Haber Arşivi

Tedirgin eden manzara! Tıpkı beton dökülmüş gibi!

Marmara Denizi'nde son günlerde görülen deniz salyası şimdi de Kadıköy'den geçen Kurbağalıdere'yi kapladı. Derede beton dökülmüş gibi tabaka oluşturan salya havadan da görüntülendi. Kirlilikten duyduğu rahatsızlığı dile getiren Erdoğan Biçer isimli vatandaş, "En kötü zamanında bile böyle görmedim burayı. Hiç iyi bir görüntü değil." dedi.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   18:14:56

Bakan duyurdu! Yerli tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, katıldığı canlı yayından gençlerin sorularını yanıtladı. Bakan Karaismailoğlu devletin 5-10 yıllık değil 100 yıllık planlar yaptığını belirterek Kanal İstanbul ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Büyük Türkiye doğrultusunda Kanal İstanbul'u planladı. Haziran'da ilk köprü ayağına başlayacağız. 6 köprü planımız var. Proje minimum 5 yıl sürecek. Muhalefetin eleştirilerine bakılsaydı hiçbir proje hayata geçmezdi." Bakan Karaismaloğlu ayrıca, "Yerli milli 5g'ye geçme hedefimiz var. 2022 yılı bunun için önemli bir sene olacak" derken, yerli trenin de müjdesini verdi.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   18:09:43

Beşiktaş taraftarı çifte kupayı kutluyor!

2020-2021 sezonunda hem Süper Lig şampiyonluğu hem de Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğunu kazanan Beşiktaş'ta şampiyonluk kutlamaları başladı. Sezonu çifte kupayla kapatan Siyah-beyazlı takım, Küçüksu'dan deniz yoluyla Vodafone Park'a hareket etti.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   18:08:26

Erdoğan duyurdu! TRT SPOR2 kanalının ismi değişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT Spor2 kanalının isminin TRT Spor Yıldız olarak değiştirildiğini duyurdu.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   16:44:02

Cihangir'de yabancı uyruklu kadını taciz eden ve 41 yıl hapis istenen sapıktan klasik savunma: Bir anda kendimi kaybettim pişmanım

Cihangir Sanatkarlar Parkı'nda yabancı uyruklu kadını taciz ederek bıçakla korkutmaya çalıştığı iddiasıyla tutuklanan Berzan E.Ç. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, Berzan E.Ç. hakkında üç suçtan toplam 41 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Berzan E.Ç. diğer sapıklar gibi klasik bir savunma yaparak "Bir anda kendimi kaybettim, pişmanım" dedi.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   16:43:56

Güneşli havada tuzlama, yağmurlu havada sulama! İBB hizmette çığır açıyor

Başkanının Ekrem İmamoğlu olduğu CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul'da kar yağışında tuzlama yapmayıp güneşli havada tuzlama yaptığı video henüz eskimemişken, bütün işi şov yapmak olan İmamoğlu, fıkra gibi olay yaşattı. Yağmurlu havada çimleri sulayan belediye, o anları da kayıt altına aldı.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   16:43:05

Tuzla Belediyesi'nde '19 Mayıs' şöleni!

Tuzla’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi’nde eğitim gören öğrenciler Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan online konser verdiler. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Gençlerimizin kuracağı dünyaya kaynağımızdan su taşıyoruz. Bu su ile göç ederken boğulan çocukların olmadığı, oyun oynarken bombalanan ve öldürülen çocukların olmadığı bir dünya kuracaklarına yürekten inanıyoruz.” dedi.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   15:37:03

Beştepe'de 19 Mayıs Buluşması: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen Temsilci Genç Buluşması'nda konuşuyor.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   15:18:19

FETÖ yeni yalan ve algı kampanyaları için ABD’de yeni bir lobi firması ile anlaştı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), ABD Kongresinde Türkiye karşıtı faaliyetlerini daha rahat yürütebilmek için yeni bir lobi firması ile anlaştı. Ülkede siyasetin el değiştirmesini fırsat bilen örgütün, Türkiye ile ilgili henüz yol haritası tam netleşmemiş olan Joe Biden yönetimine şirin gözükmek ve onun Türkiye'ye olan bakışını negatife çevirmek için ilgili tüm kurumlarını harekete geçirdiği belirtiliyor.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   15:12:50

CHP'nin ekonomisti Özgür Demirtaş alay konusu oldu! Öyle bir şey paylaştı ki takipçileri bile ciddiye almadı...

Tek işi yaptığı manipülatif açıklamalarla ekonomi üzerinden AK Parti'yi hedef almak olan CHP'nin ekonomisti Özgür Demirtaş, yaptığı son paylaşımında takipçileri tarafından bile ciddiye alınmadı. İşte Demirtaş'ın alay konusu olduğu o paylaşımı...

19 Mayıs 2021 Çarşamba   15:12:03

Sivillere saldırıyorlar! Rusya’dan İsrail’e Gazze cevabı

Terör devleti İsrail Gazze’de sivilleri hedefine almayı sürdürüyor. Rusya İsrail’in skandal adımlarına karşı açıklama yaptı.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   15:07:05

ABD Sözcüsünün iftirasına Türk Yahudi Toplumundan tepki

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price’ın “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yahudi karşıtı söyleme sahip olduğu” iftirasına Türk Yahudi Toplumu tepki gösterdi.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   14:35:34

Thodex’in kilit isimlerinden Rana Azap’tan çarpıcı ifadeler! Bakın Faruk Fatih Özer neler yapmış

Kripto para şirketi Thodex’le ilgili soruşturmanin kilit isimlerinden olduğu öne sürülen ve dün yakalanan firari şüphelilerden finans departmanı sorumlusu Rana Azap ifadesinde, müşterinin arz ve talep durumuna göre fiyat belirlendiğini anlattı.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   14:34:39

AB'den flaş açıklama! Aşılanmış yolculara yeni seyahat kararı

Koronavirüs salgınında aşı uygulamaları artarak devam ediyor. Turizm sezonunun açılacak olmasıyla birlikte uluslararası seyahat kısıtlamalarının yeni düzenlemeleri merak konusu iken Avrupa Birliği'nden konuya ilişkin bir karar geldi. Son dakika haberine göre Avrupa Birliği, tamamen aşılanmış yolculara sınırları yeniden açmayı kabul etti.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   14:34:22

İzmir'de korkutan deprem!

