Haber Arşivi

Tokat 7 kez sallandı!

Kandilli Rasathanesi verilerine göre; Tokat’ın Niksar ilçesinde gün içerisinde 1.3 ile 3 büyüklüğü arasında 7 sarsıntı meydana geldi. Niksar’da art arda yaşanan depremler endişeye neden oldu

2 Mayıs 2021 Pazar   23:48:54

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 3-7 Mayıs tarihleri arasını kapsayan hava durumu tahmin raporunu resmi internet sitesi üzerinden yayınladı. 5 günlük haritalı hava durumu tahmin raporuna göre; salı gününden itibaren İstanbul, Kırklareli ve Çanakkale dahil birçok ilde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Peki önümüzdeki 5 günde yurt genelinde hava durumu nasıl olacak? İşte son dakika haberinin ayrıntılar...

2 Mayıs 2021 Pazar   22:41:14

Fahrettin Altun'dan 15 Temmuz mesajı!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "4 yıl önce yazmışız; 'Bugün Türkiye'de asıl mücadele 15 Temmuz diriliş ruhunu yaşatmak isteyenlerle, 15 Temmuz destanını görünmez kılmaya, şehitlerimizin mirasını kirletmeye çalışanlar arasında' Görüyoruz ki mücadele devam ediyor. Biz milletimizle, liderimizle yürüyoruz." ifadelerini kullandı.

2 Mayıs 2021 Pazar   22:13:02

​İçişleri Bakanlığı tam kapanmada merak edilen konulara açıklık getirdi | Emekliler maaş çekmek için dışarıya çıkabilir mi? ATM'ye gitmek serbest mi?

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında 29 Nisan'da başlayan ve 17 Mayıs'ta sona erecek olan tam kapanma süreciyle ilgili merak edilen konulara ilişkin İçişleri Bakanlığı'ndan yeni bir açıklama yapıldı. Emeklilerin ikramiye ve maaş ödemelerinin nasıl gerçekleşeceğine ilişkin soruya verilen yanıtta, "Vatandaşlarımızın, banka şubeleri ve atm’lere gidiş-gelişleri sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacaktır." denildi. İşte detaylar...

2 Mayıs 2021 Pazar   22:06:48

Bakan Akar hava harekatlarının yönetildiği Muharip Hava Kuvveti Komutanlığının bulunduğu Eskişehir'e geldi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonu hava harekatlarının yönetildiği Muharip Hava Kuvveti Komutanlığının bulunduğu Eskişehir'e geldi.

2 Mayıs 2021 Pazar   21:07:39

Trol savcının 6 yıl hapsi istendi

SAMSUN'da sosyal medya üzerinden açtığı sahte hesap üzerinden AK Parti’li üst düzey isimleri hedef alan Cumhuriyet Savcısı Özcan Muhammed Gündüz hakkında 'Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret' ve 'iftira' suçundan 2 yıldan 6 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

2 Mayıs 2021 Pazar   20:51:27

Bağdat Havalimanı'na roketli saldırı

Irak'ın başkenti Bağdat'ta bulunan Bağdat Uluslararası Havalimanı’na roketli saldırı düzenlendiği bildirildi.

2 Mayıs 2021 Pazar   20:49:08

İçişleri'nden genelge! Süresi uzatıldı...

İçişleri Bakanlığı “Çalışma İzinleri Görev Belgelerine ilişkin genelge yayımlandı. Yayımlanan genelgeyle birlikte, manuel düzenlenen izin belgelerinin süresi uzatıldı

2 Mayıs 2021 Pazar   20:09:04

2 Mayıs koronavirüs verileri açıklandı!

Ülkemizde ilk olarak 11 Mart tarihinde görülen ve geçtiğimiz haftalarda rekor seviyelere çıkan koronavirüs salgını etkisini sürdürüyor. Kabine Toplantısı'nda alınan tam kapanma kararı 29 Nisan'da uygulamaya konulurken, bu süreç içerisinde vaka ve vefat sayılarının istenilen seviye gelmesi hedefleniyor. Kapanma kararın ardından vaka sayılarında ciddi bir düşüş gözlemlenirken, Sağlık Bakanlığı 2 Mayıs'a ait koronavirüs verilerini paylaştı. İşte güncel vaka ve vefat sayıları...

2 Mayıs 2021 Pazar   19:32:20

Süper Lig'e ilk veda!

Rizespor'a evinde 1-0 kaybeden Denizlispor Süper Lig'e veda eden ilk takım oldu.

2 Mayıs 2021 Pazar   19:16:20

Koronavirüste vakalar düşüyor! İşte tam kapanma sonrası...

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu önerileri sonrasında Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında alınan kararlar kapsamında tam kapanmaya gidildi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat açıkladığı tam kapanma tedbirlerinde şu ana kadar düşüş trendi devam ediyor. Ancak Koronavirüs de direncini sürdürüyor. Bu noktada 17 günlük tam kapanma sonrasında istenen düşüş sağlanır ve vakalar 5 binin altına gerilerse yaza rahat girebilmek için sıkı tedbirler esnetilecek ve kontrollü normalleşme ya da kontrollü sosyal hayat benzeri bir döneme geçilecek.

