Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!

Paris'teki kanlı saldırıların en büyüğü Bataclan Konser Salonu'nda yaşandı.

Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!
Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!
Saldırı sırasında binanın arka tarafında çekilen görüntülerde yerde yatan ölüler, pencereden sarkan insanlar ve sürüklenen yaralılar var.

Fransa'nın başkenti Paris, hem bombalı ve silahlı saldırıların hem de rehine eyleminin hedefi oldu. Kanlı saldırlarda en az 140 kişi öldü. Fransız polisi 8 saldırganın öldüğünü açıkladı.

En kanlı saldırı ise Bataclan Konser Salonu'nda yaşandı. Konser Salonunda yaklaşık 100'den fazla kişi rehin alındı. İçeride bulunanlardan çoğunun öldüğü bilgisi var. Konser salonundaki 3 saldırgan da polis tarafından öldürüldü.

Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!

GAZETECİ O AN KAYITTAYDI

Paris'te gerçekleşen saldırılarda en fazla kaybın olduğu Bataclan konser salonuna yapılan saldırı, burada yaralanan gazeteci Daniel Psenny tarafından kaydedildi ve Fransız Le Monde gazetesi tarafından yayınlandı.

Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!

BALKONDAN SARKANLAR, YERDE SÜRÜKLENENLER...

Konser salonunda yaşanan dehşet, kameraya yansıdı. Binanın arka tarafında çekilen görüntülerde, binanın penceresinden sarkan bir kadın, yerde yatan ölüler ve yaralıları olay yerinden uzaklaştırmak için yerde sürükleyenler görülüyor.

Katliamdan kurtulmak için balkondan sarkan bir kadın, uzun bir süre bu şekilde bekledikten sonra sağ kurtulanlar tarafından balkona çekiliyor.

Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!
Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!Fransa'da terör saldırısı: En az 165 ölüKanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!Görgü tanığı dehşet anını anlattı! Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!Paris'te asker sokağa indi Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!Erdoğan: Sözün bittiği yerdeyiz Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!Obama'dan saldırı sonrası açıklama Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!Hollande: Sınırlar kapandı, olağanüstü hal ilan edildi Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!Davutoğlu: Fransa ile dayanışma içindeyiz Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!Hollande G-20 Zirvesi'ne katılmıyor Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!Görgü tanığı dehşet anını anlattı!Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!Liderler tek ses oldu Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!Terör saldırısından cep telefonu kurtardı Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!Facebook'tan Paris için özel uygulama Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!Paris'te yaşayan Türkler için önemli uyarıKanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!Hollande'dan ilk açıklama Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlar