Haber Arşivi

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş yüz yüze eğitim açıklaması

MEB'den yapılan açıklamada; "17 Mayıs Pazartesi resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında uzaktan eğitim yapılacak. Yüz yüze eğitimin devamıyla ilgili karar, 17 Mayıs'ta yapılacak durum değerlendirmesinin ardından kamuoyu ile paylaşılacak. " ifadeleri kullanıldı.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   22:31:54

Bakan Akar'dan İsrail'e tepki: Bu saldırılar insanlık suçudur

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar "Bu saldırılar, insanlık suçudur. Bunlar, huzuru, barışı tahrip etmek demektir. İnsanlık için tarihin yazacağı bir ayıptır." dedi.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   22:10:57

Erdoğan'ın Filistin diplomasisi sürüyor!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı İmran Han ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede İsrail'in Kudüs, Gazze, Mescid-i Aksa ve Filistinlilere yönelik saldırıları da ele alındı.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   21:19:25

Başkan Erdoğan Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Final Programı'nda konuşuyor

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Final Programı'nda açıklamalarda bulundu.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   20:45:06

12 Mayıs koronavirüs verileri açıklandı!

Türkiye'de etkisini sürdüren koronavirüs salgını alınan tam kapanma kararının ardından kademeli olarak düşüşe geçti. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, kapanma sürecinde vaka sayısı için 5 bini hedeflerken, bu hedefe adım adım yaklaştık. Kapanma öncesi rekor seviyerlerde seyreden vaka sayısı 15 binin altına kadar geriledi. Dün vaka sayılarında az da olsa bir artış gözlemlenirken, kapanma sürecinin sonuna kadar hedeflenen seviyeye gelineceği tahmin ediliyor. Sağlık Bakanlığı 12 Mayıs'a ilişkin koronavirüs verilerini paylaştı. İşte tablodaki güncel durum...

12 Mayıs 2021 Çarşamba   20:20:07

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten İsrail’e tepki: Sebepsiz yere masumları öldürdüler

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail’in Kudüs’te yaptığı insanlık dışı saldırılara sert tepki gösterdi. Çelik, “İsrail askerleri hedef gözeterek sebepsiz yere masumları öldürdü” dedi.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   20:18:48

Pendik'te metro inşaatında patlama

Son dakika: Pendik Kaynarca'da bulunan bir metro inşaatında patlama yaşandı, olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   20:17:03

Bakan Koca Duyurdu: Sağlık çalışanlarımızın eşlerini aşılamaya başlıyoruz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, aşılama sürecinde yeni aşamaya geçileceğini duyurdu. Bakan Koca, " Yarından itibaren sağlık çalışanlarımızın eşlerini aşılamaya başlıyoruz. Yarından itibaren randevu alabilecekler" dedi.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   20:11:55

Terör devleti İsrail, Gazze'yi bombalıyor: Yaşlı, kadın, çocuk gözetmeksizin siviller hedef alındı

Siyonist terör devleti İsrail, düzenlediği hava saldırısı ile Gazze’de bulunan çok katlı El-Şuruk Kulesi'ni vurarak yıktı. Saldırı sonucu ölen ya da yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   19:53:41

Diyarbakır’da korkutan deprem!

Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından geçilen son dakika bilgisine göre, Dşyarbakır’da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan sarsıntı Bingöl başta olmak üzere çevre illerde de hissedilirken, can ve mal kaybına ilişkin herhangi olumsuz bir durum bulunmuyor. İşte, Diyarbakır'da meydana gelen depreme ilişkin detaylar ve son depremler listesi.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   19:50:28

Gazze'de şehit sayısı 56'ya yükseldi

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit sayısı 14'ü kadın, 5'i çocuk olmak üzere 56'ya yükseldi.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   18:00:30

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Kuveytli mevkidaşıyla görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kuveyt Dışişleri ve Kabine İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Şeyh Dr. Ahmed Nasir El – Muhammed El – Sabah'la telefonda Filistin’deki gelişmeler hakkında görüştü.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   17:47:06

Ali Babacan'ın itirafına eski CHP'liden bomba gönderme: En yakınına ihanet eden devlete, millete de ihanet eder

Ali Babacan'ın Türkiye'nin gündemine oturan ihanet itirafı ile ilgili sabah.com.tr'ye konuşan CHP eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, "En yakınını satan, devleti de milleti de satar" sözleri ile tepki gösterdi. Sevigen, Abdullah Gül'ün çatı aday yapılmak istenmesi ile ilgili süreci anlattı, "Kılıçdaroğlu'nun A Planı Abdullah Gül'dü. Gönlünde yatan isim oydu. Olmayınca B Planı olarak Muharrem'i aday yaptılar" dedi. Sevigen, CHP'nin her seferinde Erdoğan düşmanlığı ile seçime hazırlandığını, 'Kim olursa olsun' dediğine dikkat çekti, "Bu nasıl bir düşünce, bu düşünceye lanet olsun" ifadelerini kullandı.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   17:34:47

İl il bayram namazı saatleri...

Namaz saatleri, Ramazan Bayramının başlamasına saatler kala en çok araştırılan konulardan oldu. Peki bayram namazı camiilerde kılınacak mı? Namaz saatleri nedir?

12 Mayıs 2021 Çarşamba   17:22:15

İsrail medyası gerçekleri çarpıtıyor! Terör böyle örtbas edildi!

