Haber Arşivi

Hrant Dink cinayetinde FETO ve Zekeriya Öz için mallarına tedbir konulması talebi

Hrant Dink cinayeti davasında savcı, Fetullah Gülen ile Zekeriya Öz’ün de aralarında olduğu 13 sanık hakkında, kaçak sayılma ve mallarına tedbir konulması talebinde bulundu.

8 Haziran 2021 Salı   12:56:14

Türk SİHA’ları bu kez de Alman basınında: ABD ve İsrail'i tahtından etti

Türkiye’nin ürettiği silahlı insansız hava araçlarının başarısı uluslararası basında konuşulmaya devam ediyor. Alman Die Welt gazetesi ekonomi yazarı Gerhard Hegmann Türk SİHA’larını "oyun değiştirici" olarak nitelendirdiği yazısında, Türkiye’nin daha ucuz alternatife sahip olmasıyla ABD ve İsrail’in pazardaki hakimiyetini de ele geçirdiğini kaydetti.

8 Haziran 2021 Salı   12:55:07

Can Dündar için Kırmızı Bülten çıkarıldı!

Firari Can Dündar için silahlı terör örgütüne üye olmaksızın bilerek ve isteyerek yardım etmek suçundan ayrılan dosyası kapsamında hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına karar verildi. Mahkeme Dündar'ın "gizli kalması gereken bilgileri siyasal veya askeri casusluk maksadıyla temin etmek" ve "örgüt (FETÖ) içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçlarından 27 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına hükmetmişti.

8 Haziran 2021 Salı   12:29:56

SMA Hastalığı Nedir? Tedavi Edilebilir mi? SMA Rehberi!

Spinal Musküler Atrofi (SMA) son zamanlarda oldukça merak edilen hastalıklar arasında yer alıyor. Peki, SMA Hastalığı nedir? SMA hastalığı tedavi edilebilir mi? Tedavi ücreti ne kadar? İşte SMA hastalığı hakkında tüm…

8 Haziran 2021 Salı   12:29:01

Türkiye bu rezaleti konuşmuştu! PKK'lı sözde cinci hocaya bir şok daha!

Sosyal medyada bir kadının vücuduna Arapça yazılar yazmasıyla gündeme oturan ve dini inanç ve duyguları istismar ederek dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla yargılanan sahte hoca Burhan Dalğali, "Bu iş kumpastır. Arapça yazı yazmadım, dua okumadım. Kendimi o kişilerden kurtarmak için vücuduna bir şeyler yazıyormuş gibi yaptım. Benim zaten o an bilincim yerinde değildi. Kendim de değildim" diyerek kendisini savunmuştu. Duruşmada mütalaasını veren savcılık, 1 yıl 10 aydan 9 yıl 3 aya kadar hapis cezasına çarptırılmasını istedi. İşte son dakika haberinin detayları...

8 Haziran 2021 Salı   12:26:46

Başörtülü akademisyen ve arkadaşına 'Sizin gibileri istemiyoruz' diyerek saldırdı: Bu şahıs elini kolunu sallayarak gezecek mi?

Nişantaşı'nda bir parkta oturan akademisyen Neşe Nur Akkaya ve kız arkadaşı, başörtüleri nedeniyle "Burada sizin gibileri istemiyoruz. Gidin başka yerlere" diyerek nefret söylemlerinde bulunan Eray Ç. isimli şahsın yumruklu saldırısına uğradı. Genç kız darp raporu alarak Eray Ç'den şikayetçi olurken, gözaltına alınan ve ifadesinde saldırıyı itiraf eden şahıs ise serbest bırakıldı. Duruma sosyal medyadan isyan eden Neşe Nur Akkaya'nın kardeşi, "Bu şahıs elini kolunu sallayarak gezecek mi?" diyerek Eray Ç'nin tutuklanması için çağrıda bulundu.

8 Haziran 2021 Salı   12:24:56

CHP’li Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş’tan skandal kadrolaşma itirafı: CHP’li varsa alayım işe!

Göreve gelmeden önce liyakat naraları atan CHP’li belediyeler daha görev sürelerinin yarısını henüz geçmişken dökülmeye başladı. Özellikle büyükşehirlerde yandaşlarla kadrolaşma hat safhaya ulaştı. Gelen son dakika haberine göre, Hatay'da akrabalarını büyükşehir belediyesinde istihdam ettiği ortaya çıkan Başkan Lütfü Savaş'tan kadrolaşma itirafı geldi. Doğuş TV’ye konuşan Savaş'a, kadro ve bürokrat yapılanmasıyla ilgili eleştiriler hatırlatılınca, "Getirin bana yetişmiş CHP’li varsa, alayım" yanıtını verdi.

