Haber Arşivi

İmamoğlu'nun hayvan karnesi de kırık

Hizmet yerine algı belediyeciliği yürüten Ekrem İmamoğlu’nun sahipsiz hayvanların bakım, tedavi ve korunması noktasında AK Parti döneminin çok gerisinde kaldığı ortaya çıktı.

6 Mayıs 2021 Perşembe   10:06:11

İmdat çığlığını duyan polisi aradı! Esenyurt'ta rehine operasyonu: 3 kişi gözaltına alındı

İstanbul Esenyurt’ta bir dairede rehin alındığını söyleyen kişi pencereye çıkarak yardım istedi. İhbarı değerlendiren polis ekipleri evdekilerin kapıyı açmaması üzerine, özel harekât ekipleriyle birlikte içeri girdi. Nefes kesen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Kilitli bir odada tutulan kişiyi de polis ekipleri çıkardı.

6 Mayıs 2021 Perşembe   09:59:50

CHP'li isim Kılıçdaroğlu'nu bombalayarak istifa etti! '650 milyon TL'nin hesabını verin!'

CHP tüzel kişiliğinin ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatlığını yürüten Mustafa Kemal Çiçek, “3 yılda sorumsuzca harcanan 650 milyon TL'nin hangi yayın organlarına verildiğini açıklayın” diyerek istifa etti.

6 Mayıs 2021 Perşembe   09:47:01

MHP'nin anayasa önerisiyle dalga geçen Ebru Baki'ye arka çıkan Bülent Aydemir'in bu kaçıncı skandalı...

Habertürk TV'de MHP'nin anayasa önerisiyle dalga geçen sunucu Ebru Baki ile Pınar Hacıbektaşoğlu'na MHP'den sert tepki gelmişti. Ardından kanalın Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir Ebru Baki'ye destek verekerek MHP'nin tepkisini çarpıttı. Aydemir, konuyu anayasadan uzaklaştırıp MHP'yi ırkçı tuzağına çekmeye çalıştı. Habertürk TV'de yaşanan skandal ve sonrasıyla ilgili tüm detaylarıyla inceledik...

6 Mayıs 2021 Perşembe   09:46:06

Milli savaş uçağı çalışmalarına tam gaz devam!

Türkiye'yi 5'inci nesil savaş uçağına sahip sayılı ülkelerden biri yapacak Milli Muharip Savaş Uçağı, Cumhuriyetin 100'üncü yılında hangardan çıkacak. Çalışmalarla ilgili bilgi veren TUSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Öztürk, "Milli Muharip Savaş Uçağı için hedefimiz, 2023'te motor çalıştırmak. İnşallah ilk uçuşunu 2025 veya 2026'da yapacak. Envantere girmesi 2028-2029 ya da 2030 da olabilir" dedi.

6 Mayıs 2021 Perşembe   09:39:49

WhatsApp'ın verdiği süre 15 Mayıs'ta doluyor! Hesaplar silinecek mi? Ek süre verilecek mi? Kullanıcıları neler bekliyor?

Yeni gizlilik sözleşmesinde kullanıcı verilerini çatı şirketi olan Facebook ile paylaşabileceğini aktaran WhatsApp, kullanıcıların bunu kabul etmemesi halinde hesaplarını artık kullanamayacaklarını duyurmuştu. Tartışmalara neden olan gizlilik sözleşmesi için yapılan uzatma 15 Mayıs tarihinde sona eriyor. Peki, WhatsApp'ın gizlilik sözleşmesini onaylamayanların hesapları ne olacak? WhatsApp süreyi tekrar uzatacak mı? İşte WhatsApp'ın gizlilik güncellemesinde yaşanan son gelişmeler.

6 Mayıs 2021 Perşembe   09:23:30

Tuba Büyüküstün'ün yeni projesi belli oldu!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün dizideki sahnelerinin bitmesi üzerine yollarını ayırdı. Önümüzdeki günlerde final yapacak olan Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Tuba Büyüküstün'ün yeni projesi ortaya çıktı.

6 Mayıs 2021 Perşembe   09:20:29

CHP Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idamına onay verdi

1972 yılında idam edilen Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idamına onay veren vekillerden 30'u, CHP'liydi.

6 Mayıs 2021 Perşembe   09:16:34

Kaçak villa sevdalısı Aykut Erdoğdu CHP’li belediyeleri haraca bağladı

Çeşme'deki kaçak villasından sonra Kadıköy'deki iskansız dubleks evi ortaya çıkan CHP'li Aykut Erdoğdu'nun ettiği hakaret ve tehditler nedeniyle yediği tazminat cezalarını CHP'li belediyelere ödettiği ortaya çıktı. Erdoğdu, eski Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'ye gönderdiği mesajda, "Sevgili başkanım, yaptığım yolsuzlukla mücadelenin karşılığı bu oldu..." ifadelerini kullanarak para istedi.

