Haber Arşivi

İmamoğlu yanlışlıkla itiraf etti

Seçim dönemindeki vaatlerini yerine getirmek bir yana dursun AK Parti döneminde yapılan projeleri sanki kendisi yapmış gibi sahiplenen ve pişkinlikte sınır tanımayan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan bu kez şaşırtan bir itiraf geldi. Daha önce Kadir Topbaş döneminde yapılan mevsimlik seranın üstüne konan İmamoğlu, yaptığı paylaşımla kendi kendini yalanladı.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   15:34:41

Muğla'da korkutan deprem!

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, Richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   15:22:57

MHP Genel Başkanı Bahçeli: İsrail hükümetini lanetliyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ramazan ayı boyunca Filistinli kardeşlerimizin inanç ve ibadet özgürlüğüne musallat olan, Harem-i Şerif’in statüsünü hedef alan İsrail hükümetini lanetliyorum." ifadelerini kullandı.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   14:11:57

Başkan Erdoğan'dan normalleşme takvimi ve yüz yüze eğitim açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 81 ilden gençlerle video konferans yöntemiyle görüşüyor.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   14:07:34

Ümit Karan koronavirüse yakalandı

TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor'un teknik direktörü Ümit Karan ve 1 futbolcunun yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığı açıklandı

8 Mayıs 2021 Cumartesi   13:39:21

SİDA Türkiye'nin askeri gücüne güç katacak

Üstün yetenekleriyle Türkiye'nin gücüne büyük katkı sağlayacak olan ülkemizin ilk Silahlı İnsansız Deniz Aracı, füze atışlarına hazır hale getirildi. "Heyecan verici" olarak nitelenen SİDA 400 kilometre seyir menzili, saatte 65 kilometre sürati, milli kriptolu haberleşme altyapısı, gündüz ve gece görüş kabiliyetine sahip.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   13:17:09

Bu millet senden utanç duyuyor! Emin Çapa’dan tarihe geçecek yalan

Antalya'da maske takmayan ahlaksız bir turist, kendisini uyaran polislerin yanındaki kadın polisi işaret ederek sözlü tacizde bulunurken gözaltına alınarak yarı çıplak şekilde karakola götürüldü. Devleti ve polis ekiplerini itibarsızlaştırmak için fırsat sözde ekonomist Emin Çapa ve Ayşenur Arslan, gözaltı görüntülerine rağmen ahlaksız turistin gözaltına alınmadığını iddia etti.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   12:51:10

TOGG Avrupa'ya açılıyor! Şirket için başvuru yapıldı

Küresel mobilite dünyasının yeni liginde Türkiye’yi temsil eden Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), kullanıcı odaklı yaklaşımla oluşturup, dünyada tescil ettirdiği use-case mobility değer zincirini Avrupa’ya taşıyor. TOGG Europe GmbH adıyla şirket kurmak için başvurusunu yaptı.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   12:40:46

HDP'li Hüda Kaya'dan, 'Türkiye'de camilere saldırı düzenleniyor' algısı

Kaya, İsrail'in kanlı saldırıları üzerinden Türkiye'yi hedef almaya kalktı.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   12:15:53

Liyakat konusu İBB’de rafa kalktı! Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki İBB kadroları CHP’lilerle doluyor

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun her fırsatta dile getirdiği liyakat konusu İBB’de rafa kalktı. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, iştiraki olan kurumları CHP’li isimlerle doldurmaya devam ediyor. İmamoğlu’nun belediye iştiraklerine CHP’li isimleri danışman adı altında atayarak kayırdığı ortaya çıktı. Son dakika bilgisine göre İmamoğlu'nun CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek’i İmar A.Ş'ye danışman olarak atadığı öğrenildi. İmamoğlu’nun aynı zamanda daha önce İBB meclis üyeliği yapmış lise mezunu CHP’li İsmail Söylemez’i de BELBİM A.Ş.’ye yönetim kurulu üyesi olarak atadığı ortaya çıktı.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   11:59:50

İsrail'in Kudüs'teki saldırılarının perde arkasında neler yaşanıyor?

İsrail polisinin, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa, Eski Şehir bölgesinin Şam Kapısı ve Şeyh el-Cerrah mahallesinde Filistinlilere yönelik saldırılarında yaralananların sayısının 205'e yükseldiği bildirildi. İsrail'in Kudüslülere ve Mescid-i Aksa'da namaz kılanlara yönelik müdahalelerinin altında, Başbakan Netanyahu'nun içinde bulunduğu siyasi kriz olabilir mi? İşte Kudüs'te yaşanan olayların perde arkası.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   11:51:15

Pazar esnafı tezgah açıyor! Hangi semtte hangi pazar açık?

am kapanma kuralları uygulanmaya devam ederken, ellerindeki malların çöpe gitmesini istemeyen pazarcılar, bugün tezgah açacak.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   11:28:37

Tartışmalı sıtma ilacının kullanımı durduruldu: Artık koronavirüs tedavisinde kullanılmayacak

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs tedavisinde kullanılan hidroksiklorokin ilacının tedavi rehberinden çıkardı. Sıtma ilacı olarak bilinen etken maddeli ilaç, hastalara evde veya hastanede verilmeyecek.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   11:18:55

1 Ocak'tan itibaren toplam 988 terörist etkisiz hale getirildi

Bakan Akar, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde yürütülen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin son bilançoyu paylaştı.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   11:11:38

CHP'liler partiyi Deniz Baykal'a şikayet etti

CHP yönetiminden memnun olmayan parti üyeleri, Deniz Baykal'a dert yanarak, partiden istifa edeceklerini duyurdu.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   10:52:09

Uçkur skandalında 40. rezalet!

