Paris'te gazetelerin manşetleri

Dün gece saatlerinde Fransa'da 6 farklı bölgeden gelen saldırı haberlerinin ardından en az 140 ölü 200'den fazla kişinin de yaralandığı ortaya çıktı. Fransız basını bugün olayı manşetlerine taşırken hükümeti veya Hollande'ı hedef almak yerine teröre karşı ortak bir dil kullandı.

Paris'te gazetelerin manşetleri
Paris'te gazetelerin manşetleri
Fransa'daki yerel ve bölgesel gazeteler, bugünkü manşetlerini terörist saldırıya ayırırken, 'Paris savaşta' başlığını ön plana çıkardılar.

Sol eğilimli Liberation 'Paris'te katliam' başlığı ile çıkarken, sağ eğilimli Le Figaro, 'Paris'in ortasında savaş' başlığını tercih etti.

Paris'te gazetelerin manşetleri

Le Parisen gazetesi ise başkenti kana bulayan terörist saldırı ile 'Paris'te korku dolu gece' yaşandığını yazdı.


Paris'te gazetelerin manşetleri

Paris'te gazetelerin manşetleri


Paris'te gazetelerin manşetleriFransa'da terör saldırısı: En az 165 ölüParis'te gazetelerin manşetleriGörgü tanığı dehşet anını anlattı! Paris'te gazetelerin manşetleriParis'te asker sokağa indi Paris'te gazetelerin manşetleriErdoğan: Sözün bittiği yerdeyiz Paris'te gazetelerin manşetleriObama'dan saldırı sonrası açıklama Paris'te gazetelerin manşetleriHollande: Sınırlar kapandı, olağanüstü hal ilan edildi Paris'te gazetelerin manşetleriDavutoğlu: Fransa ile dayanışma içindeyiz Paris'te gazetelerin manşetleriHollande G-20 Zirvesi'ne katılmıyor Paris'te gazetelerin manşetleriGörgü tanığı dehşet anını anlattı!Paris'te gazetelerin manşetleriLiderler tek ses oldu Paris'te gazetelerin manşetleriFacebook'tan Paris için özel uygulama