Haber Arşivi

AK Parti MYK toplandı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Parti genel merkezindeki basına kapalı toplantı, saat 14.45'te başladı.

7 Haziran 2021 Pazartesi   15:25:58

Şehit Samet Şeker’e veda

Pençe Yıldırım Harekatı'nda şehit olan Piyade Uman Çavuş Samet Şeker için düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Acılı annenin feryadı herkesi duygulandırdı.

7 Haziran 2021 Pazartesi   15:13:10

Erol Karabacak, seçim zaferini Beyaz Gazete'ye anlattı!

Afyonkarahisar'ın Güney beldesinde belediye başkanlığı seçiminin kazananı, AK Parti'nin adayı Erol Karabacak oldu. Karabacak, seçim zaferini Beyaz Gazete'ye anlattı.

7 Haziran 2021 Pazartesi   15:03:04

İptal edilen metro önünde basın açıklaması

İBB yönetimi tarafından iptal edilip hafriyat dökülerek kapatılan Sancaktepe-Yenidoğan metro hattının önünde AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Dr. Ejder Batur ve Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü basın açıklaması yaptı. Batur, “İBB yönetimi hizmet anlayışını daha ileri bir noktaya getirerek maalesef Sarıgazi Taşdelen - Yenidoğan metro hattının açılan tünel ve şaftlarını toprakla kapatmıştır” dedi. Döğücü ise “Buraya atılan toprak Sancaktepelilerin hayallerine atılmıştır” tepkisini gösterdi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   14:43:31

İstanbul, Ankara ve İzmir 2021'de su sıkıntısı çekecek mi? Bakan verilerle açıkladı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "İstanbul’da barajların doluluk oranı yüzde 76. 8 aylık suyumuz var. İstanbul bu seneyi kapatmış durumda. Geçen yıl bu aylarda yüzde 67’ydi. Marmara ve Ege bu kuraklıktan nasibini almadı. Orada bilakis toparlama gördük. Ankara’da yüzde 23 görünüyor baraj doluluk oranı. Ankara’da 8 buçuk aylık suyumuz var. Ankara’da bu sene problem yaşanmaz. İzmir yüzde 35, orada 15 aylık suyumuz var" dedi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   14:28:32

Ahmet Şık hakkında soruşturma başlatıldı!

Eski HDP'li, yeni TİP Milletvekili Ahmet Şık, katıldığı bir yayında Türkiye Cumhuriyeti devletinin yıkılması çağrısı yaptı. Skandal çağrı sonrası Şık, sokağa inme çağrısı yaparak Başkan Erdoğan'a yönelik de tehditler yöneltti. Yaşanan gelişemeler sonrası 27. dönem milletvekili Ahmet Şık'ın katıldığı televizyon programında sarf ettiği sözler nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 2 ayrı resen soruşturma başlatıldı.

7 Haziran 2021 Pazartesi   14:23:30

Karınca Yumurtası Yağı Ne İşe Yarar? İstenmeyen Tüylere Kesin Çözüm!

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için epilasyon yaptırmak zorunda değilsiniz. Karınca Yağı mucizesiyle istenmeyen tüylerden kurtulmak artık çok kolay! Tüy görünümünü azaltan ve pürüzsüz bir görünüm kazandıran karınca yumurtası yağı…

7 Haziran 2021 Pazartesi   14:15:27

Letonya Savunma Bakanı Artis Pabriks​​​​​​​, SİHA'ları inceledi

'Baykar Milli S/İHA Ar-Ge ve Üretim Tesisleri'ni ziyaret eden Pabriks, Türk sanayisinin Ar-Ge'si en yüksek dünya standartlarına sahip olduğunu söyledi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   13:58:34

Emeklilik hayali kuranlar bu haberi bekliyordu! Müjde geldi

Geçen hafta Türkiye Büyük Millet Meclis'inde kabul edilen borç yapılandırma kanunu ile Bağ-Kur'lu vatandaşların da emekliliklerine dair yeni gelişmeler yaşandı. Buna göre gruba dahil olan vatandaşlar, daha az ödeyerek ihyalarını gerçekleştirip emekli olabilecekler. Kapsam dahilinde 30 Nisan 2021'e kadar oluşmuş prim borçları yapılandırılacak; bunun için 31 Ağustos'a kadar Sosyal Güvenlik Kurumu'na başvurulması, 31 Ekim'e kadar ilk taksitin yatırılması gerekiyor.

7 Haziran 2021 Pazartesi   13:53:35

Şişli Belediyesi’nde neler oluyor? Söz verilen projeler kağıt üzerinde mi kaldı?.

