Haber Arşivi

Bakan Koca açıkladı: İşte vaka sayısı en çok artan ve azalan iller!

Sağlık Bakanı Koca, geçen haftaya göre vaka sayısı en çok azalan illeri açıkladı.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   18:24:40

Mısır Dışişleri açıkladı: Kritik görüşme başladı!

Türkiye ile Mısır arasında siyasi istişareler kapsamında Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal'ın başkanlığındaki Türk heyeti, 5-6 Mayıs'ta Kahire'de temaslarda bulunacağı açıklanmıştı. Mısır Dişişleri Bakanlığı kritik görüşmenin başladığını duyurdu.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   18:15:41

Bakan Dönmez müjdeyi duyurdu! 'Kanuni'den ilk görev...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Kanuni Sondaj Gemisi'nin ilk görevine başlayacağını müjdeledi. Bakan Dönmez, "Kanuni Sondaj Gemimiz ilk görevi için milletimizin duasıyla Karadeniz’e açıldı. İlk sondajını Sakarya Gaz Sahası’nda yapacak" dedi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   17:17:49

Taksim Camii’nin açılışı ertelendi

Taksim’in yeni sembollerinden olan Camii’nin yüzde 99’u tamamlanırken Ramazan ayının son Cuma günü açılışının yapılması beklenirken Korona tedbirleri nedeniyle 28 Mayıs tarihine ertelendiği öğrenildi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   17:14:09

MHP'den Habertürk'e büyük tepki!

MHP ile Habertürk arasında 'Özür dileme' gerilimi tavan yaptı. MHP Kayseri Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk'ün sert tepkisi sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de devreye girdi. Bahçeli, "Habertürk izlemiyorum" dedi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   17:05:21

Başkan Erdoğan Putin ile görüştü

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   16:53:08

HDP'li Meral Danış Beştaş'ın 'sınır ötesi operasyon' hazımsızlığı

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, PKK'ya yapılan sınır ötesi operasyonların durdurulmasını istedi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   16:04:03

TFF'den Başakşehir, Gaziantep FK ve Antalyaspor'a ceza!

TFF, harcama limitlerini yüzde 6'dan fazla aşan Başakşehir, Gaziantep FK ve Antalyaspor'a ihtar cezası verildiğini açıkladı. Diğer kulüplerin ise harcama limitleri dahilinde kaldıkları belirtildi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   15:50:50

Fahrettin Altun’dan siyonist işgale tepki “Gasptır, işgaldir, zulümdür”

Son günlerde Kudüs’teki zulmünü artıran siyonist İsrail, Filistinlelerin evlerini de gasp etmeye başladı. Doğu Kudüste Filistinlilerin evlerini gasp ederek zulüm uygulayan siyonist işgale Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tepki gösterdi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   15:28:38

“Adaylığıma Meral Akşener ve Pervin Buldan karar verir”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2023 Cumhurbaşkanı adaylığı için, "İttifak karar verir" ifadesini kullandı.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   15:03:00

Ak Parti'den beklenen paylaşım geldi!

Dün AK Parti’nin sosyal medya hesabından pinokyo emojisiyle birlikte merakla beklenen bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda “Yarın saat 14.00’te” ifadeleri kullanıldı. Bu andan itibaren ise Türkiye'de gözler merakla AK Parti tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi. İşte merakla beklenen o paylaşım yapıldı.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   14:07:43

Ünlü isimlerden ve siyasetçilerden 20'li yaşlar paylaşımları

Sosyal medya birkaç gündür ünlü isimlerin 20’li yaşlarına ait fotoğraflarla çalkalanıyor. Bir akım haline gelen bu etkinliğin çıkış noktası da haliyle merak ediliyor.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   13:48:30

Suudi Arabistan'dan flaş Hac kararı

Suudi Arabistan'ın koronavirüs salgını nedeniyle diğer ülkelerden gelecek hacı adayları için hac ibadetini yasaklamayı planladığı belirtildi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   13:01:33

Adalar’da ürküten iddia: Sağlıklı atları ruam hastası atlarla aynı yere kapattılar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, tarafından satın alınan fayton atlarından 224 tanesinin çeşitli sebeplerden itlaf edildiğinin açıklanması üzerine konuşan Adalar sakinleri, sağlıklı atların ruam hastası atlarla birlikte kasıtlı olarak aynı ortama kapatıldığını ve hastalığın yayılması sonrası çok sayıda atın itlaf edildiğini iddia etti. Öte yandan atların gömüldüğü alan ise havadan görüntülendi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   12:38:28

İstanbul'daki ürküten görüntünün sırrı çözüldü! İşte yapılan incelemenin sonucu...

