Haber Arşivi

Filistinliler Ramazan Bayramı namazını Mescid-i Aksa'da kıldı

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid'i Aksa'da bir araya gelen Müslümanlar, Ramazan Bayramı namazını kıldı. İsrail güçlerinin müdahalelerine rağmen Filistinli Müslümanlar, Mescidi Aksa'ya akın etti.

13 Mayıs 2021 Perşembe   09:53:00

Elon Musk kripto para piyasasında ortalığı karıştırdı!

Tesla’nın Üst Yöneticisi Elon Musk, açıklamalarıyla kripto para piyasasına etki etmeye devam ediyor. Musk, şirketin araç satışlarında Bitcoin kullanmayı askıya aldığını duyurdu. Musk'ın konuya ilişkin paylaşımının ardından Bitcoin fiyatı 58 bin dolar seviyesinden 46 bin dolar bandına kadar geriledi.

13 Mayıs 2021 Perşembe   09:46:49

87 yıl sonra Ayasofya Camii’nde Ramazan Bayramı coşkusu

İstanbul’un fethinin simgesi olan Ayasofya Camii’nde 87 yıl sonra ilk defa Ramazan Bayramı namazını kılmak isteyenler hem caminin içini hem de çevresini doldurdu.Koronavirüs tedbirleri nedeniyle bayram namazı sosyal mesafe ve maske kuralına uyularak kılındı.

13 Mayıs 2021 Perşembe   09:33:37

Terör örgütü PKK'ya 'Pençe' darbesi! Bakan Akar açıkladı

Son dakika haberi! Milli Savunma Bakanı Akar ve TSK komuta kademesi gece boyunca Şırnak'taki harekat merkezinden Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarını sevk ve idare etti. Bakan Akar, "23 Nisan'da başlatılan Pençe Şimşek ve Pençe Yıldırım operasyonlarında bugüne kadar 105 terörist etkisiz hale getirildi." dedi.

13 Mayıs 2021 Perşembe   09:29:25

Başkan Erdoğan'dan çok önemli açıklama: Güzel günler bizi bekliyor

Tam kapanmanın bitişi yaklaşırken ve vaka sayılarındaki düşüş sürerken Başkan Recep Tayyip Erdoğan çok önemli bir açıklama ile normalleşme sürecinin ilk sinyallerini verdi. Erdoğan yaptığı açıklamada "İnşaAllah koronavirüs salgınını kontrol altına almış olarak bayram sonrasında kontrollü bir şekilde normalleşme adımlarını atacağız" dedi. İşte Başkan'ın son dakika açıklamalarından öne çıkanlar

13 Mayıs 2021 Perşembe   09:14:11

Kurban Bağışı

Kurban bağışı, İslam dininin iki büyük bayramından birisi olan Kurban bayramında hayırseverlerin kesecekleri kurbanlarının vekalet vererek ihtiyaç sahibi kimselerle buluşması için yaptıkları bağışlardır.

13 Mayıs 2021 Perşembe   03:40:48

 1  2