Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlar

Hollande Fransa-Almanya maçı sırasında saldırı haberini alır almaz güvenlik odasına geçerek bildi aldı.

Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlar
Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlar
Fransa Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Almanya ile yaptığı özel maçı 2-0 kazanırken karşılaşmaya Paris'teki olaylar damgasını vurdu. Paris'in çeşitli noktalarında yaşanan terör saldırılarında yüzlerce insan hayatını kaybetti. Maçı izleyenler arasında Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande de vardı.

Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlar

BOMBA SESLERİ DUYULDU


Maçın oynandığı esnada bomba sesleri statta yankılanırken futbolcular kısa bir süreliğine duraksadı. Terörün gölgesinde oynanan maçta taraftarlar, bir anda sahaya indi ve yeşil zemin üzerinde can pazarı yaşandı.

Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlar

HOLLANDE'IN HABERİ ALDIĞI ANLAR

Fransa saatiyle 21.00'de başlayan maçın 16. dakikasında patlama sesi duyuldu. Hemen güvenlik odasına alınan Hollande, olayla ilgili ilk bilgileri telefondan aldı. Hollande'ın haberi aldığı anlar kameralara yansıdı.

Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlar

HEMEN STATTAN ÇIKARILDI


Karşılaşmayı izleyen Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, stat çevresinde meydana gelen patlamaların ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde stattan çıkarıldığı bildirildi.

HOLLANDE: OLAĞANÜSTÜ HAL İLAN EDİYORUZ


Hollande, saldırıyı görülmemiş bir terör saldırısı olarak tanımladı ve 'Onlarca ölü var, Fransa'nın bütün sınırları serbest geçişe kapatıldı. Caddeler ve sokaklar ikinci bir emre kadar kapatıldı. Olağanüstü hal ilan ediyoruz' şeklinde açıklama yaptı.
Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlarFransa'da terör saldırısı: En az 165 ölüHollande'ın saldırı haberini aldığı anlarGörgü tanığı dehşet anını anlattı! Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlarParis'te asker sokağa indi Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlarErdoğan: Sözün bittiği yerdeyiz Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlarObama'dan saldırı sonrası açıklama Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlarHollande: Sınırlar kapandı, olağanüstü hal ilan edildi Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlarDavutoğlu: Fransa ile dayanışma içindeyiz Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlarHollande G-20 Zirvesi'ne katılmıyor Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlarGörgü tanığı dehşet anını anlattı!Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlarLiderler tek ses oldu Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlarTerör saldırısından cep telefonu kurtardı Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlarFacebook'tan Paris için özel uygulama Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlarParis'te yaşayan Türkler için önemli uyarıHollande'ın saldırı haberini aldığı anlarHollande'dan ilk açıklama