Haber Arşivi

Yıldız Tilbe'ye büyük şok!

Yıldız Tilbe, pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzik dünyası için sosyal medyada düzenlenen bir akıma dahil oldu. Tarkan'ın 'Kış Güneşi' şarkısını seslendiren Tilbe, "Tarkan'a pas atıyorum" dedi. Ancak ünlü şarkıcı, 'Megastar'dan beklemediği bir yanıt aldı. Tilbe daha sonra Gülşen'i 'Gel Çarem' şarkısıyla akıma davet etti. Gülşen, Tilbe'ye henüz yanıt vermedi.

3 Mayıs 2021 Pazartesi   10:35:46

Çin'den skandal paylaşım! Tepki gelince apar topar sildiler!

Dünyayı kasıp kavuran yeni tip koronavirüste nisan ayından bu yana dünya rekoru kıran Hindistan'da durum her geçen gün daha da kötüleşiyor. Hastanelerde yer kalmazken, insanlar sokaklarda can verirken Çin'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dünyanın tepkisini topladı. Çin Komünist Partisi'yle ilişkili bir sosyal medya hesabından yapılan ve Hindistan'daki ölümlerle alay eden bir paylaşım, yükselen tepkilerin ardından silindi.

3 Mayıs 2021 Pazartesi   10:17:54

Hülya Avşar'a eğitim göndermesi!

Oyuncu Nilgün Belgün, Hülya Avşar'ın rol aldığı dizisinin bir sahnesinde tokat attığı Ertuğrul Postoğlu'nun çenesini çıkarmasına Twitter'dan göndermede bulundu.

3 Mayıs 2021 Pazartesi   10:10:17

Belçika polisinden parkta parti düzenlemek isteyen gençlere sert müdahale

Brüksel'deki bir parkta korona salgını önlemlerine karşı gelerek parti düzenlemek isteyen yüzlerce genç, polisin sert müdahalesiyle dağıtıldı.

3 Mayıs 2021 Pazartesi   10:05:40

Nisan ayı son dakika enflasyon oranları ne kadar oldu? 2021 Nisan TEFE TÜFE enflasyon oranı yüzde kaç?

Nisan ayı enflasyon oranları bugün belli oluyor. Ekonomide önemli bir etken olan enflasyon oranları, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından her ay açıklanıyor. Bu noktada, milyonlarca memur, emekli, ev sahibi, kiracı için 3 Mayıs 10.00 itibariyle açıklanan veriler kritik bir öneme sahip. Çünkü bu oranla memur ve emekliler için enflasyon farkı zammı, ev sahibi ve kiracılar için ise kira artışı hesaplama rakamları ortaya çıkacak. Peki, Nisan ayı enflasyon oranları ne kadar oldu? TEFE TÜFE 2021 Nisan ayı ve yıllık enflasyon oranları yüzde kaç? İşte son dakika haberinin ayrıntıları!

3 Mayıs 2021 Pazartesi   10:04:19

Fatih Portakal'dan tepki çeken doğum günü partisi

Tam kapanma kararı alınmadan önce ‘yeterli önlem alınmadığını’ öne sürerek hükümeti eleştiren Fatih Portakal’ın, yaklaşık 20 arkadaşıyla yaptığı doğum günü partisi tepki gördü.

3 Mayıs 2021 Pazartesi   10:01:53

‘Beni Türkiye’ye gömün’ vasiyeti yerine getirildi

Almanya'da Renate, 40 yıl önce Türk komşularından etkilenerek Müslüman olup, Emine Baltacı adını aldı. 83 yaşında huzurevinde öldü Cenazesi yakılacaktı. Ancak Türk komşuları Baltacı'nın "Yakılmama izin vermeyin. Beni Türkiye'de toprağa verin" vasiyetini unutmadı İzni istenen kızı "Bana masraf çıkartmayın" dedi. Türkler aralarında para toplayıp Baltacı'yı Trabzon'un Sürmene ilçesinde toprağa verdi

3 Mayıs 2021 Pazartesi   09:54:02

YPG/PKK’nın insanlık dışı vahşeti bir kez daha ortaya çıktı! Tecavüz edip canlı bomba yaptılar

ABD ve Batı’nın her fırsatta koruma altına aldığı terör örgütü YPG/PKK’nın bir kez daha insanlık dışı vahşeti ortaya çıktı. Teröristler tecavüz ettikleri 17 yaşındaki kızı canlı bomba olmaya zorladı

3 Mayıs 2021 Pazartesi   09:49:50

Bakan Koca'dan sosyal medyada yer alan iddialarla ilgili açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir hasta yakınının sosyal medya hesabından paylaştığı ölüm raporuna ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "İddia edildiği gibi hasta Kovid olduğu halde değilmiş gibi bir kayıt yoktur. Hasta yakınına teslim edilen belge defin işlemlerinin gecikmeden yapılması için nihai inceleme yapılmadan düzenlenmiş ve incelemeye açık olan belgedir" ifadeleri yer aldı.

3 Mayıs 2021 Pazartesi   09:48:32

Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarında 7 terörist etkisiz hale getirildi

Türkiye, sınır ötesinde teröristlere karşı operasyonlarını kararlılıkla yürütüyor. Bakan Akar, etkisiz hale getirilen son terörist sayısını paylaştı.

3 Mayıs 2021 Pazartesi   09:46:09

CHP'li Didim Belediyesi'nde al gülüm ver gülüm ihale

Didim Belediyesi, kendisine 3 araç hibe eden Altaş firmasından 100 günlük araç kiraladı. Tek firmanın katıldığı ihalede 483 bin lira bedelle yapılan kiralama büyük tepki topladı

3 Mayıs 2021 Pazartesi   09:44:42

İsrail askerinin yaraladığı Filistinli yaşlı kadın şehit oldu

İsrail işgalindeki Batı Şeria'da bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla vurulan 60 yaşındaki Rihab Muhammed Musa Zalul, şehit oldu.

3 Mayıs 2021 Pazartesi   00:01:44

 1  2  3