Haber Arşivi

Divadan 21 milyon TL'lik sipariş!

Taktığı takılar ile üzerinde adeta servet taşıyan Bülent Ersoy, mücevher koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. İsrail'den yaklaşık beş ay önce 36 karatlık 21 Milyon TL değerinde yüzük sipariş ettiği öğrenilen Bülent Ersoy'un yeni mücevheri Türkiye'ye İsrail'den iki koruma ile gönderildi. Ersoy'un Suadiye'de bulunan evine teslim edilen yüzüğün özel banak kasasına konulduğu iddia edildi.

25 Mayıs 2021 Salı   12:48:01

ABD istihbarat raporu gündeme bomba gibi düştü! Virüsün kaynağı orası

Dünyada etkisini devam ettiren koronavirüsün çıkış noktasına ilişkin çarpıcı iddialar gündemde. Wall Street Journal gazetesinin yayınladığı ABD istihbarat raporuna göre, virüs dünyaya yayılmadan önce Vuhan’daki laboratuvarda çalışan 3 kişi hastalık belirtisi göstererek tedavi oldu.

25 Mayıs 2021 Salı   12:41:36

Skandal ortaya çıktı! İBB'nin borcu 1 yılda yüzde 40 artmış

İBB Meclisi mayıs ayı ilk toplantısında okunan Denetim Komisyonu Raporu İBB’nin 1 yılda yaptığı borçlanmayı gözler önüne serdi.

25 Mayıs 2021 Salı   12:35:32

İsrail polisi 10 yaşındaki çocuğu gözaltına aldı

Doğu Kudüs’te 10 yaşındaki Filistinli bir çocuk, polis aracına taş attığı gerekçe gösterilerek gözaltına aldı. Çocuğun kız kardeşi, gözyaşları ile ağabeyinin serbest bırakılması için dil döktü.

25 Mayıs 2021 Salı   12:04:53

Maket uçakla saldırmak isteyen terörist etkisiz hale getirildi

Fırat Kalkanı bölgesindeki bir üsse maket uçakla saldırı düzenlemek isteyen terörist etkisiz hale getirildi.

25 Mayıs 2021 Salı   12:00:29

Gökbey limitleri zorluyor

TUSAŞ Gökbey Helikopteri Program Müdürü Gökhan Tursun "Özellikle uçuş testlerinde helikopterin limitlerine ağırlık, denge, hız, irtifa anlamında çıkıyoruz. En önemli özelliklerinden biri otopilotu kendimiz geliştiriyoruz. Bu kapsamda otopilot testlerine de başlamış durumdayız" dedi.

25 Mayıs 2021 Salı   11:59:54

Annesinin kafasını satırla kesip tencereye koymuştu! Küçükçekmece'deki kan donduran vahşette yeni detay

Dün İstanbul Küçükçekmece'de yaşanan kan donduran vahşetle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Annesinin kafasını satırla kestikten sonra tencereye koyan katil zanlısı Tuğçe S.'nin olaydan 3 gün önce annesinin para ve altınlarını zorla aldığı öğrenildi. Öte yandan son dakika gelişmesine göre annesinin kafasını kesip tencerede saklayan kadın adliyeye sevk edildi.

25 Mayıs 2021 Salı   11:50:48

5 milyon kişiyi ilgilendiriyor! Öğrenim kredisi borçları yapılandırılıyor

Öğrencilik zamanlarında kullanılan öğrenim kredisinin borçları yeni yapılandırma ile küçük taksitlerle ödenebilecek. Bu durumdan 5 milyon kişinin faydalanması bekleniyor.

25 Mayıs 2021 Salı   11:49:20

Kronolojik siyasi ikiyüzlülük! Ahmet Davutoğlu da Ali Babacan'ı yalanladı!

