Haber Arşivi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: İlave rezervler bulabiliriz

Turkuvaz Medya ve Para Dergisi tarafından düzenlenen 4. Türkiye Enerji Ve Doğal Kaynaklar Zirvesi başladı. Zirvede soruları yanıtlayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin tüketenden üreten ülke konumuna ilerlediğini ifade ederek, “Şu anda Sakarya Gaz sahasının kuzey doğusunda çalışıyoruz. Belki bu yıl içerisinde o sahanın güney ve batısında keşif amaçlı bir sondaj kuyusu açabiliriz. İlave rezervler bulacağımız yönünde düne göre çok daha ümitliyiz. Ama biraz bekleyeceğiz. ” dedi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   11:32:15

Yüz yüze eğitim başladı!

Kademeli normalleşme adımları kapsamında ortaokul ve liseler yüz yüze eğitime başladı. Ortaokul ve lise öğrencileri hafta 2 gün yüz yüze eğitim alacaklar. Öğrenciler diğer 3 gün ise uzaktan eğitimleri devam edecek. 18 Haziran’da karne, teşekkür ve takdir belgeleri elektronik ortamda erişime açılacak, talep eden velilere ise okul müdürlüklerince basılı karne verilebilecek.

7 Haziran 2021 Pazartesi   11:24:39

Araç sahipleri dikkat! Eski sistem tarihe karışacak

Araç sahiplerini ilgilendiren yeni düzenlemeler yapıldı. Sektör yetkilileri yaptıkları açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü ile entegre çalışma sonucu sürücü ceza puanı, ehliyete el konulma gibi bilgilerin göz önünde bulundurularak sigortalı skoru hesaplanması projesinin hayata geçirilmesinin düşünüldüğünü açıkladı.

7 Haziran 2021 Pazartesi   11:10:50

Bahar Alerjisine Ne İyi Gelir? Bahar Alerjisine Kesin Çözüm!

Bahar aylarının gelmesi ile birlikte pek çok kişi bahar alerjisi problemi ile karşı karşıya kalıyor. Bahar aylarını büyük bir probleme çeviren bahar alerjisinden kurtulmak artık çok kolay! Uzmanların önerdiği bu yöntem ile bir ayda…

7 Haziran 2021 Pazartesi   11:09:03

Kripto paralar için bir ilk!

Özellikle Covid-19 salgını döneminde alternatif getiri arayışlarının hızlanmasından faydalanan Bitcoin ve kripto paralar için ilk olabilecek haber geldi. Bitcoin'i yasal para birimi haline getireceğini söyleyen El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, "Önümüzdeki hafta bizzat Bitcoin'i El Salvador'da yasal ve dolaşımdaki para birimi haline getirecek bir yasa tasarısını Kongre'ye göndereceğim. Kısa vadede bu kararın ülkenin istihdamına olumlu etki edeceğini ve binlerce kişiye finansal erişimi sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

7 Haziran 2021 Pazartesi   10:42:34

MSB duyurdu: 6 terörist etkisiz!

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde 2, Barış Pınarı bölgesinde 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

7 Haziran 2021 Pazartesi   10:40:34

ABD, F-35 jetlerinden vazgeçti

ABD’nin son birkaç yıldır giderek daha fazla başarısızlığa uğrayan F-35 programı kendinden söz ettirmeye devam ediyor. ABD basınına yansıyan haberlere göre Pentagon, 2022 yılı için hazırladığı savunma bütçesinden yeni F-35 alımlarını çıkardı. Bir dönemin gözde savaş jetlerinden olan F-35 jetlerinin yerine yeni nesil F-15EX Advanced Eagle jetlerini envantere ekleyecek olan Pentagon’ın bu kararı, F-35’lerin gözden düştüğünü adeta tescilledi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   10:37:39

Yunanistan'da Bayraktar TB2 korkusu!

