Haber Arşivi

Keşan’da diliyle parmaklarını ıslatarak poşetleri açan pazarcıya ceza

İlçede denetim ekipler, ‘bu kadarı da olmaz’ denilen bir olay yaşadı. Poşetleri açmak için parmaklarını diliyle ıslattığı ve bu nedenle maske takmadığı belirlenen bir pazarcı, emniyete götürüldü.

9 Mayıs 2021 Pazar   12:12:31

Çocuklar ne zaman aşılanacak? Hangi yaş grubuna aşı yapılacak? Bilim Kurulu üyesi açıkladı

Dünyayı ele geçiren koronavirüsün artık çocuklara da bulaşıp ciddi etkiler bıraktığını ifade eden Bilim Kurulu Üyesi Hasan Tezer, "Toplumsal bağışıklık için toplumun yüzde 70'inin bağışık hale gelmesi gerekiyor. Burada çocuklar da önemli bir grubu oluşturuyor. Çocuklar çok hafif geçiriyor ama bulaşta faktör olabilirler, bu bulaşı engellemek için çocukların aşılanmaları oldukça önemli" dedi. Peki çocuklar ne zaman aşılanacak? Hangi yaş grubuna aşı yapılacak? Merak edilen soruları Hasan Tezer yanıtladı.

9 Mayıs 2021 Pazar   11:41:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AB'nin güçlü bir küresel aktör olmasının önündeki en büyük engel stratejik sabır ve vizyon eksikliğidir." dedi. Erdoğan ayrıca, ''Türkiye, maruz kaldığı çifte standarda ve engellemelere rağmen stratejik hedefi olan AB üyeliği yolunda kararlı tutumunu ve çalışmalarını sürdürmektedir.'' ifadelerini kullandı.

9 Mayıs 2021 Pazar   11:09:12

Elon Musk Dogecoin'i bu kez uçuramadı!

Elon Musk'ın SNL programında yapacağı açıklamalarla Dogecoin fiyatını 'uçurmasını' bekleyen yatırımcılar hayal kırıklığına uğradı. Program başlarken 0.69 dolar civarında olan Dogecoin 0.49 dolara kadar geriledi. Ardından kayıplarının bir kısmını telafi etse de son 24 saatte yüzde 25 değer kaybetti. Program öncesindeki 11 günde, oluşan beklentiyle, Dogecoin 11 günde yüzde 162 değerlenmişti

9 Mayıs 2021 Pazar   10:53:29

Yunanistan ABD'nin Dedeağaç'a getirdiği silahlarla şov yaptı: Egemenlik haklarımızı gerekirse savunacağız

20'den fazla ülkeden yaklaşık 10 bin askerin katılımıyla Balkanlar’da gerçekleşecek ‘DEFENDER Europe 21’ tatbikatı için ABD’nin, Yunanistan’daki Dedeağaç limanına asker ve silah yığınağı sürüyor. Limanda düzenlenen törene katılan Yunanistan Milli Savunma Bakanı Nikos Panagiotopulos, "Yunanistan her zaman egemenlik haklarını savunmaya hazırdır" diyerek ABD silahları üzerinden Türkiye’ye mesaj göndermeye kalkıştı.

9 Mayıs 2021 Pazar   10:44:55

Emrah Apartmanı enkazından çıkan anneler günü mesajı: Beni bırakma anne!

Aylar önce Türkiye'yi kahreden İzmir depremi ve birçok cana mezar olan Emrah Apartmanı enkazından çarpıcı bir son dakika haberi geldi. .İzmir polisi depremde yıkılan Emrah Apartmanı'nın enkazından çıkan eşyalarını alması için Yağmur Gürman'ı aradı. 2.5 yaşındaki oğlu Barlas ve annesini depremde kaybeden genç kadın eşyalar arasında 10 yıl önce Anneler Günü'nde yazdığı duygu dolu mektubu bulunca gözyaşlarına boğuldu. İşte Emrah apartmanının halen yürekleri yakan hikayelerinden dikkat çeken Anneler günü mektubu ve hikayenin son dakika detayları...