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın canlı yayındaki ihanet itirafı Türkiye'nin tepkisini çekmişti. Gelen itirafın ardından çark eden Babacan yeni bir açıklama daha yapmış, ilk açıklaması ile çelişkiye düşmüştü. Konuyu köşelerine taşıyan Abdulkadir Selvi ve Zafer Şahin dikkat çeken ifadeler kullandı. Selvi, "Davutoğlu da Babacan'ı yalanlıyor" derken, Zafer Şahin, "Babacan o dönemde bir şekilde Erdoğan'ın aday olamayacağını düşünüyor. Artık ne olmasını bekliyor, neyi ümit ediyor belli değil!" ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

25 Mayıs 2021 Salı   11:46:41

Trabzonspor'dan golcü atağı!

Trabzonspor yönetimi, forvet transferinde öncelik verdiği Danimarkalı forvet Andreas Cornelius’tan, oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçerken, listedeki diğer alternatif isimlere yöneldi. Yeni sezon da iyi bir golcü kadrosuna katmak isteyen Bordo-mavililer, Avrupa'dan 3 yıldız forveti gündemine aldı.

25 Mayıs 2021 Salı   11:41:28

MHP lideri Devlet Bahçeli'den grup toplantısında önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor.

25 Mayıs 2021 Salı   10:38:47

Memleket Partili Çelebi CHP’den istifa sebeplerini sıraladı: Öcalan'a özgürlük isteyen baş tacı edildi

Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’ne katılan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP’den istifa gerekçelerini açıkladı. 24 Haziran seçimlerinde yaşananların kendileri için kırılma noktası olduğunu belirten Çelebi, “Başarısız olanlar istifa etmesi gerekirken ödüllendirildi”, “Parti içinde aday belirleme süreçlerinde liyakat yok, nasıl belirlendiği belirsiz”, “Öcalan’a özgürlük isteyen baş tacı edildi” ve “Atatürk diyemeyen, terör örgütüyle iltisaklı kişiye selam gönderen il başkanı hala görevde” ifadelerini kullandı.

25 Mayıs 2021 Salı   10:28:52

Adnan Oktar Batman'a nakledildi

Edirne Cezaevi’nde beraber kaldığı erkek müritleriyle sohbet toplantıları yapan Adnan Oktar, bu sohbetleri bitirmeyince Batman’a gönderildi.

25 Mayıs 2021 Salı   10:28:07

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan iddialara yanıt! “Ben özne değilim, hedef Türkiye”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayında, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarına yanıt verdi. Sedat Peker'in içi boş iddialarla Türkiye'yi hedef aldığını dile getiren Bakan Soylu, "Türkiye’ye güya kendi adına bir vesayet ortaya koymaya çalışıyor, neredeyse herkese ‘İpiniz elimde’ diyor. Bu bir operasyondur. Ben özne değilim, hedef Türkiye." ifadelerini kullandı.

25 Mayıs 2021 Salı   10:07:07

Denizkurdu 2021 başladı! Ege ve Akdeniz'de en kapsamlı tatbikat

Deniz Kuvvetleri, bugüne kadarki en geniş kapsamlı tatbikat için Ege ve Doğu Akdeniz'e açıldı. "Denizkurdu 2021" tatbikatı, 25 bin 500 personelin katılımıyla bugün başladı.

25 Mayıs 2021 Salı   10:01:54

İkinci el otomobil alacaklar dikkat! Artık zorunlu oldu

Ticaret Bakanlığı, ikinci el oto satışında ekspertiz raporunun, satıştan önceki 3 gün içinde sistem üzerinden online olarak sorgulanabileceğini, raporsuz satış yapan işletmelerin ceza alacağını açıkladı.

25 Mayıs 2021 Salı   09:19:49

Koronavirüste normalleşme için 2 kritik tarih! Sinema, konser, tiyatro...

