Haber Arşivi

Otobüs çarptı, kaldırıldığı hastanede karnından 7 kilo kitle çıkartıldı: İyi ki çarpmış diye dua ediyorum

Aksaray'da halk otobüsünün çarpması sonucu hafif yaralanıp, hastaneye kaldırılan B.G.'nin (17) karnından, ameliyatla 60 santimetre büyüklüğünde, 7 kilo 800 gram ağırlığında kitle çıkartıldı. Ameliyatı yapan Çocuk Cerrahı Dr. Ayşe Betül Öztürk, ''Daha önce 26 santimlik bir kitle görmüştüm. Bu ise ondan daha büyük ve bütün karnını kaplamış şekilde, bütün organları itilmiş ve yer değiştirip küçülmüş ve yeterince gelişmemiş. Şu an da karın içinde ciddi bir boşluk oluştu. Kızımız da 7 kilo vermiş oldu. Durumu da gayet iyi” dedi.

8 Eylül 2022 Perşembe   11:51:50

Fatih Portakal Türkiye'yi Yunanistan'a karşı savaş çıkarmaya çalışmakla suçladı

Yunanistan'ın Ege ve Akdeniz'de Türkiye'ye karşı sürdürdüğü provokasyonlarını görmezden gelen CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Türkiye'yi savaş çıkarmaya çalışmakla itham etti.

8 Eylül 2022 Perşembe   11:50:20

Adıyaman'da ilginç olay: Yumurtanın içinden yumurta çıktı

Adıyaman'da büyüklüğüyle dikkat çeken yumurtayı kıran vatandaş, başka bir yumurtayla karşılaştı

8 Eylül 2022 Perşembe   11:47:20

Başkan Erdoğan Hırvatistan'da! Kritik görüşmede masada hangi konular var?

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Balkan ülkelerine ziyaretlerine devam ediyor. Erdoğan, bugün programını Hırvatistan'da sürdürüyor. Erdoğan'ı, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Milanoviç tarafından resmi törenle karşılandı.

8 Eylül 2022 Perşembe   11:41:35

Pakistan'daki sel felaketinde ölü sayısı 1355'e çıktı

Muson yağmurlarının etkisini yaklaşık 3 aydır yaşayan Pakistan'da hayat durma noktasına geldi. Felakette, bugüne kadar 1355 kişi hayatını kaybetti.

8 Eylül 2022 Perşembe   11:39:24

İzmir'de eşini öldüren adamın pes dedirten rahatlığı

Bergama’da bir şahıs, eşini tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından soğukkanlılığını koruyan zanlının, vefat eden yakınının akrabasına başsağlığına gittiği ve daha sonra teslim olduğu öne sürüldü.

8 Eylül 2022 Perşembe   11:30:28

Yavaş'tan adaylığının üstünü çizen Kılıçdaroğlu'na karşı hamle: Kendi konuşması bitince yayını kestirdi

Katıldığı canlı yayında Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun adaylığına ilişkin sorulan soruya, "Şikayet etmeden yollarına devam etsinler." şeklinde yanıt veren Kılıçdaroğlu'na Yavaş'tan karşı hamle geldi. Önceki gün Başkent İlçeler Terminali ve Yeni Balık Hali'nin açılışında kendi konuşmasını hem sosyal medya hesabından hem de ABB TV kanalından canlı olarak yayınlatan Mansur Yavaş, Kılıçdaroğlu'nun kürsüye çıkacağı sırada yayını kestirdi. Daha önceki etkinliklerde kendi konuşmasının yanı sıra Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını da canlı yayınlatan Yavaş'ın bu hamlesinin, Kılıçdaroğlu'nun adaylık açıklamasından sonra gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

8 Eylül 2022 Perşembe   11:14:31

iPhone 14 modellerinin Türkiye fiyatları belli oldu

Dün akşam tanıtılan iPhone 14 modellerinin Türkiye fiyatları, Apple'ın resmi sitesinde yayınlandı.

8 Eylül 2022 Perşembe   11:11:41

Şahan Gökbakar'dan 6'lı masaya: Masa değil ganyan

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, muhalefet partilerinin oluşturduğu altılı masayı kendine has üslubuyla eleştirdi.

8 Eylül 2022 Perşembe   11:07:20

Büyükçekmece'de TEM'de tır devrildi: Yol kapandı

Büyükçekmece TEM Otoyolu Edirne istikametinde tır devrildi. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapanırken, bölgeye ekipler sevk edildi

8 Eylül 2022 Perşembe   11:04:36

NewYork'ta suda arsenik krizi: Binlerce kişi panikte

ABD'nin New York şehrinin bir bölgesinde musluk sularında arsenik tespit edildi. Bölge sakinleri günlerdir yaşanan kriz nedeniyle ihtiyaçlarını şişe suyuyla gidermeye çalışırken, su tesisatlarını temizlemek için çalışmaların sürdüğü açıklandı.

8 Eylül 2022 Perşembe   10:51:18

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almaktan vazgeçme sebebi ortaya çıktı

Tesla CEO'su Elon Musk'ın, Twitter'ı satın almaktan vazgeçmeden önce "3. Dünya Savaşı'na doğru gidiyorsak, Twitter'ı satın almanın anlamı yok" dediği öğrenildi.

8 Eylül 2022 Perşembe   10:43:16

Mersin'de çıkan orman yangınına müdahaleler devam ediyor

Mersin'de ormanda geniş bir alana yayılan yangına havadan ve karadan müdahaleler sürüyor.

