Haber Arşivi

'Bizim Çocuklar' Fransa'da şampiyon oldu!

Fransa Ligue 1'in son haftasında milli oyuncularımızın formasını giydiği Lille, deplasmanda Angers'ı 2-1 mağlup etti ve şampiyon oldu.

23 Mayıs 2021 Pazar   23:51:12

Twitter’da binlerce kişi '#ErdoğanlaBirlikteyiz' dedi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu göstermek isteyen sosyal medya kullanıcıları #ErdoğanlaBirlikteyiz etiketi başlattı. Siyasetçilerden, belediye başkanlarına ve vatandaşlara kadar birçok kişi Başkan Erdoğan fotoğrafları paylaşarak mesajlar yazdı. İşte binlerce paylaşılan bazı mesaj ve fotoğraflar:

23 Mayıs 2021 Pazar   23:05:48

Suudi Arabistan'dan yeni karar

Suudi Arabistan'da, camilerde hoparlörlerin sadece ezan ve kamet okunması sırasında kullanılmasına karar verildiği bildirildi.

23 Mayıs 2021 Pazar   22:20:06

Selanik göçmenlerini hedef alan müftüye soruşturma açıldı

Selanik göçmenleri için "Yüzde 90'ı Sabetayist. Aslında Müslüman değil" deyip Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a da göndermede bulunan müftü hakkında Diyanet, inceleme başlattı.

23 Mayıs 2021 Pazar   22:12:56

İngiltere'den Beşiktaş'a müjde!

İngiltere Premier Lig'in son haftasında Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi bileti almasıyla birlikte, Beşiktaş önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında yer almayı garantiledi.

23 Mayıs 2021 Pazar   21:23:10

Karar Gazetesi'nden yeni yalan! Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama geldi

Geçtiğimiz günlerde Başkan Recep Tayyip Erdoğan, esnaf ve sanatkarlara hibe desteğini açıklamıştı. Konuyla ilgili olarak Karar Gazetesi'nde "İntihalci tez yazımına hibe verilecek" iddiası öne sürüldü. Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada bu iddia yalanlandı. Açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında yer alan "İntihalci tez yazımına hibe verilecek" iddiaları kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır" ifadesine yer verildi.

23 Mayıs 2021 Pazar   20:58:08

Başkan Erdoğan'dan yoğun mesai!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'un çeşitli yerlerinde incelemelerde bulundu. Başkan erdoğan, Cezayirli Hasan Paşa Camisi, Kasımpaşa'daki Divanhane ile Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kasımpaşa Ek Binası'nı ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Erdoğan daha sonra AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na geçti.

23 Mayıs 2021 Pazar   20:29:28

Binali Yıldırım'dan Sedat Peker'in iddialarına ilişkin açıklama: İftiradır tümüyle reddediyoruz

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in "Oğlu uyuşturucu ticareti yapıyor" iddiasında bulunduğu Binali Yıldırım, "Bu kesinlikle iftiradır, yalandır. Şiddetle reddediyoruz." ifadelerini kullandı. Yıldırım, oğlunun Venezuela'ya koronavirüs test kiti ve yardım malzemesi dağıtmak için geçtiğimi yılın aralık ayında gittiğini belirtti.

23 Mayıs 2021 Pazar   20:21:47

ABD Dışişleri Bakanı Blinken: İsrail ve Filistin için tek çözüm yolu iki devletli çözümdür

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ülkesinde katıldığı bir canlı yayında, İsrail ile Filistin arasında yaşanan gelişmelere ilişkin, "En uygunu iki devletli çözüm" ifadelerini kullandı. Blinken ayrıca, ateşkesin ardından Gazze'nin yeniden inşasına katkı sağlayacaklarını, ancak Hamas'ın bu süreçte hiçbir şekilde rolünün olmayacağını söyledi.

