Haber Arşivi

Kağıthane'de İETT otobüsü kaza yaptı!

İstanbul Kağıthane'de İETT otobüsü kaza yaptı. Araç içerisinde bulunan yolcular tahliye edilirken, olay yerinde çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   19:15:05

PKK'ya çok ağır darbe!

Van'ın Başkale ilçesinde Eren-1 operasyonları kapsamında çok sayıda silah, mühimmat ve örgütsel malzeme ele geçirildiği bildirildi..

7 Haziran 2021 Pazartesi   19:07:21

Pandemi en çok onlara yaradı!

Video konferans platformu Zoom Video Communications gelirleri ilk çeyrekte yıllık bazda yüzde 191 büyüyerek 956.2 milyon dolara yükseldi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, pandemi nedeniyle kullanımın büyük ölçüde arttığı son 12 ayda gelire "100 bin dolardan fazla katkı" yapan müşteri sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 160 arttı.

7 Haziran 2021 Pazartesi   19:01:34

Doları zayıflatacak Fed hamlesi!

UBS, Fed'in gevşek para politikasını sürdürülmesinin ABD Doları'nın zayıflatacağını öngördü

7 Haziran 2021 Pazartesi   18:59:10

Aman dikkat! Sıcaklıklar kafaları karıştıracak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında hava sıcaklıkların hafta boyunca hava sıcaklıklarının yükseleceği açıklandı. Ancak 5 günlük hava tahmin raporu incelendiğinde sıcak havaya rağmen çok sayıda il de gök gürültülü sağanak yağışın etkili olacağı görülüyor. .

7 Haziran 2021 Pazartesi   18:50:46

Oksijen bile bulamıyorlardı! Hindistan'da aylar sonra bir ilk!

Koronavirüs salgınının merkezi haline gelen her gün binlerce kişinin hayatını kaybettiği Hindistan'da aylar sonra bir ilk gerçekleşti. Hastaların oksijen bile bulamadığı ülkenin bazı eyaletleri normalleşmeye gitti..

7 Haziran 2021 Pazartesi   18:48:34

Yeni uyarı geldi! Asla tıklamayın!

Aman dikkat oyuna gelmeyin! Siber suçlular, Microsoft, Spotify, YouTube gibi markaların isimlerini kullanıp, bilgisayarınıza virüs bulaştırabilir. Değerli bilgilerinizi ve cihazınızı ele geçirebilirler. Yeni yayınlanan güvenlik raporu tehlikenin detaylarını ortaya çıkardı.

7 Haziran 2021 Pazartesi   18:45:54

Jeff Bezos uzaya gideceği tarihi açıkladı

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, erkek kardeşiyle birlikte uzay şirketi Blue Origin'in ilk insanlı uçuşuyla uzaya gideceğini duyurdu.

7 Haziran 2021 Pazartesi   18:40:41

Fırtına o yıldızın transferinde sona geldi!

Bruno Peres ve Gervinho ile kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, Slovak yıldız Marek Hamsik'in transferinde de mutlu sona ulaşmak üzere. Bordo-mavili ekibin, Hamsik'e ön sözleşme evraklarını gönderdiği öğrenildi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   18:38:54

Başkan Erdoğan E-spor finalinde!

AK Parti Gençlik Kolları E-Spor Turnuvası finali ve Ödül Töreni, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla icra edildi. Başkan Erdoğan turnuvaya katılan yarışmacılara ödüllerini verdi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   18:35:53

HDPKK'ya yeniden kapatma davası!

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP'nin kapatılması istemiyle yeniden dava açtı. İddianame, Anayasa Mahkemesine gönderildi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   18:14:48

Ömer Çelik'ten flaş açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

7 Haziran 2021 Pazartesi   17:56:09

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun temizledik diye övünüp durduğu Kurbağalıdere müsilajla (deniz salyası) kaplandı

Ekrem İmamoğlu, yapımı planlanan Silahtarağa İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin yapımını durdurarak "Temel Atmama Töreni" adı altında bir garip tören uydurmuştu. İmamoğlu, bu süreçte Kadıköy Kurbağalıdere'yi temizlediklerini söyleyerek övünüp durdu. Aradan geçen zaman ise İmamoğlu'nu bir kez daha haksız çıkardı. Çünkü Marmara Denizi'ni müsilaj (deniz salyası) kapladı. Kurbağalıdere de müsilajdan nasibini aldı.

7 Haziran 2021 Pazartesi   17:48:01

Deniz salyası neden oluşuyor ve denize nasıl zarar veriyor? Müsilaj test sonuçları ilk kez açıklandı

Marmara Denizi'ni adeta istila eden müsilaj diğer adıyla deniz salyası ile ilgili kritik bir gelişme yaşandı. İstanbul Üniversitesi'nde yapılan testlerin ilk sonuçları belli oldu. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü, Hidrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Neslihan Özdelice; "Müsilaj neden oluşuyor ve denizlere nasıl zarar veriyor?" sorularına A haber ekranlarında yanıt verdi. İşte detaylar...