İzmir'in Menderes ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   14:33:19

Ahmet Davutoğlu: Cumhurbaşkanı olmak isterim

Partiyi kurarken Türkiye'yi yönetmeyi hedeflediklerini ifade eden Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı olmak istediğini dile getirdi.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   14:32:55

Yerli aşıda sevindiren gelişme: Faz-2'de beklediğimizin üstünde çok daha iyi sonuçlar elde ettik

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, çalışmaların devam ettiği yerli aşıyla alakalı olarak önemli açıklamalarda bulundu. Çalış, "Faz-2 aşaması etkinlik aşamasından çok önemliydi. Faz-2’de beklediğimizin üstünde çok daha iyi sonuçlar elde ettik. Çok gururlandık ve bizi çok mutlu etti” dedi.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   14:20:59

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yine kriz çıkardı

23 Nisan'da İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı'ya pandemi nedeniyle getirilemeyen öğrencileri bahane ederek hakaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 19 Mayıs'ı da boş geçmedi. İmamoğlu "resmi törenin, “Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapılacak Tören ve Kutlamalar Yönetmeliği'nin 5. Maddesi”ne uygun olarak icra edildiği anonsu yapıldı. Resmi törenin ardından İBB, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının çelenkleri anıta konuldu. Gençlerle anıt önünde bir araya gelen İmamoğlu, resmi tören öncesinde “genelge anonsu” yapılmasına karşı çıktı. İmamoğlu, “Bu yıllar önce, yaklaşık 9-10 yıl önce alınmış bir karar, yanlış bir karar" dedi

19 Mayıs 2021 Çarşamba   13:50:38

Dışişleri Bakanlığı: ABD'nin Başkan Erdoğan'la ilgili ithamlarını reddediyoruz

Dışişleri Bakanlığı: "ABD Dışişleri Bakanlığı'nca yapılan (antisemitizme dair) açıklamada, Cumhurbaşkanımıza yönelik ithamları bütünüyle reddediyoruz"

19 Mayıs 2021 Çarşamba   13:50:12

Kobani davasına giren mail

Dava dosyasının delilleri arasında yer alan bir e-posta, 37 kişinin öldürüldüğü 6-8 Ekim eylemlerinin talimatının HDP'ye, terör örgütü PYD tarafından verildiğini ortaya çıkardı.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   12:28:51

MEB duyurdu! Bunu yapmayan sınıfta kalacak!

MEB tarafından alınan korona tedbirlerince 12. sınıfların yüz yüze sınavları tamamlanırken; 9, 10 ve 11. sınıfların ikinci dönem sınavlarının ise ertelenmesine karar verilmişti. 24 Mayıs'ta başlayacak yüz yüze sınavlara katılmak istemeyen öğrenci velilerinin, Bakanlığa dilekçe vermeleri gerektiği belirtildi. MEB, milyonlarca öğrenciyi de sınıf geçme konusunda uyardı.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   11:37:56

Başkan Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" sebebiyle bir mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında, "Gençlerimiz milli mücadeleden bugüne kahramanlık ortaya koydu" ifadelerine yer verdi.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   11:36:34

KDV ve ÖTV’siz akaryakıt desteği mi geliyor? Çarpıcı talep

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ulaştırma sektörü için KDV ve ÖTV'den arındırılmış ticari akaryakıt desteği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu talep etti.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   11:25:34

CHP'li Kadıköy'de fayans skandalı! Belediye reklam yapmaya çalışınca alay konusu oldu

Kadıköy’de kaldırım ve yollardaki yarıklar, onarılmak yerine Kadıköy Belediyesi tarafından eski tuvalet fayanslarıyla kaplandı. Belediyenin “Kadıköy’ün bazı noktalarını böyle güzel detaylarla tamir etmeye başladık” sözleriyle bu çalışmanın reklamını yapması alay konusu olurken, sosyal medya kullanıcıları ortaya çıkan görüntünün ‘çirkin’ olduğunu belirterek eleştirilerde bulundu.

19 Mayıs 2021 Çarşamba   11:11:04

İşte arşivden çıkan 19 Mayıs fotoğrafları! Atatürk'ün son 19 Mayıs'ı...

Bugün Türk milletinin en önemli milli bayramlarından birisi olan Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı. 19 Mayıs 1919, Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıktığı gündür. Böylece İtilaf Devletleri'nin işgaline karşı Türk Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün olarak da kabul edilir. Atatürk bu bayramı Türk gençliğine armağan etmiştir. Her yıl minnet ve özlemle anılan 19 Mayıs'ın arşivden çıkan görüntüleri ise sizleri geçmişe götürecek. İşte Mustafa Kemal'in katıldığı son 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'ndan ve arşivden çıkan 19 Mayıs fotoğrafları...

19 Mayıs 2021 Çarşamba   10:47:46

 1  2  3