İstanbul'un en yoğun olan ilçelerinden birisi Şişli. Sayılı nüfusunun yanı sıra gün içerisinde milyonlarca kişi ilçeden gelip geçiyor. Ancak Sişli Belediyesi ilçenin gelişimi için iddia o ki pek gayret göstermiyor. CHP'li Muammer Keskin vaatlerini yapıyor mu? İşte detaylar....

7 Haziran 2021 Pazartesi   13:41:56

Ünlü oyuncudan tacizcisine uyarı!

Oyuncu Gülsim Ali İlhan, beş yıldır kendisini takip eden ve cinsel içerikli mesajlar gönderen E.H. adlı tacizciye sosyal medyadan seslendi. İlhan, E.H.’yi "Eğer tek bir rahatsızlık daha verecek olursan senin fotoğraflarını, attığın aşağılık sapkın mesajlarını bütün şahsi bilgilerini dava dosyasıyla birlikte buradan yayınlayacağım" diyerek uyardı.

7 Haziran 2021 Pazartesi   13:40:01

AK Parti harekete geçti: TBMM'de müsilaj araştırma komisyonu kuruluyor

AK Parti'den müsilaj sorununa ilişkin açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "TBMM'de müsilaj araştırma komisyonu kuracağız. Genel Kurul da önergemizi ele alacağız.. Bütün partilerin hassasiyet gösterdiği bu kunu ile ilgili önergelerini verirlerse perşembe günü de Genel kurulda görüşebiliriz." dedi. Başkan Erdoğan, "Başta Marmara olmak üzere, bu müsilaj belasından denizlerimizi kurtaracağız. Son dönemde Marmara'da karşımıza çıkan müsilaj sorunlarının kaynağı arıtılmadan denize bırakılan atık sulardır." açıklamasında bulunmuştu.

7 Haziran 2021 Pazartesi   13:30:47

Dikkat! Tehlike büyük! Koronavirüs sonrası çocuklarda görülüyor! Türkiye'de de var

Türkiye koronavirüs vakalarının düşmesiyle birlikte normalleşme dönemine girerken bir yandan da aşı ve ilaç çalışmaları tam gaz devam ediyor. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Derya Unutmaz, koronavirüs ilacı için tarih verirken Hindistan varyantı hakkında da uyarılarda bulundu. Unutmaz, “Delta varyantı (Hindistan varyantı) çok hızlı yayılıyor. Onun için aşılanma ile onun önüne geçmemiz lazım. Geçemezsek, gerçekten önümüzdeki bir iki ayı yine çok zor geçirebiliriz” dedi. Öte yandan koronavirüs sonrasında çocuklarda ortaya çıkan MIS-C hastalığı çocukları hedef alıyor. Söz konusu hastalık Türkiye'de de görülmeye başladı

7 Haziran 2021 Pazartesi   13:18:43

Türker Akıncı bombayı patlattı: İşte CHP kulislerinde 2023 adayı...

Beyaz Gazete Genel Yayın Yönetmeni Türker Akıncı, bugünkü köşe yazısında CHP kulislerinde konuşulanları kaleme aldı.

7 Haziran 2021 Pazartesi   12:59:22

HSK'da seçim sonuçları belli oldu!

Hakimler Savcılar Kurulu'nda yapılan seçimle 1. Daire Başkanlığı'na Halil Koç, 2. Daire Başkanlığına ise Mehmet Akif Ekinci getirildi. Ekinci aynı zamanda başkanvekili de oldu.

7 Haziran 2021 Pazartesi   12:59:16

İETT’nin paraları nereye gidiyor? Bütçeye ayrılan para arttı ama ne yeni hat var ne de yeni otobüs!

Yerel seçimlerde İBB yönetimine CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun geçmesinin ardından mali açıdan büyük zarara gire İETT’nin bütçesi artırıldı ancak ne yeni hat var ne de yeni otobüs. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan İBB Ulaşım ve Trafik Komisyonu Başkanı Abdullah Özdemir, CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu döneminde İETT'nin nasıl felakete sürüklendiğini anlattı.

7 Haziran 2021 Pazartesi   12:46:22

YKS Sınav Yerleri Açıklandı mı? 2021 YKS SON DAKİKA!

2021 YKS’ye sayılı günler kala nefesler tutuldu! 2 milyon öğrencinin gireceği üniversitelere geçiş sınavında son dakika haberi! YKS sınav yerleri açıklandı mı? 2021 YKS ne zaman?

