Haber Arşivi

'Efendilik Değil, Hizmetkar Olmaya Aday Olarak Yola Çıktık'

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: 'Biz, bu ülkeyi büyütmek için yola çıktık. Efendilik değil, hizmetkar olmaya aday olarak yola çıktık. İnsanımızın hayatının kolaylaşmasını, standartlarının gelişmesini istiyoruz' 'Bir tarafta Recep Tayyip Erdoğan var, bir de yakmak, yıkmak üzere gelecek planlayan bir siyaset dili var, aktörler var. Bu, nasıl olacak? Bu millet pazar günü sandığa gittiğinde buna bakacak, bunu değerlendirecek ve görecek'

22 Haziran 2018 Cuma   23:19:20

Bakan Fakıbaba'dan 'Patates' Açıklaması

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba: '(Patates fiyatlarındaki artış) Dediler ki 'Patates elimizde, depolarda kaldı, 50 kuruşa alan yok, bize ihracat desteği verin.' Biz de bunun üzerine Bakanlar Kurulu'ndan patatese ihracat desteği verdik. Bütün bakanlar imzaladı. Nasıl olur da böyle bir durumda 50 kuruş olan patates 56 liraya çıkar anlamış değilim' 'Biz evelallah her şeyi hallederiz. Bakın göreceksiniz hemen fiyatlar düşecek, soğanda da patateste de, nohutta da... Tedbirlerimizi aldık' 'Karanlık eller var, bu elleri evelallah yok edeceğiz. Onlar görecekler, benim vatandaşıma 50 kuruşluk ürünü 6 liradan yedirenden hesabını soracağız'

22 Haziran 2018 Cuma   23:18:50

GÜNCELLEME - Eskişehir'de Sağanak

Akşam saatlerinde kentte etkili olan şiddetli yağış nedeniyle ulaşımın zorlukla yapıldığı EskişehirBursa, EskişehirKütahya karayolundaki alt geçitlerde su nedeniyle yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu Ekiplerinin çalışmaları sonucu araç trafiği normale döndüDETAYLAR EKLENDİ.

22 Haziran 2018 Cuma   23:18:20

Bakan Çavuşoğlu, Alanya'da İstikrar Yürüyüşüne Katıldı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Bu millet gerçekleri gördü. Kimin sahtekar olduğunu kimin dini suistimal ettiğini kimin gerçek imanlı olduğu görüyor. Herkese haddini bilsin ama herkese haddini bildirecek millettir” dedi.

22 Haziran 2018 Cuma   23:17:50

AGİT Heyetinin 'Şaibe' Planı

Aralarında bölücü terör örgütü PKK'yı açıktan destekleyenlerin de bulunduğu bazı Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı gözlemcilerinin, 24 Haziran sonrası için 'şaibe' algısı oluşturarak, Türkiye'de kaos planı yaptığı ifade edildi Türkiye'ye gelerek 24 Haziran seçimlerini takip etmekle görevlendirilen bazı AGİT üyelerinin, 'seçimlere şaibe karıştığını gündeme getirmenin, sokağı konsolide etmek için gerekli olduğu, seçimlerin eşit şartlar altında gerçekleşmediği, iktidarın kamu gücünü sınırsız şekilde kullandığı seçimlerde görev alan kamu görevlilerinin bağımsız ve tarafsız hareket etmesinin mümkün olmadığı' algısını işlemeleri yönünde telkinlerde bulunduğu öğrenildi Bazı AGİT yetkililerinin, 'seçim sonuçları netleştikten sonra muhalif kesimleri sokağa çekmek üzere geniş çaplı protestolar düzenlenmesi edilmesi için çağrılar yapılmasını telkin ettiği' belirtildi.

22 Haziran 2018 Cuma   23:15:20

Uluslararası Saraybosna Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu

Türk girişimciler tarafından 2004 yılında Bosna Hersek'te kurulan Uluslararası Saraybosna Üniversitesi, 10'uncu dönem mezunlarını verdi Saraybosna Eğitim ve Öğretimi Geliştirme Vakfı Başkanı Hasan Topaloğlu: 'IUS'u kurarak bir bakıma Boşnak gençleri de FETÖ'nün hain pençelerinden kurtarmış olduk'.

