Haber Arşivi

EuroLeague’de şampiyon Anadolu Efes! Ergin Ataman tarihe geçti…

THY EuroLeague’de tarihinde ikinci kez final oynayan Anadolu Efes, finalde İspanya’nın güçlü ekibi Barcelona’yı 86-81 mağlup ederek EuroLeague’de şampiyonluğa ulaştı. Temsilcimizin baş antrenörü Ergin Ataman, EuroLeague’i kazanan ilk Türk koç olarak tarihe geçti.

30 Mayıs 2021 Pazar   23:22:59

Başkan Erdoğan'dan başsağlığı mesajı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, teröristlerce şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş'in ailesine başsağlığı mesajı gönderdi.

30 Mayıs 2021 Pazar   22:37:39

İsrail'de Netanyahu için yolun sonu göründü! Koalisyon hükümeti için kritik hamle

İsrail'de aşırı sağ görüşleriyle öne çıkan Yamina Partisi lideri Naftali Bennett, koalisyon hükümeti kurmak için Başbakan Binyamin Netanyahu karşıtı bloğa katılacağını duyurdu.

30 Mayıs 2021 Pazar   21:46:39

İşgalci İsrail'in bombaladığı evinin enkazında yaşıyor: Gidecek başka yerim yok

Terörist İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği son saldırılarda yıkılan evinin enkazında yaşamak zorunda kalan Arafat Zavaria, gidecek başka yeri olmadığını söyledi.

30 Mayıs 2021 Pazar   21:07:16

Sağlık Bakanlığından aşı açıklaması: Bir haftada bir milyon arttı

Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadele kapsamında uygulanan birinci ve ikinci doz toplam aşı miktarı saat 19.45 itibarıyla 28 milyon 825 bin 678'e ulaştı. Kovid-19'la mücadelede uygulanan birinci ve ikinci doz aşı miktarı, son bir haftada 965 bin 376 arttı.

30 Mayıs 2021 Pazar   21:01:22

Fenerbahçe'den Belözoğlu'na başsağlığı mesajı

Fenerbahçe Kulübü, dayısı Metin Bahçekapılı vefat eden Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu için başsağlığı mesajı yayımladı.

30 Mayıs 2021 Pazar   20:57:27

Sağlık Bakanlığı, 30 Mayıs koronavirüs son durum tablosunu açıkladı!

Türkiye'de ilk olarak 11 Mart 2020 tarihinde görülen koronavirüs salgını tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdürüyor. Özellikle nisan ayında rekor seviyelere ulaşan vaka sayıları yetkilileri yeni tedbirler almaya itmiş ve Kabine Toplantısı'nda 29 Nisan - 17 Mayıs tarihleri arasında tam kapanma kararı alınmıştı. Kapanma etkisini kısa sürede gösterirken, vakalar kademeli olarak gerilemeye başladı. 10 binin altına kadar inen vaka sayıları son günlerde en düşük seviyelere gerilemeye devam ediyor. Bu süreç içerisinde vefat ve ağır hasta sayılarında da ciddi bir düşüş gözlemlenirken, Sağlık Bakanlığı 30 Mayıs'a ilişkin koronavirüs verilerini paylaştı. İşte Türkiye'de güncel vaka ve vefat sayıları...

30 Mayıs 2021 Pazar   20:25:02

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanacak! Gündemde kritik konular var

Türkiye koronavirüs salgınında yeni döneme geçiyor. Aşılama ve düşen vaka sayılarıyla birlikte yeni dönemde birçok kısıtlamanın kaldırılacağı konuşuluyor. Kabine toplantısında; telafi eğitimi, aşılama takvimi, normalleşme adımları konuşulacak konuların başında geliyor. Öte yandan 3-14 Haziran'da Brüksel'de yapılacak NATO zirvesi de toplantıda gündeme gelecek. Toplantının ardından Başkan Erdoğan, alınan kararları açıklayacak.

30 Mayıs 2021 Pazar   19:33:36

KKTC'ye uçacak vatandaşlara uyarı!

Pegasus Havayolları, Türkiye'den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gidecek vatandaşların, 30 Haziran'dan itibaren eski tip nüfus cüzdanlarıyla çıkış işlemlerinin yapılamayacağını duyurdu.

