bölgedeki trafik yoğunluğu daha da arttı. Gün boyu yaşanan trafik yoğunluğu sürücülerin zaman zaman kontak kapatmasına neden oldu. Kafalarda karışıklığa da neden olan çalışma nedeniyle artan yoğunluk drone ile...

4 Haziran 2021 Cuma   13:43:05

Okullar Ne Zaman Kapanacak? Telafi Eğitimi Zorunlu mu?

Online eğitim süreci sona eriyor! Ziya Selçuk okulların ne zaman kapanacağının haberini verdi. Yeni öğretim yılında yüz yüze eğitim olacak mı? Karneler ne zaman verilecek? Okullar ne zaman kapanacak? İşte okulların kapanacağı tarih…

4 Haziran 2021 Cuma   13:39:09

Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias Türkleri yok saydı: Ülkemde Türk azınlık yok

Türklere karşı ayrımcı politikaların sürdüğü Yunanistan’da, Dışişleri Bakanı Nikos Dendias bunu bir adım daha ileriye taşıyarak Türkleri yok saydı. Dendias, “Yunanistan’da Türk azınlık yoktur” dedi. Dışişleri Bakanlı Çavuşoğlu’nun Yunanistan ziyaretinde Müslüman Türk azınlık temsilcileriyle bir araya gelmesini de ‘provokatif’ olarak nitelendirdi.

4 Haziran 2021 Cuma   13:12:00

CHP'li Tibet Özer'den görülmemiş rezalet: ‘Mekan benim’ deyip mesafesiz parti verdi

CHP'li Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tibet Özer görülmemiş bir rezalete imza attı. Özer, pandemi nedeniyle saat 22.00'de kapalı olması gereken kendine ait mekanda, arkadaşlarıyla birlikte doğum günü partisi verdi. Partiye spor yorumcusu Sinan Engin ile bazı futbolcuların yanı sıra birçok sanatçı ve kalabalık bir davetli kitlesi katıldı. CHP'li Başkan Yardımcısı Tibet Özer'e ait mekana baskın düzenleyen ekipler, partiye müdahale etti.

4 Haziran 2021 Cuma   13:11:46

Başkan Erdoğan'dan Uzun Mehmet Camii açılışında önemli açıklamalar!

Zonguldak'ın çehresini değiştirecek dev projelerden biri daha hizmete giriyor. Temeli 2019 yılında atılan Zonguldak Uzun Mehmet Camii, Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Erdoğan, Uzun Mehmet Camii ile birlikte Zonguldak'a 22 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alan da kazandırılıyor.

4 Haziran 2021 Cuma   13:07:38

2021 Kurban Bayramı Ne Zaman? Bayram Tatili Kaç Gün Sürecek?

Kurban Bayramı için heyecanlı bekleyiş başladı! Kurban Bayramına sayılı günler kala 2021 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı namazı saat kaçta? Soruları gündem oldu. İşte 2021 Kurban Bayramı tarihi…

4 Haziran 2021 Cuma   12:19:33

Bodrum'un koronavirüs tarifesi

Bodrum sosyetesinin 2021 yılı yaz plajlara giriş ücretleri ve yiyecek-içecek fiyatları belli oldu.

4 Haziran 2021 Cuma   12:04:50

Meteoroloji il il uyardı! Çok kuvvetli geliyor! Cumartesi ve Pazar günü hava nasıl olacak?

Normalleşme ile birlikte Cumartesi günü uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının kalkmasının ardından vatandaşlar havanın nasıl olacağını merak etmeye başladı. Meteoroloji’den gelen son dakika açıklamasına göre hava sıcaklıkları Cumartesi ve Pazar günü yükselecek ancak hafta başından itibaren kuvvetli yağış yurt genelini etkisi altına alacak. Peki İstanbul, İzmir ve Ankara’da hava nasıl olacak? İşte detaylar…

4 Haziran 2021 Cuma   12:01:58

WhatsApp'ta yeni dolandırıcılık yöntemi! Hackledikleri hesaplar üstünden ucuza altın satıyorlar!

Dolandırıcılar yine iş başında! Siber suçlular hackledikleri WhatsApp hesapları üzerinden kurbanların arkadaşlarına altın satmaya çalışıyor. Singapur'da ortaya çıkan bu olaydan sonra yetkililer kullanıcıların gerekli güvenlik önlemlerini almalarını söyledi. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

4 Haziran 2021 Cuma   12:01:52

 1  2  3