Türkiye'nin coronavirüsle mücadelesinde üçüncü dalga kontrol altına alındı. Son 6 ayın en düşük rakamları görüldü. “Ayda 30 milyon aşılama”yla toplumsal bağışıklık yakalanacak. Öte yandan normalleşme ve aşılama kampanyası için de yeni sistem ve "pozitif ayrımcılık" konusu gündeme gelecek. Buna göre; Konser, sinema ve tiyatro gibi etkinliklere aşı yaptıranlar alınırken, maske zorunluluğu da esnetilebilecek. İşte detaylar...

25 Mayıs 2021 Salı   09:18:13

Yatırımcıya çok kritik uyarı: Kripto paraların çoğu değersizdir!

St Louis Fed Başkanı James Bullard, 2 bin civarında kripto para olduğunu ve bunların çoğunu değersiz buldu. Bullard yatırımcıları çok dikkatli olmaları konusunda uyarı yaptı.

25 Mayıs 2021 Salı   09:13:26

Milyonlarca kişiye müjde! Binlerce memur alınacak

Memur olmak isteyen milyonlarca kişinin beklediği müjde oldu. Devlet Personel Başkanlığı alım ilanlarını her gün yeniliyor. KPSS ya da bazı şartları karşılayan kişiler devlette işe başlıyor. Bankacılıktan adliyeye, hava trafik kontrolöründen akademik personele, müfettişten zabıtaya kadar binlerce kadro açık halde bekliyor. İşte o ilanlar…

25 Mayıs 2021 Salı   09:12:37

Aleyna Çakır'ı öldürdüğü iddia edilen Ümitcan Uygun'a dava! 'Güneşimi söndürdü gün yüzü görmesin'

Ankara Keçiören'de Aleyna Çakır'ı öldürdüğü iddia edilen Ümitcan Uygun'a "tehdit" ve "konut dokunulmazlığını ihlal"den dava açıldı. Acılı anne "İki elim, evladımı öldürenlerin yakasında" dedi.

25 Mayıs 2021 Salı   09:09:35

CHP'li İBB'nin skandalı o raporda ortaya çıktı! Bir makete 61 bin lira harcamışlar!

CHP'li İBB'nin 2020 Yılı Denetim Raporu'nda bir skandal daha ortaya çıktı. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün yenilediği 3'üncü Ahmet Çeşmesi'ne sadece musluk taktırarak yaptığı sahte açılış ile gündeme gelen CHP'li İBB'nin 3. Ahmet Çeşmesi'nden su akıtılması için 6 bin TL, çeşmenin misafirlere hediye edilmek üzere yapılan maketine ise 61 bin 900 TL harcandığı bilgisi paylaşıldı.

25 Mayıs 2021 Salı   09:02:56

Milyonlarca esnafa 5 bin TL'ye kadar hibe: Başvurular bugün başladı

Tam kapanma süresince gelir kaybına uğrayan esnaflara yönelik olarak uygulamaya alınan hibe programına başvurular bugün itibaren başlıyor. Bir ay boyunca sürecek başvurular kapsamında tek sefere mahsus olmak üzere birinci grupta yer alan işletmelere 5 bin TL, ikinci grupta yer alanlara ise 3 bin TL hibe verilecek. Hibe desteğinden yaklaşık 1.5 milyon esnafın yararlanması hedefleniyor.

25 Mayıs 2021 Salı   08:58:16

Türkiye geneli uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı

İstanbul ve Ankara merkezli Türkiye genelinde birçok ilde yapılan uyuşturucu operasyonunda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

25 Mayıs 2021 Salı   08:49:04

Ruslar peşine düştü!

İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen ve birçok Avrupa devinin transfer listesinde bulunan Hakan Çalhanoğlu için Rus basınından şaşırtan bir iddia geldi.

25 Mayıs 2021 Salı   00:50:31

Ryan Donk'a sürpriz talip!

Galatasaray'da yeni sezon öncesi takımda kimin kalıp kimin kalmayacağı merak edilmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılıların yaşanan bu gelişmelerin ardından flaş bir transfer gündeme geldi.

25 Mayıs 2021 Salı   00:46:01

 1  2  3  4