Haber Arşivi

Bahar Şahin aşkını itiraf etti!

Zalim İstanbul dizisinde hayat verdiği Ceren karakteri ile uzunca bir süre adından söz ettirmiş olan ünlü oyuncu Bahar Şahin, önceki gün Beşiktaşlı milli yıldız Dorukhan Toköz'le verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşarak aşkını ilan etti. İkili kısa sürede gündem olurken Bahar Şahin, aşk pozunu sildi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   10:02:00

Çanakkale'de korkutan deprem!

Çanakkale'de merkez üssü Biga - Erdek Körfezi olan 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Çanakkale ile birlikte Tekirdağ'da da hissedildi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   09:59:25

İnanılmaz olay! 25 yaşındaki kadın 'dokuz' doğurdu

25 yaşındaki genç kadın tam 9 bebek doğurdu. Fas'ın Kazablanka kentinde doğum yapan Malili kadın, 5'i kız 4'ü erkek 9 çocuk dünyaya getirdi. Anne ve bebeklerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   09:57:06

Muharrem İnce'nin partisinin logosu ve sloganı belli oldu

Muharrem İnce'nin başlattığı Memleket Hareketi'nin partileşme çalışmalarında sona gelindiği, partinin sloganının ve logosunun hazır olduğu iddia edildi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   09:52:23

Şeyda Taluk, CHP’nin kanalında skandal sözler söyledi: Coronavirüs yaşlıları vuruyor en yaşlı seçmen de AK Parti'de

Şeyda Taluk, CHP’nin kanalında skandal sözler söyledi. Canlı yayında "Coronavirüs ağırlıklı olarakyaşlıları vuruyor en yaşlı seçmen de AK Parti'de" dedi. Sosyal medyada tepki fırtınası esti. O da özür dileyeceği yerde bu işten para kazanmayı denedi. Hepsini mahkemeye verdi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   09:45:36

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan Pençe Şimşek ve Pençe Yıldırım Harekatı açıklaması

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe Şimşek ve Pençe Yıldırım Harekatı'nda öldürülen terörist sayısı 68'e yükseldi. Açıklama Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan geldi. Bakan Akar, Irak'ın ve tüm sınır ülkelerinin toprak bütünlüğüne saygı gösterildiğini de bir kez daha vurguladı.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   09:39:02

Yılın sürpriz aşkı uzun sürmedi!

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile Berrak Tüzünataç bu yılın sürpriz çiftleri arasında yer alıyordu. Sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Uraz Kaygılaroğlu ile Berrak Tüzünataç'ın ilişkilerini sonlandırdığı iddia edildi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   09:37:32

Dizi sektöründe cinsel saldırı skandalı! Ünlü olmak için gitti hayatının şokunu yaşadı

Televizyon dizilerinde oynamak isteyen genç kız, kayıtlı olduğu ajansın kast direktörü tarafından cinsel saldırıya uğradı. Şüpheli hakkında 19,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   09:26:41

Pandemiyle birlikte milyonlar eve kapandı: Psikologlar da hem mesajlarla, hem de görüntülü olarak tedaviye başladı

Dünyayı sarsan Coronavirüs yüzünden insanlar evden dışarı çıkamadı. Tükenmişlik sendromu ve depresyon şikayetleri arttı. Vatandaşların kapısını çaldığı psikologların saatlik ücretleri ise cep yaktı! Sosyal medyada şikayetlerini dile getiren kullanıcılar, bir seansı 600 lira olan psikologlardan yakındı.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   09:25:53

Hande Erçel aşkını itiraf etti

Son dönemin en çok konuşulan ikilisi Hande Erçel ile Kerem Bürsin adından söz ettirmeye devam ediyor. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde başrolleri paylaşan Kerem Bürsin ve Hande Erçel Maldivler tatili havalimanında el ele görüntülendi. Erçel ilişkileri hakkında ilk kez konuştu ve itirafta bulundu.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   09:18:34

Enerjide yeni dönem! Elektrik faturaları 1 Haziran'dan itibaren değişiyor

Enerjide yeni dönem 1 Haziran'dan itibaren başlıyor. Tüketiciler 1 Haziran'dan sonra yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen elektrik kullanmayı seçerek yeşil tarifeye geçebilecek. Elektrik üreticileri de enerjinin kaynağını belgelemek zorunda olacak. Yeşil enerji kullandığını belgelemek, özellikle firmalara Avrupa'ya ihracatta rekabet üstünlüğü sağlayacak.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   09:14:44

Terör örgütü PKK'ya Pençe darbesi! Mehmetçik girilemez denilen Zendure Tepesi'nde!

Pençe Yıldırım ve Pençe Şimşek operasyonlarıyla terör örgütü PKK'ya peş peşe ağır darbeler indirilmeye devam ediyor. Mehmetçik, Kandil'in ve destekçilerinin 'girilemez' dediği ve bölgede stratejik öneme sahip Zendure Tepesi'ne indirme yaptı. Teröristlerin büyük oranda temizlendiği Zendure Tepesi ve çevresine konumlanan Mehmetçik, yeni üs bölgeleri oluşturarak bölgeyi kontrol altına aldı.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   09:07:43

Bilim Kurulu'ndan kritik toplantı! Bakan Koca açıklama yapacak...

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu bugün 16.30'da video konferans ile bir araya gelecek. Toplantıda tam kapanma sürecindeki veriler, aşılama çalışmaları ve mutasyonlar ele alınacak. Toplantı sonrası 18.00'de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yapacak.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   09:05:31

Firari mi rehine mi? Kripto para vurgununda düğümü çözecek görüşme

Türkiye'den 108 milyon dolarlık kripto varlıkla Arnavutluk'a kaçan ve bu ülkede yoğun biçimde aranan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer için mafya bağlantısı ihtimali güçleniyor. İddiaya göre; mart ayından itibaren kaçış planını yapmasında etkili olan bir mafya bağlantısı, Özer'i kandırarak Arnavut mafyasının ağına çekmiş olabilir. Tiran Havalimanı'na geldikten sonra kendisini karşılayan şüpheliler, Özer'i ilk önce otele daha sonra da bir eve yerleştirmişti. Polis, yoğun bir biçimde Özer'in izini sürüyor. Dosyayla ilgili gizlilik kararı alındı.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   08:58:36

CHP'li İBB'deki makam aracından yasak aşk çıktı: Amir-memur ilişkisini aşıyor

CHP'de yaşanan taciz ve tecavüz skandallarından sonra şimdi de İBB’de yasak aşk rezaleti açılan dava ile ortaya çıktı. CHP'li İBB'de çalışan karısına makam aracı tahsis edilmesinden şüphelenen hâkim Osman Ala, İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Oktay Özel ile yasak aşk yaşadığı iddiasıyla eşine boşanma davası açtı. Hâkim, ikilinin mesajlaşmasını ve tahsis edilen aracın fotoğrafını delil gösterdi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   08:55:21

 1  2  3