2 Mayıs 2021 Pazar   19:07:05

THODEX'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in kaldığı adresler tespit edildi

Kripto para firması THODEX'in firari CEO'su Faruk Fatih Özer'i arama çalışmaları titizlikle devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonucu Özer'in 4 adreste konakladığı belirlendi.

2 Mayıs 2021 Pazar   18:52:16

İstanbul kana bulayacaklardı! Gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında karar verildi...

İstanbul otogarında 5 kilogramlık 6 plastik patlayıcı ele geçirilmesine ilişkin mahkemeye sevk edilen 3 şüphelinin tutuklanmasına karar verildi.

2 Mayıs 2021 Pazar   18:46:17

İstanbul Halk Ekmek'ten çivili ekmek!

İBB'ye ait İstanbul Halk Ekmek büfelerinden ekmek alan bir vatandaş korkunç manzarayla karşılaştı. Yediği ekmeğin içinden çivi çıktı.

2 Mayıs 2021 Pazar   17:54:49

Başkan Erdoğan'dan taziye mesajı!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Asan'ın ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.

2 Mayıs 2021 Pazar   17:35:42

Kemal Kılıçdaroğlu'nun '15 Temmuz' açıklamasına tepkiler...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Atatürk Havalimanı'nda bulunan darbecilere ait tankların arasından geçmesine ilişkin "Ben (zırhlı aracın yanından yürüyerek) geçtim” şeklindeki açıklamalarına AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili avukat M. Emin Akbaşoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen tepki gösterdi. Akbaşoğlu “Marifet kaçmak değil hainlere karşı durmak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu? ifadelerini kullanırken Şen, "Sayın Erdoğan namert köprülerinden geçmez, o köprüleri milletimizle birlikte yıkıp geçer sayın Kemal Kılıçdaroğlu" dedi.

2 Mayıs 2021 Pazar   17:04:10

Koronavirüsün çıktığı Vuhan'da müzik festivali

Koronavirüsün ortaya çıktığı Çin'in Vuhan eyaletinde, müzik festivali düzenlendi.

2 Mayıs 2021 Pazar   16:22:39

Tuzla Belediyesi'nden anlamlı hareket! İhtiyaç sahibi ailelerin bakkal borçları ödendi!

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Tuzlalı hayırsever iş insanlarını bir araya getirerek, bir Osmanlı geleneği olan “zimem defteri” uygulaması ile ilçe genelindeki birinci derece ihtiyaç sahibi ailelerin bakkal borçlarını ödedi.

2 Mayıs 2021 Pazar   15:42:35

Başkan Erdoğan Yıldırım'ın cenazesine katıldı

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ın babası Ahmet Galip Yıldırım (88) bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Marmara İlahiyat Camii'nde kılınan cenaze namazına katıldı...

2 Mayıs 2021 Pazar   15:25:26

Bakan Varank'tan Ali Babacan'a yanıt: Fren Ali ama neye? Sanayiye olmasın sakın?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın "Fotokopi çektiğimiz A4 kağıdını önlü arkalı kullanarak tasarruf ettiğimiz günlerde benim için "Fren Ali" demişlerdi." sözlerine Twitter'dan yanıt verdi. Bakan Varank, "Mercedes harici araca burun kıvıran, Londra-Vaşington gezilerinde kalacağı otelin yıldız sayısıyla ilgilenen bir geçmişi olmasa bu mütevazılık numarasına ben bile kanabilirdim." dedi.

2 Mayıs 2021 Pazar   15:12:31

MSB duyurdu: 2 terörist etkisiz...

MSB: Pençe-Yıldırım operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist, Atak helikopterimizle etkisiz hale getirildi.

2 Mayıs 2021 Pazar   15:05:39

HDP, TSK'nın Irak'ın kuzeyindeki operasyonlarını eleştirdi

PKK'nın kökünü kazımak için Irak'ın kuzeyinde başlatılan operasyonlar için HDP, operasyonların durdurulmasını talep etti.

2 Mayıs 2021 Pazar   14:34:40

Operasyon sonrası Sedat Peker'den ilk açıklama! İsim verdi

Evine yapılan operasyonun ardından bir açıklama yayınlayan Sedat Peker, operasyonun arkasında olduğunu iddia ettiği kişiyi açıkladı.

2 Mayıs 2021 Pazar   14:24:49

16 ülkeden gelenlerden PCR testi istenmeyecek

Koronavirüs önlemleri kapsamında daha önce yurt dışından gelen yolcular için zorunlu olan PCR testi, 15 Mayıs itibariyle aralarında İngiltere, Ukrayna ve Çin'in de bulunduğu 16 ülkeden gelen yolculardan istenmeyecek.

2 Mayıs 2021 Pazar   14:07:51

Halk TV alkol ve pırasayı bir tuttular

Halk TV canlı yayınına katılan avukat Can Atalay, sağlığa olan zararı bilimsel olarak kanıtlanmış alkolden ‘gıda’ diye söz ederek alkolü pırasa ile aynı kefede değerlendirdi.

2 Mayıs 2021 Pazar   13:23:14

 1  2