Haber Arşivi

Rusya'dan Türk Lirası kararı: Rezervlerini güçlendirmek istiyor

Yaptırımlar nedeniyle rezervlerinde dolar ve avro kullanması zorlaşan Rusya, dost olarak gördüğü ülkelerin para birimlerinde daha fazla alım yapmayı planlıyor. Rusya, rezervlerini güçlendirmek için Türk lirası, yuan ve rupi gibi dost ülkelerin para birimlerini değerlendirmek istiyor.

6 Eylül 2022 Salı   13:05:28

İzmir'de Tarkan sevgisi! Bedava konseri izlemek için 500 dolar...

Kordon'da düzenlenecek Tarkan konseri nedeniyle kafe ve restoranlar rezervasyonlarını haftalar öncesinden doldurdu. Bazı evlerin balkonları 500 dolara, tekneler ise 8 bin TL'ye kiralandı.

6 Eylül 2022 Salı   13:02:51

Doğal gaz desteğinin ayrıntıları ortaya çıktı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık “Doğal Gaz Tüketim Desteğimizde kış dönemine ilişkin başvurular başladı” dedi.

6 Eylül 2022 Salı   12:53:13

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'dan yürek sızlatan 'evlilik yıl dönümü' mesajı: 'Deprem gibi yıkıp geçti, iç acıtan hatıraya dönüştü...'

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'dan yürek sızlatan 'evlilik yıl dönümü' mesajı! Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 8 Mart'ta hayatını kaybetmişti. 62 yaşında vefat eden Öztekin'in ölümü Türkiye'yi yasa boğmuştu. Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 8 Mart'ta hayatını kaybetmişti. 62 yaşında vefat eden Öztekin'in ölümü Türkiye'yi yasa boğmuştu. Evliliklerinin 17'nci yılını kutlayan Esra Kazancıbaşı, Instagram hesabından yayınladığı duygusal paylaşımla sevenlerini ağlattı. İşte "Sanki bir deprem yıkıp geçti, iç acıtan bir hatıraya dönüştü her şey" cümlesiyle yürek yakan Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'dan gelen satırlar...

6 Eylül 2022 Salı   12:34:26

Ucuz ev almak isterken hayatının şokunu yaşadı!

Mersin’de akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayı yaşandı. İcradan ucuz ev almak isteyen İ.N., dolandırıldığını anlayınca soluğu karakolda aldı. İcra müdürünün ismini kullanarak icradan ucuza ev alma bahanesiyle İ.N.'den 198 bin TL alan 2 şüpheli polisin titiz çalışmasıyla yakalandı. Kamera kayıtlarıyla tespit edilip yakalanan 2 şüpheli tutuklanırken, dolandırılan paranın 90 bin TL’si ele geçirildi. İşte film gibi dolandırıcılık hikayesinin detayları...

6 Eylül 2022 Salı   12:30:51

Ekrem İmamoğlu öğrenci abonman ücretleri için alınan indirim kararını 105 gündür onaylamıyor

Seçim döneminde vatandaşa ucuz ulaşım vaadinde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı'nın girişimiyle öğrenci akbili için alınan indirim kararını işleme koymamakta ısrar ediyor. İmamoğlu, öğrenci aylık abonman ücretlerinin 109 TL'den 78 TL'ye düşürülmesi kararını 105 gün geçmesine rağmen hala onaylamadı.

6 Eylül 2022 Salı   12:22:36

Aslışah Alkoçlar ikinci bebeğine hamile

Hülya Koçyiğit'in sosyetik torunlarından Aslışah Alkoçlar, geçtiğimiz yıllarda evlenmiş ve ilk çocuğunu dünyaya getirmişti. Aslışah Alkoçlar'ın ikinci çocuğuna 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.

6 Eylül 2022 Salı   12:14:34

Gülşen 21 Ekim'de hakim karşısına çıkacak

3 yıla kadar hapis cezası talep edilen Gülşen'in yargılanmasına 21 Ekim tarihinde başlanacak.

6 Eylül 2022 Salı   12:03:50

Adnan Oktar davası yeniden görülmeye başlanacak

Adnan Oktar Organize Suç Örgütü’ne yönelik dava, Bölge Adliye Mahkemesi’nin bozma kararının ardından bugün yeniden görülmeye başlanacak.

6 Eylül 2022 Salı   11:57:24

İnstagram'a tarihi ceza!

Instagram'a çocukların gizliliğini ihlal ettiği gerekçesiyle 405 milyon euro değerinde para cezası kesildi.

6 Eylül 2022 Salı   11:45:10

Merve Boluğur'dan ilginç açıklama

Merve Boluğur ve evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi DJ Mert Aydın'ın sosyal medya mesajları gündem oldu.

6 Eylül 2022 Salı   11:44:14

Turuncu kategoride aranan terörist Yusuf Gül etkisiz hale getirildi

Terör örgütü PKK'nın sözde Tatvan sorumlusu olarak faaliyet yürüten Bervedan Serhabun kod adlı Yusuf Gül etkisiz hale getirildi.

6 Eylül 2022 Salı   11:41:46

Zelenskiy'den Putin'e sert sözler: Cehenneme gitmeden önce yargılanmalı

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Amerikan televizyonu ABC'den David Muir'e mülakat verdi. Ukrayan-Rusya Savaşı'na dair son bilgileri paylaşan Zelenski, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Putin'in bir savaş suçlusu olduğu ve cehenneme gitmeden önce yargılanması gerektiğini kaydeden Ukrayna lideri, Rus liderin ne olursa olsun adil yargılanmayı hak ettiğini kaydetti.

