Haber Arşivi

Bakan Numan Kurtulmuş' 'İlk 5 Ay İçerisinde Bütün Zamanların Rekorunu Kırmışız'

Turizm İstişare Kurul Toplantısında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, “İlk beş ay içerisinde yani Ocak-Mayıs sonu itibariyle olan rakam 11.8 milyon turisti Türkiye’de ağırlamışız Bütün zamanların rekorunu kırmışız. Bir önceki yıla göre de yüzde 30.8 artmıştır” dedi.

22 Haziran 2018 Cuma   02:05:21

Kütahya'da Yangında Panik

Trafodan yükselen dumanlar kısa sürede apartmandaki dairelere yayılınca panik yaşayan apartman sakinleri, çığlık atarak kurtarılmayı bekledi.

22 Haziran 2018 Cuma   01:52:21

Bursa'da Silahlı Kavga Açıklaması 2 Yaralı

Merkez Yıldırım ilçesinde, uyuşturucu sattıkları öne sürülen şüpheliler ile mahalle sakinleri arasında çıkan kavga sırasında açılan ateş sonucu yaralanan iki kadın hastanede tedavi altına alındı.

22 Haziran 2018 Cuma   01:48:21

Karabük'te 'AK Yürüyüş' Etkinliği

Eski TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin: '6 cumhurbaşkanı adayı var, Allah aşkına bir bakın. Recep Tayyip Erdoğan'dan başka böyle bir sorumluluğu üstlenebilecek biri var mı? Diğer cumhurbaşkanı adaylarının hiçbiri Recep Tayyip Erdoğan'ın eline su bile dökemez' '3040 yıldır Türkiye'ye acılar yaşatan PKK terör örgütünün sonu yaklaştı. Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları Kandil'e doğru ilerliyor. İnşallah onların da sonu gelecek'

22 Haziran 2018 Cuma   01:38:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin Detaylarını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Başbakan olduğumda 37 bakanlık vardı, hemen bu sayısı 26’ya indirdik. Geri kalmış ülkelerde bol bol bakanlık dağıtıyorlar. Koalisyonları kurmak için bakanlık dağıtıyorlardı. Biz bunu koalisyon olmadığı için rahatladık ve indirdik. Şimdi ise 16 ya indiriyoruz” dedi.

22 Haziran 2018 Cuma   01:37:52

Irak'ta Amiri'den İbadi'ye Seçim Eleştirisi

Irak'ta Şii milis gücü Haşdi Şabi liderlerinden Hadi el-Amiri, 12 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerdeki usulsüzlüklerden Başbakan Haydar el-İbadi'nin sorumlu bulunduğunu söyledi.

22 Haziran 2018 Cuma   01:37:22

'Bunlar Siyasetçi Değil Mezar Kazıcısı'

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: 'Türkiye'de taş üzerine taş koyduk ve Türkiye'yi yatırımlara boğduk. Şimdi bir yandan bu yatırımları durdurmak, yıkmakla sizin karşınıza gelen bir güruh var. Bunların adına da siyasetçi diyorlar. Bunlar siyasetçi değil bunlar mezar kazıcısı. Türkiye'yi gömmeye çalışıyorlar' 'Muharrem İnce ile Selahattin Demirtaş bir araya geliyor, Selahattin Demirtaş'ın dağdaki terörist kardeşi Türkiye'ye meydan okuyor. Bu ne rezillik be. Bunların şirazesi kaydı, bunlar çıldırıyorlar' 'Ey Cumhuriyet Halk Partililer, partiniz yok artık yok. Partiniz HDP artık sizin. Yazık günah değil mi?'

