Haber Arşivi

Kırıkkale'de otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 9 yaralı

Kırıkkale'de otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 9 kişi yaralandı.

12 Eylül 2022 Pazartesi   17:46:29

Dilara Kırmıt: Bin kere aldatıldım!

Moda kanalı Fashion TV'nin İstanbul'da düzenlediği 'Estetik International Miss & Mr Fashion TV Turkey 2021' yarışmasında birinci seçilen Dilara Kırmıt, açıklamalarıyla dikkat çekti. 26 yaşındaki model, katıldığı bir TV programında aşk hayatıyla ilgili yöneltilen soruya "Bin kere aldatıldım" yanıtını verince, sunucu da şaşkınlığını gizleyemedi.

12 Eylül 2022 Pazartesi   17:41:19

Pençe-Kilit Operasyonlarında 371 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Pençe-Kilit Operasyonu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, "371 terörist etkisiz hale getirildi. 400'den mağara ve sığınak temizlendi" dedi.

12 Eylül 2022 Pazartesi   17:39:00

CHP'li Nevaf Bilek'in skandal 'Kürdistan' sözleri için harekete geçildi

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Parti Meclisi Üyesi Nevaf Bilek hakkında "terör örgütü propagandası yapmak" suçlamasıyla soruşturma başlattı. Nevaf Bilek, Diyarbakır'ın Kürdistan bölgesinin bir parçası olduğunu ifade ederek, "Türkiye Kürdistanı" nitelemesinde bulunmuştu.

12 Eylül 2022 Pazartesi   17:35:45

TOGG'dan merak uyandıran paylaşım

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla merak uyandırdı.

12 Eylül 2022 Pazartesi   17:24:16

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan 12 Eylül mesajı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 2 Eylül askeri darbesinin 42'nci yılına ilişkin yaptığı açıklamada, "Siyasi tarihimizin kara lekesi 12 Eylül'ün yıl dönümünde, millet iradesini hedef alan, bütün darbe ve darbe girişimlerini bir kez daha lanetliyoruz" dedi.

12 Eylül 2022 Pazartesi   17:21:40

Alanya'da çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

Antalya'nın Alanya ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

12 Eylül 2022 Pazartesi   17:19:34

AK Parti MKYK toplandı

AK Parti MKYK'sı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.

12 Eylül 2022 Pazartesi   17:06:34

Arda Turan futbolu bıraktı: Kariyerine 13 kupa sığdırdı

Son olarak Galatasaray forması giyen Arda Turan, 35 yaşında profesyonel futbol kariyerini noktaladığını açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Turan, "Zordu ama çok güzeldi. Beni seven, oynarken değer gösteren, el üstünde tutan, eleştiren, benden nefret eden herkese hakkımı helal ediyorum. Siz de hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı. Peki Arda Turan kariyerinde hangi kupaları kazandı? Arda Turan'ın başarıları neler? Arda Turan Barcelona'ya kaç milyon euroya transfer olmuştu? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

12 Eylül 2022 Pazartesi   16:23:08

'Tarkan ücret almayacak' diyen CHP'li Tunç Soyer ağız değiştirdi

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tarkan’ın konser için belediyeden ücret almayacağını açıklamıştı. Soyer, Halk TV'de yaptığı açıklamada ise ağız değiştirdi. Soyer, Tarkan’ın ‘kaşe ücreti’ adı altında para aldığını söyledi. Tarkan'ın parayı hayır işine aktaracağını dile getiren Soyer'in çelişkili açıklamaları kafalarda soru işaretine neden oldu. Sosyal medyada, "Tarkan hani ücret almayacaktı?", "Tunç Soyer yine çark etti" yorumları yapıldı.