6 Eylül 2022 Salı   11:34:00

Gazprom’dan Avrupa’yı korkutan reklam: Kış büyük olacak

Doğalgaz sevkiyatının belirsiz bir süreliğine durdurulduğunu açıklayan Rus enerji şirketi Gazprom, yayınladığı videoyla bu kışın Avrupa’da zor geçeceğini öne sürdü.

6 Eylül 2022 Salı   11:27:11

Detaylar belli oldu: İcra affı ne zaman çıkacak, hangi borçları kapsayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı konuşmada, icralık borçlarla ilgili düzenlemenin ayrıntılarını paylaştı. Buna göre, 2 bin lira ve altındaki borçlar tasfiye edilecek. Peki, icra affı ne zaman çıkacak, hangi borçları kapsayacak? İşte detaylar...

6 Eylül 2022 Salı   11:12:12

WhatsApp'dan iPhone kullanıcılara üzücü haber!

WhatsApp, 24 Ekim'den sonra iOS 10 ve iOS 11 işletim sistemine sahip cihazlar için desteğini kesecek.

6 Eylül 2022 Salı   11:06:30

İstanbul’da terör operasyonu: Kılık değiştiren kadın terörist polisten kaçamadı

Kırsalda PKK/KCK ve PYD/YPG saflarında faaliyet gösterdiği tespit edilen ve kısa süre önce Türkiye'ye geldiği belirlenen Ayşe Ö. adlı bir kadın terörist, İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. PKK'lı terörist, çıkarıldığı mahkemece 'Silahlı Terör Örgütüne Üye olmak' suçundan tutuklandı.

6 Eylül 2022 Salı   10:40:44

Başkan Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Bir gece ansızın gidebiliriz

Başkan Erdoğan, Bosna Hersek ziyareti öncesi açıklama yapıyor

6 Eylül 2022 Salı   10:26:40

Korona aşısı için yeni adım: Hatırlarma dozu adımı

Çinli şirketin geliştirdiği "solunabilir" Covid-19 aşısına onay verildi. CanSino Biotech'in geliştirdiği "Convidecia Air", Covid-19 aşıları arasında enjektör yerine nebulizatör (fısfıs) ile uygulanan ilk örnek olacak.

6 Eylül 2022 Salı   10:24:50

'Gizli belge' soruşturmasında yeni gelişme!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Florida’daki evinde geçen ay Federal Soruşturma Bürosu’nun (FBI) yaptığı aramada ele geçirilen belgelerin incelenmesi için bağımsız bir uzman atanması talebi federal yargıç tarafından kabul edildi.

6 Eylül 2022 Salı   10:24:09

Dışişleri'nden AB'ye Yunanistan tepkisi: Sorgusuz sualsiz destek veriyorlar

Dışişleri Bakanlığı'ndan Avrupa Birliği'ne Yunanistan tepkisi geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada; "AB’nin üyelik dayanışması gerekçesiyle Yunanistan’a Ege ve Akdeniz ihtilaflarında sorgusuz sualsiz destek vermesi hem AB’nin kendi müktesebatına hem de uluslararası hukuka aykırıdır. Yunanistan’ı şımartan bu tutum çözümü değil çözümsüzlüğü teşvik etmekte, Yunanistan’ın maksimalist talepler peşinde koşmasına destek olmaktadır. " denildi.

6 Eylül 2022 Salı   10:09:12

Mansur Yavaş su zammına tepki gösteren muhtara mobbing uyguladı

Seçimden önce sudan para kazanılmayacağını ve çok cüzi zamlar yapılacağını açıklayan CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, üst üste yaptığı su zamları bir yana su zamlarına tepki gösterenlere de baskı uyguladığı ortaya çıktı. Akkoyunlar Muhtarı Osman Bayram, gelen yüksek su faturaları yüzünden dert yandı. Bu olay gazetelerde yer aldı. Buna öfkelenen Büyükşehir yetkilileri köylüleri tek tek arayarak “Size bundan sonra hiçbir hizmet yok” diye tehdit savurdu. Vatandaşı muhtara karşı kışkırttı.

6 Eylül 2022 Salı   10:07:41

Yolda kalan İETT otobüslerinin CHP'li İBB'ye maliyeti ortaya çıktı!

İhalelerin CHP'li İstanbul Milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi Özgür Karabat'ın mali müşaviri olduğu firmaya verilmesinin ardından İstanbul toplu taşıma sistemi alarm vermeye başladı. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin her gün yanan, kaza yapan ve arızalanan İETT otobüslerinin garajlara çekilmesi için 10 milyon 980 bin TL ödeme yaptığı ortaya çıktı. Karabat'ın mali müşavirliğini yaptığı Ulaşım İç ve Dış Ticaret A.Ş.'nin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 14 ihale aldığı ve söz konusu ihalelerin yaklaşık bedelinin 2 milyar TL olduğu görülmüştü.

6 Eylül 2022 Salı   09:44:37

CHP’ye siyah çelenkli protesto

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV) üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun KHK'lılara yönelik açıklamaları nedeniyle CHP'ye siyah çelenk bıraktı.

6 Eylül 2022 Salı   09:33:59

Meral Akşener, Gürsel Tekin'in HDP ile ilgili açıklamasını eleştirdi

CHP'li Gürsel Tekin’in ‘HDP’ye bakanlık verilebilir’ açıklamasını eleştiren Meral Akşener, HDP’nin olduğu masada İyi Parti’nin olmayacağını söyledi.

6 Eylül 2022 Salı   09:18:13

 1  2  3  4