8 Haziran 2021 Salı   12:13:28

Gerçekten Aşık mısınız? Aşık Olduğunuzu Anlamanın 5 Yolu!

Gerçek aşkı bulmuş ya da bulduğunuzu zannediyor olabilirsiniz. Zaman zaman pek çok kişi gerçekten açık mıyım? Sorusunu gündeme getiriyor. Kusursuz ilişkilerin bile gündemine gelen bu konu kimi zaman büyük bir probleme dönüşebilir. Peki, gerçekten aşık mısınız?

8 Haziran 2021 Salı   12:10:53

HDP'ye yeni kapatma davasında son dakika: Raportör görevlendirildi

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca HDP'nin kapatılması istemiyle Anayasa Mahkemesinde yeniden açılan davada ilk inceleme için raportör görevlendirildi.

8 Haziran 2021 Salı   11:55:06

İzmir depremiyle ilgili son dakika: 29 şüpheli hakkında dava

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı 30 Ekim'de meydana gelen depremde 115 kişiye mezar olan 9 bina ile ilgili yürüttüğü soruşturmayı tamamladı. 29 şüpheli hakkında iddianame düzenlenerek dava açıldı.

8 Haziran 2021 Salı   11:52:43

Diyarbakır’da dev narko-terör operasyonu! Mini İHA’lar tespit etti

Diyarbakır’da İl Jandarma Komutanlığınca 1-7 Haziran tarihlerinden mini İHA’lar ile yapılan kontrollerde terör örgütünün gelir kaynaklarına ağır darbe vuruldu. İçişleri Bakanlığı koordinesinde, gerçekleştirilen Narko-terör operasyonunda 168 ton esrar elde edilebilecek 7 milyon kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

8 Haziran 2021 Salı   11:24:55

Bakan Koca açıkladı: Biontech aşısı için artık kamu ve özel hastanelerle birlikte aile hekimlerinden de randevu alınabilecek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Aşıya erişimde yeni kolaylıklar var. Biontech aşısı için artık kamu ve özel hastanelerle birlikte Aile hekimlerimiz de devrede. Bugünden itibaren e-nabız ve MHRS üzerinden randevu alabilirsiniz. Bu güce güvenin.

8 Haziran 2021 Salı   11:07:41

Cam Tavanlar Oyuncuları Kimdir? Cam Tavanlar Konusu Nedir?

Show TV ekranlarının yaz dizisi Cam Tavanlar yarın akşam ilk kez seyircisiyle buluşacak! Cam Tavanlar yeni bölüm fragmanı yayınlanmasının ardından dizi beğeni yağmuruna tutuldu. İşte Cam Tavanlar dizisi oyuncuları kimler, konusu ne?...

8 Haziran 2021 Salı   10:54:46

Bakan Kurum'dan denizler için seferberlik çağrısı: Saat 14:00'te Caddebostan'da buluşalım

Türkiye'nin en büyük deniz temizleme seferberliğini başlattıklarını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ''Saat:14:00'te Caddebostan sahilinde buluşalım'' çağrısında bulundu.

8 Haziran 2021 Salı   10:45:31

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den önemli açıklamalar!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, "Deniz salyasının kıyılarımızda dikey bir hareketle dibe doğru indiği de gözlenmektedir. Deniz canlılarının oksijeni kesilmektedir. Bir çevre felaketiyle karşı karşıya olduğumuz açıktır" dedi. Bahçeli, "TİP'li bir milletvekilin "Bu devlet katil, bu devleti yıkmamız gerekiyor" iftiraları karşısında ne yapacağız? Böyle bir alçak, TBMM'de bizimle aynı havayı teneffüs ediyor. Devlete katil diyen bu soysuz hazinesinden maaşını alıyor. Bu suçlu bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti katil olsaydı bugün bulunduğun yer TBMM değil mezarlık olurdu. Bununla birlikte HDP'li bölücü milletvekillerine gereği yapılmalıdır. HDP'nin kapatılması, siyasetten kaydının silinmesi, hepimizin ve özellikle AYM'nin namus borcudur" ifadelerini kullandı.

8 Haziran 2021 Salı   10:45:18

HDP'den Akşener'e 'Cumhurbaşkanı adayı' yanıtı: Sizin aklınıza ihtiyacımız yok

2019 yerel seçimlerinde ittifak yaptıkları HDP'nin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ayrı aday çıkarmasını tavsiye eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e HDP’den yanıt geldi. HDP’li Ebru Günay, "Bir muhalefet partisi genel başkanı kalkmış HDP’ye aday çıkarması konusunda akıl veriyor. Öncelikle sizin aklınıza ihtiyacımız yok" dedi.

