Haber Arşivi

Osmanlı'ya saldırıları devam ediyor! CHP'nin İBB Sözcüsü Balyalı'nın 'Vahdettin haindir' sözü tartışma çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde, söz alan İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, "Kendisini İngiliz'e teslim etmiş, bu ülkeden kaçmış, Milli Mücadele'nin karşısında durmuş. Vahdettin bizim için bir haindir" dedi. Balyalı'ya yanıt veren İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu: "İBB Meclisi'nde 'Vahdettin haindir' diye bağırandan daha büyük bir hain olmaz. Biz tarihimizden utanmıyoruz, gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

12 Eylül 2022 Pazartesi   23:55:42

AK Parti ve MHP'li meclis üyeleri CHP'li Tunç Soyer'in yüzüne söyledi... Ayıdan post Yunan'dan dost olmaz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin AK Partili ve MHP'li grup başkan vekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, İzmir'in kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlamalarındaki sözlerine tepki gösterdi. MHP Grup Başkan Vekili Selahattin Şahin, "Hem Atatürk'e hem de 625 sene 3 kıtada adaletle hüküm süren ecdadımıza en büyük haksızlığı yaptınız. Ayıdan post Yunan'dan dost olmaz." dedi.

12 Eylül 2022 Pazartesi   23:46:42

Adana Demirspor 90+4'te kazandı! Trabzonspor deplasmanda yıkıldı...

Süper Lig’in 6. haftasında Trabzonspor, ligin zorlu deplasmanlarından Adana Demirspor’a konuk oldu. Bol gollü geçen mücadele, iki takımın da karşılıklı golleriyle 2-2 devam ederken, 90+4'te ev sahibi ekip galibiyet golünü atarak Trabzonspor'u adeta yıktı.

12 Eylül 2022 Pazartesi   23:36:19

Bakan Kurum Sel felaketi yaşayan Kastamonululara seslendi: 2 fabrika 92 iş yerimizi tamamladık

2021 yılında Kastamonu’da meydana gelen büyük sel felaketinde mağduriyet yaşayan vatandaşlar için Bozkurt ve Abana ilçelerinde ayrı ayrı düzenlenen kura çekilişi törenlerine video konferans sistemiyle katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "Henüz bir yıl bile dolmadan 220 gün gibi çok kısa bir sürede Bozkurt ilçemizde 2 fabrika ile 52 iş yeri, Abana ilçemizde ise 40 iş yeri olmak üzere toplamda 2 fabrika,92 iş yerimizi hamdolsun tamamladık. İnşallah iş yerlerimiz, ilçelerin ekonomisine can suyu olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her daim sizlerin yanında olacağız.”

12 Eylül 2022 Pazartesi   23:07:49

Avrupa'yı kriz vurdu! Eyfel Kulesi’nin ışıkları enerji tasarrufu için erken kapatılacak...

Fransa'nın başkenti Paris'te yer alan ünlü Eyfel Kulesi'nin ışıkları enerji tasarrufu için bir saat daha erken kapatılacak. Eyfel Kulesi ile ilgili bu karar, enerji tasarrufu yönünde alınan tedbirlerden sadece biri. Paris Belediye Başkanlığı, genel olarak şehrin aydınlatmasını azaltmayı düşünüyor.

12 Eylül 2022 Pazartesi   22:56:22

Bakan Özer 'sessiz devrim' diyerek açıkladı! 'Tüm okullara bütçe gönderdik'

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, davetlisi olduğu programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bakan Özer, "İlk defa Milli Eğitim Bakanlığı tüm okullara bütçe gönderdi. Türkiye'de bütçe gönderilmemiş tek bir okul kalmadı." ifadelerini kullanırken, bu durumu "Sessiz bir devrim " olarak nitelendirdi.

12 Eylül 2022 Pazartesi   22:46:01

Beşiktaş, sahasında Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Medipol Başakşehir ile kozlarını paylaştı. Zorlu karşılaşmayı konuk ekip Başakşehir 1-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Turuncu lacivertlilere galibiyeti getiren golü ise 71. dakikada Traore kaydetti.

12 Eylül 2022 Pazartesi   22:27:17

Fransa'da toplu taşıma araçlarına şoför bulunamıyor...

Le Monde'un "Kamu toplu taşımalarda ciddi sürücü eksikliği" başlıklı haberine göre, ülke çapında otobüs, tren, tramvay gibi toplu taşıma araçlarında sürücü eksikliğinin ilk mağdurlarını yolcular oluşturuyor. Yeni şoför adayları bulunamadığı için durumun derinleşmesi riski bulunduğu üzerinde durulan haberde, ülke çapında bu sorunun yaşandığına işaret edildi.

12 Eylül 2022 Pazartesi   22:18:34

Tevfik Göksu'dan İBB'ye 'proje listesi' tepkisi! Gülsek mi ağlasak mı karar veremedim vizyonsuzluk ete kemiğe büründü

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İBB'nin hazırladığı proje listesine tepki gösterdi. Listenin büyük çoğunluğunun CHP'nin vizyonsuzluğunu ortaya koyduğunu belirten Göksu, "Listeye bakınca durumlarına gülsek mi, ağlasak mı, karar veremedim. Zira bu taktiksel algı hamlesi tam da anlatmaya çalıştığım bu vizyon kaybının ete kemiğe bürünmüş halinden ibarettir." dedi.

12 Eylül 2022 Pazartesi   22:07:18

Konya merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu: 4 gözaltı

Konya merkezli 4 ilde yapılan FETÖ operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

12 Eylül 2022 Pazartesi   21:51:35

Yunanistan'ın ateş açtığı gemi Haydarpaşa'da...

Bozcaada açıklarında uluslararası sularda seyir halindeyken Yunanistan Sahil Güvenlik birimleri tarafından taciz ateşi açılan Komoros bayraklı "Anatolian" adlı Ro-Ro gemisi, Haydarpaşa Limanı'na demirledi.

12 Eylül 2022 Pazartesi   20:58:36

Başkan Erdoğan Sancaktepe'de öğrencilerle bir araya geldi! '100 kişilik okullar vardı'

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe'de Arif Nihat Asya Anadolu Lisesinde düzenlenen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı'na katılan vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Bir öğretmene, sınıfta kaç öğrenci olduğunu soran Başkan Erdoğan, öğretmenin 25 öğrenci olduğunu söylemesi üzerine kendi okul döneminde sınıfında 75 öğrenci olduğunu belirterek, "aynı dönemlerde 100 kişinin olduğu okullar da vardı" dedi.

12 Eylül 2022 Pazartesi   20:45:03

Trabzonspor, Adana Demirspor’a konuk oluyor! İlk 11’ler belli oldu…

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak. Yeni Adana Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Zorlu karşılaşmanın ilk 11’leri belli oldu. İşte son dakika haberinin detayları…

12 Eylül 2022 Pazartesi   20:40:30

İmamoğlu yine suya zam hazırlığında! İBB Meclisi yarın toplanacak

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, suya zam yapmak için kolları sıvadı. İmamoğlu'nun olağanüstü toplantıya çağırdığı İBB Meclisi, yarın toplanacak ve yeni tarife teklifi oylanacak.

12 Eylül 2022 Pazartesi   20:33:14

İtalyan basını yazdı! Yunanistan Türkiye'nin olağanüstü jeopolitik yükselişinden korkuyor

Türkiye-Yunanistan arasındaki gerginlik dünya medyasında da geniş yankı buluyor. İtalyan Limes gazetesi, Yunanistan'ın Ankara'nın jeopolitik yükselişinden ve birden fazla masada başrol oynama yeteneğinden korktuğunu yazdı.

12 Eylül 2022 Pazartesi   20:16:36

Kayseri'de feci kaza! Otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı, bir kişi öldü beş kişi yaralandı...

