Haber Arşivi

Eren Abluka-31 Operasyonu'nda 2 terörist öldürüldü

Kahraman Mehmetçik, Mardin'in Ömeryan kırsalına operasyon düzenledi. Burada çıkan silahlı çatışmada 2 terörist, silahıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   17:30:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mesut Özil ile bir araya geldi

Başakşehir'in yeni oyuncusu Mesut Özil, Rıdvan Dilmen'le birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

7 Eylül 2022 Çarşamba   17:28:15

Ordu'da ahşap kulübe çatısında erkek cesedi bulundu

Ordu’nun Ulubey ilçesinde, fındık bahçesi içerisinde bulunan ahşap bir kulübenin çatısında erkek cesedi bulundu.

7 Eylül 2022 Çarşamba   17:25:40

Hamile kadının bulunduğu araca saldıran baklavacı kardeşlerin cezası belli oldu

Pendik'te 7 aylık hamile kadın ve eşinin bulunduğu araca saldırdıkları gerekçesiyle yargılanan baklavacı Hasan ve Hüseyin Sel kardeşlere, 'Hürriyeti Tahdit' suçundan 4 yıl 2'şer ay hapis cezası verildi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   17:19:20

Sinop'ta çıkan yangında 5 ev ile bir ambar kül oldu

Sinop’un Saraydüzü ilçesinde çıkan yangında beş ev ile bir ambar kullanılamaz hale geldi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   17:18:08

İmamoğlu 'öğrencilere ücretsiz servis' sözünü tutmadı: İBB'nin yeni tarifesinde aylık servis ücreti bin 585 TL'yi buldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, okul servisi ücret tarifelerini güncelledi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından UKOME tarafından belirlenen yeni tarifeyi paylaştı. Seçim döneminde ilkokulda eğitim gören öğrencilere ücretsiz servis sözü veren İmamoğlu'nun paylaştığı yeni tarifeye göre İstanbul'da en kısa mesafe servis ücreti aylık 660 TL, 23-25 km mesafelik servis ücreti ise aylık bin 585 TL oldu.

7 Eylül 2022 Çarşamba   17:17:34

Gaziantep'te 2 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Gaziantep'te bir iş yerine yapılan operasyonda 2 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli şahıs gözaltına alındı.

7 Eylül 2022 Çarşamba   17:16:53

Halk otobüsü ile otomobil çarpıştı, sürücüler yaralandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde halk otobüsü ile otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada 2 sürücü yaralandı.

7 Eylül 2022 Çarşamba   17:07:25

Sarıyer'de park yeri tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü

Sarıyer'de park yeri nedeniyle iki kişi arasında başlayan tartışma, her iki tarafın arkadaşlarının da dahil olmasıyla kavgaya dönüştü. Taraflardan biri mahalle bakkalından aldığı bıçağı rastgele savurarak çevresindekileri tehdit etti. Kavga güvenlik kamerası kayıtlarına girdi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   16:42:17

İYİ Parti ile HDP aynı masada: Durmuş Yılmaz'ın Erol Katırcıoğlu'nu alkışladığı görüntüler ortaya çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in HDP'ye bakanlık sözü vermesinin ardından sessizliğini bozarak "HDP’nin olduğu masada biz olmayız" açıklamasında bulundu. Terör soruşturmaları kapsamında tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile kahvaltı yapabileceğini söyleyen Akşener'in bu açıklaması çelişkilere neden olurken İYİ Parti ile HDP'nin geçmiş dönemde aynı masaya oturduğu ortaya çıktı. İYİ Parti'li Durmuş Yılmaz ile HDP'li Erol Katırcıoğlu'nun aynı masada konferans verdiği ve Yılmaz'ın söz konusu konferansta "Muhalefetteki siyasi partilerin mutlaka ittifak yapması gerektiğini düşünüyorum." diye konuşan Katırcıoğlu’nun konuşmasını alkışladığı görüntüler İYİ Parti'nin HDP çelişkisini bir kez daha ortaya koydu.

7 Eylül 2022 Çarşamba   16:41:08

Arazi' nedeniyle tartıştığı bacanağını tüfekle öldürdü

İzmir'in Aliağa ilçesinde Ali Balcı, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada bacanağı H.T. tarafından av tüfeğiyle öldürüldü.

7 Eylül 2022 Çarşamba   16:40:09

Apple Store kapandı! Teknoloji devi online mağazasına erişimi kesti: Zam mı geliyor?

ABD merkezli teknoloji üreticisi Apple, bugün akşam TSİ 20.00'de başlayacak etkinlik ile yeni ürünlerini tanıtacak. iPhone 14 serisi akıllı telefonların piyasaya sürülmesi beklenirken flaş bir gelişme yaşandı. Apple, online mağazasına erişimi kapattı. Peki, neden?