23 Mayıs 2021 Pazar   20:16:29

Türkiye'nin 23 Mayıs koronavirüs tablosu açıklandı: Vaka sayısı 8 binin altında

Sağlık Bakanlığı'nın sitesindeki Koronavirüs Bilgilendirme Sayfası'nda 23 Mayıs koronavirüs tablosu yayınlandı. Vaka sayıları 8 binin altına geriledi. İşte 23 Mayıs koronavirüs günlük vaka ve ölü sayıları...

23 Mayıs 2021 Pazar   20:09:08

Yerli aşıda antikor müjdesi

Kayseri'de geliştirilen yerli aşı adayının Sağlık Bakanlığı'na teslim edilen faz-2 raporuna göre 250 gönüllü üzerinde yapılan çalışmalar sonrasında gönüllülerin yüzde 100'ünde, yani tamamında antikor oluştuğu belirlendi. İşte yerli aşıdaki son dakika gelişmeleri ve çapıcı tespitler

23 Mayıs 2021 Pazar   19:47:40

Ekrem İmamoğlu'na tepki: Yüzen tenis kortuna para var hastane yoluna yok!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank; bir sene önce İstanbul’da Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nin açılışını yaptıklarını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hastanenin yolunu bile yapmadığını söyledi. Bakan Varank “Korta para bulabiliyor ama hastanenin yolunu yapmaya para bulamıyor” dedi.

23 Mayıs 2021 Pazar   16:42:07

CHP’den yine yeni bir yalan! Milli mücadele ruhuna iftira

Kurtuluş Savaşı’nın kadın kahramanlarından biri olan Üsteğmen Kara Fatma’nın hayatını anlatan film, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün destekleri ile seyircileri ile buluşmaya hazırlanıyor. Milli Mücadele döneminin kadın kahramanlarının mücadelesini izleyici ile buluşması amaçlanan filme verilen desteğe Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Murat Emir tarafından yalan ve iftira kampanyası başlatıldı.

23 Mayıs 2021 Pazar   15:59:59

HDP eski Esenler İlçe Başkanı PKK operasyonunda gözaltına alındı .

İstanbul'da 6 ilçede ve başkent Ankara'da 8 adrese PKK operasyonu düzenlendi. Emniyet ekipleri aralarında HDP eski Esenler İlçe Eşbaşkanı N.B.Ö.'nün de olduğu 6 kişiyi yakaladı.

23 Mayıs 2021 Pazar   15:30:35

'FETÖ'cü muhabire Musab ismini Fethullah Gülen vermiştir '

Beyaz Tv'de yayınlanan Ortak Akıl programında konuşan Hüseyin Gülerce, FETÖ ile bağlantısı bulunan muhabir ile ilgili konuştu.

23 Mayıs 2021 Pazar   14:43:03

Vatandaşa saldıran İYİ Partililer hakkında soruşturma

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Rize ziyareti sırasında, Akşener’e soru soran vatandaşları darp eden İYİ Partililer hakkında, Kalkandere Cumhuriyet Savcılığınca soruşturma başlatıldı.

23 Mayıs 2021 Pazar   13:59:26

Ruslardan Türkiye baskısı: Kapıları açın

Koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'ye uçuşları askıya alan Rusya'ya Ruslardan kapıları açın baskısı geldi.

23 Mayıs 2021 Pazar   12:05:58

Onlarca Yahudi yerleşimci İsrail polisi eşliğinde Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi

Yahudi yerleşimciler, gerilimin tırmandığı 4 Mayıs'tan bu yana Filistinlilerin direnişinden dolayı Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleyemiyordu. 3 haftanın ardından İsrail polisi, eşliğinde 50 Yahudi Mescid-i Aksa'ya girdi. 4'ü Kudüs İslami Vakıflar İdaresi çalışanı 5 kişiyi gözaltına alan İsrail polisinin, baskından önce ibadet edenleri alandan uzaklaştırdığı bildirildi.