8 Eylül 2022 Perşembe   10:37:45

İstanbul'un birçok ilçesinde 3 günlük elektrik kesintisi

İstanbul'da 8 Eylül Perşembe ile 10 Eylül Cumartesi günleri arasında 24 ilçede farklı saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), elektrik kesintisinin hangi ilçe, mahalle, sokak ve hangi saatlerde yapılacağını açıkladı. İşte İstanbul'da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler...

8 Eylül 2022 Perşembe   10:19:25

Yer altından gelen sesler panik yarattı! Bölge halkı tedirgin: AFAD inceleme başlattı

Siirt merkeze bağlı Meydandere köyünde yer altından sesler geldiği iddiası üzerine AFAD bölgede inceleme başlattı. Geceleri yer altından çıkan sesler nedeniyle uyuyamadığı için nöbet tuttuğunu söyleyen köy sakinlerinden Sabri Yıldırım, tedirgin olduklarını belirterek, "72 yaşındayım böyle korkunç ses görmedim" dedi.

8 Eylül 2022 Perşembe   10:18:09

Akaryakıt fiyatlarına indirim geldi

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalganlanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. 2 gün üst üste zamlanan motorine bu sefer 1 lira 14 kuruş indirim geldi.

8 Eylül 2022 Perşembe   09:46:10

Merve Boluğur'dan açıklama!

Murat Dalkılıç'tan ayrıldıktan sonra tuhaf davranışlar sergileyen Merve Boluğur son açıklamasıyla gündem oldu. Müzisyen sevgilisi Mert Aydın'dan evlenme teklifi alan Merve Boluğur, TikTok'ta açtığı yayında, "Bekaret kemeri asacağım" deyince nişanlısının morali bozulduğu görüldü.

8 Eylül 2022 Perşembe   09:45:24

Pınar Deniz - Kaan Yıldırım aşkı belgelendi!

Ünlü oyuncular Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım hakkındaki aşk dedikoduları doğrulandı. Çift, Harbiye Açıkhava'da düzenlenen Melike Şahin konserine el ele geldi

8 Eylül 2022 Perşembe   09:37:05

Boğaç Aksoy kanseri yendi

Geçtiğimiz yıl mart ayında lenfoma teşhisi konulan Boğaç Aksoy'dan müjdeli haber geldi. Kanseri yendiğini açıklayan oyuncu, duygularını "Bu benim için yeniden doğuş hikayesiydi!" sözleriyle ifade etti

8 Eylül 2022 Perşembe   09:32:00

Meteoroloji'den hava durumu uyarısı

Meteoroloji 8 Eylül hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre yurt genelinde güneşli bir hava hakim olacak. Ancak İstanbul başta olmaz üzere, Trakya, Marmara ve Karadeniz bölgesi için önümüzdeki günlerde sağanak yağış etkili olacak.

8 Eylül 2022 Perşembe   09:28:40

'Kriz' iddialarına açıklama geldi

Aşk yaşamaya başladıktan kısa bir süre sonra evlilik kararı alan ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı eşi Mehmet Dinçerlerin ilişkilerinde kriz olduğu ve boşanacakları iddiası magazin gündeminde deprem etkisi yarattı. Hadise ile Mehmet Dinçerler çıkan haberler karşısında sessiz kaldı. Ünlü şarkıcıya yakın bir kaynak ikili hakkında açıklamalarda bulundu. Açıklama yapan kaynak iddiaların 'gerçek dışı' olduğunu belirtti.

8 Eylül 2022 Perşembe   09:22:47

CHP'deki 'TOSUNCUK' vakasında ikinci perde! 20 yıl hapsi isteniyor

Piyasayı 1 milyar lira dolandırdığı iddia edilen CHP'den İstanbul milletvekili, ilçe belediye başkanlığı ve ilçe başkanlığı adayı Saim Diken'le ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma tamamlandı. Yurt dışından altın getireceği iddiasıyla mağdurlardan milyonlarca lira alıp daha sonra paralarını iade etmeyen Diken hakkında 4 yıldan 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Başka mağdurların da davaya müdahil olabilecekleri ve cezanın bu doğrultuda artabileceği öğrenildi. Diken'in dolandırdığı Bayram Göbel'in CHP eski İstanbul Güngören İlçe Başkan Yardımcısı olduğu ortaya çıktı.

8 Eylül 2022 Perşembe   09:12:30

Mersin Valiliği'nden son dakika açıklaması

Mersin'in Gülnar ilçesinde dün sabah başlayan ve rüzgarın da etkisiyle Silifke ilçesindeki bir mahalleye kadar yayılan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

8 Eylül 2022 Perşembe   09:08:23

Tarkan'ın konser vereceği sahne çöktü!

Konser vereceği sahnenin çöktüğü haberini yolda alan Megastar Tarkan'dan ilk paylaşım: Elimizden ne gelirse yapacağız

8 Eylül 2022 Perşembe   08:50:31

Ünlü oyuncudan korkutan haber

Yeşilçam'ın yıldız oyuncularından Güngör Bayrak, pankreas rahatsızlığı nedeniyle hastaneye yattı.Üç haftalık tedavinin ardından Bayrak'ın pankreasının ameliyatla alındığı öğrenildi. Ameliyatın ardından taburcu olan ünlü oyuncu, bir süre evinde dinlenecek.

8 Eylül 2022 Perşembe   01:48:21

 1  2  3  4