Haber Arşivi

Türk SİHA'ları dünyanın takdirini topluyor!

ABD'nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal'da yayımlanan bir haberde, Türkiye'de üretilen düşük maliyetli silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) Suriye, Libya ve Azerbaycan'daki savaşlarda "oyun değiştirici" olarak yer aldığı belirtildi.

3 Haziran 2021 Perşembe   23:43:38

İtalya'ya karşı korkarak oynamayacağız

Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, "İtalya çok güçlü. İyi oyunculara sahipler. Bizim takım da çok güçlü, iyi hazırlanacağız. Bence bizi iyi tanıyorlar. İtalya liginde çok arkadaşlarımız var. Büyük de konuşmak istemiyorum. Biz orada korkarak top oynamayacağız. Galibiyet almaya gideceğiz" dedi.

3 Haziran 2021 Perşembe   23:31:44

İşte katil Netanyahu'yu bitiren kaolisyon!

İsrail'de Katil Netanyahu'nun dönemi sona eriyor. Filistin topraklarına göz diken işgalci İsrail’de Binyamin Netanyahu’nun 12 yıllık iktidarına son veren Yair Lapid – Naftali Bennett ortaklığındaki yeni hükümet, İsrail siyasetinin sağ ve solundaki en uç aktörlerin oluşturduğu hükümet olarak dikkatİ çekiyor. Birleşik Arap Listesi’nin dahil olduğu koalisyon, birçok ilki barındırıyor.

3 Haziran 2021 Perşembe   23:16:15

Yine CHP yine heykel! Para bunlar için harcanacak!

Bodrum Belediyesinin CHP'li Başkanı Ahmet Aras, heykel açılış töreninde yaptığı konuşmada, 'Bu heykeli yapmak için 2 yıldır uğraşıyoruz bugünden yarına olmuyor bu işler. Uzun bir çalışmanın eseridir bu. Para bir amaç değildir araçtır. Paralar bunlar için harcanacak' ifadelerini kullandı.

3 Haziran 2021 Perşembe   22:50:25

Bağdat'ta şiddetli patlama! Ölü ve yaralılar var!

Irak'ın başkenti Bağdat'ın kalabalık semtlerinden Kazımiye'de bir patlama meydana geldiği ve ölenlerin olduğu duyuruldu.

3 Haziran 2021 Perşembe   22:44:13

Bitlis'te öldürülen 3 PKK'lı teröristten birinin gri kategoride arandığı belirlendi!

Bitlis Valiliği, Tatvan ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin gri kategoride arananlar listesinde olduğunu duyurdu..

3 Haziran 2021 Perşembe   22:20:13

Yunanistan'ın Türkiye sınırındaki 'ses topu'na Yunan polisler bile isyan etti!

Yunanistan karıştı. Yunanistan’da, göçmenlerin geçişlerini engellemek gerekçesiyle Türkiye sınırına çok yüksek ses çıkaran “ses topu” yerleştirilmesi Yunan polislerin de tepkisine neden oldu.

3 Haziran 2021 Perşembe   22:09:52

Milliler Moldova'yı devirdi!

Şenol Güneş yönetimindeki A Milli Takım, EURO 2020 öncesi son hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Almanya'nın Paderborn kentindeki Benteler Arena'da oynanan müsabakadan Burak Yılmaz ve Cengiz Ünder'in golleriyle 2-0 galip ayrılan Ay Yıldızlı ekip, İtalya maçı öncesi moral depoladı.

3 Haziran 2021 Perşembe   21:48:40

Bakan Dönmez'den heyecanlandıran paylaşım!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz'de yeni bir gaz keşfine yönelik açıklama yapması beklenirken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım vatandaşları heyecanlandırdı. Dönmez'in yaptığı paylaşım, beklenen 'yeni rezerv' açıklamasını desteklerken, Dönmez paylaşımında tarih ve saat bilgisi de verdi.

3 Haziran 2021 Perşembe   21:32:27

Antalya-İstanbul uçağında taciz iddiası!

Antalya-İstanbul seferini yapacak uçakta 3 kadın, 2 erkek yolcunun kendilerine tacizde bulunduğunu iddia edince, pilot polis ekiplerini çağırdı. Taciz şüphelisi 2 erkek yolcu iddiaları kabul etmezken 5 kişi ifadesi alınmak için polis merkezine götürüldü. Olay nedeniyle uçak 1 saat rötar yaptı..

3 Haziran 2021 Perşembe   21:21:56

Apple'dan flaş karar!

Apple çalışanları Eylül’de haftanın üç günü ofise dönecek. Şirket, ileriye dönük olarak, çalışanların yılın iki haftasında uzaktan çalışma seçeneğine sahip olacağını söyledi.

3 Haziran 2021 Perşembe   21:14:00

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ve İsrail Savunma Bakanı Gantz Washington'da görüştü!

ABD'nin başkenti Washington'da bir araya gelen ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ve İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, bölgedeki son gelişmeleri görüştü.

3 Haziran 2021 Perşembe   20:58:16

Hatay'dan acı haber! 2 Şehit!

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde askeri tırın çırçır fabrikasının duvarına çarpması sonucu 2 asker şehit oldu.