22 Haziran 2018 Cuma   01:29:22

'Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin Detayları Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Twitter hesabından detaylarını paylaştığı yeni sisteme göre, etkin bir koordinasyon için bakanlıklar birleştirilerek, bakanlık sayısı 26'dan 16'ya çekilecek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı birleştirilerek 'Çalışma Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı' adıyla yeniden yapılandırılacak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Kalkınma Bakanlığı da 'Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı' adıyla tek çatı altında toplanacak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Ekonomi Bakanlığı ise 'Ticaret Bakanlığı' adıyla, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı da 'Tarım ve Orman Bakanlığı' adı altında birleştirilecek Dışişleri Bakanlığı ile Avrupa Birliği Bakanlığı da birleştirilerek, dış politikada daha etkili, uluslararası gelişmelerde daha etkin bir yapı sağlanacak Yeni sistemde Yerel Yönetim Politikaları Kurulu, Sosyal Politikalar Kurulu, Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu, Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu, Hukuk Politikaları Kurulu, Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu, Ekonomi Politikaları Kurulu, Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu, Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu adıyla 9 kurul oluşturulacak Doğrudan Cumhurbaşkanı ile çalışacak Finans Ofisi, İnsan Kaynakları Ofisi, Dijital Dönüşüm Ofisi ve Yatırım Ofisi adlarıyla 4 ofis kurulacak.

22 Haziran 2018 Cuma   01:20:21

Yemen'deki Olaylar

Yemen hükümet güçleri, Beyda ilinde ikinci ilçeyi de ele geçirdi Bugünkü çatışmalarda en az 25 Husi öldü, bazıları yaralandı, 20'si esir alındı.

22 Haziran 2018 Cuma   01:17:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması 'Yeni Sistemde Herkes Kendi İşini Yapacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Özetle yeni sistemde herkes kendi işini yapacak. Kimse diğeri üzerinde asla tahakküm kurmaya çalışmayacak” dedi.

22 Haziran 2018 Cuma   01:01:51

Sadr Mahkeme Kararı Sonrası Yandaşlarını Sakin Olmaya Çağırdı

Irak'ta seçim zaferi kazanan Mukteda es-Sadr, anayasa mahkemesinin seçim sonuçlarının yeniden elle sayılması kararını onaylaması üzerine, tabanını "soğukkanlı" olmaya çağırarak, mahkemenin adımının seçimleri iptal etme riski bulunduğunu bildirdi.

22 Haziran 2018 Cuma   01:00:51

İstanbul'da Lüks Otelde Terör Operasyonu Açıklaması 1 Gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri akşam saatlerinde Şişli’de bulunan lüks bir otelde terör operasyonu düzenledi. Düzenlenen operasyonda bir kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

22 Haziran 2018 Cuma   00:57:51

Bakan Özhaseki Açıklaması 'Bizim Söyleyecek Çok Sözümüz Var'

KIRŞEHİR – Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bizim söyleyecek çok sözümüz var. 15 sene boyunca gece gündüz demeden çalıştık. Uğraştık, gayret ettik, didindik. Türkiye’yi bir yerlere taşıdık. Şimdi geldiğimiz bu noktada yaptıklarımızı anlatacağız" dedi.

22 Haziran 2018 Cuma   00:54:21

Uyuşturucu Sattığı İddia Edilen Şahıslar İle Mahalleli Arasında Silahlı Kavga Açıklaması 2 Yaralı

Bursa’da uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen kişilerle mahalleli arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 2 kadın ağır yaralandı.

22 Haziran 2018 Cuma   00:46:22

İtalya İle Fransa Arasında Sular Durulmuyor

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron: '(Popülizm ve milliyetçilik) Görüyorsunuz her yerde bir cüzzam gibi çoğalıyor. Bir daha asla ortaya çıkmaz dediğimiz ülkelerde bile. Ve komşumuz olan ülkeler, daha beterini yapıyor, en büyük provokasyonda bulunuyorlar ve hiç kimse bundan rahatsızlık duymuyor' İtalya Başbakan Yardımcısı ve Ekonomik Kalkınma, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Luigi Di Maio: 'Macron'un sözleri saldırganca ve münasebetsiz. Asıl cüzzam, göçmenleri Ventimiglia'da (İtalyaFransa sınırında bir yer) reddedip göçmenlerle ilgili adil bir dağılım istediğimizde ahlaki olmamızı isteyenlerin iki yüzlülüğü' İtalya Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Matteo Salvini: 'Geveze Macron ve Saviano'nun (kendisini eleştiren bir gazeteci) hakaretleri bana dokunmaz, aksine beni güçlendiriyorlar'

