Paris'teki konser katliamından ilk görüntü

Paris'teki konser alanında yapılan terör saldırısına ait görüntüler ilk kez ortaya çıktı.

Paris'teki konser katliamından ilk görüntü
Paris'teki konser katliamından ilk görüntü
Fransa'nın başkenti Paris'te 129 kişinin öldüğü aynı anda düzenlenen 3 terörist eylem içinden Bataclan'daki konserde yapılan katliama ait kan donduran görüntüler yayınlandı.

Rock konserini basan IŞİD terör örgütü her yere ateş etmeye başlıyor. O sırada sahnede olan grup üyeleri bir anda ne yapacaklarını şaşırıyor. Yaklaşık 1500 kişinin önünde performans sergileyen rock müzik grubu ateş seslerinin artışıyla şarkılarını kesiyor.

Müzisyenlerden biri kurşunlardan korunmak için davulun arkasına saklanıyor. Gitarist kaçarken solistse ilk başta adeta donup kalıyor. Müzisyenlerin akıbeti hakkında henüz paylaşılan kesin bir bilgi olmasa da konser katliamında 80'den fazla kişinin öldürüldüğü belirtiliyor.

Bir anda kan gölüne dönen konser alanındaki halının yanı sıra geriye kan içinde duvarlar, sandalyeler kaldı. Korku filmini aratmayan o anlardan sağ kurtulmayı başaran bir görgü tanığı ise elinde kalaşnikof olan 3 teröristin içeri girdiğini ve ilk önce tekerlikli sandalyedekilere ateş ettiğini, ardından arka tarafa geçerek odada olanları öldürdüğünü, sonra geri dönerek konser alanında herkesi kurşun yağmuruna tuttuğunu anlatıyor.

Paris'teki konser katliamından ilk görüntüErdoğan'dan taziye telefonu Paris'teki konser katliamından ilk görüntüHollande'den flaş açıklama! Saldırıyı... Paris'teki konser katliamından ilk görüntüParis'te yaşayan Türkler için önemli uyarı Paris'teki konser katliamından ilk görüntüParis'te gazetelerin manşetleri Paris'teki konser katliamından ilk görüntüTerör saldırısından cep telefonu kurtardı Paris'teki konser katliamından ilk görüntüFigen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımı Paris'teki konser katliamından ilk görüntüSözcü yazarı Fransa'daki katliamı yorumladı Paris'teki konser katliamından ilk görüntüHollande'ın saldırı haberini aldığı anlar Paris'teki konser katliamından ilk görüntüKanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı! Paris'teki konser katliamından ilk görüntüGörgü tanığı dehşet anını anlattı! Paris'teki konser katliamından ilk görüntüParis'te mülteci kampı ateşe verildi Paris'teki konser katliamından ilk görüntüKoray Çalışkan'dan çıldırtan Fransa twiti Paris'teki konser katliamından ilk görüntüFransa'da terör saldırısı: En az 140 ölü Paris'teki konser katliamından ilk görüntüParis'te asker sokağa indi Paris'teki konser katliamından ilk görüntüErdoğan: Sözün bittiği yerdeyiz Paris'teki konser katliamından ilk görüntüObama'dan saldırı sonrası açıklama Paris'teki konser katliamından ilk görüntüHollande: Sınırlar kapandı, olağanüstü hal ilan edildi Paris'teki konser katliamından ilk görüntüDavutoğlu: Fransa ile dayanışma içindeyiz Paris'teki konser katliamından ilk görüntüHollande G-20 Zirvesi'ne katılmıyor Paris'teki konser katliamından ilk görüntüGörgü tanığı dehşet anını anlattı!Paris'teki konser katliamından ilk görüntüLiderler tek ses oldu Paris'teki konser katliamından ilk görüntüFacebook'tan Paris için özel uygulama Paris'teki konser katliamından ilk görüntüParis Savcısı son rakamları açıkladı