30 Mayıs 2021 Pazar   19:07:43

Genç kadın sosyal medyada ifşa etmişti... Cinsel istismar sanığı tutuklandı!

Adana'daki cinsel istismar olayında yeni gelişme yaşandı. E.M. isimli kadın, S.K. adlı şahsın cinsel istismarına uğradığını iddia etmiş ve bunu sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Kadınları ve reşit olmayan kız çocuklarını zorlayarak cinsel şiddet uyguladığı iddia edilen şüpheli S.K. tutuklandı.

30 Mayıs 2021 Pazar   18:57:24

CHP’li İBB Yönetimi suya yüzde 50’ye varan su zammı yapmak istiyor

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, CHP’li İBB Yönetimi’nin yarın İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne yüzde 50’ye varan su zammı teklifi getireceğini açıkladı. Göksu konuyla ilgili yaptığı açıklamada: "CHP’li İBB Yönetimi yarın İBB Meclisi’ne %50’ye varan su zammı teklifi getiriyor. İstanbullular adına vereceğimiz karar konusunda siz ne diyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

30 Mayıs 2021 Pazar   18:42:45

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yine dikey bahçe katliamında! Vatandaştan sert tepki!

Geldiği günden bu yana İstanbul’a hizmet değil adeta ihanet eden CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bu kez de dikey bahçeye göz dikti. Ekrem İmamoğlu yönetimindeki CHP'li İBB tarafından şehir genelinde yol kenarında bulunan duvarlardaki dikey bahçelerin ve çiçeklerin kaldırılması büyük tepki çekerken, İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediyesi Başkanı M. Tevfik Göksu “Bakmayı beceremedikleri gibi kaldırırken de zarar veriyorlar. İşte CHP bu” diye tepki gösterdi. İşte detaylar…

30 Mayıs 2021 Pazar   17:53:59

Bir deneme konseri de Fransa'dan

Sosyal mesafesiz gerçekleştirilen deneyde, koronavirüsün yayılma riski araştırılacak.

30 Mayıs 2021 Pazar   17:46:50

Türkiye ile Azerbaycan arasında kritik temas!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Bakü'de bir araya geldi. Türkiye ile Azerbaycan arasındaki yeni bağlantı hakkında açıklama yapıldı.

30 Mayıs 2021 Pazar   17:16:21

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylığına hazırlanıyor

Sürekli erken seçim yapılması için çağrılarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, üst üste yaptığı görüşmelerle adaylığına zemin hazırlıyor.

30 Mayıs 2021 Pazar   16:39:58

Bakan Çavuşoğlu Yunan basınına konuştu: Sevilla Haritasından vazgeçin

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunan "To Vima" gazetesine verdiği mülakatta, Yunanistan'ın AB'yi Türkiye'ye karşı bir koz olarak kullanmaktan kaçınması gerektiğini belirterek "Çözüm bekleyen sorunları AB değil, sadece Türkiye ve Yunanistan çözebilir" dedi. Yunanistan'ın Doğu Akdeniz'deki hakimiyet alanını 'adaların' kıta sahanlığı olduğu iddiasıyla hazırlattığı Sevilla Haritası'na da değinen Çavuşoğlu, "Sevilla Haritası'ndan vazgeçilmeli. Türkiye'nin sadece Ege ve Akdeniz kıyılarıyla sınırlı kalacağını düşünmenin Yunan tarafınca yapılan yanlış bir hesap olduğunu yinelemeliyim" ifadelerini kullandı.

30 Mayıs 2021 Pazar   15:50:51

Twitter ve Facebook'tan 'Filistin' itirafı: 'Yanlışlıkla oldu' deyip suçu 'algoritmaya' attılar

Twitter ve Facebook, İsrail'in kanlı saldırıları sonrası Filistin'e destek veren hesapları askıya almış, paylaşımları da yayından kaldırmıştı. Tepki toplayan olay sonrası her iki şirkette durumu kabul etti ancak 'yanlışlıkla' olduğunu öne sürdü. Twitter ve Facebook, silinme veya kısıtlanmanın yapay zeka algoritmaları nedeniyle gerçekleştiğini duyurdu.

30 Mayıs 2021 Pazar   15:44:15

Taksim Meydanı karıştı! Özel Harekat düğmeye bastı!