22 Haziran 2018 Cuma   00:43:52

'Biz Musluktan Kardeşlik Akıtırız'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 'Hakkari'de, Cizre'de su haftada bir akıyordu, şimdi hep akıyor. Beytüşşebap'ta su kahverengi akıyordu şimdi berrak, billur su akıyor. Biz musluktan kan akıtan bir medeniyet değiliz. Biz musluktan kardeşlik akıtırız'

22 Haziran 2018 Cuma   00:42:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında yeni sistemi anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3. havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan yeni hükümet sistemine ilişkin, "Yeni sistem, demokrasinin ve Cumhuriyet'in temel niteliği olan güçler ayrılığını asla zayıflatmıyor tam tersine, daha da güçlendiriyor. Bakanlık sayısını 16'ya indiriyoruz. Dışişleri Bakanlığı AB Bakanlığı ile birleşiyor. Orman Bakanlığı ile Tarım Bakanlığı birleşiyor. 6 Ekonomi Bakanlığı sayısı 3 bakanlığa düşecek" dedi.

22 Haziran 2018 Cuma   00:42:09

50 Yaşındaki İmam, Üniversiteden Mezun Oldu

Zonguldak'ta bir camide imamlık yapan 4 çocuk babası Halil İbrahim Üçüncü, ailesinde herkesin okumasını örnek alarak başladığı üniversiteden mezun oldu.

22 Haziran 2018 Cuma   00:32:21

Spor Bakanlığından Gümüşhane'nin Amatör Spor Kulüplerine Destek

Gümüşhane’de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 17 spor kulübüne gönderilen 80 bin liralık ödenek törenle kulüplere takdim edildi.

22 Haziran 2018 Cuma   00:27:22

Gümüşhane'de Kurumlararası Halı Saha Turnuvasının Şampiyonu Belediye Oldu

Gümüşhane’de geçtiğimiz mayıs ayı sonlarında başlayan ve 12 takımın katıldığı 4.Kurumlararası Halı Saha Futbol turnuvası sona erdi. Turnuvayı Gümüşhane Belediyesi futbol takımı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da namağlup bitirerek şampiyon oldu.

22 Haziran 2018 Cuma   00:27:22

CHP'li İnce örtülü darbe tehdidi yapmış

2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'i 'Apoletlerini sökeceğim' sözüyle tehdit eden CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, kendisini "eski onbaşı" olarak tanımladığı ve örtülü darbe uyarısında bulunduğu bildirildi. İnce'nin, 22 Nisan 2005'te TBMM Milli Eğitim Komisyonu'nda AK Partili üyelere, "Eski bir onbaşı olarak daha büyük gerginlikler görüyorum, sizi uyarıyorum" dediği öğrenildi..

22 Haziran 2018 Cuma   00:22:24

Telef Olan Keçilerine Sarılarak Ağladı

Akhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu sürüsünün tamamının telef olduğunu gören kişi, hayvanlarına sarılarak gözyaşı döktü.

22 Haziran 2018 Cuma   00:19:21

TSK Açıklaması 'Gün İçinde Yürütülen Operasyonlarda Çok Sayıda Mühimmat Ele Geçirildi'

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), yurt içinde yürütülen terörle mücadele harekatı kapsamında çok miktarda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini açıkladı.

22 Haziran 2018 Cuma   00:15:51

Tokat'ta Mantar Zehirlenmesi

Tokat'ın Erbaa ilçesinde yedikleri mantardan zehirlenen 7 kişi hastaneye kaldırıldı.

22 Haziran 2018 Cuma   00:14:51

Pentagon'dan Göçmen Çocuklar İçin 20 Bin Yatak Talebi

ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı, ebeveynlerinden ayrılan göçmen çocuklar için Pentagon'dan 20 bin yatak hazırlaması talebinde bulundu Pentagon yetkilisi talebi incelediklerini söyledi.

22 Haziran 2018 Cuma   00:13:52

 1  2  ...  69  70  71