Haber Arşivi

Juventus'tan Kaleci Transferi

İtalya temsilcisi Juventus, Genoa'nın kalecisi Mattia Perin'i kadrosuna kattı.

8 Haziran 2018 Cuma   23:58:22

KTO Karatay Üniversitesi 2017-2018 Yılı Mezunlarını Verdi

KTO Karatay Üniversitesinde lisans ve ön lisans öğrencileri mezuniyet coşkusu yaşadı.

8 Haziran 2018 Cuma   23:57:53

GÜNDEM ÖZETİ / 9 Haziran 2018

ANADOLU AJANSI.

8 Haziran 2018 Cuma   23:56:52

Destici, Aybüke Ve Necmettin Öğretmenleri Andı

BBP Genel Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Mustafa Destici: 'Geçtiğimiz yıllarda Aybüke Yalçın öğretmenimiz Batman Kozluk'ta şehit edildi, Necmettin Yılmaz öğretmenimiz Tunceli'de şehit edildi. Onların sınıfları bugün buruktu, onların öğrencileri bugün hüzünlüydü ve doyasıya sevinerek karnelerini alamadılar' AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı: 'Baraj yüzde 50'nin üstü. Kendisini barajın üstüne çıkartacak olan her iktidar milletle kucaklaşacak. Öyle küçük, kabilevi birtakım siyasi anlayışlarla milleti kucaklamaktan uzak bir şekilde davranarak, entrikayla, kumpasla iktidar olunmayacak'

8 Haziran 2018 Cuma   23:56:27

Su Borusu Patladı Açıklaması Mahalle Göle Döndü

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde yol yapımı sırasında patlayan su borusu sonrasında mahalleyi su bastı.

8 Haziran 2018 Cuma   23:55:53

Sultangazi'de Ek Hizmet Binası Ve Meydan Açılışı Yapıldı

Sultangazi Belediyesinin Habipler Mahallesi’nde yapımını tamamladığı ek hizmet binası ve meydan açılışı, Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın katılımıyla gerçekleşti. Açılış sonrasında programa katılan vatandaşlar meydana kurulan iftar sofralarında oruçlarını açtı.

8 Haziran 2018 Cuma   23:54:53

Gazze'de Bayramı Namazını Sınırda Kılma Çağrısı

Gazze'deki "Dönüş ve Ablukayı Kırma Yürüyüşü Yüksek Ulusal Heyeti" Ramazan Bayramı namazını, gelecek cuma sabahı, Gazze sınırında kılma çağrısı yaptı.

8 Haziran 2018 Cuma   23:54:52

Fatih'te İmam Hatip Lisesinin Bahçe Duvarı Çöktü

Fatih Balat’ta bulunan Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Lisesinin bahçe duvarında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle park halinde bulunan 5 araçta hasar meydana geldi. Olayda ölen yada yaralanan olmadı.

8 Haziran 2018 Cuma   23:54:23

Emet Halkı İftar Programında Meydanlara Sığmadı

Kütahya’nın Emet Belediyesi’nin geleneksel toplu iftar programı Emet 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

8 Haziran 2018 Cuma   23:54:22

'15 Temmuz Mücadele Ruhu Katlanarak Artmalı'

15 Temmuz İstiklal Derneği Başkanı Ahmet Kansız: 'Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz'da alanlarda yaşanan mücadele ruhunun, ülke düşmanlarına karşı her geçen gün katlanarak artması gerekiyor'.

8 Haziran 2018 Cuma   23:49:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Astsubaylara Müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Astsubaylarımızın göreve başlama kademelerini eğitim yıllarına göre bir üste çıkarıyoruz" dedi.

8 Haziran 2018 Cuma   23:48:53

Malezya, Shaariibuu'nun Katil Zanlısının İadesi İçin Adım Atmaya Hazır

Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed, eski başbakan Necip Rezak'ın çevirmenliğini yapan Moğolistanlı mankenin öldürülmesine ilişkin bir numaralı şüpheli olan Necip'in koruması Sirul Azhar'ın Avustralya'dan iadesinin sağlanması amacıyla hakkındaki idam cezasının kaldırılabileceğini açıkladı.

8 Haziran 2018 Cuma   23:46:52

Sakarya Valiliği'nden Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu: 'Bu vatanı bize armağan eden, bugüne kadar da huzur içinde yaşamamızı sağlayan yegane gücümüz, kudretimiz şehitlerimizdir'.

8 Haziran 2018 Cuma   23:46:27

'Geleceğimizi, Geçmişin Acıları Üzerine İnşa Edemeyiz'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Ermeni Patrikliği tarafından verilen iftara katıldı İçişleri Bakanı Soylu: 'Bu coğrafyanın eski insanları, birlikte yaşama kültürü bakımından 21. yüzyıl dünyasının tamamından daha modern ve daha medenidir. Daha insanidir. Daha becerikli, daha hoşgörülüdür. Bakın bugün Avrupa’da ırkçılık hızlı bir şekilde yükseliyor. Bildiğin ırkçı partileri aşırı sağ diye bir isim vererek makul göstermeye çalışıyorlar' 'Elbette ki bu kadar uzun bir süre bir arada yaşayınca, süreç içerisinde istemediğimiz, keşke olmasaydı dediğimiz acılar yaşanmıştır. Bunlar hepimiz için bir üzüntü kaynağıdır. Bunu önemsemiyor değiliz. Ancak geleceğimizi, geçmişin acıları üzerine inşa edemeyiz. Yaşanan acılar için birlikte üzüleceğiz, birlikte dua edeceğiz ama bir daha yaşanmaması için de el ele vereceğiz' Türkiye Ermenileri Patrik Genel Vekili Aram Ateşyan: 'Patrikhanemizde kurulmuş olan bu iftar sofrasının anlamı kuşkusuz büyüktür. Burada bir kez daha tüketmenin değil, paylaşmanın hazzını yaşıyoruz. Kalbimizde güzel duygular taşıdığımız bu Ramazan ayı akşamında dualarımız ve dileklerimiz var. Ortak dileğimiz ülkemizin ve devletimizin birliği, beraberliği, bütünlüğü ve refahı yönünde'

8 Haziran 2018 Cuma   23:45:53

Gana Futbolunda Rüşvet Skandalı

Rüşvet aldığı iddia edilen Gana Futbol Federasyonu Başkanı Kwesi Nyantakyi, görevinden istifa etti.

