Bursa Haberleri

Ihtiyaç Sahibi Denetimli Serbestlik Yükümlülerine Bursa Cumhuriyet Bassavciligi'ndan Yardim

Bursa Cumhuriyet Bassavciligi Denetimli Serbestlik Müdürlügü ihtiyaç sahibi yükümlülere gida yardimi yapti.

Bursa 15 Mart 2024 Cuma

Bursa'da Otomobilden Açilan Ates 2 Kadina Isabet Etti

Bursa’da sokak üzerinde bulunan otomobilden tabanca ile bir eve dogru açilan ates, 2 kadina isabet etti. Yaralilarin hayati tehlikelerinin bulunmadigi ögrenilirken, olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatildi.

Bursa 12 Mart 2024 Salı

Bursa Polisi 13 Bin 730 Kisiyi Bilgilendirdi

Bursa Il Emniyet Müdürlügü Terörle Mücadele Sube Müdürlügüne bagli ekipler, "Renkli Yarinlara" projesi kapsaminda 13 bin 730 kisiyi bilgilendirerek brosür dagitti.

Bursa 7 Mart 2024 Perşembe

Otomotiv Ihracati Subatta Yüzde 20 Artisla 3,1 Milyar Dolar Oldu

Uludag Otomotiv Endüstrisi Ihracatçilari Birligi (OIB) verilerine göre Türkiye otomotiv endüstrisi subat ayinda yüzde 19,9 artis ile 3 milyar 130 milyon dolar ihracat yapti. Ülke ihracatinda yine ilk sirada yer alan sektörün payi ise yüzde

Bursa 5 Mart 2024 Salı

Çanakkale'deki 4.9'Luk Derem Bursa'daki Genci Korkutup Canindan Etti

Bursa’da 27 yasindaki genç bir adam Çanakkale’de meydana gelen 4.9 büyüklügündeki depremden korkup oturdugu evin 2’nci katindan asagiya atladi. Sokaga düsüp agir yaralanan sahis kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Bursa 5 Mart 2024 Salı

Kaybolan Genç Kiz Bulundu

Kahramanmaras’ta yasanan 7.6 ve 7.7 siddetindeki depremlere Malatya’da yakalanan ve Bursa’ya tasinan Göksü ailesinin 13 yasindaki kaybolan kizi Sevda Göksu bulundu.

Bursa 24 Şubat 2024 Cumartesi

Osmangazi Meydani'nda Cosku Basliyor

Bursa’nin son dönemdeki en önemli projeleri arasinda yer alan Osmangazi Meydani, muhtesem bir konsere ev sahipligi yapacak. Türk Rap müziginin son dönemdeki parlayan yildizi Sefo, dev meydanda verecegi ücretsiz konser ile Bursalilara unutulma

Bursa 24 Şubat 2024 Cumartesi

AK Parti Ve IYI Parti'nin CHP'nin Aday Listesine Itirazi Reddedildi

Bursa’nin Mudanya ilçesinde AK Parti ve IYI Parti’nin CHP’nin meclis üyesi listelerini ’islak imzali degil, flash bellek ile geç teslim etti’ gerekçesiyle yaptigi itiraz, Bursa Il Seçim Kurulu tarafindan reddedildi.

Bursa 23 Şubat 2024 Cuma

Bursa'da 35 Suç Kaydi Olan Süpheli Yakalandi

Bursa Il Jandarma Komutanligi ekiplerince vatandaslarin ‘huzur ve güvenini’ saglamak amaciyla aranan sahislara yönelik düzenlenen operasyonda çesitli suçlardan 35 kaydi olan süpheli yakalandi.

Bursa 21 Şubat 2024 Çarşamba

Bursa'da Vergi Rekortmenleri Belli Oldu

Bursa’da 2022 yili gelir vergisi ve kurumlar vergisi rekortmenleri belli oldu. Bursa’da kurumlar vergisinde Tofas Türk Otomobil Fabrikasi A.S. birinci olurken, en fazla vergisi beyan eden mükellef ise isminin açiklanmasini istemedi.

Bursa 20 Şubat 2024 Salı

Yesil Yatirimlar Bursa'ya Nefes Aldiriyor

Bursa’yi yeniden yesil kimligine kavusturmak için çalismalarini tüm hiziyla sürdüren Bursa Büyüksehir Belediyesi, sil bastan yenilenen toplam 55 dönümlük Demirtas Kirantepe Çamlik Parki’ni düzenlenen törenle hizmete açti. Yesilin he

Bursa 18 Şubat 2024 Pazar

YRP'nin Orhangazi Adayi Ahmet Yavuz Oldu

Yeniden Refah Partisi’nde Orhangazi Belediye Baskan adayi resmen Ahmet Yavuz oldu. Parti genel merkezi ve il baskanligi Ahmet Yavuz’un adayligini resmen duyurdu.

Bursa 17 Şubat 2024 Cumartesi

Bursa'da FETÖ/PDY'nin Gaybubet Evine Baskin

Bursa’da FETÖ/PDY Silahli Terör Örgütü üyesi aranan 20 kisi gözaltina alindi. Gaybubet evi olarak bilinen süphelilerin saklandigi ikamete yapilan baskinda 3 adet sahte kimlik, 1 adet F serisi 1 dolar, bir miktar para ve çok sayida dijital

Bursa 13 Şubat 2024 Salı

100 Workshop Ve BUSMEK Sergisi

Bursa Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi’na bagli BUSMEK, Türkiye’nin 100. Yilina özel büyük bir etkinlik düzenliyor.

Bursa 13 Şubat 2024 Salı

CHP'nin Gemlik, Mudanya Ve Nilüfer Belediye Baskan Adaylari Belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi’nin aldigi kararla Bursa’da Gemlik, Mudanya ve Nilüfer ilçelerinin belediye baskan adayi belli oldu.

Bursa 12 Şubat 2024 Pazartesi
 1  2  ...  32  33