Haber Arşivi

İngiliz vekil Michael Fabricant İsrail karşıtı göstericilere 'ilkel' dedi

Filistin'de işgalci İsrail'in zulmü sürerken, Batı dünyası ise emperyalist emellerin peşinden giderek zalimin yanında yer almayı tercih etti. İngiltere'de Muhafazakar Parti milletvekili Michael Fabricant, İsrail karşıtı göstericilere "ilkel" diyerek hakaret etti.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   11:06:24

Kibariye borçları yüzünden villasını satıyor

Alacaklıların gayriresmi olarak el koyduğu villasını satışa çıkarmak zorunda kalan Kibariye, 5 milyon TL istiyor.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   11:06:05

Teröre ağır darbe!

Son dakika açıklamasında bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Eren-13 Operasyonları kapsamında, Şırnak Cudi Dağı Tuşimiya Bölgesi'nde 5 Eren-2 Operasyonları kapsamında, Diyarbakır Kulp ilçesi Yaylak kırsalında 2 olmak üzere toplam 7 terörist, etkisiz!

17 Mayıs 2021 Pazartesi   10:02:39

Bill Gates hakkına flaş iddia!

Microsoft’un kurucusu ve eski CEO'su Bill Gates'in, 'şirket çalışanı bir kadına ilişki yaşaması nedeniyle' yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesi gerektiği yönünde bir karar alındığı öne sürüldü.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   09:24:12

CHP'li Gürsel Tekin: HDP'ye neden bakanlık verilmesin

CHP milletvekili Gürsel Tekin, iktidar olmaları halinde HDP'den de bakan çıkarılabileceğini söyledi.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   09:24:04

İstanbul’da trafik yoğunluğu!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 17 günlük kapanma saat 05.00 itibarıyla sona erdi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğunluğu oluştu.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   09:23:47

Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiriyor! Emlak vergisi ödemeleri...

Gelen son dakika haberine göre; Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiren emlak vergisinin mart ayında başlayan ilk taksit ödeme dönemi 31 Mayıs'ta bitiyor. Mevcut gayrimenkulünü elden çıkarmayanlarla geçen yıl gayrimenkul alanlar bu yıl vergi ödeyecek. Bu yıl ev alanların yükümlülüğü ise 2022'de başlayacak.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   09:18:41

Katil İsrail'e uluslararası yaptırım gelebilir: Netanyahu tutuklanıp Lahey’de yargılanmalı

Dünya 10 gündür terör devleti İsrail'in Kudüs ve Gazze’deki saldırılarını konuşuyor. Uluslararası kamuoyu bir adım daha ileri giderek “İsrail’in işlediği bu savaş suçlarına kim dur diyecek” sorusuna cevap arıyor? Uzun yılar uluslararası hukuk alanında çalışmalar yapan Boğaziçi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Selami Kuran İsrail'in Kudüs'e uyguladığı saldırılarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Prof. Kuran’a göre Lahey’deki Uluslararası Ceza Mahkemesi’nde İsrail hakkında yürütülen bir soruşturma var ve ABD’nin baskılarına rağmen buradan çıkacak bir karar İsrail’i zor durumda bırakabilir.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   09:16:21

Hükümet teşvik paketini devreye aldı! İşverene 6 aylık prim desteği nefes aldırdı

SGK altı ay süreyle işverenlere, sosyal güvenlik primlerinde bin 341 lira destek veriyor. Haziran ayını geçmemek üzere 6 ay süreyle işverenlere, sigortalıların prime esas kazanç alt sınırı üzerinden hesaplanan sosyal güvenlik primlerinin tamamı tutarında bin 341 lira destek veriliyor. İşte bu desteğin detayları...

17 Mayıs 2021 Pazartesi   09:15:39

Başkan Erdoğan'dan dünyaya KKTC mesajı: Türk askerinin çekilmesi teklif dahi edilemez

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, terör devleti İsrail'in Gazze'de Müslümanlara yaptığı alçak saldırılar ve KKTC ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kıbrıs Türk halkının haklarını sonuna kadar savunacaklarını dile getiren Başkan Erdoğan, "Şu kadarını söyleyeyim ki; kendimizden başka kimseye güvenmiyoruz." dedi. İsrail'in saldırılarına da değinen Erdoğan, "İsrail denilen terör devletinin döktüğü bu kana ses çıkarmayanlar bilsinler ki gün gelir süreç kendilerini de vurur." ifadelerini kullandı.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   09:11:44

Muharrem İnce'den haber var: Bugün başlıyor

CHP'nin ayrılmaması için ikna edemediği ve Millet İttifakı'nda tehlike çanları çalmasına neden olacağı yorumları yapılan Muharrem İnce'nin partisiyle ilgili kritik gün geldi. Memleket Hareketi'nı başlatan CHP eski Milletvekili Muharrem İnce, resmen sahaya iniyor. Dilekçe bugün...

17 Mayıs 2021 Pazartesi   09:09:42

CHP'li Belediyede 39 milyon liralık vurgun! Soruşturma başlatıldı...

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin yol yapım ve onarım işlerini verdiği şirkete fazladan 39 milyon 600 bin lira ödeme yaptığı ortaya çıktı. Yolsuzluğa bulaşanlara yargı yolu göründü

17 Mayıs 2021 Pazartesi   09:02:57

Ümit Özdağ'dan İYİ Parti'ye sert sözler!

Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti'den istifa ederek yeni bir parti kuracağını açıklayan İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, CHP'li Dursun Çiçek'in "Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmak için HDP'lilere bakanlık vadedilebilir" çıkışını değerlendirdi. Özdağ, muhalefetin çaresizlik içinde olduğunu vurgulayarak, "Bu bir siyasal zaaf, tükenmişlik ve teslimiyettir. HDP ve PKK'ya teslimiyettir. Bunu vatansever CHP, İYİ Parti seçmeni kabul edecek mi? Hiç zannetmiyorum." ifadelerini kullandı.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   00:39:55

Kabine Toplantısı sonrası Başkan Erdoğan esnafa bir dizi müjde verecek!

Başkan Erdoğan bugünkü Kabine Toplantısı sonrası esnafa bir dizi müjde verecek. Başkan Erdoğan esnafa yönelik destek paketini açıklayacak.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   00:34:43

Paraşütle atlayan kişinin cansız bedenine 7 saat sonra ulaşıldı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Gürle Dağından paraşütle atlayan ve yaklaşık 7 saattir haber alınamayan 37 yaşındaki Muammer Yolcu’nun cansız bedenine ulaşıldı. Yolcu'nun eşi ve yakınları baygınlık geçirdi.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   00:29:54

BM Güvenlik Konseyinde ABD engeli!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), İsrail ve Filistin arasındaki yükselen tansiyonu, Gazze'ye yönelik hava saldırılarını ve hızla artan sivil kayıplarını görüşmek için bu hafta üçüncü kez toplandı ancak hala somut bir adım atamadı. Konseyin daimi üyelerinden Çin ve geçici üyelerinden Norveç ve Tunus, konseyin birlik olması ve ortak açıklama yapması konusunda yeni bir girişimde bulunsa da ABD, diplomatik kanallar üzerinden çalıştığı konusunda ısrarını sürdürüyor ve konseyde bir adım atılmasını istemiyor.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   00:07:10

 1  2  3