8 Haziran 2021 Salı   10:34:50

12 ilde FETÖ operasyonu

FETÖ’nün Kara Harp Okulu yapılanmasına yönelik Ankara merkezli 12 ilde operasyon gerçekleştiren Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, itirafçıların deşifre ettiği 40 şüpheliden 28’ini gözaltına aldı.

8 Haziran 2021 Salı   10:31:01

'Müjde' Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan gelmişti: Hayata geçiyor!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Mart ayında tıbbi cihaz sektörünün yıllardır savunma sanayi üreticilerinde olduğu gibi bir başkanlık çatısı altında toplanma talebine ilişkin 'Müjde'yi vermişti. Ekonomi Reform Paketi'nin önemli maddelerinden biri de Sağlık Endüstrileri Başkanlığı'nın kurulması olarak öne çıkarken, Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu tarafından hazırlanan 100 maddelik rapora SABAH ulaştı.

8 Haziran 2021 Salı   10:28:21

Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız? Aldatıldığınızı Anlamanın 5 Yolu!

Aldatılıyor muyum? Sorusunun cevabını bulmanız artık çok kolay! Birbirinden farklı yöntemlerle sevgilinizin sizi aldatıp aldatmadığını öğrenebilirsiniz. İlk olarak yapmanız gereken…

8 Haziran 2021 Salı   10:06:10

Hüseyin Kurtoğlu Paşa'ya kumpas kuran hakim gaybubet evinde yakalandı!

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu'na, İstanbul Jandarma Komutanı iken kumpas kurarak terfisini engelleyen ve onun yerine FETÖ'cü Hamza Celepoğlu'nun önünü açan yargı mensuplarından Kenan Karabeyeser, Ankara'da FETÖ'nün gaybubet evinde yakalandı.

8 Haziran 2021 Salı   10:03:55

Yeni yatırım reformu geliyor! Özel destek verilecek...

Beştepe’de yatırım ortamına doping etkisi yapacak reform adımları için yoğun mesai sürüyor. Türkiye Uluslararası Doğrudan Yatırım Stratejisi Belgesi ile yatırım teşvik sistemi güçlendirilecek. Sistem yılsonuna kadar yaşama geçirilecek.

8 Haziran 2021 Salı   09:46:18

PKK'lı teröristler peşmergeye saldırdı!

Terör örgütü PKK'nın Irak'ın Duhok kentinde bir peşmergeyi öldürdüğü bildirildi.

8 Haziran 2021 Salı   09:41:32

Gazeteci Çağdaş Ulus CHP'li belediyelerin para trafiğini ifşa edince KRT TV tarafından kovuldu!

CHP’nin yayın organı KRT TV; CHP’li Maltepe ve Ataşehir belediyelerinin gazetecilere düzenli ödeme yaptığına dair paylaşımda bulunduğu gerekçesiyle Çağdaş Ulus’u işten çıkardı. Ulus, "Pazartesi mesai saatinde işte bu tweetlerim nedeniyle kanalın GYY’si Fikret Bulut tarafından önce tweetlerimi silmem ardından da istifa etmem istendi." ifadelerini kullandı.

8 Haziran 2021 Salı   09:37:53

Terör örgütü PKK'ya darbe üstüne darbe! Elebaşlarını net mesaj: Kaçışınız yok

Terör örgütü PKK'nın kuluçka merkezi Mamur'un sözde sorumlusunun, hâkimiyet kurduklarını sandıkları bölgede MİT'in operasyonuyla öldürülmesi PKK'nın elebaşlarını şoke etti. Güvenlik uzmanlarına göre operasyon, örgüt elebaşlarına 'kaçış yok' mesajı. Örgütün Batılı ülkelerin istihbarat birimleriyle iletişimini sağlayan teröristin etkisiz hale getirilmesiyle, Türkiye örgüt destekçisi Batılı ülkelere de mesaj verdi.

8 Haziran 2021 Salı   09:17:46

Kanada’da Müslüman aileye araçlı saldırı: 4 ölü, 1 yaralı

Ontario eyaletinde, Müslüman aileden 5 kişiye kaldırımda yürüdükleri sırada bir sürücünün aracıyla çarpması sonucu aile üyelerinden 4’ü hayatını kaybetti, 1 çocuk yaralandı.

8 Haziran 2021 Salı   09:16:59

 1  2  ...  130  131  132