CHP’nin İstanbul, Konya, Tekirdağ, Bursa, Muğla, Tokat, Sivas, Antalya, Denizli teşkilatlarının ardından Malatya teşkilatında da tecavüz skandalı patlak verdi. CHP’deki uçkur skandallarının sayısı 40’ı aştı.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   10:48:34

Twitter, bahşiş kutusu özelliğini resmen duyurdu

Twitter, kullanıcıların beğendikleri kişilere maddi destek verebilmelerini sağlayan bahşiş kutusu özelliğini tanıttı.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   10:33:55

Dogecoin’de sert yükseliş!

Kripto para birimleri arasında popülaritesini artıran Dogecoin yeni rekorlar kırmaya başladı. Bu akşam NBC’de yayımlanacak olan Elon Musk’ın SNL programında Dogecoin’e ilişkin açıklamalar yapması bekleniyor. Beklentiler dahilinde Dogecoin 0.739 dolara kadar yükseldi.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   10:28:47

Thodex vurgununda İtalya detayı! Faruk Fatih Özer'e kim yardım ediyor ?

Faruk Fatih Özer, kripto para şirketi THODEX’in internet sitesini kapatarak yurt dışına kaçtı. Mafya ile bağlantısı olduğu iddiaları ise gün geçtikçe yeni bir boyut kazanıyor. Kripto Fatih'e kim yardım ediyor? İşte son dakika haberinin ayrıntıları..

8 Mayıs 2021 Cumartesi   10:20:27

Meteoroloji İstanbul için saat verdi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara Bölgesi'nde öğleden sonra aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak öngörülüyor. Öte yandan İstanbul'da öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İşte il il hava durumu raporu.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   10:15:19

Fenomenlere reklam düzenlemesi!

Ticaret Bakanlığı tarafından sosyal medya ünlüleri ve firmaların paylaşımlarına çeşitli düzenlemeler getirildi. Artık paylaşımların reklam olduğu açık bir şekilde belirtilmek zorunda.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   10:09:29

DEAŞ'ın kritik ismi yakalandı!

MİT ve İstanbul Emniyeti, terör örgütü DEAŞ'a operasyon düzenledi. Terör örgütünün "Mudafa" ismi verilen hücre evlerinde sekiz şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında DEAŞ'ın sözde Bomba Timi Komutanı da yer alıyor. İşye son dakika haberinin detayları...

8 Mayıs 2021 Cumartesi   10:06:01

'Anneler Günü'nde online alışveriş yapanlar dikkat! Bu tuzağa düşmeyin

Koronavirüsle mücadele için alınan kapanma kararı nedeniyle bu yıl hem Anneler Günü hediyesi hem de bayram ihtiyaçları online alışverişle alınacak. Tüketici örgütleri ve bilişim uzmanları internetten alışveriş yapacakları, sahte siteler, yanıltıcı indirimler ve kart güvenliğini riske eden platformlar konusunda uyardı.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   09:59:23

CHP'li Aykut Erdoğdu'nun yalanı ortaya çıktı!

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun yeni bir yalanı da belgesiyle ortaya koyuluyor. Partisinin belediye başkanlarını haraca bağladığı haberinin üzerine sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Erdoğdu, CHP içindeki kirli çarkı da itiraf etmiş oldu. Çamur siyasetiyle hakaret ettiği siyasilere kaybettiği tazminatları belediyelere ödettiği haberi yalanlamaya çalışırken itiraflarda bulunan Erdoğdu, "Seçim giderlerini karşılamak için ağırlıklı eşimin ailesinden miras kalan arsa, tarla, ev, yazlık gibi 9 gayrimenkulümüzü satarak karşıladık. Bunların hepsi kayıtlarda var. Bu eşimin ısrarlı tercihiydi" dedi. Ancak Erdoğdu'nun yalan söylediğini belgelendi. Erdoğdu'nun "Sattık" dediği 9 gayrimenkulün halen eşinin üzerinde durduğu ortaya çıktı.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   09:50:27

Sağlık çalışanlarına güzel haber! Resmi Gazete'de yayınlandı

Sağlık çalışanlarına 4 ay ek ödeme yapılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

8 Mayıs 2021 Cumartesi   09:39:05

 1  2  3