7 Haziran 2021 Pazartesi   17:40:47

CHP'li Tanrıkulu'dan kalkışma çağrısı yapan Ahmet Şık'a destek

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, "Hepiniz sokağa çıkmalısınız. Bu işin yolu sokak sokak sokak. Yasayla seçimle olacak iş değil. Devleti yıkmamız lazım" diyerek kalkışma çağrısı yapan TİP vekili Ahmet Şık’a destek çıktı. Tanrıkulu, "Ahmet Şık canımızdır ve dostumuzdur nokta" dedi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   17:33:22

İtfaiye aracındaki skandal görüntüler tepki çekmişti! Rezaleti bu sözlerle savundular

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Toros Yangın ve Doğal Afet Eğitim Merkezi'nde itfaiye aracı kullanırken çektikleri videoyla gündeme gelen 3 kadın konuştu. Kadınlar arkadaşları Saniye Kılıç'ın çocukluk hayalini gerçekleştirdiklerini belirterek, videoyu gizli hesaplarına yüklediklerini, bunların çalınarak yayıldığını, kendileri hakkında asılsız, karalayıcı, hakaret içerikli paylaşımlar yapıldığını, bununla ilgili hukuki sürecin başlatıldığını söyledi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   17:01:57

Thodex vurgununda flaş gelişme! 16 milyon liraya haciz konuldu

Kripto para borsası Thodex vurgununda flaş bir gelişme yaşandı. Mağdur olan bir kişinin alacağına karşılık başlattığı icra işlemi kapsamında Thodex’in 3 aracı ile banka hesabında bulunan yaklaşık 16 milyon liraya haciz konuldu.

7 Haziran 2021 Pazartesi   16:53:10

İstanbul Havalimanı'nda şok operasyon! Çocuk kitaplarına gizlenmiş uyuşturucu bulundu!

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince İstanbul Havalimanında gerçekleştirilen operasyonlarda, çocuk kitaplarına gizlenmiş 4 kilo, sırt çantasına ve bagaj tabanına gizlenmiş 9 kilo uyuşturucuyu yurda sokmak isteyen 5 kurye yakalandı.

7 Haziran 2021 Pazartesi   16:34:10

Pakistan’da büyük facia!

Pakistan'ın Sindh eyaletinde meydana gelen tren kazasında ilk belirlemelere göre 38 kişinin öldüğü, 64 kişi yaralandığı bildirildi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   16:31:47

Yalova'daki yolsuzluk davası öncesi CHP heyetinden skandal tehdit!

Yalova Belediyesi'ndeki yolsuzluk davası öncesi aralarında CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Muharrem Erkek'in de bulunduğu CHP'liler mahkemeyi tehdit etti. Hukuku ve hakimleri baskı altına almaya çalışan CHP'li Torun, "Salman görevine iade edilecektir. Etmek zorundasınız, edeceksiniz, mecbursunuz." dedi. CHP'li Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve tutuklu bulunan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç 27 Şubat 2020 tarihinde yolsuzluk soruşturması kapsamında görevden alınmıştı.

7 Haziran 2021 Pazartesi   15:57:20

Melek İpek davasında gerekçeli karar açıklandı: Dikkat çeken detay...

İşkenceci kocası Ramazan İpek'i öldüren Melek İpek davasında gerekçeli karar açıklandı. Kararda; kendisine işkence edip ölümle tehdit eden eşi Ramazan İpek'i öldüren Melek İpek'in niyetinin olayın icra tarzına ve ruh haline göre ciddi bir saldırının defedilmesini amaçladığı, kin ve nefret duygusunu tatmine yönelik olmadığı kaydedilirken "Bir kimsenin muhtemel saldırıya karşı hazırlık yapması ve savunma araçlarını önceden hazırlaması da meşru müdafaa kabul edilmelidir" denildi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   15:50:18

ABD bütçeli kirli muhalefet! Biden Türkiye'de hangi partilere para veriyor? CHP ve İyi Parti'nin HDP oyunu deşifre oldu

ürkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün ABD'nin muhalefete para yardımında bulunduğu iddiaları sonrası Ankara kulisleri hareketlendi. Peki, Biden'ın başkan seçilmeden önce desteğini açıkladığı CHP'nin başını çektiği kirli ittifakın kirli planı ne? Seçimlerde CHP, İyi Parti ve HDP nasıl bir yol haritası izleyecek? İyi Parti lideri Akşener'in açıklamalarının inandırıcı olmadığını belirten Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, "Maalesef HDP ile olmaz derken HDP ile oldurmaya çalışıyor." dedi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   15:41:12

Düşük Kalorili Diyet Yemekleri! Bu Yemeklerle Kilo Verebilirsiniz

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kilo pek çok kişinin büyük ortak noktası haline geldi. Tatile birkaç gün kala kilo vermeye çalışanlar ve tatil sürecinde daha fazla kilo almamak için çabalayanlara müjde! Tatil boyunca tüketebileceğiniz düşük kalorili diyet yemekleri bulundu! Birbirinden lezzetli az kalorili yemeklerle tatil boyunca formunuzu koruyacaksınız. İşte pratik ve az kalorili 4 diyet yemeği tarifi!

7 Haziran 2021 Pazartesi   15:34:45

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan genelge: Türkiye'nin en büyük deniz temizliği seferberliği...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, müsilaj sorununun giderilmesi amacıyla Marmara Denizi'ne kıyısı olan 7 ilin valilik ve belediyelerine "Türkiye'nin en büyük deniz temizliği seferberliği"nin başlatılmasına yönelik genelge gönderdi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   15:33:07

CHP'nin yönetimindeki Çeşme'de 'çöp krizi'

İzmir'in önemli tatil bölgelerinden Çeşme'de belediye tarafından toplanmayan çöpler, görenleri isyan ettirdi

7 Haziran 2021 Pazartesi   15:27:31

 1  2  3  4