3 Haziran 2021 Perşembe   20:31:51

Fransa'da bomba paniği!

Çad’dan Fransa’ya gelen Air France uçağında bomba paniği yaşandı. Pilotun yaptığı bomba ihbarı nedeniyle jetler eşliğinde uçan uçak, Charles de Gaulle Havalimanı'na indi. Uçağın sorunsuz indiği ve yolcuların aranarak uçağın boşaltıldığı ifade edildi..

3 Haziran 2021 Perşembe   20:19:16

Bilim insanlarından yeni koronavirüs araştırması!

Koronavirüs dünyayı kasıp kavururken bilim insanları da çalışmalarına devam ediyor. Son olarak ABD'de yapılan bir araştırmaya göre, koronavirüse karşı her yıl aşı olunmasına gerek olmayacağı belirtildi. Bilim insanları tarafından yapılan çalışmaya göre, mRNA aşılarının vücutta antikor seviyesinin azalması durumunda bile koruma sağladığı ortaya konuldu..

3 Haziran 2021 Perşembe   20:17:37

Süper Lig'den 4 kulüp PFDK'ye sevk edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig kulüpleri Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Gaziantep ve Yeni Malatyaspor'u Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

3 Haziran 2021 Perşembe   20:13:36

Terör örgütü PKK'dan kaçış sürüyor!

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubu daha bugün ülkemize giriş yaparak güvenlik güçlerine teslim oldu.

3 Haziran 2021 Perşembe   20:08:13

NATO'dan Biden-Putin açıklaması!

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, 14 Haziran'da Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenecek zirvenin ve akabinde ABD ve Rusya liderleri arasında gerçekleşecek görüşmenin ana konularından birinin silah kontrolü olacağını belirtti.

3 Haziran 2021 Perşembe   20:07:12

Cengiz Ünder Avrupa devine önerildi!

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın sözleşmeli oyuncusu Cengiz Ünder, sezonu Leicester City'de kiralık olarak geçirmişti. Premier Lig'de beklentileri karşılayamayan Cengiz, İtalyan devlerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Oyuncunun menajeri Fila Ramadani, 23 yaşındaki oyuncuyu Milan'a önerdi.

3 Haziran 2021 Perşembe   20:01:43

Aşılamada son rakamlar!

Sağlık Bakanlığınca, Kovid-19'la mücadele kapsamında uygulanan birinci ve ikinci doz toplam aşı miktarı saat 19.45 itibarıyla 29 milyon 789 bin 137'ye ulaştı.

3 Haziran 2021 Perşembe   20:00:13

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, FETÖ'nün darbe girişimi öncesi Kılıçdaroğlu'nun ABD'deki fotoğrafını değerlendirdi!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İstanbul Ofisi'nde düzenlediği basın toplantısında 17-25 Aralık 2013'te FETÖ'nün yargı eliyle gerçekleştirmeye çalıştığı bir darbe hazırlığı teşebbüsü olduğunu anımsattı. Şentop yaptığı açıklamalarda, 17 Aralık'tan 2 hafta önce, 3 Aralık'ta Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının ABD'ye bir ziyaret gerçekleştirdiğini, bu ziyarette FETÖ'nün önde gelen yöneticileriyle çektirmiş oldukları bir fotoğraf olduğunu aktardı.

3 Haziran 2021 Perşembe   19:57:51

Prens Harry ve Meghan Markle'ın evlerinin yakınlarında inceleme başlatıldı!

ABD'ye yerleşen Prens Harry ve Meghan Markle'ın Santa Barbara'daki evlerinin yakınlarında insan kalıntıları bulundu. İlk incelemelerde kemiklerin, bölgede 10 bin yıl öncesinde yaşayan insanlara ait olabileceği değerlendirildi. Öte yandan arazi içinde gül bahçeleri, servi ağaçları, lavanta bahçesi hatta yüz yıllık zeytin ağaçları da bulunuyor..

3 Haziran 2021 Perşembe   19:53:04

3 Haziran koronavirüs tablosu!

Sağlık Bakanlığı son 24 saatte 114 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 bin 602 kişiye ise koronavirüs tanısı konduğunu açıkladı.

3 Haziran 2021 Perşembe   19:34:23

İmamoğlu İstanbullu'nun parasını CHP'ye yedirdi!

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşa hizmet yerine eziyet eden CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetiminin Ağustos ayında kış çalışması yaptığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili konuşan İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, tespitin Sayıştay raporunda yer aldığını belirterek, “İstanbul’un yazını kışa çevirmeyi de başardınız. İstanbulluların parasını çarçur etmenize müsaade etmeyeceğiz” dedi.

3 Haziran 2021 Perşembe   19:25:19

Elektrikli scooter kullanımına düzenleme geldi!

İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında elektrikli scooterların kullanımı, denetimi ve yetki esaslarını belirleyen yönerge teklifi oy birliği ile kabul edildi. Düzenlemeye göre 15 yaşını doldurmayanlar paylaşımlı elektrikli scooter hizmetinden yararlanamayacak

3 Haziran 2021 Perşembe   19:21:23

 1  2  ...  3  4