Kayseri-Malatya kara yolunda otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

12 Eylül 2022 Pazartesi   20:06:42

MSB: Teröristleri kazdıkları çukurlara gömmeye devam edeceğiz!

Milli Savunma Bakanlığı, "Teröristleri kazdıkları çukurlara gömmeye devam edeceğiz! Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan 5 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi." açıklamalarında bulundu.

12 Eylül 2022 Pazartesi   19:29:29

Akşener iki aşireti birbirine verdi! Ardından istifa kararı geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in geçtiğimiz hafta Şanlıurfa'ya ziyaret gerçekleştirdi. Bucak aşiretinin bir araya geldiği toplantıda Akşener, Sedat Bucak'a vekil adaylığı teklif etti. Bunun üzerine diğer aşiretten Mahmut Cevheri, hem partiden hem de danışmanlık görevinden istifa etti.

12 Eylül 2022 Pazartesi   19:15:00

İran ordusu duyurdu: İsrail'i vurabilecek drone geliştirdik!

İran Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Keyumars Haydari, İsrail'in başkenti Tel Aviv'i vurabilecek insansız hava aracı tasarladıklarını açıkladı.

12 Eylül 2022 Pazartesi   19:00:55

Ömer Çelik'ten CHP'li Tunç Soyer'in sözlerine tepki! 'Osmanlı da bizim Türkiye de bizim'

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Toplantısı (MKYK) sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik önemli açıklamalarda bulundu. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir'in kurtuluşu etkinliklerindeki Osmanlı sözlerine tepki gösteren Çelik, "Osmanlı Devleti de bizimdir, Türkiye Cumhuriyeti de bizimdir. Güzel İzmir'in işgalinden kurtuluş gününde işgalcilerin söylemediği sözler günümüzde söylenmiştir. Atatürk'ün sözlerinin bağlamından koparılarak konumlandırılması bir istismar siyasetidir." ifadelerine yer verdi.

12 Eylül 2022 Pazartesi   18:51:18

Beşiktaş - Başakşehir maçının ilk 11'leri belli oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Medipol Başakşehir ile kozlarını paylaşacak. Siyah beyazlılar, sahasından 3 puanla ayrılmak isterken, Başakşehir deplasmandan puan çıkarma peşinde. Maça kısa bir süre kalırken, iki takımın da ilk 11'leri belli oldu. İşte tüm detaylar...

12 Eylül 2022 Pazartesi   18:39:09

Şişli'de binanın merdiven korkuluklarına asılı kadın cesedi bulundu

Şişli'de 5 katlı binanın üçüncü katında bir kadın merdiven korkuluklarına asılı şekilde ölü olarak bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan kadının cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

12 Eylül 2022 Pazartesi   17:50:28

Şehit Gökhan Ağıl Tokat’ta gözyaşlarıyla uğurlandı

Pençe-Kilit Harekat Bölgesi’nde, şehit olan kahraman Piyade Astsubay Çavuş Gökhan Ağıl’ın naaşı havayoluyla Tokat’a getirildi. Burada il protokolü ve askeri manga ile karşılanan şehit için ikindi namazına müteakip Turhal Meydanında tören yapılarak şehit dualarla ebediyete uğurlandı.

12 Eylül 2022 Pazartesi   17:49:47

Antalya'da akaryakıt istasyonunda silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı

Antalya’nın Serik ilçesinde aralarında su sporlarıyla ilgili yer konusunda husumet bulunan iki grup, bir akaryakıt istasyonunda silahlı çatışmaya girdi. 1 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı. Kavga anı iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

12 Eylül 2022 Pazartesi   17:48:46

Tokat'ta aynı yerde ikinci kez orman yangını çıktı

Tokat’ın Reşadiye ilçesi Erikbelen yaylasında dün yanan 3 hektar ormanlık alanda ikinci kez yangın çıktı.

12 Eylül 2022 Pazartesi   17:47:54

 1  2  ...  3  4