Haber Arşivi

İsrail Gazze Şeridi'nde bulunan 13 katlı binayı vurdu

Mescid-i Aksa'da ibadet eden Filistinlilere insanlık dışı müdahalelerde bulunan işgalci İsrail, Gazze Şeridi'nde farklı noktalara saldırılar düzenlemeye devam ediyor. İsrail düzenlediği hava saldırısı ile Gazze Şeridi'nde 13 katlı bir binayı vurdu.

11 Mayıs 2021 Salı   23:27:49

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Suudi Arabistan'da: Ümmet adım atmamızı bekliyor

Gelen son dakika haberine göre Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, (Suudi Arabistan ile) Son derece açık, samimi bir toplantı gerçekleştirdik. Diyaloğumuzu devam ettirme kararı aldık" dedi.

11 Mayıs 2021 Salı   23:24:56

Beşiktaş - Fatih Karagümrük canlı anlatım

Süper Lig'in 41. haftasında şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta lider Beşiktaş sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geliyor. Mücadelenin canlı anlatımını takvim.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

11 Mayıs 2021 Salı   21:24:24

MEB'den son dakika lise sınavları açıklaması! Lise sınavları iptal mi, ne zaman ve nasıl yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan lise sınavları ile ilgili olarak son dakika açıklaması yapıldı. Bakanlığın açıklamasında, günlerdir yanıtı araştırılan "Lise sınavları iptal mi, ne zaman ve nasıl yapılacak?" sorularına açıklık getirildi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, resmi ve özel ortaöğretim kurumlarında, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine ilişkin her dersten tek sınav yapılacak. İşte, MEB'in yüz yüze lise sınavları ile ilgili yaptığı son dakika açıklaması

11 Mayıs 2021 Salı   21:00:01

11 Mayıs koronavirüs verileri açıklandı!

Türkiye'de etkisini sürdüren koronavirüs salgını alınan tam kapanma kararının ardından kademeli olarak düşüşe geçti. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, kapanma sürecinde vaka sayısı için 5 bini hedeflerken, bu hedefe adım adım yaklaştık. Kapanma öncesi rekor seviyerlerde seyreden vaka sayısı 15 binin altına kadar geriledi. Kapanma sürecinin sonunda istenilen seviyeye gelinmesi beklenirken, Sağlık Bakanlığı 11 Mayıs'a ilişkin koronavirüs verilerini paylaştı. İşte koronavirüs tablosundaki güncel durum...

11 Mayıs 2021 Salı   19:37:37

Murat Yıldırım'dan Filistin paylaşımı

Ramazan ayında yaptığı yardımla büyük takdir toplayan oyuncu Murat Yıldırım, terör devleti İsrail'in Filistinlileri hedef alan kalleş saldırılarına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

11 Mayıs 2021 Salı   19:08:07

Bakan Koca kritik toplantı sonrası duyurdu! İşte İstanbul'daki vaka sayılarında son durum

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kritik toplantının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, İstanbul'daki vaka sayısındaki son durumu açıkladı.

11 Mayıs 2021 Salı   19:05:44

Bakan Varank'tan The New York Times'a Filistin tepkisi: Katilleri haklı çıkarmayı ve dünyaya yalan söylemeyi bırakın

İşgalci İsrail her yıl olduğu gibi bu yıl da mübarek Ramazan ayında saldırılarını arttırdı ve Müslümanları hedef aldı. Emperyalistlerin tetikçisi dünya basını ise İsrail vahşetini kınamak yerine mazlum Filistinlileri hedef aldı. Bunlardan bir tanesi de Amerikan The New York Times oldu! The New York Times'ın tepki çeken haberine ise gereken cevabı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank verdi.

11 Mayıs 2021 Salı   16:55:03

MHP lideri Devlet Bahçeli: İsrail yaptıklarının bedelini ödemelidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İsrail güvenlik güçleri en iyi bildikleri terör yöntemlerini kullanarak Filistinli sivillere ateş yağdırmaktadır. İsrail yaptıklarının bedelini ödemelidir. Uluslararası Ceza Mahkemesi zulmün hesabını İsrail devletinden sormak mecburiyetindedir. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının Haziran ayında yapılacaktır." açıklamasında bulundu.

11 Mayıs 2021 Salı   16:54:50

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! İşte vaka sayısının en çok azaldığı 5 il...

Vaka sayısının en çok azaldığı 5 il belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada illeri tek tek sıralarken, "Vaka sayılarındaki düşüş yaygın şekilde tüm illerimizde yaşanacak." ifadelerini kullandı.

11 Mayıs 2021 Salı   16:12:21

Acil Kudüs Toplantısı bildirgesi yayınlandı: Terör devleti İsrail huzurun önündeki en büyük engeldir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Mescid-i Aksa ve Kudüs" gündemiyle düzenlenen "Acil Kudüs Toplantısı"nın sonuç bildirgesini açıkladı. Bildirgede, "İsrail'in Kudüs'te Müslümanların asırlardır yaşadıkları toprakları gasbetme girişimi ve Filistin halkının zorla evlerinden çıkarılması, tehcire zorlaması, bir insanlık suçudur ve asla kabul edilemez. Terör devleti İsrail, bu tutumuyla bu coğrafyada barış ve huzurun önündeki en büyük engeldir." ifadelerine yer verildi.