12 Eylül 2022 Pazartesi   16:17:08

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan 'Liralaşma Stratejisi' yazısı

Merkez Bankası Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu'nun kaleme aldığı "Liralaşma Stratejisi" yazısı Merkezin Güncesinde yayımlandı

12 Eylül 2022 Pazartesi   16:13:58

Gupse Özay ve Barış Arduç çifti, kızlarının ismini açıkladı

Bebeklerini geçtiğimiz günlerde kucaklarına alan çift, kızlarına Jan Asya ismini verdiğini duyurdu.

12 Eylül 2022 Pazartesi   16:01:48

Şortlu kadını çeken taksici 'imdat' çığlıklarına aldırmadan polisten kaçtı

İstanbul'da şortlu bir kadının fotoğraflarını çeken taksici, müşterilerin tepkisine aldırmadı. Kadın müşterilerin durumu polis bildirmek için imdat etmesiyle paniğe kapılan sürücü, kaçmaya çalıştı. Kaçarken telefonundaki fotoğraf ve videoları silen taksici, polis tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

12 Eylül 2022 Pazartesi   15:44:00

Meral Akşener'den Kemal Kılıçdaroğlu'na açık savaş! Tanju Özcan ile açılışı yapacak

2023 seçimleri için geri sayım devam ederken, 6'lı masadaki adaylık oyunları da sürüyor. Kemal Kılıçdaroğlu aday olmak için elinden geleni yaparken CHP'nin 'HDP'li bakan' İYİ Parti'nin 'Mansur Yavaş' çıkışı sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istemeyen Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ziyaretiyle dikkat çeken bir hamle yapmıştı. İYİ Parti lideri Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı yeni bir hamle için kolları sıvadı. Akşener'in Kılıçdaroğlu karşıtı çıkışlarıyla bilinen ve ihraç talebiyle disipline sevk edilen CHP'li Tanju Özcan tarafından düzenlenen açılış törenine katılacağı ortaya çıktı. Akşener'in bu hamlesi "Kılıçdaroğlu'nun altını oyuyor" yorumlarına sebep oldu.

12 Eylül 2022 Pazartesi   15:34:27

Facebook ve WhatsApp, 'veri paylaşma zorunluluğu' ile ilgili sözlü savunma yapacak!

WhatsApp geçtiğimiz yıl uygulamayı kullanmaya devam etmek isteyen tüm kullanıcıların, yeni hizmet şartlarını kabul etmesini zorunlu tutmasının ardından Türkiye harekete geçmiş ve Rekabet Kurumu soruşturma başlatmıştı. WhatsApp kullanıcılarına getirilen veri paylaşma zorunluluğuyla ilgili haklarında soruşturma yürütülen Meta Platforms (eski unvanı Facebook) ile WhatsApp LLC ve Madoka Turkey Bilişim Hizmetleri'nin sözlü savunma toplantısı, 11 Ekim'de yapılacak.

12 Eylül 2022 Pazartesi   15:12:35

Tunç Soyer Sultan Vahdettin üzerinden bir kez daha Osmanlı'ya kin kustu: Hırsızlar haramiler

İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü etkinliklerinde Yunanistan'a tek kelime etmeden Osmanlı'yı suçlayan Tunç Soyer, yeniden nefret kustu. Halk TV yayınına katılan Soyer, Sultan Vahdettin üzerinden bir kez daha Osmanlı'yı hedef alarak "Şimdi siz atalarımızla bir tutabilir misiniz bu hırsızları, bu haramileri" dedi.

12 Eylül 2022 Pazartesi   15:11:21

Hükümetten doğalgazda 150 milyar TL'lik destek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ocak-Haziran döneminde doğalgazdaki sübvansiyon bedelinin 150 milyar lira olduğunu açıkladı. Bakan Dönmez, "İlk 6 ayda kişi başı 1800-2000 liralık bir katkı sağladık" dedi.

12 Eylül 2022 Pazartesi   15:02:28

Yunanistan'a yüzerek kaçmaya çalışan FETÖ'cü 4 eski asker yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yüzerek yurt dışına kaçmaya çalıştıkları belirlenen ikisi FETÖ şüphelisi 2'si FETÖ sanığı 4 eski asker yakalandı.

