Bursa Haberleri

Yildirim'da Su Kesintisi

Bursa’nin Yildirim ilçesinde su kesintisi yapilacak.

Bursa 15 Aralık 2022 Perşembe

Bursalilar 'Girgir Stand Up Gecesi' Ile Gülmeye Doyacak

Girgir Stand Up Gecesi, 19 Aralik Pazartesi günü saat 20.30’da Nilüfer Ugur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçeklesecek.

Bursa 14 Aralık 2022 Çarşamba

Borcunu Ödemek Için Evlenen Kadina Sok

Borç batagina girdigi için evlenmeyi seçen kadin, Yargitay’dan gelen haberle yikildi. Emsal kararla borç ödemek için evlendikten sonra kocasindan nafaka ve tazminat talep edenlerin plani suya düstü.

Bursa 11 Aralık 2022 Pazar

Yargitay'dan Ingilizce Ibraname Karari

Yargitay Hukuk Genel Kurulu, yabanci dili olmayan çalisana imzalatilan Ingilizce ibranamenin geçerli olmadigina hükmetti.

Bursa 9 Aralık 2022 Cuma

Yanlislikla Kendini Biçakladi

Bursa’nin Inegöl ilçesinde bir kadin, buzlari biçakla kirmaya çalistigi sirada kendini karnindan yaraladi.

Bursa 8 Aralık 2022 Perşembe

(Düzeltme) Bursa'da Gaybubet Evlerine Baskin 9 Gözalti

Bursa Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde gerçeklestirilen operasyonda, Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve Istihbarat Sube Müdürlügü ekiplerinin 11 adrese es zamanli yaptigi operasyon sonucu içlerinde eski haki

Bursa 8 Aralık 2022 Perşembe

Bursa'da FETÖ Operasyonu Açiklamasi 9 Gözalti

Bursa Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan yürütülen sorusturma çerçevesinde FETÖ/PDY terör örgütü üyelerine yönelik düzenlenen operasyon sonucu 9 kisi gözaltina alindi.

Bursa 7 Aralık 2022 Çarşamba

(Özel) Dedektif Ese Kötü Haber

Bosanmak üzere oldugu esine ait telefonun HTS kayitlarini ele geçiren kocaya Yargitay’dan kötü haber geldi. Yüksek Mahkeme, ese ait GSM hattinin son 6 aylik arama bilgilerini içeren kisisel veri çerçevesindeki HTS kayitlarini kendi telefonu

Bursa 5 Aralık 2022 Pazartesi

Masaj Salonundaki Tartisma Kanli Bitti, 1 Kisi Biçaklanmis Halde Bulundu

Bursa’da masaj salonunda henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü yasanan tartismada içeride bulunan bir kisi biçakla yaralanmis sekilde bulundu. Polis, olay yerinden kaçan süphelinin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Bursa 5 Aralık 2022 Pazartesi

Yargitay'dan Mülk Sahibi Ve Kiracilari Ilgilendiren Emsal Karar

Yargitay Hukuk Genel Kurulu, kiraci ve kiralayani yakindan ilgilendiren emsal bir karara imza atti. Hukuk Genel Kurulu, "Kiraci ve mülk sahibi arasinda çesitli sebeplerle açilmis ceza davalari varsa kira iliskisi çekilmez hale geleceginden tahliy

Bursa 4 Aralık 2022 Pazar

Yargitay'dan Emsal Tebligat Karari

Bir isçi-isveren anlasmazligi davasinda emsal bir karara imza atan Yargitay 9. Hukuk Dairesi; durusma gününün SMS (kisa mesaj) olarak bildirilmis olmasinin tebligat yerine geçmeyecegine hükmetti.

Bursa 3 Aralık 2022 Cumartesi

Bisikletin Zincirine Sikisan Kediyi Itfaiye Kurtardi

Bursa’nin Inegöl ilçesinde bir sitede bisikletin zincirine sikisan kediyi itfaiye ekipleri kurtardi. Kurtarma ani kameraya yansidi.

Bursa 2 Aralık 2022 Cuma

Amirine Beddua Eden Isçi Tazminatsiz Kovuldu

Isçi isveren uyusmazliklarinda, isçinin beddua veya kötü temenni çerçevesindeki söylemlerine isverenler tarafindan is akdinin feshi olarak islem yapilmasi tartismalarina son noktayi yargi koydu. Bölge Adliye Mahkemesi Hukuk Dairesi, isveren t

Bursa 2 Aralık 2022 Cuma

Bursa'daki Uçak Kazasi Açiklamasi 2 Ölü

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, Bursa’da düsen egitim uçaginda 2 kisinin hayatini kaybettigini, uçagin Sakarya Pamukova’dan kalktigini ifade etti.

Bursa 1 Aralık 2022 Perşembe

Eurocup Açiklamasi Frutti Ekstra Bursaspor Açiklamasi 95 - U-BT Cluj-Napoca Açiklamasi 80

EuroCup Erkekler Basketbol 6. hafta maçinda Frutti Ekstra Bursaspor, Rumen temsilcisi U-BT Cluj-Napoca ile karsilasti. Yesil-beyazlilar mücadeleden 95-80 galip ayrildi.

Bursa 30 Kasım 2022 Çarşamba
 1  2  ...  32  33