Sakarya Haberleri

Sakarya'da 16 Düzensiz Göçmen Yakalandi Açiklamasi 3 Tutuklama

Sakarya’nin Hendek ilçesinde göçmen kaçakçilarina yönelik düzenlenen operasyonda 16 düzensiz göçmen yakalandi. 16 sahsi, Sanliurfa’dan alarak göçmen kaçakçiligi yaptigi tespit edilen 3 yabanci uyruklu sahis tutuklandi.

Sakarya 16 Mart 2024 Cumartesi

Subat Ayinda Sakarya'da Bin 426 Konut Satildi

Türkiye Istatistik Kurumu (TÜIK) Sakarya’da, Subat ayinda bin 426 konut satisi yapildigini duyurdu.

Sakarya 14 Mart 2024 Perşembe

Serdivan Çocuk Akademisi Çocuklari, Eglence Ve Egitimle Bulusturacak

Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi bünyesinde hizmet verecek olan "Ramazan Okulu” her yil oldugu gibi bu yil da çocuklari eglence ve egitimle bulusturacak.

Sakarya 14 Mart 2024 Perşembe

TCDD'den Otla Mücadele Çalismasi Açiklamasi Bu Tarihlerde Hasat Ve Hayvancilik Yapmayin

TCDD Genel Müdürlügü, 15 Mart-29 Mart tarihleri arasinda Kocaeli ve Sakarya il sinirlari içindeki hat, gar ve istasyonlari arasinda ilaçlama çalismasi yürütülecegini duyurdu.

Sakarya 13 Mart 2024 Çarşamba

Okul Çikisi Parkta Iki Ögrenci Birbirini Biçakladi

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde okul çikisi parkta bulusan 14 yasindaki iki ortaokul ögrencisi birbirini biçakladi. Yarali ögrenciler hastaneye kaldirildi.

Sakarya 12 Mart 2024 Salı

Valilik Duyurdu Açiklamasi Sakarya'da O Yol Trafige Kapatildi

Sakarya Valiligi tarafindan yapilan yazili açiklamada, Kocaali-Hendek yolu üzerinde bulunan Kirazli Köyü’nde yolun trafige kapatilacagi duyuruldu.

Sakarya 11 Mart 2024 Pazartesi

Subat Ayinda Sakarya'da 593 Araç Trafikten Men Edildi

Sakarya’da polis sorumluluk bölgesinde 2024 yili Subat ayi içerisinde gerçeklestirilen denetimlerde 593 araç trafikten men edilirken, 99 sürücünün ise ehliyetine el konuldu.

Sakarya 7 Mart 2024 Perşembe

Sait Faik Abasiyanik Hikaye Yarismasina 284 Basvuru

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin 3. Ulusal Sait Faik Abasiyanik Hikaye yarismasi için yogun bir basvuru süreci geride kaldi. Basvuru süreci 3 Mart’ta son bulan “Kuslar” temali yarismaya 284 ayri hikâye katildi. En iyi hikayeyi kaleme a

Sakarya 6 Mart 2024 Çarşamba

Dev Adamlar Evinde Son 16 Için Ter Dökecek

Sakarya Büyüksehir Basketbol takimi Türkiye Basketbol 2. Ligi 14. hafta karsilasmasinda IBBAyos Spor’u konuk edecek. Bugün Atatürk Kapali Salonu’nda oynanacak mücadele saat 18.00’da baslayacak.

Sakarya 1 Mart 2024 Cuma

Sakarya'da Feci Ölüm Açiklamasi Kiyafeti Patoz Ile Traktör Miline Dolanan Kadin Hayatini Kaybetti

Sakarya’nin Erenler ilçesinde evinin bahçesinde kiyafeti patoz ile traktör miline dolanan 54 yasindaki kadin hayatini kaybetti.

Sakarya 1 Mart 2024 Cuma

Otomobilin Camina Çarparak Savrulan Motosiklet Sürücüsü Yaralandi

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde kafa kafaya çarpistigi otomobilin ön camina çarparak yere savrulan motosiklet sürücüsü yaralandi.

Sakarya 26 Şubat 2024 Pazartesi

Birlikte Alkol Içtigi Kisiyi Öldüren Sahis Tutuklandi

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde birlikte alkol içtigi Yasar Çinar’i biçaklayarak öldüren, B.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakarya 26 Şubat 2024 Pazartesi

'Kudüs Ya Da Leyla' Tiyatro Gösterisi AKM'de

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Subat Kültür Sanat Etkinlikleri, 27 Subat Sali Günü AKM’de gerçeklestirilecek ‘Kudüs ya da Leyla’ isimli tiyatro gösterisiyle devam edecek.

Sakarya 26 Şubat 2024 Pazartesi

Sakarya'daki Tefecilik Operasyonunda 2 Tutuklama

Sakarya’nin Adapazari ve Serdivan ilçelerinde tefecilik yaptigi iddia edilen ve polis ekiplerince gerçeklestirilen operasyonlarda gözaltina alinan 12 süpheliden, 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakarya 24 Şubat 2024 Cumartesi

Sakarya'da Tefecilik Operasyonu Açiklamasi 12 Gözalti

Sakarya’nin Adapazari ve Serdivan ilçelerinde tefecilik yaptigi iddia edilen 12 süpheli, polis ekiplerince gözaltina alindi.

Sakarya 23 Şubat 2024 Cuma
 1  2  ...  32  33