Haber Arşivi

Thodex soruşturmasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer'e yardım eden kişi yakalandı

Thodex soruşturmasında çok önemli bir gelişme yaşandı. Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer'le birlikte otelde güvenlik kamerasına yansıyan Altjan Canaj yakalandı. Şüpheli ifadesinde Faruk Özer'in büyük bir dolandırıcı olduğunu öğrendikten sonra arkadaşı Edevaldo Haxhiu ile görüştüğünü daha sonra ise korkup saklandığını söyledi.

9 Mayıs 2021 Pazar   23:15:45

Ziraat Türkiye Kupası'ndan seyirci kararı!

TFF, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Gürsel Aksel Stadyumu'nun kapasitesinin üçte biri oranında seyirci alınacağını açıkladı.

9 Mayıs 2021 Pazar   21:27:44

Suudi Arabistan'dan flaş hac kararı

Suudi Arabistan, bu yıl hac ibadetinin özel sağlık ve güvenlik şartları çerçevesinde yeniden yapılacağını duyurdu.

9 Mayıs 2021 Pazar   21:07:52

Galatasaray'dan Mostafa Mohamed açıklaması!

Süper Lig'in 40. haftasında oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinin son dakikalarında sakatlık geçirerek sedyeyle oyundan alınan Mostafa Mohamed için sarı-kırmızılı kulüpten açıklama yapıldı.

9 Mayıs 2021 Pazar   21:03:56

9 Mayıs koronavirüs verileri açıklandı!

Türkiye'de ilk olarak 11 Mart tarihinde görülen koronavirüs salgını etkisini hala sürdürüyor. Vaka ve vefat sayılarının ciddi şekilde artış göstermesinin ardından 29 Nisan - 17 Mayıs tarihleri arasında tam kapanma sürecine girildi. Sürecin başlamasının ardından vaka sayıları kademeli olarak 20 binin altına kadar geriledi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan vaka sayısındaki hedeflerinin 5 bin olduğunu aktarırken, Sağlık Bakanlığı 9 Mayıs'a ilişkin koronavirüs tablosunu paylaştı. İşte tablodaki güncel durum...

9 Mayıs 2021 Pazar   20:57:42

Facebook, Twitter ve Instagram'dan İsrail sansürü

Gazze'de Hamas idaresindeki hükümetin, Twitter, Facebook ve Instagram gibi sosyal medya ağlarını, Filistin'le ilgili paylaşımlarda bulunan hesapları takibe almak ve kapatmakla suçladığı belirtildi. Açıklamada, bu ağlar, İsrail'in ırkçılık, nefret ve provokasyon dolu içeriklerine göz yuman bir çifte standart politikası izlemekle suçlandı.

9 Mayıs 2021 Pazar   20:48:04

İngiltere'de ezan sesi yankılandı

Ramazan ayının son cuma gününde İngiltere'nin başkenti Londra'da ezan okundu. Londra'nın tarihi köprüsü Tower Bridge'de okunan akşam ezanına çok sayıda Müslüman da tanıklık etti. Akşam ezanı sonrası dualar edilerek oruçlar açıldı. Ezanı okuyan Kazi Şafikkur Rahman, bu fırsatın kendisi için çok değerli olduğunu ifade etti.

9 Mayıs 2021 Pazar   20:15:03

Metina’da 2 PKK’lı terörist daha etkisiz hale getirildi: Bir günde 16 terörist öldürüldü

Milli Savunama Bakanlığı, Pençe-Şimşek operasyonunu icra eden komandolarımızın, Metina’da teröristlerle girdikleri çatışmada 2 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdiğini açıkladı. Gün boyu Irak kuzeyinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 16'ya yükseldi.

9 Mayıs 2021 Pazar   20:05:40

Polisten ağlatan jest!

Sakarya'da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, müzik ve sirenler eşliğinde sokak sokak dolaşıp karanfiller dağıtarak 'Anneler Günü'nü kutladı. Mutlulukları gözlerinden okunan bazı anneler gözyaşlarına hakim olamadı.