22 Haziran 2018 Cuma   23:14:50

Kamyon Devrildi, Karayolu Trafiğe Üç Saat Kapandı

Muğla’nın Sakartepe rampasında cam yüklü kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrası meydana gelen kazada karayolu iniş istikameti üç saat süreyle trafiğe kapatıldı.

22 Haziran 2018 Cuma   23:14:20

Dünya Kupasında Bugün (22 Haziran)

Dünya Kupası heyecanı 3 maçla devam etti.

22 Haziran 2018 Cuma   23:12:50

İsviçre Shaqiri ile güldü

Dünya Kupası E Grubu’nda İsviçre, Sırbistan’ı son dakika golüyle 2-1 mağlup etti.

22 Haziran 2018 Cuma   23:09:20

ABD'de Petrol Sondaj Kulesi Sayısı 3 Ay Aradan Sonra Düştü

Ülkedeki petrol sondaj kulesi sayısı, 2429 Mart haftasından bu yana ilk defa düşüş gösterdi.

22 Haziran 2018 Cuma   23:05:50

'Türkiye İşini Bilen Ehil Kadrolar Tarafından Yönetilmektedir'

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik: '2002'den bugüne kadar birliğimizi dirliğimizi her geçen gün güçlendirerek yolumuza devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye işini bilen ehil kadrolar tarafından yönetilmektedir' '24 Haziran akşamı sandıklardan en güçlü oy Cumhurbaşkanımıza ve adaylarımıza çıktığı zaman Türkiye'de bayram yapıldığı gibi Arakan'da da bayram yapılacak, Gazze'de de bayram yapılacak, Somali'de de bayram yapılacak, Bakü'de de bayram yapılacak, Bosna'da da bayram yapılacak' '24 Haziran gecesi aziz milletimiz ve dünyanın her tarafındaki mazlumlar bayram yaptığı zaman birileri üzülecekler. Türkiye'nin hayrını istemeyenler, Türkiye'nin iyiliğini istemeyenler, Türkiye'nin büyümesini istemeyenler üzülecekler. Ve en çok kim üzülecek biliyor musunuz? Sizlerin oylarıyla Cumhurbaşkanımız ve adaylarımız en yüksek şekilde sandıklardan çıktığı zaman FETÖ kahrolacak, PKK ve destekçileri kahrolacak, Türkiye'nin düşmanları kahrolacak'

22 Haziran 2018 Cuma   23:02:51

Elitaş'tan İYİ Parti'li Yönetici Ve Adaylar Hakkında Suç Duyurusu

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Emine Bağcı ve 10 milletvekili adayı hakkında suç duyurusunda bulundu.

22 Haziran 2018 Cuma   22:59:20

Şehidin Emanetine Sünnet Düğünü Düzenlendi

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı gönüllülerince, Şehit Bakım Üstçavuş Okan Taşan’ın oğlu için sünnet düğünü düzenledi.

22 Haziran 2018 Cuma   22:58:20

Nijerya, İzlanda'yı 2-0 Mağlup Etti

2018 Dünya Kupası D Grubu’nda Nijerya, İzlanda’yı 2-0 mağlup etti.

22 Haziran 2018 Cuma   22:57:50

'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle İlgili Her Konuda Mutabıkız'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: (1) '(AK Parti'nin Yenikapı mitingi) Böyle bir toplantıya bizim katılmamız, orada da kürsüye çıkma hali bize ne kazandırır? İşte geldiler, geldiğimiz için de büyük bir alkış aldık, sonra gittiler. MHP'nin buna ihtiyacı yok. MHP böyle küçük fırsatları değerlendirerek, köklü siyaset üretemez' 'Her koyun kendi bacağından asılır. Biz Cumhur İttifakı'nda iki ayrı partiyiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin oluşması noktasındaki ittifakın kurallarıyla, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin kapsamı ve işleyişiyle ilgili her konuda mutabıkız' '(Çiller'in AK Parti mitingine gitmesi) Bir cümle sarf etti 'milli şuur itibarıyla buradayım.' Geçmişte yaşanan olaylar içerisinde de belli bir birikime ve tecrübeye sahip olan bir siyasetçinin kullandığı cümle olarak dikkat çekicidir. Ben de kendisini tebrik ettim'