7 Haziran 2021 Pazartesi   12:40:52

Bakan Karaismailoğlu 'İstanbullu bunu da gördü' diyerek üzüntüsünü dile getirdi: Millet hesabını soracak!

Halkalı - Gayrettepe Metroları Depo Sahası İlk Ray Kaynak Töreni"nde konuşan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbullu'nun devam eden metro hattı üzerine hafriyat dökülen günleri gördüğünü de belirterek, yapımından sorumlu olan belediyesi tarafından açıkça yapılan bu kamu malına zararın hesabını milletin mutlaka soracağını dile getirdi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   12:37:54

13 yaşındaki Türkmen gencin annesi PKK vahşetini böyle anlattı: Cesedini kapıya attılar

Terör örgütü PKK, Türkmenleri zorla silah altına alıyor. 13 yaşındaki Türkmen Uday'ın annesi, oğlunu 2 buçuk sene her yerde aradığını, en sonunda PKK'lıların Uday'ın cesedini getirerek, "Oğlun özgürlüğü için çatıştı ve Tel Temir’de öldü" dediğini söyledi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   12:33:10

Alçaklığın bu kadarı! Sözde boksörden Erdoğan'a ağza alınmayacak sözler

CHP'nin eski Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sık sık hakarette eden sözde boksör Ünsal Arık'a destek verdi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   12:19:35

Sivrisineklerden Kurtulmanın Yolları Nelerdir? Evde Sivrisinek İlacı Nasıl Yapılır?

Sivrisineklerden kurtulmak için çeşitli yöntemler mi arıyorsunuz? İlaçsız ve kolay bir şekilde sivrisineklerden kurtulmak artık çok kolay! Sivrisineklerden doğal bir şekilde kurtulmak için…

7 Haziran 2021 Pazartesi   12:14:02

Aşılamada flaş 3.doz kararı!

Koronavirüsle mücadelede en önemli güç olarak kabul edilen aşı uygulamaları devam ediyor. Türkiye, koronavirüsle mücadele kapsamında yerli aşı çalışmalarını sürdürürken Acil Kullanım Onayı verilen ilk koronavirüs aşısı, Ankara Şehir Hastanesinde Sağlık Bakanı Koca’ya yapılmıştı. Sağlık çalışanlarının iki doz aşısı kısa sürede başarıyla tamamlanmıştı. Edinilen kulis bilgilerine göre; sağlık çalışanlarına üçüncü doz koronavirüs aşısı yapılması kararlaştırıldı.

7 Haziran 2021 Pazartesi   12:06:50

FETÖ’nün mahrem yapılanması deşifre oldu: Şifahane detayı..

Ağrı’daki FETÖ operasyonunda mahrem yapılanması ve para transferi hakkında önemli detaylara ulaşıldı. Örgütün cezaevlerinde olan üyelerin ailelerine “muavenet” adıyla 30 bin dolar dağıtıldığı tespit edildi. Gaybubet evlerinde kalan elemanlarının hastalanması durumunda yakalanmadan tedavi edilmesi için “şifahaneci” sistemi kurulurken gaybubet evlerini örgüt üyeleri tarafından Peygamber Efendimizin Hicreti sırasında gizlendiği Sevr Mağarasına benzettikleri belirlendi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   12:00:58

Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Taksim'deki ‘Çarşaf’ tacizine istenilen ceza belli oldu

Taksim İstiklal caddesinde çarşaf giyen üç genç kıza yönelik, ‘Siz Türk müsünüz? Bu ülkede kara çarşaf yasak, gidin namaz vakti namazını kılın’ gibi sözler sarf eden 78 yaşındaki kadın hakkında, ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ile hakaret’ suçlarından dava açıldı.

7 Haziran 2021 Pazartesi   11:56:31

Yeniden kapanma mı geliyor?

Türkiye koronavirüs vakalarının düşmesiyle birlikte normalleşme dönemine girerken bir yandan da aşı ve ilaç çalışmaları tam gaz devam ediyor. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Derya Unutmaz, koronavirüs ilacı için tarih verirken Hindistan varyantı hakkında da uyarılarda bulundu. Unutmaz, “Şu anda müthiş bir yarış var virüsle aşılanma arasında. Bizim de önümüzde çok fazla zamanımız kalmadı. Çünkü bu Delta varyantı (Hindistan varyantı) çok hızlı yayılıyor. Onun için aşılanma ile onun önüne geçmemiz lazım. Geçemezsek, gerçekten önümüzdeki bir iki ayı yine çok zor geçirebiliriz” dedi.

7 Haziran 2021 Pazartesi   11:34:44

 1  2  3  4