9 Mayıs 2021 Pazar   20:00:38

CHP'li Nazlıaka'dan Türkiye'yi hedef alan AB Komisyonu Başkan'ı Leyen'e dayanışma mektubu

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, AB kurumları arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklanan ‘protokol krizi’ için "Sandalye olayı kadın olduğum için yaşandı" diyerek çarpıtma yapan ve Türkiye’yi hedef alan AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen’e dayanışma mektubu gönderdi. Nazlıaka mektubunda, "Size gösterilen tavrı kabul edilemez buluyor, yaşadığınız hayal kırıklığını paylaşıyoruz" dedi.

9 Mayıs 2021 Pazar   19:51:48

Almanya'da Türk vatandaşına polis şiddeti: Biber gazı sıkıp parmağını kırdılar

Almanya’da binlerce kişi ülkedeki polis şiddetini ve ırkçılığı protesto etmek için sokaklara dökülürken, polis şiddeti olayına bir yenisi daha eklendi. Almanya’nın Aalen kentinde trafik kazasında yaralanan kızının yardımına koşmaya çalışan Türk baba polis şiddetine maruz kaldı. Biber gazı sıkılıp gördüğü şiddet sonrası parmağı kırılan Mehmet Gündoğan hukuk mücadelesi başlatmaya hazırlanıyor.

9 Mayıs 2021 Pazar   19:45:09

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'mafya' yanıtı! Acizlik... Çürümüşlük!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun suç örgütü lideri Sedat Peker üzerinden hükümete yönelik eleştirisine, "Mafyaya neler yaptığımızı, nasıl çökerttiğimizi, bu bağırtıların neden çıktığını sorarsan anlatırım" dedi.

9 Mayıs 2021 Pazar   18:11:24

CHP'li İBB'nin sorumluluğundaki atlar bakımsızlıktan ve pislik içinde ölüyorlar

İBB sorumluluğunda kaybolan 978 atın akıbeti merak konusu olmaya devam ederken Adalar’daki atlarla ortaya çıkan görüntüler kan dondurdu. İBB sorumluluğundaki atların pislik içerisinde kaldığı ve bakımsızlıktan öldüğü ortaya çıktı.

9 Mayıs 2021 Pazar   18:04:36

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Sedat Peker' açıklaması

İçişleri Bakanlığı, suç örgütü lideri Sedat Peker'le ilgili, "Anılan kişinin, yurt dışından sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği yayınlardaki iftira ve ithamları, güvenlik güçlerimiz ve devletimiz üzerine yeni bir organize suç faaliyeti olarak değerlendirilmektedir. Bu nedenle, anılan kişi ülkemize getirilip adalete teslim edilinceye kadar sürecin takibi sağlanacaktır" açıklamasını yaptı.

9 Mayıs 2021 Pazar   17:58:17

İşte vahşetin fotoğrafları: Bakımsızlıktan ve pislik içinde ölüyorlar

İBB sorumluluğunda kaybolan 978 atın akıbeti merak konusu olmaya devam ederken Adalar’daki atlarla ortaya çıkan görüntüler kan dondurdu. İBB sorumluluğundaki atların pislik içerisinde kaldığı ve bakımsızlıktan öldüğü ortaya çıktı.

9 Mayıs 2021 Pazar   17:56:36

Dünya şok olacak! ABD gizli belgeleri ele geçirdi! Resmen Üçüncü Dünya Savaşı!

Dünyayı kasıp kavuran yeni tip koronavirüs milyonlarca kişiye bulaşıp gündelik yaşamı resmen felç etti. Adeta baş belası olan koronavirüsün sıfır noktası olan Çin'in Wuhan kentine incelemeye giden DSÖ'nün araştırma sonrası açıklamaları soru işareti yaratmıştı. Gelen son dakika haberine göre, ABD Dışişleri Bakanlığı koronavirüsle ilgili gizli belgelere ulaştı. Belgelere göre Çinli bilim insanları, altı yıldır koronavirüs de dahil olmak üzere biyolojik ve genetik silahların kullanıldığı "Üçüncü Dünya Savaşı" için hazırlanıyor.

9 Mayıs 2021 Pazar   17:21:03

Başkan Erdoğan'dan Danıştay'ın 153. yıl dönümü için mesaj!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Danıştay'ın 153. kuruluş yıl dönümü için bir mesaj yayınlandı. Erdoğan, “Şura-yı Devlet adıyla kurulduğu 1868 yılından bugüne, ülkemizin yargı sisteminin işleyişinde etkin bir role sahip Danıştay’ın 153. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum." ifadelerini kullandı.