6 Mayıs 2021 Perşembe   09:14:33

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! İkramiyenizden olmayın

Özellikle emekliler için bayram öncesi ödemesi yapılan ikramiyelerle ilgili çok kritik bir uyarı yapıldı. 1.100 TL'ye çıkan bayram ikramiyeleri siber dolandırıcıların hedefi oldu. Emeklilere SMS gönderen dolandırıcılar hesapları ele geçiriyor. Uzmanlar emeklileri uyarıyor.

6 Mayıs 2021 Perşembe   09:10:31

Kazdağları zeytinlik ve sahili CHP katliamına uğruyor! CHP'li siyasetçiler ve belediyeler rant alanına çevirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyesi Mehmet Birol Şahin, CHP'li siyasetçilerin ve belediyelerin anlaştıkları müteahhit ve emlakçılarla Kazdağları zeytinlik ve sahilini katlettiğini ifade etti. Şahin ayrıca “Ekrem İmamoğlu’nun babası ile birlikte sahibi olduğu inşaat Şirketinin Kazdağları’nda Güre beldesinde zeytinlikleri toplayıp ağaçları kesip villa yaptığı ve bu işlemlere devam etmesi, yine Battal İlgezdi’nin de benzer faaliyet göstermesi basında defaten haber olmuştur" dedi.

6 Mayıs 2021 Perşembe   09:07:36

100 bin TL destek kredisinin detayları netleşiyor: 6 ay ödemesiz 3 yıl vadeli kredi! Hangi sektörler alacak?

İlave istihdama 100 bin TL destek kredisinin detayları netleşiyor. 6 ay ödemesiz, 3 yıl vadeli olması beklenen kredide öncelik hangi sektörlere verilecek? Kaç işletmeyi kapsayacak? İşte Pandemiden olumsuz etkilenen işletmelere verilecek ilave istihdama 100 bin TL destek kredisinin detayları.

6 Mayıs 2021 Perşembe   09:03:22

600 TL doğum yardımı, doğum sonrası izin, 8904 TL yardım... İşte devlet tarafından annelere sağlanan 10 destek

600 TL doğum yardımı, doğum sonrası izin, 8904 TL analık izni... Annelerimizin hakkı asla ödenmez ama yasalarımızdaki onları koruyan düzenlemeler bir nebze olsun hayatlarını kolaylaştırıyor:

6 Mayıs 2021 Perşembe   08:56:47

Bingöl'de korkutan deprem!

AFAD’dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Bingöl Karlıova’da 3.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Çevre il ve ilçelerde korkuya neden olan depremin derinliği 10.36 kilometre olarak ölçüldü..

6 Mayıs 2021 Perşembe   00:45:57

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe'den Türkiye ve Yunanistan açıklaması!

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, ülkesinin Türkiye ile imzaladığı "Deniz Yetki Alanlarının Sınırlandırılmasına İlişkin Mutabakat Muhtırası" konusunda Yunanistan ile fikir ayrılıkları olduğunu söyledi. Ayrıca Dibeybe, "Libyalıların çıkarına hizmet eden bu anlaşmadan ayrılmayacağız." dedi..

6 Mayıs 2021 Perşembe   00:35:23

BM Genel Kurul Başkanı Bozkır'dan Ermenistan'a sözde soykırım cevabı!

BM 75. Genel Kurul Başkanı Volkan Bozkır, Ermenistan'a, "Bir olayı soykırım olarak tanımlamak için, yetkili bir uluslararası mahkeme bu yönde bir karar vermelidir" yanıtını verdi.

6 Mayıs 2021 Perşembe   00:29:12

Pınar Karşıyaka Avrupa'da yarı finalde!

Rusya'nın Nizhny Novogorod kentindeki FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Çekya ekibi ERA Nymburk'u 84-73 mağlup eden Pınar Karşıyaka yarı finalde İspanyol Casademont Zaragoza'nın rakibi oldu..

6 Mayıs 2021 Perşembe   00:20:16

AB'nin basın toplantısına THY uçağı damga vurdu!

Avrupa Birliği (AB) Komşuluk ve Genişleme Komiseri Oliver Varhely ile Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın düzenlediği basın toplantısına Türk Hava Yolları'na ait bir uçak damga vurdu. Toplantı sırasında Varhley ve Rama'nın arkasından uçağın geçtiği an toplantıyı anlatan spiker "Turkish Airlines" ifadesini kullandı. Konuya ilişkin paylaşım yapan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ,Arnavutluk Başbakanı Rama'yı kastederek "Başbakanının basın toplantısına "tanrı misafiri" olduk. İnanın reklam amacımız yoktu." ifadelerini kullandı.

6 Mayıs 2021 Perşembe   00:15:47

İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinin adı belli oldu!

İngiliz devi Chelsea, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Real Madrid'i konuk etti. İlk maçta rakibiyle 1-1 berabere kalan Chelsea, rövanşta rakibini 2-0 yendi ve İstanbul'da oynanacak finalde Manchester City'nin rakibi oldu.

6 Mayıs 2021 Perşembe   00:14:04

 1  2  3