Filistinli sivillere yönelik alçak saldırılarına devam eden İsrail kuvvetleri, şimdiye 43 kişiyi şehit etti. Gazze’ye düzenledikleri roket saldırılarına ara vermeyen ve saldıra devam edeceklerini açıklayan İsrail, Gazze’de 10’u çocuk olmak üzere 24 kişiyi öldürmüştü. Yapılan zulme isyan eden Filistin halkına ağır müdahalelerine devam eden İsrail hükümeti, dünya çapında kınanırken, kendi medyası bu terör eylemlerine sessiz kaldı. İsrail’in en çok satan gazetesi, ülkenin “saldırı altında” olduğu iddialarını manşete taşıyarak algı operasyonu başlattı.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   15:12:28

Bakan Soylu açıkladı: Şampiyonluk kutlamalarına izin verilecek mi?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tam kapanma sürecinde geçirilen Ramazan Bayramı öncesinde, 81 ilde alınan tedbirleri incelemek üzere İçişleri Bakanlığındaki Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinde (GAMER) 81 ildeki son durumla ilgili bilgi alıyor. Bakan Soylu, Van ve Diyarbakır il Emniyet Müdürlerine video konferans yöntemiyle bağlanarak uygulama noktalarıyla ilgili bilgi aldı.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   14:39:17

Pentagon üç maymunu oynuyor!

Pentagon Sözcüsü John Kirby, düzenlediği basın toplantısında Gazze tarafından atılan roketlerle ilgili konuşurken son derece sert bir tutumla "kabul edilemez" ifadesini kullanırken İsrail'in günlerdir uyguladığı zulümle ilgili konuşmamayı tercih etti. Kirby, konuyla ilgili sorulan soruya "İsrail'e sorulsa daha iyi olur." şeklinde cevap verdi.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   13:38:59

Gözyaşları içinde dağa kaçırılan kızına seslendi: Gel bize de bayram olsun artık

2015 yılında Dersim Anadolu Lisesi'nde eğitim gördüğü sırada terör örgütü PKK tarafından kaçırılan kızı Alev için eylemini sürdüren Diyarbakır Anneleri’nden Güllü Turan, bayram arifesinde kızına teslim olması için çağrı yaptı. HDP tarafından kızının Kobani'ye gönderildiğini belirten Turan, ''Sensiz kaç bayram geçti, gel bize de bayram olsun artık. Devletine güven teslim ol'' diye seslenirken, HDP'ye ise lanet okudu.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   13:38:13

Takside şoke eden anlar! Kadın yolcu: Sana gereken dersi verecekler

İstanbul Kadıköy'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Taksi içerisinde çay içilmemesi ve maske takılması uyarısına sinirlenen kadın, “Bu özel araba, bana çay içemezsin diyemezsin. Taksiciliği bilmiyorsun, öğreneceksin. Sana gereken dersi verecekler” diyerek taksiciyi tehdit etti. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   13:36:23

CoronaVac aşısının yeni partisini taşıyan uçak Esenboğa Havalimanı'na indi!

Sağlık Bakanlığı, "Sinovac firmasının ürettiği CoronaVac aşısının yeni partisini taşıyan uçak, sabah saatlerinde Esenboğa Havalimanına iniş yaptı. Bu sevkiyat ile Coronavac aşısı, birkaç haftalık aradan sonra tekrar Türkiye’ye ulaşmış oldu." açıklamasında bulundu. Çinli firma ile toplam 100 milyon doz aşı için anlaşma yapılmıştı.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   13:31:52

8 yaşındaki kardeşini 27 bıçak darbesiyle öldürdü 'Hatırlamıyorum' dedi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, geçen ağustos ayında kardeşi Seyit Taha Yüksel'i (8), ormanlık alana götürüp 27 bıçak darbesiyle öldürmekten tutuklu Sinan Yüksel'in (19) yargılanmasına başlandı. Olayla ilgili hazırlanan iddianamede, "Kardeşimi sevmediğim için onu öldürdüm" sözlerine yer verilen sanık Sinan Yüksel duruşmada olayla ilgili hiçbir şey hatırlamadığını iddia etti.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   13:29:20

BBC muhabirinden İsrailli büyükelçiye: Ateş açtığınızda çocukların öldüğünü neden kabul etmiyorsunuz?

İngiliz yayın organı BBC'de bir programa katılan İsrail'in Londra Büyükelçisi Tzipi Hotovely, muhabir Emily Maitlis'in soruları karşısında zor anlar yaşadı.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   13:26:25

Milyonlarca Android telefon tehlike altında!

Android platformu siber suçluların hedefleri arasında bulunuyor. Geçtiğimiz gün TeaBot isimli yeni bir virüs tespit edilmişti. Bu zararlı yazılım Android cihaza bulaştığında bilgileri çalıyor ve cihazı uzaktan kontrol etmeyi sağlıyor. Şimdi ise bambaşka bir gelişme yaşandı. Qualcomm işlemcilerindeki modemlerde güvenlik açığı tespit edildi. Söz konusu bu açık tüm dünyadaki telefonların %30'unu tehlike altında bırakıyor. İşte konuyla ilgili detaylar...

12 Mayıs 2021 Çarşamba   13:25:10

Turizm sektörüne yeni destek!

Hazine arazisi üstüne kurulan turizm tesislerinin 2021 yılında kamuya yapacakları ödemeler erteleniyor.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   13:24:04

Muharrem İnce'den olay Abdullah Gül çıkışı! 'Ortaya çıkacak...'

CHP'den istifa ederek Memleket Hareketi'ni kuran ve partileşme sürecini başlatan Muharrem İnce, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, 2018'de 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adaylığı için muhalefetle görüştüklerini açıklaması üzerinden, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.

12 Mayıs 2021 Çarşamba   13:16:13

 1  2