Haber Arşivi

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açıkladı! 'Dünyadaki borsalarla yarışır hale geldik!'

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ''Dünyadaki bütün borsalarla yarışır hale geldik. Bugün itibariyle Karaman Ticaret Borsası, batıdaki Londra'daki İngiltere, Berlin ve Fransa'daki bütün borsalarla aynı standartta hizmet verdiğinin kalitesini almış oldu" dedi.

11 Eylül 2022 Pazar   23:53:26

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal'dan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e tepki! Ecdadımıza dil uzattı

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlamalarında kullandığı ifadelere tepki gösterdi. Ünal "Yunan'a 'haddini bil' demesini beklediğiniz belediye başkanı, kalktı, ecdadımıza dil uzattı. Biz bu topraklarda bin yıldan beri kimliğimizi, karakterimizi, ruhumuzu koruyoruz çünkü biz biliyoruz ki bu toprakların ruhunu ecdadımız inşa etti" ifadelerini kullandı.

11 Eylül 2022 Pazar   23:48:16

Telefonunu tavada yakıp, kendisini odaya kilitledi! Dış güçler kapattı

Ümraniye'de psikolojik sorunları olduğu öne sürülen kişi tavada cep telefonunu yakarak evde yangın çıkardı. Kendisini odaya kilitleyen kişi ekiplerin kapıyı kırmasıyla gözaltına alındı. Olayla ilgili konuşan Oğuz Topçu, “Kendisini tanımıyorum, kendisi sürekli bu şekilde yangın çıkartıyor. Kendisini evden çıkartmayı başaramadılar. Günlerdir bu şekilde devam ediyor. 4-5 gündür bu şekilde. En son telefonunu yakmış. 'Dış güçler cep telefonumu kapattı o yüzden yaktım' diyor." diye konuştu.

11 Eylül 2022 Pazar   23:29:42

AVM'de silahlı kavga! Sarıyer'deki çatışmada beş kişi yaralandı!

Sarıyer'de bir alışveriş merkezinde çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı.

11 Eylül 2022 Pazar   23:23:05

40 ilde ucuz arsa fırsatı! Bakanlık açık artırmayla satacak...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 40 ilde 499 arsa açık artırmayla satışa sunulacak.

11 Eylül 2022 Pazar   23:19:22

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'dan '12 Eylül' paylaşımı! 'Bizi yolumuzdan döndüremeyecekler'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "12 Eylül'de olduğu gibi 15 Temmuz'da da, 'Daha Güçlü Türkiye' için verdiğimiz mücadeleyi hedef alanlar bilmelidirler ki; bizi yolumuzdan döndüremeyecekler" dedi.

11 Eylül 2022 Pazar   23:12:32

Ukrayna'dan flaş Rusya açıklaması! Herson bölgesindeki bazı yerleşimlerden çekildiler!

Ukrayna ordusu, Rus güçlerinin ülkenin güneyindeki Herson bölgesinde yer alan bazı yerleşim birimlerdeki mevzilerini terk ettiği iddiasında bulundu.

11 Eylül 2022 Pazar   22:56:14

CHP'li isimden skandal sözler! PKK'nın dilini kullandı! Açık açık bölücülük yaptı...

CHP Parti Meclisi Üyesi Nevaf Bilek, Diyarbakır'da gerçekleştirilen CHP İl Kongresi'nde skandal bir açıklamada bulundu. Nevaf Bilek, Diyarbakır'ın Kürdistan bölgesinin bir parçası olduğunu ifade ederek, "Türkiye Kürdistanı" nitelemesinde bulundu.

11 Eylül 2022 Pazar   22:37:59

Galatasaray, Kasımpaşa’yı geriden gelerek yıktı!

Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk oldu. Zorlu maçtan 3-2 galip ayrılan sarı-kırmızılılar, puanını 13 yapmayı başardı. Kasımpaşa ise 6 puanda kaldı. Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri, Gomis ve Kerem Aktürkoğlu (2) kaydetti. İşte son dakika haberinin detayları…

11 Eylül 2022 Pazar   22:35:00

Şentop'tan şehit askerler için taziye mesajı...

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl, Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım ve Piyade Uzman Çavuş Savaş Borlu için taziye mesajı yayımladı.

11 Eylül 2022 Pazar   22:28:17

İçişleri Bakanı Soylu'dan Osmanlı'ya hakaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e tepki! Geçmişine soyuna sopuna bühtan etti!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlamalarında kullandığı ifadeleri eleştirerek, "Siz İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın söylediklerine bakmayın. Onlar bu konuda cehalet içerisindedir. Osmanlı ile kendi geçmişimizi ihanetle suçlayan anlayışı elbette kimsenin kabul etmesi mümkün değil, doğru da değil. O bir cehalettir, tam kutuplaştırma ve kamplaştırmadır. O geçmişine, soyuna, sopuna bühtan etmektir. Elbette kınanacak bir hadisedir, kınıyoruz" dedi.

11 Eylül 2022 Pazar   22:06:40

Altın alacaklar dikkat! Üç kritik gelişme piyasayı hareketlendirdi...

