Haber Arşivi

Galatasaray Icardi transferini açıkladı!

Galatasaray, PSG'de forma giyen yıldız futbolcu Icardi'nin kiralık transferi için görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   23:52:26

Sıla Şentürk'ü öldüren cani cinayet işlediğini kabul etti! 'Beni başkası ile aldattığını söyledi'

Türkiye'yi ayağa kaldıran Sıla Şentürk cinayeti ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Eski nişanlısı Sıla Şentürk'ü (16) boğazını keserek öldüren Hüseyin Can Gökçek (21) vahşeti itiraf etti.

7 Eylül 2022 Çarşamba   23:30:46

ABD'de dün yapılan ön seçimleri Trump'ın adayı kazandı!

ABD’nin Massachusetts eyaletinde, dün yapılan ön seçimlerde eski Başkan Donald Turmp’ın desteklediği Cumhuriyetçi aday sandıktan zaferle çıktı. Trump’ın arka çıktığı eski eyalet meclisi üyesi Geoff Diehl, aynı partiden rakibi olan iş insanı Chris Doughty’i yüzde 44,5’e karşı yüzde 55,5 ile yarış dışı bıraktı.

7 Eylül 2022 Çarşamba   23:21:57

ABD teröristleri beslemeye devam ediyor... Türkiye sınırına yakın bölgede skandal eğitim!

ABD ordusu, Suriye'de Haseke ilinin doğusundaki Malikiyye ilçesinde Türkiye ve Irak sınırına yakın bölgede YPG/PKK'lı teröristlere silahlı eğitim verdi. Çok sayıda ABD yapımı "Bradley" tipi zırhlı muharebe aracının kullanıldığı eğitimde YPG/PKK'lı teröristler, hafif ve orta menzilli silahların kullanımı hakkında eğitildi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   23:06:26

Bakan Nebati Dünya Bankasının Türkiye Direktörü ile görüştü!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Dünya Bankasının Türkiye Direktörü olarak görevlendirilen Humberto Lopez ve bir önceki dönem bu görevi sürdüren Auguste Tano Kouame ile bir araya geldiğini bildirdi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   22:57:35

Balkan turunda üçüncü durak! Cumhurbaşkanı Erdoğan Hırvatistan'a gitti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'in davetine icabetle geldiği Belgrad'daki resmi temaslarının ardından Hırvatistan'a gitti.

7 Eylül 2022 Çarşamba   22:38:25

'HDP'ye bakanlık verilebilir' kavgası sürüyor! Özgür Özel de dahil oldu...

Daha önceden "HDP'ye Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı verilebilir" diyen CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, "Millet masasının tüm bileşenlerinin ortak kararları dışında, ne bizim ne bizden bir arkadaşın o masaya karar dayatması söz konusu değildir. HDP'ye bakanlık verilme ihtimali üzerinden yapılan tartışmalara, 'beyler kendinize gelin' demek lazım. Bakanlığı ne Gürsel Tekin ne Özgür Özel ne o ne bu; millet alır millet verir" dedi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   21:40:19

DSÖ'den rahatlatan Kovid-19 ve maymun çiçeği açıklaması! Vakalarda düşüş var...

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Kovid-19 ve maymun çiçeği salgınlarında dünya genelinde düşüş gözlemlendiğini bildirdi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   21:25:33

Asgari ücret zammında üç formül! 7 bin 500 lira olacağı tahmin ediliyor...

Asgari ücrete yapılan ara zammın ardından şimdi de gözler ocak ayında yapılacak zamma çevrildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan sosyal güvenlik uzmanı Özgür Kaya, üç formülün altını çizdi. Kaya, asgari ücretin 7 bin ila 7 bin 500 lira arasında olacağı tahmininde bulundu.

7 Eylül 2022 Çarşamba   21:20:50

Almanya Başbakanı Scholz ile Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy telefonda görüştü!

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   20:56:53

EuroBasket 2022 son 16 turunda Türkiye'nin rakibi Fransa olacak!

EuroBasket 2022 son 16 turunda Türkiye'nin rakibi belli oldu. Türkiye'nin rakibi Fransa olacak...

7 Eylül 2022 Çarşamba   20:47:28

Avrupa enerji krizine çözüm arıyor! AB Katar'da...

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel, Katar ile AB'nin ikili iş birliğinin merkezinde "enerji kaynakları ile bölgesel ve ekonomik istikrarın" yer aldığını belirtti.

7 Eylül 2022 Çarşamba   20:24:15

Dışişleri Bakanlığı'ndan Arap Ligi Dışişleri Bakanları Konseyi’nin toplantısına tepki! 'Tümüyle reddediyoruz'

Dışişleri Bakanlığı: Arap Ligi Dışişleri Bakanları Konseyi’nin toplantısı, bir kez daha ülkemize yönelik mesnetsiz iddialar içeren karar ve açıklamalara sahne olmuştur. Bu karar ve açıklamaları tümüyle reddediyoruz.