Taksim Meydanı'nda kemerlerin çıkarılıp tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgayı sivil polisler ayırdı. Özel Harekat polisinin de devreye girmesiyle kavgaya karışan 2 turist ve onlara saldıran 4 kişi gözaltına alındı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

30 Mayıs 2021 Pazar   14:55:25

Yerli coronavirüs aşısında yeni gelişme! Önemli noktaya gelindi...

Koronavirüs’e karşı geliştirilen yerli aşının uygulama noktalarından bir olan Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin Başhekimi Prof.Dr. Zafer Cantürk, yerli aşının faz çalışmalarına 480 gönüllünün katılacağını belirterek, “ Yerli aşıda önemli bir noktaya gelindi” dedi.

30 Mayıs 2021 Pazar   14:50:46

Türkiye’ye karşı Dubai merkezli operasyon: FETÖ'cü Uslu'nun konuşması planı deşifre etti!

Türkiye'ye yönelik 2021 yılı Ocak ayından bu yana adım adım ilerleyen siyasi karışıklık planının bugün suç örgütü lideri Sedat Peker ile devreye sokulan operasyonlar ve erken seçim yaygarası ile taçlandırılma çabası FETÖ'cü Emre Uslu'nun konuşmasıyla deşifre oldu. Uslu'nun Türkiye'de 6 aylık bir vadede siyasi değişiklik sinyalleri verdiği ortaya çıktı.

30 Mayıs 2021 Pazar   14:49:56

CHP, İYİ Parti ve HDP'nin yeni operasyonu: Erken seçim!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) başkan değişimi ile birlikte Joe Biden'ın Türkiye'yi köşeye sıkıştırmaya yönelik "sözde soykırım" , "İktidarı devirmek için muhalefetle işbirliği" açıklamaları ile tartışmalara konu olan ve muhalefetin elini ovuşturduğu siyasi operasyonlar pandemi kaynaklı problemleri de bahane ederek "Erken seçim" kampanyası koparılmasını beraberinde getirdi. Peki seçimlerin tarihi belli olmasına ve Anayasaya göre hiçbir erken seçim şartı doğmamışken bu yaygaranın koparılmasının altında ne yatıyor? Düğmeye kim bastı? İşte son dakika tespitleri ve önemli açıklamalar

30 Mayıs 2021 Pazar   14:17:25

MSB açıkladı: 24.714 personel ihraç edildi!

Terörle mücadele başta olmak üzere Millî Savunma Bakanlığının faaliyetlerine ilişkin önemli açıklamalar geldi. MSB açıklamasında "15 Temmuz 2016’dan itibaren 24.714 personel ihraç edilmiş, 2.493 personel hakkında ise idari süreç devam etmektedir." denildi. Ayrıca "1 Ocak’tan itibaren yurt içi ve sınır ötesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve FETÖ başta olmak üzere DEAŞ dâhil terör örgütlerine karşı kararlılıkla mücadelede toplam 181 operasyon icra edilerek, 225’i Mayıs ayında olmak üzere bugüne kadar toplam 1.162 terörist etkisiz hâle getirilmiştir." bilgisi verildi.

30 Mayıs 2021 Pazar   14:13:38

Ak PArti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Beyaz Tv'de!

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Beyaz Tv'de Pınar Işık Ardor'un sunduğu 7. Gün Programı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

30 Mayıs 2021 Pazar   12:31:57

Bakan Selçuk'tan önemli açıklamalar!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan son dakika açıklamaları geldi. Selçuk "Bu yıl telafi eğitimi var mı?" , "Karneler ne zaman verilecek?" ve "Okullar ne zaman açılacak?" sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanlığı kabine kararları için geri sayım sürerken MEB ve Bakan Selçuk'tan gelen son dakika açıklamaları önümüzdeki günler için önemli ipuçları içerdi. İşte birinci ağızdan yüz yüze eğitim ve okullarla ilgili önemli ifadeler...

30 Mayıs 2021 Pazar   12:22:17

Washington’da 'Filistin'e destek' gösterisi!

ABD'nin başkenti Washington'ın sembollerinden Lincoln Anıtı önünde toplanan binlerce kişi ellerinde Filistin'e desteklerini ifade ettikleri pankartlar ve Filistin bayrakları taşıdı. Göstericiler, "Filistin'e özgürlük" ve "Filistin bir gün özgür olacak" sloganları attı.

30 Mayıs 2021 Pazar   11:47:19

 1  2