23 Mayıs 2021 Pazar   11:58:40

CHP’li Emir milli mücadele kahramanlarından Üsteğmen Seher’in film projesinden rahatsız oldu

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, milli mücadele kahramanlarından Üsteğmen Fatma Seher’in (Kara Fatma) hayatını konu edinen film projesine, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verdiği destekten rahatsız oldu. CHP’li Emir’in projeyi hedef alması üzerine açıklama yapan İstiklal Harbi araştırmacısı İlknur Bektaş, "14 yılımı verdim. Diğer yapımcılar gibi bakanlığa başvurdum. Diğer yapımcıların değerlendirilme sürecinden başka bir süreç yaşamadım. Rahatsızlığınıza siyasi hesap dışında bir anlam veremedim. O’nun hayatında 'mesele vatansa gerisi teferruattır' sözünün hayata, ete kemiğe büründüğünü göreceksiniz" dedi.

23 Mayıs 2021 Pazar   11:44:26

Fenerbahçe'nin kaptanı Mesut olacak!

Fenerbahçe önümüzdeki sezonun oyun sistemini Mesut Özil üzerine kuracak. Kaptanlık görevine getirilecek yıldız oyuncuya saha içi liderliği de verilecek. Özil, hem saha içinde hem de saha dışında lider özelliğiyle takım içerisinde toparlayıcı rol oynayacak.

23 Mayıs 2021 Pazar   11:18:26

Bakan Akar'dan Yunanistan'a tepki: Sabote etmek için...

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Yunan komşularımız eylem ve söylemleriyle, yapılan çalışmaları, olumlu gidişatı sabote etmek için ellerinden gelen gayreti gösteriyor." açıklamasında bulundu. Bakan Akar, terörle mücadele mesajı vererek, "Sadece 1 Ocak'tan bugüne kadar 1107 terörist etkisiz hale getirildi." dedi.

23 Mayıs 2021 Pazar   10:56:26

Polonya'da tek gündem Türk SİHA'ları! 'Gerçek bir silah'

Türkiye, son yıllarda savunma sanayisinde attığı adımlar ile tüm dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Polonya Savunma Bakanlığı, Türkiye'den 24 adet Bayraktar TB2 S/İHA'sı satın almak için anlaşma sağlandığını duyurdu. İlk teslimatın 2022'de gerçekleştirileceği açıklanırken Polonya basını Türkiye ile yapılan SİHA anlaşmasının ayrıntılarını okurlara aktardı. Polonya resmi haber ajansının (PAP) aktardığına göre, Polonya Savunma Bakanı Mariusz Blaszczak, SİHA'lar için "Gerçek bir silah. Avrupa'nın doğusunda, savaşlarda kendini kanıtladı." ifadelerini kullandı.

23 Mayıs 2021 Pazar   10:45:30

Günün fıkrası yine CHP'den! 10 seçimdir kaybeden Kılıçdaroğlu 'kesin kazanır'

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olması halinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kesin kazanacağı iddiasında bulundu. Özkan, "Cumhurbaşkanlığına aday olursa yüzde yüz kazanır. Ben buna her şey üzerine iddiaya girerim. Adaylığı ve Cumhurbaşkanlığı ülkemizin kurtuluşu olur" dedi.

23 Mayıs 2021 Pazar   10:28:44

CHP’li belediyelerde tam gaz satış

CHP’li başkanlar, borç batağından çıkmak için gözlerini gayrimenkullere dikti. İzmir’in Bayraklı ve Seferihisar ilçelerinde belediyeye ait 12 milyon lira değerindeki üç arazi satışa çıkarıldı

23 Mayıs 2021 Pazar   10:15:24

Fenerbahçe'de Ozan Tufan kararı!!

Fenerbahçe'de Ozan Tufan kararı verildi. Bu sezon hem Fenerbahçe'de hem de milli takımda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 26 yaşındaki yıldız orta saha için Sarı-lacivertli kulüp, 20 milyon euro bonservis bedeli istiyor. İşte Fenerbahçe'nin Ozan Tufan planı...

23 Mayıs 2021 Pazar   10:04:36

 1  2