Haftaya sert düşüşle başlayan altın fiyatları perşembe günü gerçekleşen üç kritik gelişmeden etkilendi. Öte yandan altın piyasasında üç hafta sonra bir ilk yaşandı. Peki fiyatlarda son durum ne? Altın fiyatlarında son duru ne kadar kaç TL?

11 Eylül 2022 Pazar   21:41:56

İsveç'teki genel seçimlerden Başbakan Andersson'ın partisi birinci çıktı!

Son dakika haberi: İsveç'te yapılan genel seçimlerde, sandık çıkış anketlerine göre Başbakan Mangdalena Andersson liderliğindeki Sosyal Demokrat Parti birinci çıktı.

11 Eylül 2022 Pazar   21:39:50

Avrupa'nın felaketini özetleyen billboard! Komşulara bile çağrı yapıldı

Avrupa'da doğal gaz krizi yaşanıyor. İsviçre'de tasarruf tedbirlerine uymayanlara 3 yıla kadar hapis cezası verileceği vurgulanırken, ülkede enerji krizi ile ilgili hazırlanan billboard dikkat çekti. Bilbord'da, "Komşunuz evini 19 dereceden fazla ısıtıyorsa lütfen bizi bilgilendirin. 200 frank ödül" ifadelerinin yer aldığı görüldü.

11 Eylül 2022 Pazar   21:17:30

Putin, Macron ile Zaporijya Nükleer Santrali'ndeki durumu görüştü...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Zaporijya Nükleer Santrali'ndeki durumu ele aldı.

11 Eylül 2022 Pazar   21:07:05

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan şehit askerler için taziye mesajı...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım ve Piyade Uzman Çavuş Savaş Borlu için taziye mesajı yayımladı.

11 Eylül 2022 Pazar   21:00:58

Hazırlıklar tamamlandı! Ücretsiz yardımcı kaynaklar, ilk kez ders kitaplarıyla birlikte sıralarda olacak...

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) hazırlanan ücretsiz yardımcı kaynaklar, bu yıl ilk kez ders kitaplarıyla birlikte eğitim öğretim yılının başında öğrencilerin sıralarında olacak.

11 Eylül 2022 Pazar   20:19:35

Pençe-Kilit bölgesinden acı haber! Yaralanan askerlerden biri şehit oldu!

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada yaralanan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl'ın, tedavi gördüğü hastanede şehit olduğu bildirildi.

11 Eylül 2022 Pazar   19:50:35

Geri sayım başladı! TOKİ evlerine kimler başvurabilir?

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut kampanyasının detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan salı günü açıklayacak. Balkan turu dönüşünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ucuz konut projesi hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. TOKİ evlerine başvuru şartları neler? 81 ilde kira öder gibi ev sahibi kimler olacak? İşte sosyal konut projesinde masada olan detaylar...

11 Eylül 2022 Pazar   19:45:43

Milli Savunma Bakanı Akar Ukraynalı iki bakan ile görüştü! İnsani yardım ve tahıl sevkiyatı masada...

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov ve Ukrayna Altyapı Bakanı Oleksandr Kubrakov ile görüştü. Görüşmede Ukrayna’ya sağlanan insani yardım ve tahıl sevkiyatı konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

11 Eylül 2022 Pazar   19:30:58

Sivasspor galibiyete hasret kaldı!

Süper Lig'in 6. haftasında Sivasspor sahasında İstanbulspor ile karşılaştı.

11 Eylül 2022 Pazar   19:12:26

6 ilde dolandırıcılık çetesine operasyon! 11 şüpheli gözaltına alındı...

Datça Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında, vatandaşları sahte belgelerle kandırarak, yüksek değerdeki arsalarını, satın alıp kurdukları paravan şirketler arasında devir ederek dolandıran şebekeye operasyon düzenledi. 6 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda, 11 şüpheli tutuklandı.

11 Eylül 2022 Pazar   19:06:24

Aslan deplasmanda galibiyet peşinde! Kasımpaşa - Galatasaray maçında 11'ler belli oldu...

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'ya konuk olacak. Karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetiyor. Sarı-kırmızılı ekipte kırmızı kart cezalısı Abdülkerim Bardakcı ile sakatlığı süren Fredrik Midtsjö, forma giyemeyecek. Mücadele öncesi ilk 11'ler belli oldu.

11 Eylül 2022 Pazar   18:58:34

Beşiktaş'ta 2 isim lig kadrosuna dahil edilmedi!

Beşiktaş'ta, Tyler Boyd ve Utku Yuvakuran TFF'ye bildirilmedi.

11 Eylül 2022 Pazar   18:44:31

MHP Genel Başkanı Bahçeli açıkladı! 'Böylesi zillet Türkiye'ye reva görülemez'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa'da partisinin düzenlediği mitingde açıklamalarda bulundu. Burada HDP'ye bakanlık verileceği iddiasına sert tepki gösteren Bahçeli "HDP'nin desteği ile büyükşehirleri kazananlar şimdi HDP'ye bakanlık verme peşinde. Böylesi zillet Türkiye'ye reva görülemez" ifadelerini kullandı.

11 Eylül 2022 Pazar   18:39:27

 1  2  3