8 Haziran 2018 Cuma   23:43:23

'Tüm Dünya Müslümanları Türkiye'nin Umut Işığına Muhtaç'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği iftar programında şehit aileleri ile bir araya geldi. Programda konuşan Emine Erdoğan, "Kudüs başta olmak üzere tüm dünya Müslümanları Türkiye’nin umut ışığına muhtaç. Myanmar’a, Pakistan’a, sömürülmüş Afrika ülkelerine gittiğimde bunu derinden hissediyorum" dedi.

8 Haziran 2018 Cuma   23:41:54

FETÖ'nün Emniyet Yapılanmasına Ceza Yağdı

Manisa’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında eski ilçe emniyet müdürleri, şube müdürleri ve emniyet özel kalem müdürünün de bulunduğu 14 sanık hakkında hapis kararı çıktı.

8 Haziran 2018 Cuma   23:40:24

Bulgaristan'da Türkçe İsim Tartışması

Bulgaristan’da ırkçı ve aşırı sağ popülist siyasi oluşumların girişimi ile Türkçe yer adlarının değiştirilmeye başlanması ülkeyi ikiye böldü.

8 Haziran 2018 Cuma   23:38:23

Türkçe Yer İsmi Değişikliği Bulgaristan'ı İkiye Böldü

Bulgaristan’da ırkçı ve aşırı sağ popülist siyasi oluşumların girişimi ile Türkçe yer adlarının değiştirilmeye başlanması ülkeyi ikiye böldü.

8 Haziran 2018 Cuma   23:36:54

Gölbaşı'nda Su Borusu Patladı, Mahalleyi Su Bastı

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde yol yapımı sırasında patlayan su borusu sonrasında mahalleyi su bastı.

8 Haziran 2018 Cuma   23:36:53

Emniyetten Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin İftar

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya:Bütün terör örgütlerinin planlarını bir bir bozacağız. Hem terörle mücadelemizi sürdüreceğiz hem de Türkiye'yi kalkındırmaya, değiştirmeye, büyütmeye devam edeceğiz. Terörle, ekonomiyle ayağımıza vurulmaya çalışılan prangaları bir bir kıracağız'

8 Haziran 2018 Cuma   23:35:53

Sarıyer'de Hedef Şampiyonluk

Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun:'Sarıyer için başarı şampiyonluktur. Bizim bu seneki hedefimiz bir üst lige yükselmektir' 'TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören Beyefendi'nin vefat haberini üzüntüyle öğrendik'

8 Haziran 2018 Cuma   23:34:54

Emine Erdoğan Açıklaması 'Kudüs Başta Olmak Üzere Tüm Dünya Müslümanları Türkiye'nin Umut Işığına Muhtaç'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği iftar programında şehit aileleri ile bir araya geldi. Programda konuşan Emine Erdoğan, "Kudüs başta olmak üzere tüm dünya Müslümanları Türkiye’nin umut ışığına muhtaç. Myanmar’a, Pakistan’a, sömürülmüş Afrika ülkelerine gittiğimde bunu derinden hissediyorum" dedi.

8 Haziran 2018 Cuma   23:33:53

Başbakan Yıldırım Canlı Yayında

Başbakan Binali Yıldırım: (1) 'Ümit ederim yakın zamanda olağanüstü hal meselesi yeni hükümetin gündeminde olacaktır ve kaldırılması cihetine gidilecektir' '(Avusturya'nın cami kapatma kararı) Fevkalade yanlış bir karardır, ne evrensel hukuk kurallarına ne Avrupa Birliği değerlerine ne de azınlıkların hak ve hukukuna sığacak bir karar değildir' 'Böyle bir AB ülkesine, bu zihniyetteki yöneticilere AB nasıl emanet edilir? Bunu Avrupalıların takdirine bırakıyorum. Kendinden farklı düşünen, kendinden farklı inanan insanlara tahammül gösteremeyenler, birliğin vizyonunu, hedeflerini gerçekleştirmek için ortaya ne koyacaklar ben merak ediyorum' 'Çankaya Köşkü'nün yaşayan tarihi bir gerçeği var. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşadığı ev müze olarak burada, yakın siyasi tarihimizin anılarının olduğu, Ankara'nın değil, aynı zamanda Türkiye'nin de bildiği önemli bir mekan. Dolayısıyla hangi amaçla kullanılırsa kullanılsın gözümüzün içi gibi bakacağımızdan vatandaşlarımız emin olabilir'

8 Haziran 2018 Cuma   23:33:23

Avusturya'nın Camileri Kapatma Kararı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan: 'Avusturya hükümetinin Müslüman toplumunu rencide eden, inançlar üzerinden siyasete malzeme veren cami kapatma tutumunun din, vicdan, inanç özgürlüğü ve Avrupa değerleri ile bağdaşan hiçbir yanı yoktur. Derhal bu ayıba son verin'

8 Haziran 2018 Cuma   23:32:23

 1  2  ...  82  83