Terör saldırısından cep telefonu kurtardı

Fransız basını, Paris'te yaşanan terör saldırıları sırasında bir vatandaşın kafasının kesildiğini yazdı.

Terör saldırısından cep telefonu kurtardı
Terör saldırısından cep telefonu kurtardı
Paris'teki eş zamanlı terör saldırıları sırasında Paris Stade de France'in önünde olan genci, teröristlerin kurşunundan cep telefonu kurtardı.

Paris'te yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği saldırıda tam anlamıyla bir mucize yaşandı. Fransa-Almanya maçının oynandığı Stade de France yakınlarındaki saldırıda Sylvestre isimli genç, saldırganların kurşunundan cep telefonu sayesinde yaralı olarak kurtuldu.

CEP TELEFONU KURTARDI

Sylvestre, Fransız iTele'ye verdiği sıradışı röportajda, cep telefonu olmasaydı öleceğini, cep telefonunun kendisine isabet eden mermiyi durdurduğunu söyledi.

Terör saldırısından cep telefonu kurtardı

'KAFAM PATLAYABİLİRDİ'


Sylvestre saldırı sırasında ayağından vurulduğunu, bir kurşununda gövdesini sıyırdığını belirtti. Cep telefonunun bir yüzünde merminin oluşturduğu göçüğü, diğer tarafında da çatlamış camını gösteren Sylvestre, 'Bakın bu benim cep telefonum, işte bu benim hayatımı kurtardı. Aksi halde kafam, isabet eden kurşunla patlayabilirdi.' dedi.

Terör saldırısından cep telefonu kurtardı

Sylvestre, sadece bir ayağında ayakkabı olduğunu kurşun isabet eden ayağını tedavi ettirdiğini ifade etti.



Terör saldırısından cep telefonu kurtardıFransa'da terör saldırısı: En az 165 ölüTerör saldırısından cep telefonu kurtardıGörgü tanığı dehşet anını anlattı! Terör saldırısından cep telefonu kurtardıParis'te asker sokağa indi Terör saldırısından cep telefonu kurtardıErdoğan: Sözün bittiği yerdeyiz Terör saldırısından cep telefonu kurtardıObama'dan saldırı sonrası açıklama Terör saldırısından cep telefonu kurtardıHollande: Sınırlar kapandı, olağanüstü hal ilan edildi Terör saldırısından cep telefonu kurtardıDavutoğlu: Fransa ile dayanışma içindeyiz Terör saldırısından cep telefonu kurtardıHollande G-20 Zirvesi'ne katılmıyor Terör saldırısından cep telefonu kurtardıGörgü tanığı dehşet anını anlattı!Terör saldırısından cep telefonu kurtardıLiderler tek ses oldu Terör saldırısından cep telefonu kurtardıFacebook'tan Paris için özel uygulama