Haber Arşivi

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarına 'Sofi Nurettin' şoku! Cemil Bayık itiraf etti: Kim olduğunu çözemedik

Terör örgütü PKK'da kahraman mehmetçiğimizin operasyonları sonrasında yaşanan şaşkınlık ve panik zirve yaptı. Elebaşlarından Sofi Nurettin'in öldürülmesi sonrası terör elebaşlarından Cemil Bayık, yaşadıkları korkuyu itiraf etti ve "MİT Kuzey Irak’ta çok önemli kadrolarımızı vurdu. İstihbaratı verenlerin kim olduğunu çözemedik" dedi.

21 Mayıs 2021 Cuma   09:05:55

İyi Parti'de çıplak fotolu yasak aşkta flaş!

Antalya'nın Elmalı ilçe Belediye Başkanı İYİ Partili Halil Öztürk'ün, eski şoförü Ahmet Tilki'nin eşi Sümeyra Tilki ile yaşadığı iddia edilen aşka ilişkin HTS kayıtları ortaya çıktı. İşte çıplak fotoğraflı yasak aşk skandalında yaşanan son dakika gelişmesinin detayları...

21 Mayıs 2021 Cuma   09:03:38

AP, İsrail'i eleştiren muhabirinin görevine son verdi

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını sosyal medya hesabından eleştiren Yahudi muhabir Emily Wilder, AP'den kovuldu.

21 Mayıs 2021 Cuma   09:02:40

Başkan Erdoğan müjdeyi vermişti... Karadeniz'de 40 kuyu daha açılacak

Başkan Erdoğan'ın yakında yeni petrol ve gaz müjdesi gelebileceğine yönelik sinyali gözleri denizlere çevirdi. Sondaj ve sismik araştırma yapılan Karadeniz’de 40 kuyu daha açılacak

21 Mayıs 2021 Cuma   08:56:06

CHP’li Semih Şahin'den Bilecik Belediye Meclisi'nde skandal sözler: Ben sus deyince susacaksın

Daha önce öğretmenlere hakaret edip mobbing uygulayan, lağım sularını dereye salıp, ayyıldızı kaldıran CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin büyük bir rezalete daha imza attı. Şahin bu kez de mecliste üyelerin mikrofonlarını kapattı.

21 Mayıs 2021 Cuma   08:54:38

Batman ve Şırnak'ta askeri tesislere saldırı girişimi!

Batman'da ve Şırnak'ta askeri tesislere maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunuldu. Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada maket uçakların etkisiz hale getirildiği ve herhangi bir zayiatın olmadığı bildirildi.

21 Mayıs 2021 Cuma   00:47:34

Esnafa destek paketinde detaylar belli oldu!

Pandemiden etkilenen esnafa yönelik destek kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 5 bin ve 3 bin lira hibe desteğinden 17 Mayıs itibarıyla gelir vergisi mükellefi olan esnaf yararlanacak.

21 Mayıs 2021 Cuma   00:21:12

Hamaney'i terörist ilan ettiler!

Kanada’nın Ontario Eyaleti Yüksek Mahkemesi, İran’ın dini lideri Muhammed Ali Hamaney ve bir dizi üst düzey yetkiliyi, düşürülen Ukrayna uçağı ile ilgili olarak terör suçundan mahkum etti.

21 Mayıs 2021 Cuma   00:17:13

7 dev güçlerini birleştirdi! Aşıda devrim yapacaklar!

Koronavirüs salgını dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. Birçok ülke hala binlerce sayıda vaka açıklarken ölüm oranlarında da dikkat çekici düşüşler yaşanmaması herkesi endişelendiriyor. Koronavirüs salgınını durdurmaya yönelik dünyada farklı aşılar ve farklı modeller uygulanırken bu aşılarla ilgili pek çok soru işaretleri de henüz yanıtlanmamış durumda. İngiltere'de yapılan bir araştırma ise herkesi çok şaşırttı. Bu araştırmaya göre Oxford, AstraZeneca, Pfizer/BioNTech, Moderna, Novavax gibi aşıların birleştirilip tek aşı haline getirilmesi gündemde.

21 Mayıs 2021 Cuma   00:10:27

 1  2  ...  3  4