Haber Arşivi

Bakan Çavuşoğlu BM Genel Kurulu'na katılacak!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler Genel Kurul oturumuna katılmak üzere perşembe günü New York'ta olacak.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   18:27:21

2021 Dünya Ekonomik Forumu iptal edildi!

Singapur'da 17-20 Ağustos'ta düzenlenecek 2021 Dünya Ekonomik Forumu (WEF) salgın nedeniyle iptal edildi.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   18:16:05

BM Filistin gündemiyle toplanacak!

BM Genel Kurulu, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını görüşmek üzere perşembe günü toplanacak.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   18:09:39

Bakan Hulusi Akar: 1 Ocak'tan itibaren 1070 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika açıklamalarında bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terörle mücadeleyle ilgili önemli bilgiler verdi. Bakan Akar Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında şu ana kadar 113 teröristin etkisiz hale getirildiğini ve 107 mağara ve sığınağın tahrip edildiğini söyledi. Akar, "1 Ocak'tan bugüne kadar 1070 terörist etkisiz hale getirildi. Terörle mücadelemiz en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek." dedi.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   16:41:49

ABD yönetiminden skandal karar! İsrail’e rekor silah satışı onaylandı

Filistin katliamında şiddeti her geçen artıran İsrail hükümeti, uluslararası kınamalara rağmen Gazze’ye bomba yağdırmaya devam ediyor. Gazze’de Filistin halkına yönelik terör eylemlerini meşru müdafaa kisvesi altında sürdüren İsrail hükümetine destek niteliğinde bir kararsa ABD yönetiminden geldi. Joe Biden öncülüğündeki hükümet, İsrail devleti ile 735 milyon dolarlık bir silah anlaşmasına onay verdi.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   16:25:06

CHP'yi yerden yere vurup istifa eden Muharrem İnce Memleket Partisi'ni kurdu! İşte Memleket Partisi'nin A Takımı

CHP'den istifa ederek Memleket Hareketi'ni başlatan Muharrem İnce, Memleket Partisi'ni kurdu. Partinin sözcüsü yine CHP'den istifa eden Gaye Usluer oldu.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   16:21:42

Bakan Soylu 'büyük bir başarıya imza atıldı' deyip duyurdu: 1,5 tonun üzerinde esrar ele geçirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sahil Güvenlik, Emniyet; Narkotik-Havacılık İHA-Özel Harekat birimlerimizce, Suriye açıklarında, uluslararası sularda büyük bir başarıya imza atıldı. Müdahale edilen gemide 1,5 tonun üzerinde esrar ele geçirildi" dedi.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   16:15:56

Cumhurbaşkanlığı kabinesi toplandı!

Türkiye, tam kapanma sonrası kontrollü normalleşme sürecine girdi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan bugün gerçekleşecek kabine toplantısının ardından açıklama yapacak. Başkan Erdoğan'ın açıklamasında esnafa yeni müjdeler vermesi bekleniyor. Peki esnafa müjdeler ne olacak? İşte detaylar...

17 Mayıs 2021 Pazartesi   15:35:14

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonu tepkilere neden olmuştu: 'İsrail'in kanlı parasına ihtiyaç yok'

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden BELPA'nın İsrail desteği ile verdiği iftarı eleştirdi. SABAH'a konuşan Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin derhal İsrail Büyükelçiliği'nin verdiği paranın iade edilmesi gerektiğini söyleyerek " Ankara halkının İsrail'in kanlı parasına ihtiyacı yok. Eğer Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin parası yoksa Mamak Belediyesi olarak kendi bütçemizden bu parayı vermeyi de taahhüt ediyorum"

17 Mayıs 2021 Pazartesi   15:09:06

CHP'li Veli Ağbaba'dan tam kapanma günlerinde içkili alem

Başkan Erdoğan ve hükümet hakkında ortaya attığı iftiralar her defasında çürütülen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde özel müzisyen tutup içkili alem tertipledi. Ağbaba'nın içkili alemine sosyal medyadan tepki yağdı.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   14:44:02

10 bin liraya satılıyor! Koruma altındaki geyik böceği Muğla'da görüldü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu için koruma altında bulunan 'geyik böceği' görüldü. Geyik böcekleri yasak olmasına rağmen internette 10 bin liraya kadar satışa çıkarılıyor.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   14:22:37

Filistin'den BMGK tepkisi: BM Genel Kurulu'na başvuracağız!