9 Mayıs 2021 Pazar   10:43:25

Arda Turan'ın sözleşmesi boşa çıktı!

Galatasaray'da sözleşmesinde +1 yıllık opsiyon bulunan Arda Turan'ın ilk 11'de 22 maç sayısına ulaşması gerekiyordu. Bu sezon 19 kez 11'de sahaya çıkan 34 yaşındaki yıldız, derbide de kulübede oturunca sözleşmesindeki opsiyon devre dışı kaldı.

9 Mayıs 2021 Pazar   10:22:47

İsrail zulmüne küresel isyan!

İşgalci İsrail’in ramazan boyunca iftar ve teravihte Filistinlilere uyguladığı sistematik devlet terörüne Türkiye, BM ve dünyadan tepkiler çığ gibi yükseliyor. Zulümde sınır tanımayan İsrail’in bardağı taşıran son vahşeti ise Mescid-i Aksa’ya girerek Kıble Mescidi’nde namaz kılan cemaate saldırması oldu

9 Mayıs 2021 Pazar   10:07:02

AK Parti’de yerli aşı seferberliği!

Yerli aşı için AK Parti de seferber oldu. AK Partili bazı milletvekilleri, Erciyes Üniversitesi tarafından geliştirilen Faz 3 çalışmaları için gönüllü oldu. Sonuçlar olumlu gelirse aşı için onay verilebilecek

9 Mayıs 2021 Pazar   09:54:54

Aykut Erdoğdu AK Parti raporuna girdi! Dikkat çeken detay

Satın aldığı kaçak villa ile gündeme gelen, iftira ve yalanlarıyla skandallara imza atan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, AK Parti'nin haftalık gündem analizi raporuna girdi

9 Mayıs 2021 Pazar   09:43:25

Ünlü opera sanatçısına taciz suçlaması!

Dünyaca ünlü opera sanatçısı Emin Güven Yaşlıçam’ın, evinde hizmetli olarak çalışan kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. Hakkında dava açılan opera sanatçısının, 12.5 yıl hapsi isteniyor

9 Mayıs 2021 Pazar   09:39:55

CHP ve Kılıçdaroğlu’nun 10 yıllık avukatı Mustafa Kemal Çiçek: İstifa ederken tüm CHP’liler gerçekleri bilsin istedim

10 yıl boyunca CHP’nin ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatlığını yapan Mustafa Kemal Çiçek, sert bir istifa mektubuyla CHP ile yollarını ayırdığını açıkladı. CHP’de bomba etkisi yaratan bu istifanın arkasında hangi nedenler yatıyordu? Avukat Mustafa Kemal Çiçek ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giden süreçte CHP’deki son gelişmeleri konuştuk. İşte Avukat Mustafa Kemal Çiçek’in CHP’deki dengeleri sarsacak açıklamalarından başlıklar:

9 Mayıs 2021 Pazar   09:25:06

Çin'in kontrolden çıkan roketi düştü

Çin devlet medyası, kontrolden çıkan ve nereye düşeceği belirsizliğini koruyan Long March 5B tipi roketin enkazının Maldivler yakınlarına düştüğünü açıkladı.

9 Mayıs 2021 Pazar   09:08:05

Bella Hadid Filistin halkının yanında!

Filistin asıllı Amerikalı model Bella Hadid, İsrail'in Kudüs'te Filistinlilere yönelik saldırılarına tepki gösterirken, vergileri üzerinden İsrail'e 3.8 milyar dolar gittiğini söyledi.

9 Mayıs 2021 Pazar   09:01:53

Maç bitti Belözoğlu secdeye gitti!

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu, Ankaragücü karşısında son dakikada gelen galibiyet golünde sevincini secdeye giderek yaşadı.

9 Mayıs 2021 Pazar   00:23:43

 1  2