SİHA'ların Dağlık Karabağ'da Ermeni güçlerine karşı yürütülen operasyonlardaki rolüne dikkat çekilerek, "Yunanistan risk altında mı?" sorusu yöneltildi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   10:29:23

Hayvan hakları yasası tamam: Tarihi düzenlemeler geliyor

Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak olan AK Parti MYK toplantısında uzun süredir üzerinde çalışılan Hayvanları Koruma Kanunu'nda yapılacak değişiklik masaya yatırılacak. Taslak metin hazırlanırken, hayvanları koruma derneklerinin temsilcileri, Adalet Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileriyle birçok kez biraraya gelindi. İşte hayvan hakları yasasında cezalardan uygulama düzenlemelerine kadar tüm son dakika detayları...

7 Haziran 2021 Pazartesi   10:17:09

Ahmet Şık'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a skandal tehdit!

HDP'li Ali Kenanoğlu'yla birlikte Kadıköy'de eylem yapan Ahmet Şık, sokağa inme çağrısı yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik tehditler yöneltti.

7 Haziran 2021 Pazartesi   10:03:28

Çukur’un Final Bölümünde Neler Olacak? Çukur Gala Yayınından Yeni Görüntüler!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur bu akşam final bölümüyle ekranlara gelecek. Seyirciyi 4 sezondur ekranlara kilitleyen dizinin son bölümünde neler olacak? Çukur’un finalinden şok görüntüler ortaya çıktı! Çukur Yamaç ölecek mi? Sena geri mi dönecek? Çukur final sahnesinde neler olacak? İşte Çukur final bölümünde...

7 Haziran 2021 Pazartesi   09:47:54

Marmara istila altında! Deniz salyasının (müsilaj) ilk raporu ortaya çıktı! Korkunç sonuç!

Marmara Denizi aylardır deniz salyası ile işgal altında. Müsilaj kabusuna çözüm arayan İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi’nden uzman ekip R/V Yunus S gemisiyle Marmara’ya açıldı. Bilim insanları ilk incelemelerinde denizde çözünmüş oksijenin bitmek üzere olduğunu tespit etti. İşte detaylar…

7 Haziran 2021 Pazartesi   09:47:09

Gri kategorideki terörist öldürüldü!

Eren-1 Operasyonları kapsamında, Van-Başkale kırsalında terör örgütü PKK'nın sözde Başkale sorumlusu gri kategorideki "Agit" kod adlı Gökhan Demir etkisiz hale getirildi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   09:43:27

Oyuncudan fenomene tayt dayağı!

Sosyal medya fenomeni Başak Ermiş, bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı oyuncu Can Topçu tarafından tayt giydiği için bayılana kadar dövüldü. Aldığı darbeler sonucu bir süre bayılan Başak Ermiş, ayıldığında da eniştesini arayarak yardım istedi. Ermiş, yaptığı açıklamada, “3 aydır kendisine bakıyorum kira olsun, yemeği, uçak biletleri, taksileri, telefonu yok kulaklık istemesi sürekli bir şeyler aldım. Babası ömrü hayatı boyunca bu kadar bakmamıştır. Besle kargayı oysun gözünü." dedi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   09:35:56

İmamoğlu'nun israfları İBB raporunda!

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun isminin karıştığı skandalların ardı arkası kesilmiyor. 2 AK Partili ve 1 CHP’li üyenin hazırladığı 2020 yılı İBB Denetim Komisyon Raporu, İmamoğlu’nun yandaş ihalelere, besleme sanatçılara ve alkole milyonlar akıttığını gün yüzüne çıkardı.

7 Haziran 2021 Pazartesi   09:26:39

Bu mesleklere geçene destek verilecek!

Geleceğin mesleklerinde yeni iş olanaklarını oluşturmak için geçiş destekleri verilecek. Eğitim gören öğrencilerin ücretleri kamu tarafından karşılanarak işveren üzerindeki yük kaldırılacak. İşte ekonomide yeni çağın kapılarını aralayacak adımlara ilişkin detaylar.

7 Haziran 2021 Pazartesi   09:22:27

Fahrettin Altun'un şehit savcı Selim Kiraz paylaşımından rahatsız olarak terörü aklamaya çalışan Ahmet Şık'a Başsavcılıktan ret

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andığı paylaşımdan rahatsız olan eski HDP’li TİP milletvekili Ahmet Şık’ın şikayetini değerlendiren Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Altun’un “görevi gereği” yaptığı açıklamadan dolayı soruşturmaya gerek görmedi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   00:08:02

 1  2  ...  3  4