9 Mayıs 2021 Pazar   17:17:15

İstanbul'da koronavirüs vakalarında dikkat çeken tablo! Tam kapanma işe yaradı mı? Normalleşme nasıl olacak?

Türkiye'de koronavirüs vakalarındaki yükseliş nedeniyle Kabine Toplantısı'nın ardından 17 günlük tam kapanma uygulamaya sokulmuştu. 17 Mayıs'ta bitecek olan tam kapanmanın son günlerine yaklaşırken koronavirüs vaka sayısında zirvede olan İstanbul hakkında flaş bir açıklama geldi. Tam kapanma İstanbul'a yaradı mı sorusunu tablo ile açıklayan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, son bir haftada vaka, yatan hasta ve yoğun bakım hastalarının oranını paylaştı. İşte detaylar…

9 Mayıs 2021 Pazar   16:10:08

Başkan'dan 'Anneler Günü' mesajı!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan 'Anneler Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Erdoğan, "Sevgi, merhamet, şefkat ve fedakârlık timsali bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum. Anneye hürmeti cennetin kapısını açacak bir anahtar olarak gören bir medeniyetin mensupları olarak, anne ile evladı arasındaki bağın en güçlü bağ olduğuna inanıyoruz." dedi.

9 Mayıs 2021 Pazar   15:15:55

FETÖ’nün yargı imamı yakalandı!

FETÖ’nün hakim savcı evleri imamlarından Numan Koç İstanbul’da Gaybubet evinde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli 28 örgütçünün ismini verdi.

9 Mayıs 2021 Pazar   14:47:12

MSB'den flaş açıklama!

Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın Kuzeyi Gara bölgesinde tespit edilen 8 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlık, "Teröristler için hiçbir yer güvenli değil!" mesajını paylaştı.

9 Mayıs 2021 Pazar   14:21:22

Gates'in gizemli evi: 1990'lardan beri içinin fotoğrafı çekilemedi, görmek isteyenler 35.000 dolar ödedi

Bill Gates ve Melinda Gates'in boşanma ve mal paylaşım haberleri bağlamında bir nokta çok merak edildi: 131 milyon dolarlık malikaneyi kim alacak? Sizin için hakkında "Batman görse yüzü kızarırdı" yorumları yapılan, bugüne kadar kimsenin içine girip fotoğraflayamadığı bu malikaneyi araştırdık...

9 Mayıs 2021 Pazar   13:46:06

Kılıçdaroğlu’ndan bankalara tehdit: Kanal İstanbul’a kredi verirlerse günü geldiğinde görürler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul ihalesine girecek ülkeye, iktidara geldikleri takdirde mesafe koyacaklarını söyledi. Bankaları da tehdit eden Kılıçdaroğlu, "Bankaların buna finans kaynağı ayıracağını düşünmüyorum. Eğer bizden bir banka buraya kredi verirse günü geldiğinde o da görür. Bakın bu kadar açık, net söylüyorum" dedi.

9 Mayıs 2021 Pazar   13:00:14

Bakıma muhtaç köpekleri ölüme terk eden İYİ Partili belediyeye ceza

Aydın’ın Germencik ilçesinde bakıma muhtaç 17 köpeği kırsal alana bırakan İzmir’in İYİ Partili Tire Belediyesine Doğa Koruma ve Milli Parklar Aydın İl Şube Müdürlüğü (DKMP) tarafından 17 bin 561 TL para cezası kesildi.

9 Mayıs 2021 Pazar   12:50:58

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan tam kapanma açıklaması!

Tam kapanma ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Önemli bir sürece başladık. 21 milyon büyüğümüze vefa destek sosyal gruplarımızla ulaşılmaktadır. Özellikle kamu düzeni ve güvenliği ile ilgili bu süreçte bir problemiz yoktur. Üretim ve tedarik sürecinde bir eksiklik söz konusu değildir. 10 milyon kişi izin alıp çalışmalarına devam etmektedir." ifadelerini kullandı.

9 Mayıs 2021 Pazar   12:18:06

 1  2