11 Mayıs 2021 Salı   15:33:22

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 İl Valiliğine yeni genelge

İçişleri Bakanlığı: Şehit aileleri, arife ve Ramazan Bayramı'nın birinci gününde şehitlik ziyaretleri açısından sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.

11 Mayıs 2021 Salı   14:35:53

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan 'Kur farkı vergisi' açıklaması: Tamamen hayal ürünü!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kur farkı vergisi iddiası hakkında açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "İddialar tamamen hayal ürünü olup, ekonomiye dönük olumsuz algı oluşturmaktan başka amaç taşımamaktadır" denildi.

11 Mayıs 2021 Salı   14:23:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kardan Aydınlık' şiirini okudu

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mescid-i Aksa için seslendirdiği 'Kardan Aydınlık' şiirini yayınladı.

11 Mayıs 2021 Salı   14:08:46

Erdoğan'dan Filistin için kritik görüşme!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malezya Kralı Sultan Abdullah Şah ile telefon görüşmesinde İsrail’in Mescid-i Aksa’ya ve Filistinlilere yönelik saldırıları ele alındı.

11 Mayıs 2021 Salı   13:52:50

Savaş uçağı, denizde yüzen insanların arasına düştü

22 yaşındaki hamile kadın Kristan Othersen, nişanlısı Kyle Johnson ile beraber Florida'da bulunan Cocoa Beach plajına fotoğraf çekimi için gitti. Plaj üzerinde İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir uçak bir süre alçak uçuş yaptıktan sonra poz veren hamile kadının bir kaç metre yakınında denize çakıldı.

11 Mayıs 2021 Salı   12:50:17

Hem işgalci hem yalancı! Kendi giysilerini yırttılar...

Mescid-i Aksa'ya girmek isteyen Siyonist Yahudilerin 'saldırıya uğradık' oyunu: Üstlerindeki giysileri yırttılar

11 Mayıs 2021 Salı   11:43:01

Gazze'ye düzenlenen hava saldırısının boyutu gün ağarınca ortaya çıktı

İsrail savaş uçakları, Gazze kentindeki bazı noktalara hava saldırısı düzenledi. Saldırı sonrası 21 Filistinli şehit olurken 103 kişi ise yaralandı. Hava saldırılarının boyutu ise gün ağarınca ortaya çıktı. Gazze'nin farklı bölgelerinde çok sayıda bina ve yerleşim yeri hasar gördü.

11 Mayıs 2021 Salı   11:30:09

AK Parti'den CHP'li Mansur Yavaş'a sert tepki

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İsrail Büyükelçiliğinden alınan yardımla dağıtılan 500 kişilik iftar paketleri nedeniyle CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a çok sert tepki gösterdi.

11 Mayıs 2021 Salı   11:26:37

İçişleri'nden Ramazan Bayramı açıklaması

Şehirlerarası Seyahat Kısıtlamasına Dair Denetimler çerçevesinde; şehirlerarası yollar üzerinde kolluk kuvvetlerince 1.167 yol kontrol noktası oluşturulmuş olup, bu yol kontrol noktalarında 16 bin 669 kolluk personeli görev yapacaktır.

11 Mayıs 2021 Salı   10:42:36

Emmanuel Macron'un 'Fransa İslamı' projesinde dikkat çeken ayrıntı

Avrupa ülkesinde yaşayan Müslümanları sindirme aracı olarak görülen "Fransa İslamı Prensipler Tüzüğü"nün 6'ıncı maddesindeki ayrıntı göze çarpıyor.

11 Mayıs 2021 Salı   10:40:23

Tataristan'da okula saldırı!

Tataristan Cumhuriyeti’nin başkenti Kazan’daki bir okulda silahlı saldırı düzenlendi, ölü ve yaralıların olduğu bildiriliyor.

11 Mayıs 2021 Salı   10:32:57

Dünya basını, Filistinlilere saldıran İsrail'i aklamaya çalıştı

Uluslararası medya kuruluşları, işgal altındaki topraklarda yaşanan gerilimin kaynağının Filistinliler olduğu yönünde algı operasyonu başlattı.

11 Mayıs 2021 Salı   10:27:27

Şehit Yüzbaşı Salih Sarıoğlu'nun eşi Özge Sarıoğlu: 'Babasına layık bir kız yetiştireceğim'

Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait Cougar tipi helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu Yüzbaşı Salih Sarıoğlu (34) şehit olmuştu. Henüz 7 aylık evli ve eşi 3 aylık hamileydi. Kara Harp Okulu ve Kuleli Askeri Lisesi mezunuydu. 13 yaşından beri kendini vatanına adamış bir subaydı. Eşini, "O şehitliğe yakışacak kadar dürüst mert bütün erlerin hakkını savunan bir komutandı" sözleriyle anlatan Şehit eşi Özge Sarıoğlu, ilk anneler günü nedeniyle duygularını anlattı.

11 Mayıs 2021 Salı   10:15:12

İşte normalleşme: Yeni kurallar, açılacak işletmeler ve okullar...

17 günlük tam kapanmanın en kritik evresine girildi. Vaka sayıları düşüyor. Ancak uzmanların öngörülerine göre kapanmanın etkisi en net şekilde perşembe ve cuma akşamları açıklanacak vaka tablolarında görülecek. Olumlu veriler kademeli normalleşmenin de kapısını aralayacak. İşte yeni normalleşme düzeniyle ilgili son dakika gelişmeleri ve masadaki seçenekler

11 Mayıs 2021 Salı   09:39:17

 1  2