Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımı

Fransa'daki terör saldırısının ardından sosyal medyadan bir mesaj yayınlayan HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ, "Bu acıyı en derinden biz biliriz.Bu vahşete sebep olanları da,ortak olanları da iyi tanıyoruz" yorumunda bulundu. Yüksekdağ'ın açıklamasına tepki gösterenler tepkilerini, "Bir terör örgütü destekçisi olarak bunu sen mi söylüyorsun" sözleriyle dile getirdiler.

Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımı
Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımı
Paris'te 165'ten fazla kişinin ölümüne, 200 kişinin yaralanmasına neden olan saldırıya tepkiler büyüyor. Saldırıyı henüz hangi örgütün gerçekleştirdiği resmi olarak açıklanmamışken, bazı ihtimallerin üstünde duruluyor.

Fransız medyasında bu sabah bütün gazetelerin manşetinde yer alan haberlerde, gazeteler hükümete sahip çıkarken, Fransa'nın uluslararası politikasına destek verdiklerini belirttiler.

Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımı

YÜKSEKDAĞ'DAN PİŞKİN AÇIKLAMA

Öte yandan, saldırı sonrasında Türkiye'den bazı siyasilerin ve gazetecilerin açıklamaları dikkat çekici oldu. HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ, saldırıdan dolayı paylaştığı mesajında, 'Fransa'nın acısını yürekten paylaşıyorum. Bu acıyı en derinden biz biliriz.Bu vahşete sebep olanları da,ortak olanları da iyi tanıyoruz' ifadelerine yer verdi. Yüksekdağ daha önce yaptığı açıklamalarda, 'Biz sırtımızı YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye yaslıyoruz bunu söylemekte ve savunmakta hiçbir sakınca görmüyoruz' demişti.

Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımı

TERÖRÜN DESTEKÇİSİ SİZSİNİZ

Yüksekdağ'ın Twitter'dan paylaştığı mesaja tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, 'Terörün destekçisi sizsiniz', 'Dün hendekleri ziyarete gittiğinde de bu düşüncede miydin?', 'Bir terör örgütü destekçisi olarak bunu sen mi söylüyorsun' gibi yorumlarda bulundular.


Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıErdoğan'dan taziye telefonu Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıHollande'den flaş açıklama! Saldırıyı... Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıParis'te yaşayan Türkler için önemli uyarı Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıParis'te gazetelerin manşetleri Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıTerör saldırısından cep telefonu kurtardı Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıFigen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımı Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıSözcü yazarı Fransa'daki katliamı yorumladı Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıHollande'ın saldırı haberini aldığı anlar Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıKanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı! Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıGörgü tanığı dehşet anını anlattı! Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıParis'te mülteci kampı ateşe verildi Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıKoray Çalışkan'dan çıldırtan Fransa twiti Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıFransa'da terör saldırısı: En az 140 ölü Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıParis'te asker sokağa indi Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıErdoğan: Sözün bittiği yerdeyiz Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıObama'dan saldırı sonrası açıklama Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıHollande: Sınırlar kapandı, olağanüstü hal ilan edildi Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıDavutoğlu: Fransa ile dayanışma içindeyiz Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıHollande G-20 Zirvesi'ne katılmıyor Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıGörgü tanığı dehşet anını anlattı!Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıLiderler tek ses oldu Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımıFacebook'tan Paris için özel uygulama