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail'in Gazze'de sivillere yönelik katliamlarını durdurması için Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'na başvuracaklarını söyledi. Iştiyye, "BM Güvenlik Konseyi, maalesef İsrail saldırılarını kınayan ve durmasını isteyen ortak bir tavır takınamadı. Biz de bu nedenle söz konusu kararı alması için BM Genel Kurulu'na başvuracağız. Orada kimse veto hakkına sahip değil." ifadelerini kullandı.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   14:20:05

Ali Babacan'ın ihanetine İYİ Parti neden suskun? Çarpıcı açıklamalar

Ali Babacan'ın AK Parti'ye ihanet ettiğini pişkince itiraf etmesinin ardından siyaset sahnesinde bir ilkeli duurş imtihanı başlarken İYİ Parti ve CHP'nin sessizliği tepki çekmeye devam ediyor. AK Partili Akbaşoğlu'dan konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler geldi.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   13:38:45

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında kilidi çözecek 3 isim! Polis sıkı takipte

Son dakika haberi... Kripto para borsası Thodex soruşturmasında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yüz binlerce kişinin mağduriyetine neden olduğu belirtilen kripto para borsasında yazılımcı Oral Çınar, finans departmanında çalışan Rana Azap ve tutuklu şüpheliler arasında yer alan abi Güven Özer'in eşi Zuhal Özer polisin sıkı takibiyle aranıyor. Öte yandan edinilen bilgilere göre Faruk Fatih Özer'in halen Arnavutluk'ta olduğu değerlendiriliyor. Özer'in yasal yollarla bu ülkeden çıktığına ilişkin tespit olmadığı öğrenildi. Ayrıca Özer'in yasadışı yapılanmalar tarafından kullanılan gizli evlerde saklandığı değerlendirmesi yapıldı. Özer'in beraberinde götürdüğü yüksek miktarda parayı rüşvet olarak kullanarak Arnavutluk'ta eski yerel yöneticiler ve mafya tarafından saklandığı tespiti yapılmıştı.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   13:07:23

İzmir'de hayrete düşüren görüntü: Kanalizasyon suları denize akıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in temiz körfez söylemleri boşa çıktı. Konak Meydanında, İzmir Büyükşehir Belediye Sarayına ve İzmir su ve kanalizasyon idaresi genel müdürlüğüne 200 metre mesafedeki Konak Pier’in yanından denize dökülen kanalizasyon suları, görenleri hayrete düşürdü.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   13:03:20

Esenyurt'ta taksicilerden taksiciye taciz dayağı

Esenyurt'ta taksiye binen kadının sözlü tacize uğradığını taksi durağına bildirilmesi üzerine taksiciler, meslektaşını dövdü.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   12:37:01

Dünya onu bu video ile tanımıştı: Filistinli babadan acı haber!

İsrail, sınır tanımıyor... İsrail'İn alçak saldırılarında şimdiye kadar 58'i çocuk, 34'ü kadın olmak üzere 197 kişi hayatını kaybetti, 1235 kişi yaralandı; onlarca bina ise tamamen yıkıldı veya kullanılamaz hale geldi. Gazze Şeridi'nde İsrail zulmü sürerken bölgeden acı haberler gelmeye devam ediyor. İsrail'in sivil yerleşim yerlerini hedef aldığı saldırılarında korkan kızlarını teskin etmeye çalışan Gazzeli baba hayatını kaybetti.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   12:17:04