İstanbul Esenyurt'ta, her gün farklı renkte akan Haramidere vatandaşları tedirgin etmişti. Suyun farklı renklerde akmasının nedeni ortaya çıktı. İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSKİ) yaptığı incelemeler sonucunda dere suyunun renk değiştirmesine yakındaki tekstil yıkama işletmesinin neden olduğu ortaya çıktı. İş yeri sahibi Ayhan Alan, "Neden sadece bize mal ediliyor bilmiyorum. Çalışmalar devam ediyor. Atık suyu bizim işletmeden kanala bağlayacaklar. Bizden numune de alındı. Bu dereye bir tek benim suyum gitmiyor. Burada bir sürü boyahane var. Derenin farklı renkte akmasının tek sebebi ben değilim" dedi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   12:34:58

CHP'li Aykut Erdoğdu'ya suç duyurusu

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu'nun skandal açıklamaları üzerine suç duyurusunda bulundu.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   12:22:45

CHP'li Gaye Usluer istifa etti...

CHP Parti Meclisi Üyesi Prof.Dr. Gaye Usluer, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Usluer, kararını sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. Prof.Dr. Usluer, CHP'den 25 ve 26'ncı dönemde milletvekilliği yapmıştı.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   11:48:41

İsrail'de Netanyahu'nun eski bakanından bomba ifadeler: Gözü dönmüş diktatör ve zorba

İsrail'de hükümeti kurmakla görevlendirilen Başbakan Netanyahu’nun koalisyon hükümeti kurmak için görüştüğü, Yamina-Sağ'a partisi liderlerinden Ayelet Şaked'in gece yarısı basına sızdığı ses kaydında, 'Netanyahu ve eşi Sara 'iktidar şehvetinden gözleri dönmüş diktatör ve zorba' olarak nitelendirildi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   11:40:28

KVKK'dan Polisi kameraya alma konusunda emsal karar

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün (EGM) yayımladığı genelge ile toplumsal olaylarda cep telefonuyla ses ve görüntü almak yasaklanırken, Kişisel Verileri Koruma Kurulu'nun (KVKK) da görevi başındaki memurların yaptığı işin kaydının alınamayacağına ilişkin ilke kararı ortaya çıktı. Kararda memurların bağlı olduğu birimlerin, görevi başındaki memurun ve işlemi yapılan kişilerin kişisel verilerinin tehlikede olduğunu düşündüğünde, üçüncü kişilere yönelik tedbir almakla yükümlü oldukları belirtildi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   10:55:10

Gönül Dağı dizisinden sevindiren karar!

TRT 1’nin sevilen dizisi Gönül Dağı’nın 8 Mayıs 2021 Cumartesi akşamı ekranda olacak olan 27.Bölümünün 2. Fragmanı yayınlandı.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   10:52:38

MİT'teki bilişim casusunun cezası belli oldu! Karlov suikasti tanığının talimatlarını yerine getirmiş

Milli İstihbarat Teşkilatı'nda (MİT) çalışan FETÖ üyesi bilgisayar mühendisi Emrah Kaşıkçı, kendi sistemi ile istihbarat programı içerisindeki bilgileri flaş bellekle alarak mahrem imamlara taşıdı. Kaşıkçı'nın, FETÖ'nün üst düzey mahrem imamlarından olan ve itirafçı olarak Rus Büyükelçi Andrey Karlov'un suikastine ilişkin ifade veren Salim Zeybek ile irtibatı bulunduğu ve devlet sırrı niteliğindeki bilgileri Zeybek'e aktardığı tespit edildi. Aynı zamanda istihbarat personelleriyle ilgili örgütün kullandığı "Filemaker" programının da programlamasını yapan Kaşıkçı, yaptığı casusluk faaliyetlerini tek tek anlattı. Soruşturma dosyasındaki bilişim casusuna yargılandığı mahkeme 30 yıl 10 ay 25 gün hapis cezası verdi.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   10:46:46

Merkez Bankası yıl sonu enflasyon ve dolar tahminini yükseltti

Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 13,12'den yüzde 13,81'e, yıl sonu dolar tahminini ise 8,57'den, 8,71'e yükseltti.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   10:34:13

İşgalci İsrail polisinden Filistinli gence 'George Floyd' benzeri gözaltı: Nefes alamıyorum

İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs'te bir Filistinli genci gözaltına alma şekli, ABD'de polisin boynuna bastırıp nefessiz bırakarak ölümüne neden olduğu siyahi "George Floyd" vakasını anımsattı. Gözaltı sırasında Hatib'in İsrail polisine "Nefes alamıyorum, beni boğuyorsun" dediği duyuldu.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   10:11:57

Bakanlık düğmeye bastı! 6 bin ev ve iş yerine tebligat, 5 milyar TL yatırım...

İstanbul Fikirtepe'de yaklaşık 10 yıl önce başlayan kentsel dönüşüm sürecinde yeni bir aşamaya gelindi. Buna göre yarım kalan ya da başlayamayan projeler için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı riskli yapıların boşaltılmasını istedi. Bölgede bulunan yaklaşık 6 bin ev ve iş yerine tahliye tebligatı gitti. Bakanlık 5 milyar TL'lik yatırımla bölgenin dönüşümünü tamamlayacak.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   10:07:40

Ekrem İmamoğlu, Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü'nü görevden aldı

İBB'nin Adalar'da satın aldığı atların büyük bir bölümünün kaybolmasının ardından gelen tepkiler sonucu, Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Muhammet Nuri Coşkun görevden alındı.

5 Mayıs 2021 Çarşamba   10:03:47

 1  2  3