Haber Arşivi

Ankaralılar 30 Ağustos’ta Millet Bahçesi’ne kavuşacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen 303 millet bahçesi projesinin 80 tanesi tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunuldu. Bu kapsamda 81 ilde 2023'e kadar projelerini gerçekleştireceklerinden bahseden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Atatürk Kültür Merkezi'nin de içinde yer aldığı Millet Bahçesi projesini ağustos ayı içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Çok örnek bir proje olacak, çok önemsiyoruz. Ankara'nın Central Parkı diyebiliriz” dedi.

11 Mayıs 2021 Salı   09:26:19

Kritik tahlil sonuçlandı: CHP'li yöneticinin kanında kokain çıktı!

Türkiye'nin konuştuğu operasyonla ilgili bir son dakika haberi daha geldi. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait araçta kokain ve esrarla yakalanan CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı Halil Yıldırım’ın kanında kokain tespit edildi. Yıldırım’ın ismi ve fotoğrafı, CHP Söke İlçe Başkanlığı’nın internet sitesinden apar topar kaldırıldı.

11 Mayıs 2021 Salı   09:21:40

CHP'li Aykut Erdoğdu partideki kadınları da kandırdı: Eşimi boşayıp seninle evleneceğim

Devlet büyüklerine ağır hakaretler eden CHP'li Aykut Erdoğdu'nun partisinin belediye başkanlarını haraca bağladığı haberlerini belgeleriyle ortaya çıkmıştı. Erdoğdu'nun makamını kullanarak bazı parti üyelerini, partiye gönül vermiş kadınları suistimal ettiğinin altını çizen bir ilçe başkanı ise, "Bazı mağdur kadınları 'Eşimi boşayıp, seninle evleneceğim' diyerek kandırdığı biliniyor." dedi.

11 Mayıs 2021 Salı   09:13:48

İdlib'de Türk askerine saldırı!

İdlib'de Türk konvoyuna yapılan saldırı sonucu 1 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı.

11 Mayıs 2021 Salı   09:03:33

Türkiye tek yürek! Ankara ve İstanbul'da İsrail protestosu!

Türkiye'nin birçok ilinde de çok sayıda kişi İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etmek için sokaklara çıktı. İstanbul’da çok sayıda kişi İsrail Başkonsolosluğu önünde toplandı.

11 Mayıs 2021 Salı   02:15:49

 1  2