22 Haziran 2018 Cuma   22:54:51

Mustafa Savaş; '24 Haziran'da Milletimizin Demokrasi Bayramını Kutlayacağız'

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Başbakan Binali Yıldırım’ın Aydın mitingi ile ilgili değerlendirmesinde; “Aydın coşkulu mitingine ev sahipliği yaptı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

22 Haziran 2018 Cuma   22:54:49

Bursa'da Gergin Gece

Bursa’da otomobilden açılan ateş sonucu ağır yaralanan 2 kadından biri hayatını kaybedince, kadının yakınları gözaltındaki zanlının evini basmaya kalktı. Çıkan taşlı sopalı kavgaya çevik kuvvet polisleri müdahale etti.

22 Haziran 2018 Cuma   22:51:20

'Seçimle Gelmiş Olmak Suç İşleme Özgürlüğü Vermez'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki:'Bir yere seçimle gelmiş olmak suç işleme özgürlüğü vermez. Selahattin Demirtaş iç savaş çığırtkanlığı yaptığı için içeride'

22 Haziran 2018 Cuma   22:49:19

Yanardağ Etrafında Fotoğraf Çekmek İsteyenlere Hapis

Yasaklı bölgeye girmeye çalışan 40'tan fazla kişi tutuklanarak para cezasına çarptırıldı.

22 Haziran 2018 Cuma   22:48:20

Düzce'de ''Oy'umla Oyunu Bozarım' Yürüyüşü

Düzce'de AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nca bu yıl ilk defa oy kullanacak gençler "'Oy'umla Oyunu Bozarım" yürüyüşü düzenledi.

22 Haziran 2018 Cuma   22:42:50

Şırnak'ta Yamaç Paraşütü Kazası

Kayalıklara düşen yamaç paraşütünün pilotu yaşamını yitirdi.

22 Haziran 2018 Cuma   22:41:50

Gökçek'ten İnce'nin Ankara Mitingine İlişkin Tweet

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Muharrem İnce’nin Ankara mitingiyle ilgili, “2 milyon kişiden vazgeçtim, 100 bin kişi diyen varsa noterden istediğiniz iddiaya girelim” dedi.

22 Haziran 2018 Cuma   22:39:50

Başbakan Yıldırım Açıklaması 'Başbakanlık Koltuğumu Sistem İçin Bırakıyorum'

Başbakan Binali Yıldırım, “Biz bu başbakanı anlamıyoruz. Herkes koltuk için kavga ediyor, bu da koltuğu bırakmak için kendini parçalıyor. Siz anlamazsınız anlamazsınız. Mesele memleket meselesi ise bir Ali değil bin Ali feda olsun. Başbakanlığı bırakıyorum ama İzmir’i bırakmıyorum” dedi.

22 Haziran 2018 Cuma   22:38:51

'Memleket Meselesiyse Bin Ali Feda Olsun'

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım: Ben de başbakanlık koltuğumu bırakıyorum, kendi isteğimle bırakıyorum. Bu sistemi getirmek için gayret ettim, koltuğu bırakmak için gece gündüz milletimizle buluşuyorum, dertleşiyorum. Muhalefet adayları da diyor ki 'biz bu başbakanı anlayamıyoruz, herkes koltuk kapmak için kavga ediyor, bu da koltuğunu bırakmak için kendini parçalıyor'. Siz anlamazsınız, anlamaz! Ne diyoruz, mesele memleket meselesiyse bir Ali değil, bin Ali feda olsun'

22 Haziran 2018 Cuma   22:38:50

Gökçek'ten İnce'nin Mitingiyle İlgili '100 Bin Kişi Diyen Varsa İstediğiniz İddiaya Girelim' Yorumu

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Muharrem İnce’nin Ankara mitingiyle ilgili, “2 milyon kişiden vazgeçtim, 100 bin kişi diyen varsa noterden istediğiniz iddiaya girelim” dedi.

22 Haziran 2018 Cuma   22:38:20

 1  2  3  ...  70  71