7 Eylül 2022 Çarşamba   16:30:27

Kalp krizi geçiren 15 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Muğla’nın Ortaca ilçesinde zayıflama ilacı kullandığı iddia edilen 15 yaşındaki genç kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

7 Eylül 2022 Çarşamba   16:30:16

CHP'de Kılıçdaroğlu'nu eleştirmek yasak: 'Aday olma' çağrısı yapan Mersin il delegesi disipline sevk edildi

Meydanlarda özgürlük sloganları atan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini eleştiren partilileri bir bir disipline sevk ediyor. CHP Mersin İl Delegesi Alperen Mut, Kılıçdaroğlu'na 'aday olma' çağrısı yaptığı gerekçesiyle disipline sevk edildiğini açıkladı. Mut, CHP'nin içinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının eleştirilmesini kaldıramayan bir ortamın bulunduğunu söyledi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   16:11:42

Kara kış kapıda! Tasarruf kararı alan AB ülkelerine İtalya ve Yunanistan da eklendi: Daha kısa süre duş alın

Ukrayna'da yaşanan savaş nedeniyle Rusya'ya yaptırım uygulayan AB ülkeleri, Rusya'nın gaz vanalarını kapatması ile oldukça zor durumda. Almanya, Hollanda, İngiltere gibi ülkelerin ardından İtalya ve Yunanistan'dan da peş peşe hamleler geldi. İtalya'da "Duş sürenizi kısa tutun" diye halka çağrı yapılırken, Yunanistan, enerji tüketimini kamu kuruluşlarında yüzde 10 azaltmak amacıyla bir dizi tasarruf önlemi açıkladı.

7 Eylül 2022 Çarşamba   15:49:48

Başkan Erdoğan: Sırbistan ile ticaret hacmi hedefimiz 5 milyar dolar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sırbistan ile ticaret hacmimiz geçen sene rekor kırarak 2 milyar dolara yaklaştı. İnşallah gelecek senelerde bu rakamı ikiye katlayarak ortak hedefimiz olan 5 milyar dolara ulaşacağız" dedi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   15:15:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rusya hafife alınacak bir ülke değil

Sırbistan'da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rusya'yı hafife alan ülkelere sesleniyorum. Yanlış yapıyorsunuz. Rusya hafife alınacak bir ülke değil" dedi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   15:06:12

The Economist yayınladı: Avrupa'da sağlık hizmetlerinde yolsuzluk giderek artıyor

Avrupa'da sağlık hizmetlerindeki aksaklıklar nedeniyle yolsuzluk oranları giderek büyüyor. Sağlık hizmetlerinden yararlanmak için kendilerinden rüşvet istendiğini söyleyen Avrupalı sayısı oldukça fazla. Gerekçe olarak koronavirüs salgını gösterilse de durumun salgından önce de çok farklı olmadığı, kıtanın büyük bölümünde bekleyen hasta sayısının giderek arttığı ifade ediliyor.

7 Eylül 2022 Çarşamba   14:37:12

Türkiye ve Sırbistan arasında 7 anlaşma

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında önemli açıklamalar yapıyor...

7 Eylül 2022 Çarşamba   14:15:23

Hukuk sigortası sistemi kurulacak

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Önümüzdeki dönemde var olan ama uygulaması az olan bu alanı uygulamaya taşımak ve kapsamı genişletmek yeni bir hukuk sigortası düzenini ülkemize kazandırmak istiyoruz” dedi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   14:11:04

Fenerbahçe haberleri: Jorge Jesus onu istemedi! Yeni transfer gönderiliyor

Transfer sezonunun bitimine 2 gün kalan Fenerbahçe'den gönderilecek isimler netleşiyor. Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda transferleri yapan yönetim, deneyimli hocanın performansından memnun kalmadığı oyuncular da belli oldu. Fenerbahçe'de bu sezon transfer edilen yıldız oyuncunun gönderileceği ortaya çıktı.

7 Eylül 2022 Çarşamba   14:05:11

Mersin'de orman yangını: 30 ev tahliye edildi

Rüzgarın etkisiyle ormanda geniş bir alana yayılan yangına havadan ve karadan müdahaleler sürüyor. 5 uçak ve 3 helikopterin müdahalede bulunduğu yangında vatandaşlar evlerinden tahliye edildi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   13:44:03

Arnavutluk: İran ile diplomatik ilişkilerin kesilmesine karar verildi

Son Dakika Haberleri.. Arnavutluk Bakanlar Kurulu'ndan yapılan açıklamada "Yoğun siber saldırı eylemine cevap olarak İran ile diplomatik ilişkilerin kesilmesine karar verildi" ifadeleri kullanıldı.

7 Eylül 2022 Çarşamba   13:40:29

Mauro Icardi, İstanbul'a geliyor

Galatasaray, PSG'nin yıldızı Mauro Icardi için tüm pürüzleri giderdi. Başarılı isim bu gece İstanbul'a gelecek.

7 Eylül 2022 Çarşamba   13:34:53

Kamyonla çarpışan çalıntı otomobil alev aldı; sürücü öldü

Adana'nın Kozan ilçesinde sabah saatlerinde iş yerinin önünden çalınan otomobil, kamyonla çarpıştıktan sonra alev aldı. Yangında, otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi.

7 Eylül 2022 Çarşamba   13:05:20

 1  2  3  4