7 Eylül 2022 Çarşamba   20:14:23

İYİ Partili Özışık'tan CHP'li Tekin'in 'HDP' sözlerine sert tepki! Görevinden istifa etti

İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Metin Özışık, CHP'li Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" sözlerine tepki göstererek, partisinin il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

7 Eylül 2022 Çarşamba   20:01:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Belgrad Kulesi’ne ziyaret...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan'da Türk inşaat firmaları ve işçilerinin katkılarıyla inşa edilen Belgrad Kulesi'ni ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   19:49:57

Yunanistan'ın eski Savunma Bakanı Apostolakis açıkladı! "Erdoğan'ın söylemlerini ciddiye almalıyız"

Yunanistan'ın eski Genelkurmay Başkanı ve Savunma Bakanı Evangelos Apostolakis, Erdoğan'ın açıklamalarını değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Atina'ya yönelik uyarılarını "ciddiye almaları gerektiğini" vurgulayarak "Erdoğan'ın, Türkiye'de iç politikadaki durumdan ötürü böyle konuştuğunu savunmak son derece riskli. Türkiye, metotlu ve stratejik hareket eder." dedi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   19:34:05

CHP'li Barış Yarkadaş'ın ihale iddiası için suç duyurusunda bulunuldu!

Son dakika haberi: CHP'li Gürsel Tekin'in 'HDP'ye bakanlık' vadetmesi sonrası, İYİ Parti'den çok sert tepkiler gelmiş, eski CHP'li vekil Barış Yarkadaş ise İYİ Partililerin HDP'den ihale aldığını iddia etmişti. İYİ Partili Uğur Poyraz CHP'li Barış Yarkadaş'ın ihale iddiası için suç duyurusunda bulundu.

7 Eylül 2022 Çarşamba   19:02:37

Borsadan tarihi kapanış! Tüm zamanların rekoru...

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,34 kazançla 3.402,81 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   18:48:34

İngiltere'nin yeni Sağlık Bakanı Coffey'in görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

İngiltere'de Boris Johnson'ın başbakanlık görevinden ayrılmasının ardından aylar süren seçimler sonucunda Muhafazakar Parti ve Başbakanlık koltuğuna Liz Truss oturdu. Truss'un sağlık bakanlığına atadığı Therese Coffey daha gelir gelmez İngiltere'nin gündemini altüst etti. Truss'un, elinde puro ve alkolle partilerde çekilen fotoğrafları sosyal medya kullanıcılarının dilline düştü. Coffey'in sağlık sisteminin fişini çekmesinden korkuluyor.

7 Eylül 2022 Çarşamba   18:20:31

Almanya’dan köyüne döndü; el frenini çekmediği otomobilinin altında kalıp, öldü

Tunceli’nin Mazgirt ilçesine bağlı Ataçınarı köyünde, evinin otoparkının kapısını kapatmak için indiği otomobilini, aniden hareket edince durdurmaya çalışan Nursel Sever Yıldırım (61), aracın altında kalıp, yaşamını yitirdi. Yıldırım’ın, Almanya’da işçi olarak çalışıp emekli olduktan sonra bir süre önce memleketi Tunceli’ye dönüş yaptığı ve çiftçilik yapmaya başladığı belirtildi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   17:47:54

Sıla'nın katili: Cinayeti kabul ediyorum

Giresun'da, eski nişanlısı Sıla Şentürk'ü (16) boğazını keserek öldüren Hüseyin Can Gökçek (21), tutuklu yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıkarıldı. Suçunu itiraf eden Gökçek, "Sıla'nın elinde bıçaklar vardı. Bıçakları gösterip, tehditler savurdu. Bana saldıracağı sırada elini tutarak bıçağı aldım. Sonra neler yaşandı, hatırlamıyorum. Cinayeti kabul ediyorum" dedi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   17:43:54

Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın hakemleri belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev alacak hakemler açıklandı.

7 Eylül 2022 Çarşamba   17:42:46

CHP'li vatandaş AK Parti'li başkana dert yandı: Kokudan geçilmiyor bunlardan kurtulmamız lazım

'Yüz Yüze 100 Gün' programı kapsamında İstanbul'un ilçelerine ziyarette bulunan AK Parti'li Belediye Başkanlarının bu haftaki durağı Kartal oldu. Uğur Mumcu Mahallesi'ne ziyarette bulunan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in CHP'li bir seçmenle konuşması kameraya yansıdı. CHP'ye oy verdiğini söyleyen vatandaş, "Şu sokağın haline bakın, çöplerden, kokudan geçilmiyor. Sokaklarda başıboş köpekler. Kaldırımlar dağınık. Neymiş CHP’liymiş. Hiç umurumda değil CHP’li olması" sözleriyle Kartal Belediyesi'nden dert yandı.

7 Eylül 2022 Çarşamba   17:39:29

İSKİ'den 'mavi su' açıklaması: Çok sayıda ponza taşı çıkarıldı

Sultangazi'de iki gün boyunca rögardan akan mavi renkli suyla ilgili İSKİ açıklama yaptı. Yapılan açıklamada tıkalı kanaldaki mavi suyun vidanjörle çekilerek sorunun giderildiği ve kanaldan kot yıkamada kullanılan çok sayıda ponza taşı çıkartıldığı belirtildi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   17:35:27

Norm Ender'den popçuları kızdıracak açıklama

Mekanın Sahibi şarkısıyla ünlenen ünlü rapçi Norm Ender, popçuların sistemini anlattı.

7 Eylül 2022 Çarşamba   17:32:19

 1  2  ...  3  4