Paris'teki konser katliamından ilk görüntü
Paris'teki konser alanında yapılan terör saldırısına ait görüntüler ilk kez ortaya çıktı.

Rock konserini basan IŞİD terör örgütü her yere ateş etmeye başlıyor. O sırada sahnede olan grup üyeleri bir anda ne yapacaklarını şaşırıyor. Yaklaşık 1500 kişinin önünde performans sergileyen rock müzik grubu ateş seslerinin artışıyla şarkılarını kesiyor.
Müzisyenlerden biri kurşunlardan korunmak için davulun arkasına saklanıyor. Gitarist kaçarken solistse ilk başta adeta donup kalıyor. Müzisyenlerin akıbeti hakkında henüz paylaşılan kesin bir bilgi olmasa da konser katliamında 80'den fazla kişinin öldürüldüğü belirtiliyor.
Bir anda kan gölüne dönen konser alanındaki halının yanı sıra geriye kan içinde duvarlar, sandalyeler kaldı. Korku filmini aratmayan o anlardan sağ kurtulmayı başaran bir görgü tanığı ise elinde kalaşnikof olan 3 teröristin içeri girdiğini ve ilk önce tekerlikli sandalyedekilere ateş ettiğini, ardından arka tarafa geçerek odada olanları öldürdüğünü, sonra geri dönerek konser alanında herkesi kurşun yağmuruna tuttuğunu anlatıyor.
Erdoğan'dan taziye telefonu
Hollande'den flaş açıklama! Saldırıyı...
Paris'te yaşayan Türkler için önemli uyarı
Paris'te gazetelerin manşetleri
Terör saldırısından cep telefonu kurtardı
Figen Yüksekdağ'dan tepki çeken Fransa paylaşımı
Sözcü yazarı Fransa'daki katliamı yorumladı
Hollande'ın saldırı haberini aldığı anlar
Kanlı gecenin şok görüntüleri ortaya çıktı!
Görgü tanığı dehşet anını anlattı!
Paris'te mülteci kampı ateşe verildi
Koray Çalışkan'dan çıldırtan Fransa twiti
Fransa'da terör saldırısı: En az 140 ölü
Paris'te asker sokağa indi
Erdoğan: Sözün bittiği yerdeyiz
Obama'dan saldırı sonrası açıklama
Hollande: Sınırlar kapandı, olağanüstü hal ilan edildi
Davutoğlu: Fransa ile dayanışma içindeyiz
Hollande G-20 Zirvesi'ne katılmıyor
Görgü tanığı dehşet anını anlattı!
Liderler tek ses oldu
Facebook'tan Paris için özel uygulama
Paris Savcısı son rakamları açıkladı
