Haber Arşivi

Kabine Toplantısı'nda tarih değişikliği!

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının tarihi NATO Liderler Zirvesi nedeniyle öne çekildi. Buna göre kabine 10 Haziran Perşembe günü toplanacak.

6 Haziran 2021 Pazar   12:05:22

Türkiye'nin ikinci büyük gölünde büyük tehlike! Bu yıl erken pembeleşti!

Türkiye'nin ikinci büyük gölü ve flamingo cenneti olan Tuz Gölü, kuraklık nedeniyle giderek küçülüyor. Tuz Gölü'nde bir kilometrelik çekilme olduğunu söyleyen Konya Teknik Üniversitesi Kimya Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Hatice Ünal Ercan, "Kuraklıktan dolayı tuz tabakasının oldukça azaldığını biraz iç kısımlarda ise organik malzemelere bağlı olarak pembeleşmelerin daha çok arttığını görüyoruz" dedi.

6 Haziran 2021 Pazar   11:43:24

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: 352 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar "23 Nisan’dan bugüne kadar Suriye ve Irak’ın kuzeyinde toplam 352 terörist etkisiz hale getirildi" ifadelerini kullandı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığının yerine getirdiği başarılı görevleri anımsatan Akar, "Türk Deniz Kuvvetleri, 200 bin saat/yıl seyir yapmak suretiyle bütün zamanların rekorunu kırdı. Türk Silahlı Kuvvetleri, sizlerin kahramanlığı, fedakarlığı sayesinde her geçen gün gücüne güç katmaktadır." dedi.

6 Haziran 2021 Pazar   10:47:40

İki korumasıyla birlikte öldürüldü

Terör örgütü PKK’nın sözde Metina eyalet sorumlusu Agit kod adlı Mouhammad Housseyin Şahbazi, iki korumasıyla birlikte öldürüldü

6 Haziran 2021 Pazar   10:22:48

Haziran ayı bursları hesaplarda!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerine haziran ayı burs ve kredi ödemelerinin bugün itibarıyla başladığını duyurdu.

6 Haziran 2021 Pazar   10:20:23

Meteoroloji o tarihler için uyardı! Çok kuvvetli geliyor

Meteorolojiden yapılan tahminlerde bu hafta yurdun büyük bölümünde havanın yağışlı olacağı aktarıldı. Özellikle yarın İstanbul başta olmak üzere Marmara'da sağanak yağış uyarısı yapıldı. Peki hafta boyunca İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? İşte Türkiye geneli hava durumu tahminleri...

6 Haziran 2021 Pazar   10:07:03

Erdoğan LGS'ye girecek öğrencilere seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilere başarı diledi.

6 Haziran 2021 Pazar   09:55:26

Kardeşlerim Oyuncuları Kimdir? Kardeşlerim 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

ATV ekranlarının sevilen dizi Kardeşlerim’in yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kardeşlerim 17. Bölüm fragmanı seyircinin nefesini kesti! Dün akşam yayınlanan yeni bölümde seyirciyi şok eden detay…

6 Haziran 2021 Pazar   09:49:07

Karadeniz'deki doğalgazı tek merkezde toplayacak dev proje! Eylem planı hazır

Sakarya Gaz Sahası'nda bulunan doğalgaz 500 milyar metreküpü geçerken, farklı kuyulardan elde edilen gazın tek merkezden karaya taşınması için eylem planı hazırlandı. Buna göre 2 bin 200 metre derinlikte deniz altı üretim tesisinin de olduğu bir gaz nakil hattı kurulacak.

6 Haziran 2021 Pazar   09:35:38

Güneş Tutulması Nedir? 2021 Güneş Tutulması Ne Zaman? Saat Kaçta?

2021 Güneş tutulması için geri sayım başladı. Herkesin merakla beklediği 2021 Güneş tutulması sayılı günler sonra gerçekleşecek. Güneş tutulması ne zaman? Ve Ateş Çemberi Güneş tutulması Türkiye’den görülecek mi? sorusu giderek artıyor. Gökbilimciler bu gökyüzü olayının ne zaman izlenebileceğini açıkladı! İşte Güneş tutulmasının ne zaman ve nerede izleneceği…

6 Haziran 2021 Pazar   09:26:11

Başkan'dan 15 günde 6 kritik toplantı

Dünya, haziran ayının ikinci yarısında insani ve girişimci diplomasi anlayışıyla bölgesindeki her meselede haktan yana olan Türkiye ile ilişkilerini yeniden gündemine alacak.

6 Haziran 2021 Pazar   09:22:33

Dünyanın en güçlü ordularını sıralandı! Peki Türk ordusu kaçıncı sırada?

ABD merkezli askeri istatistik sitesi Global Firepower, dünyanın en güçlü ordularını mercek altına aldı. 30 Ülkenin yer aldığı sıralamada mercek altına alınan orduların askeri donanımlarının tüm ayrıntıları yer alırken Türk Silahlı Kuvvetleri her sene olduğu gibi üst sıralarda yerini aldı. İşte ABD Merkezli Global Firepower'ın yaptığı 2021 listesinin sıralaması…

6 Haziran 2021 Pazar   09:22:23

CHP’li belediyenin mobbingi öldürüyordu! Sinir krizi geçirdi intihara kalkıştı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde "Kadınlarımız bizim için değerlidir" diyen İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, nisan ayında 23 kadın büro elemanını Park Bahçeler Müdürlüğü'ne sürdü.

6 Haziran 2021 Pazar   09:11:06

Meral Akşener'den 'ittifak' çıkışı: Ortak adayın faydalı olduğuna inanıyorum ama...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayında, 2023 yılında gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Seçime ortak bir adayla gidilmesinin faydalı olacağını vurgulayan Akşener, 2019 yerel seçimlerinde ittifak yaptıkları HDP'nin, o dönemde stratejik bir çalışma yaptığını ifade ederek, "HDP, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi ayrı aday çıkarmalıdır" dedi.

6 Haziran 2021 Pazar   00:29:11

Bakan Soylu temmuz ayını işaret etti: Ekonomi atağa kalkacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Afyonkarahisar'da vatandaşlara seslendi. burada ekonomik gelişmelere değinen Bakan Soylu, "Temmuz ayından itibaren benim ülkemin ekonomisi öyle bir atağa kalkacak ki, öyle bir sıçrayacak ki, öyle bir büyüyecek ki etrafımızdaki Almanya’sı da, Fransa’sı da, İngiltere’si de, İtalya’sı da, hele o her şeye burnunu sokan Amerika’sı da çatlayacak, patlayacak." ifadelerini kullandı.

6 Haziran 2021 Pazar   00:19:09

 1  2