Bursa Haberleri

Kuzey Makedonya Vatandasligi Almak Isteyenler Dikkat

Bursa Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanisma Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Toprak, Kuzey Makedonya vatandasligi için belgeleri hazir olanlari davet etti.

Bursa 8 Mayıs 2024 Çarşamba

BTÜ-SEM'de Yeni Dönem Kayitlari Devam Ediyor

Türkiye’nin kalkinmasina hizmet etmek amaci ile toplumun tüm katmanlarina yönelik mesleki ve beceri egitimleri sunan Bursa Teknik Üniversitesi Sürekli Egitim Uygulama ve Arastirma Merkezi’nde (BTÜ-SEM) yeni dönem egitimler 20 Mayis Pazarte

Bursa 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Bursa'da Uyusturucu Tacirlerine 525 Yil Hapis

Bursa’nin Inegöl ilçesinde uyusturucu saticilarina yönelik 1000 polisin katildigi safak operasyonunda gözaltina alinip tutuklanan 39 saniga, toplam 525 yil hapis cezasi verildi.

Bursa 7 Mayıs 2024 Salı

Vali Demirtas, Anadolu Arabalarina Hayran Kaldi

Türkiye’nin ilk ve tek Anadolu arabalari müzesi olan Anadolu Arabalari Müzesini ziyaret eden Bursa Valisi Mahmut Demirtas, tarihe isik tutan araçlara hayran kaldi.

Bursa 5 Mayıs 2024 Pazar

19 Mayis Coskusu Haluk Levent Konseri Ile Yasanacak

Osmangazi Belediyesi, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari çerçevesinde ünlü sanatçi Haluk Levent’i Osmangazililer ile bulusturacak.

Bursa 3 Mayıs 2024 Cuma

Bursa Ticaret Borsasi Gida UR-GE Projesi, Firmalara Ihracat Kapilari Araliyor

Bursa Ticaret Borsasi’nin Gida UR-GE Projesi kapsaminda Birlesik Arap Emirlikleri’nde düzenlenen B2B etkinligine katilan Livo Zeytinyagi, önemli bir basariya imza atti. Dubai’de bayilik anlasmasi imzalayan firma, Orhangazi’deki tesislerinde

Bursa 3 Mayıs 2024 Cuma

Bursa'da Terör Örgütü PKK'ya Darbe Açiklamasi 14 Kisi Yakalandi

Bursa’da PKK/KCK silahli terör örgütü üyesi olduklari tespit edilen 17 kisiden 14’ü düzenlenen operasyonla yakalandi. 3 kisiyi yakalamak için çalismalar devam ediyor.

Bursa 2 Mayıs 2024 Perşembe

BUÜ'lü Akademisyene 'Genç Bilim Insani Ödülü'

Bursa Uludag Üniversitesi’nde (BUÜ) yürüttügü basarili çalismalarla adindan söz ettiren Doç. Dr. Senem Kamiloglu Bestepe, Bilim Akademisi tarafindan “2024 yili Genç Bilim Insani Ödülü’ne layik görüldü.

Bursa 2 Mayıs 2024 Perşembe

ANASIAD'tan Isbirligi Ve Dayanisma Çagrisi

Türkiye’de is hayatinda emege saygi duyulan, gelir adaletine dayanan ve sosyal haklari güvence altina alan çagdas bir çalisma hayatinin tesis edilmesi gerektigini belirten Anadolu Sanayici ve Is Insanlari Dernegi (ANASIAD) Genel Baskani Hakan B

Bursa 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Bursa'da 1 Mayis'ta Ulasim Ücretsiz

Bursa Büyüksehir Belediyesi, vatandaslarin tören ve kutlamalara kolaylikla ulasabilmesi amaciyla 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nde rayli ulasimin ücretsiz olacagini açikladi.

Bursa 30 Nisan 2024 Salı

TÜBITAK'tan BUÜ'nün Projesine Cumhuriyetin 100. Yilina Özel Destek

Bursa Uludag Üniversitesinin (BUÜ) yürütücülügünde hazirlanan “Geçmisten Gelecege: Elektronik Belgelerin Güvenilirligi” isimli proje, Cumhuriyetin 100. Yili Özel Çagrisi çerçevesinde destek almaya hak kazandi.

Bursa 30 Nisan 2024 Salı

Gemlik'te 5 Uyusturucu Taciri Tutuklandi

Gemlik’te Bursa Narkotik Büro Gemlik Subesi tarafindan yapilan teknik ve fiziki takibin ardindan 5 uyusturucu taciri tutuklandi.

Bursa 29 Nisan 2024 Pazartesi

Icra Memuru Ile Avukati Darp Eden Isadami Tutuklandi

Bursa’da bir dönem Bursaspor baskanligi yapan isadami ve beraberindeki bir kisi, icra takibinde görevli icra memuru ve avukatlara yönelik olarak “görevi yaptirmamak için direnme” suçundan tutuklandi. Olay karistiktan sonra kaçan diger 2

Bursa 25 Nisan 2024 Perşembe

Bursaspor Eski Baskani Isadamina Avukatlara Ve Icra Memuruna Saldiri Gözaltisi

Bursa’da bir dönem Bursaspor baskanligi yapan isadami E.A. ve beraberindeki 1 kisi icra takibinde görevli icra memuru ve avukatlara yönelik olarak “Görevi Yaptirmamak Için Direnme, Kasten Yaralama, Tehdit, Hakaret” suçlarini isledikleri i

Bursa 25 Nisan 2024 Perşembe

Bursa'da FETÖ'nün Askeri Mahrem Yapilanmasina Darbe 4 Kisi Gözaltina Alindi

Bursa’da FETÖ’nün askeri mahrem yapilanmasinda yer aldiklari iddia edilen 4 kisi güvenlik güçleri tarafindan gözaltina alindi.

Bursa 25 Nisan 2024 Perşembe
 1  2  ...  32  33