İsrailli komutanın zor anları kamerada! Ordusunun başarısından bahsederken…

Gazze Şeridi’nde Filistin halkına yönelik terör eylemlerini devam ettiren İsrail, gelen uluslararası tepkilere rağmen kan dökmeye doymuyor. Kadın, çocuk, yaşlı demeden sivillere bombalar yağdıran İsrail ordusu, terör eylemlerini meşrulaştırmak için medya yoluyla propaganda yapıyor. Son olarak İsrail medyasına, ordusunun “başarılarından” bahseden bir İsrailli kumandanın korku dolu anları, sosyal medyada viral oldu.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   11:48:00

Yavaş’tan 25 milyonluk liralık rüşvet inkârı!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun da bilgisi dahilinde olan 25 milyon liralık rüşvet çarkı ile ilgili İçişleri Müfettişlerinin hazırladığı rapora Akit ulaştı. Raporda şikayetçi konumda olan Sinan Aygün’ün iddialarına, CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın verdiği cevapların hamasetten ibaret olduğu görüldü.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   11:38:26

Başkan Erdoğan'dan Filistin diplomasisi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Papa Franciscus ile görüştü. Görüşmede İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları ele alındı.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   11:36:33

İsrail'in 'Demir Kubbe' sistemi çöküyor mu? 7 gün içerisinde 3 bin 100 roket atıldı: Her birinin imhası 50 ila 100 bin dolar

Uzmanlar, Gazze Şeridi'nden İsrail'e atılan roketler karşısında "Demir Kubbe" adı verilen hava savunma sistemlerinin başarısız kalmasının caydırıcı bir denklem oluşturduğunu belirtiyor. İsrail yönetiminin en çok güvendiği savunma sistemlerinden Demir Kubbe'nin aşılarak Filistinli direniş gruplarının roketlerle Tel Aviv'i hedef alması İsrail'de güvenlik endişelerine yol açtı. Uzmanlar, Gazze Şeridi'nden İsrail'e atılan roketler karşısında "Demir Kubbe" adı verilen hava savunma sistemlerinin başarısız kalmasının caydırıcı bir denklem oluşturduğunu belirtiyor.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   11:22:39

MEB açıkladı: Uzaktan ve Yüz yüze eğitimde detaylar belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığı, 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren okul öncesi eğitim kurumları, özel eğitim okul ve sınıfları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile 8 ve 12'nci sınıfların destekleme ve yetiştirme kursları/takviye kurslarında yüz yüze eğitime geçileceğini duyurdu. İşte MEB'in normalleşme süreci ile ilgili son dakika uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim kararı

17 Mayıs 2021 Pazartesi   11:21:11

AK Partili Ömer Çelik'ten BM'nin anlamsız çağrısına tepki: Çocuk katilleri ve öldürülenlere eşit çağrı yapıyorlar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten BM'nin İsrail ve Filistin'le ilgili yaptığı çağrıya tepki geldi. Ömer Çelik "Çocuk katilleri ile çocukları öldürülenlere eşit çağrı yapıyorlar. Bu siyasi ikiyüzlülüktür. Bu tarz açıklama İsrail’i daha çok zulüm yapması için teşvik etmekten başka bir şey değildir." dedi.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   11:20:42

Nazan Şoray Ohio’dan ev aldı

Gayrimenkule yatırım yapmak isteyen Türkan Şoray'ın şarkıcı kız kardeşi Nazan Şoray, tercihini yurt dışından yana kullandı.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   11:08:23

Yargıtay'dan emsal kıdem tazminatı kararı! İş yerinde yaptığı hareket pahalıya mal oldu

Görev yaptığı iş yerinde mesai günü dışında alkol masası kuran güvenlik görevlisi hakkında Yargıtay emsal bir karara imza attı. İş mahkemesinin verdiği "kıdem ve ihbar tazminatı" kararı Yargıtay tarafından bozuldu. Verilen kararda işçinin iş saati veya dışında fark etmeksizin iş yerinde alkollü bulunmasının haklı fesih nedeni olduğuna hükmetti.

17 Mayıs 2021 Pazartesi   11:08:01

 1  2  3