12 Eylül 2022 Pazartesi   14:46:39

AK Partili Çelik: 15 Temmuz direnişi tüm darbelere cevap oldu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 12 Eylül 1980 askeri darbesinin yıl dönümünü hatırlatarak Türk milletinin, darbe ve anti demokratik müdahalelere gereken cevabı 15 Temmuz'da verdiğini kaydetti. Çelik, "12 Eylül'den 15 Temmuz'a tüm ihanet şebekeleri, millet iradesi karşısında yenildi. 15 Temmuz direnişi, tüm darbelere verilen cevap oldu" dedi.

12 Eylül 2022 Pazartesi   14:45:59

Mustafa Varank, 42 İstanbul yazılım okulunda gençlerle buluştu

Mustafa Varank, yazılım öğrenen gençleri çat kapı ziyaret etti. Bakan Varank, gençlere MasterChef yarışmasının jüri üyesi Danilo Zanna’nın özel tarifi ile yapılan tiramisu ikram etti.

12 Eylül 2022 Pazartesi   14:31:31

Bir haftalık bebek çöpte ölü bulundu

Gaziantep'te bir haftalık erkek bebek çöpte ölü bulundu. Bebeğin, çöpe bırakılmadan önce mi yoksa çöpe bırakıldıktan sonra mı öldüğü ise adli tıpta yapılacak incelemenin ardından netlik kazanacağı belirtildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı

12 Eylül 2022 Pazartesi   14:16:11

Nihat Doğan gözyaşları tutamadı!

Bir dönem aşk yaşadığı Seda Sayan ile evliliğin eşiğinden dönen türkücü Nihat Doğan, geçtiğimiz ay İranlı kız arkadaşı ile nikah masasına oturmuştu. Bugün Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olan Doğan, özel hayatıyla ilgili konuştu. İki yıl önce ablası Fatma'yı toprağa veren ünlü isim, "Ciğerimden parça koptu"diyerek gözyaşlarına boğuldu. Kendini toparlayamayan Nihat Doğan, stüdyoyu terk etti.

12 Eylül 2022 Pazartesi   14:10:16

Melih Gökçek'ten çok konuşulacak iddia: 'Kılıçdaroğlu Alevi olduğu için kazanamaz' algısını kim yaydı?

6'lı masada Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı belirsizliğini korurken ortaya çarpıcı bir iddia atıldı. Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olursa "Alevi olduğu için seçilemeyeceği" yönünde yaratılan algının Mansur Yavaş tarafından ortaya atıldığını söyledi. Gökçek, Yavaş'ın İBB Başkanı İmamoğlu ile çalıştığını sözlerine ekledi.

12 Eylül 2022 Pazartesi   13:52:29

İETT'nin ne kazası bitiyor ne olayı! Kavga eden, aracı yol ortasında bırakıp düğüne giden, kaldırıma tırmanan...

İstanbul'da ulaşımı çekilmez bir hale getiren İETT otobüsleri arıza ve kazaların yanı sıra şoförlerin karıştığı olaylarla da gündemden düşmüyor. Sancaktepe'de İETT otobüsü yolcularla kavga ederken Küçükçekmece’de alkollü olduğu iddia edilen İETT şoförü aracı yol ortasında çalışır vaziyette bırakarak düğüne gitti. Sosyal medyaya yansıyan başka bir görüntüde ise İETT otobüsü trafiğin yoğun olduğu bir kavşakta kaldırıma çıkarak yoluna devam etti. İşte detaylar...

12 Eylül 2022 Pazartesi   13:09:47

Pençe Kilit Operasyonu'nda 2 terörist öldürüldü

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 terörist etkisiz hale getirildi.

12 Eylül 2022 Pazartesi   13:03:01

 1  2  3  4