IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmış

AFP'ye konuşan bir Türk yetkili, Paris'e düzenlenen saldırıyla eş zamanlı olarak İstanbul'da da bir saldırı gerçekleşeceğini ve bu saldırının son anda önlendiğini söyledi.

IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmış
IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmış
Fransız AFP ajansı, Paris'te 132 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırılarının gerçekleştirildiği 13 Kasım günü İstanbul'da da eşzamanlı saldırılar planlandığını ancak bu saldırıların engellendiğini öne süren bir haber yayınladı.

AFP'nin haberine göre İstanbul'daki büyük terör saldırısı son anda engellendi. AFP bu bilginin kaynağı olarak ise Türk resmi yetkililerini gösterdi.

O GÜN 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

'Cihatçı John' olarak bilinen IŞİD militanının Aine Lesley Davis isimli yardımcısının da aralarında bulunduğu beş kişi cuma günü İstanbul'da gözaltına alınmıştı.

Adı açıklanmayan üst düzey bir Türk yetkili, AFP'ye yaptığı açıklamada, 'Bunların Paris saldırılarıyla aynı gün İstanbul'da bir saldırı planladığına inanıyoruz' dedi. Yetkili, 'İlk incelemeler, büyük bir saldırıyı önlediğimizi gösteriyor' diye konuştu.

IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmış

CİHATÇI JHON HAVA SALDIRISINDA ÖLDÜRÜLDÜ

Özellikle Batılı rehinelere yönelik olarak gerçekleştirdiği infazlarla tanınan ve bu infazlar öncesi çekilen videolarda sık sık batılı ülkeleri tehdit eden 'Cihatçı John' lakaplı Mohammed Emwazi'nin, Amerikan ve İngiliz güçlerinin geçtiğimiz günlerde Rakka'da düzenlediği ortak İHA saldırısında öldürüldüğü düşünülüyor.

IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışErdoğan'dan taziye telefonu IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışHollande'den flaş açıklama! Saldırıyı... IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışParis'te yaşayan Türkler için önemli uyarı IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışParis'te gazetelerin manşetleri IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışTerör saldırısından cep telefonu kurtardı IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışFigen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımı IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışSözcü yazarı Fransa'daki katliamı yorumladı IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışHollande'ın saldırı haberini aldığı anlar IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışKanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı! IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışGörgü tanığı dehşet anını anlattı! IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışParis'te mülteci kampı ateşe verildi IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışKoray Çalışkan'dan çıldırtan Fransa twiti IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışFransa'da terör saldırısı: En az 140 ölü IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışParis'te asker sokağa indi IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışErdoğan: Sözün bittiği yerdeyiz IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışObama'dan saldırı sonrası açıklama IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışHollande: Sınırlar kapandı, olağanüstü hal ilan edildi IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışDavutoğlu: Fransa ile dayanışma içindeyiz IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışHollande G-20 Zirvesi'ne katılmıyor IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışGörgü tanığı dehşet anını anlattı!IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışLiderler tek ses oldu IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışFacebook'tan Paris için özel uygulama IŞİD Paris saldırısıyla aynı gün Türkiye'yi vuracakmışParis Savcısı son rakamları açıkladı