Yerel Haberler

Kars 36 Spor Kireçhane Spor Karsilasmasinin Hakemleri Belli Oldu

Kars 36 Spor Trabzon Kireçhane Spor karsilasmasini yönetecek hakemler belli oldu. Kendi sahasinda son karsilasmasina çikacak olan yesil beyazli ekip, Kireçhane Spor karsilasmasindan galip ayrilarak haftayi 3 puanla kapatmanin hesaplarini yapiyor.

Kars 5 Mayıs 2024 Pazar

Afyonkarahisar Belediyesinden Tescilli Ürünlere 'Logo Kullanim Hakki' Açiklamasi

Afyonkarahisar Belediyesi, Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan cografi isaret tescili alinan yöresel ürünlerin, üretim ve satisini yapan isletmeler için ‘logo kullanim hakki’ basvuru sürecini 6 Mayis’ta baslatiyor.

Afyon 5 Mayıs 2024 Pazar

Pinarbasi'nda Basibos Köpekler Toplanacak

Kayseri Büyüksehir Belediyesi tarafindan 8 Mayis Çarsamba günü Pinarbasi’da, Melikgazi ve Kocasinan Belediyeleri ekipleri ile ortaklasa olarak basibos sokak köpekleri de toplanacak

Kayseri 5 Mayıs 2024 Pazar

Kayseri'nin 5 Yillik Gürültü Eylem Plani Çikarilacak

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, kent genelinde ulasim basta olmak üzere yogun gürültünün en aza indirilmesi için çalismalar yaptiklarini belirterek, “Sehrimizin 5 yillik gürültü eylem planini çikariyoruz�

Kayseri 5 Mayıs 2024 Pazar

Adana Ticaret Odasi Mobil Uygulama Hayata Geçirildi

Adana Ticaret Odasi Baskani Yücel Bayram ‘’ Üyelerimizin islemlerini kolaylastiracak ATO Mobil uygulamamiz devreye alindi. Türkiye’de ilk defa, mobil uygulama üzerinden üyelerimiz Odamizca düzenlenen belgeleri e-belge olarak alabilecekler

Adana 5 Mayıs 2024 Pazar

Istinat Duvarindaki 241 Yillik Tarih

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde bir binanin istinat duvarina gömülü sekilde bulunan tarihi çesme, 241 yildir ayakta duruyor.

Kocaeli 5 Mayıs 2024 Pazar

Isparta'yi Bu Yil Gül Kokusu Erken Sardi

Türkiye’nin gül bahçesi Isparta’da yagislarin az olmasi ve havalarin sicak gitmesiyle gül hasadi erken basladi. 12 bin ton rekoltenin beklendigi sehirde gül turizmi açisindan da beklenti oldukça yüksek.

Isparta 5 Mayıs 2024 Pazar

TESK Genel Baskani Palandöken Açiklamasi 'Is Sagligi Ve Güvenligi En Temel Haklardan Biridir'

Is sagligi ve güvenligi tedbirlerinin sadece yasal bir zorunluluk degil insanin en temel haklarindan biri oldugunu vurgulayan TESK Genel Baskani Bendevi Palandöken, “Ülkemizde, is sagligi ve güvenligi konusunda önemli adimlar atilmakla birlikt

Ankara 5 Mayıs 2024 Pazar

Enkaz Kentte Paskalya Ayini Düzenlendi

HATAY – Hatay’in Iskenderun ilçesinde Mar Circos Rum Ortodoks Kilisesi’ndeki Paskalya bayrami ayini, kentteki gayrimüslim vatandaslarin katilimiyla basladi.

Hatay 5 Mayıs 2024 Pazar

KAYSO Heyetinden Özdogan'a 'Hayirli Olsun' Ziyareti

Kayseri Sanayi Odasi (KAYSO) Baskani Mehmet Büyüksimitci ve yönetimi; Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan’i makaminda ziyaret ederek, yeni dönemin hayirli olmasini temenni etti.

Kayseri 5 Mayıs 2024 Pazar

Sehitkamil Belediyespor, Kalespor'u 3-1 Yenerek BAL'a Yükseldi

Sehitkamil Belediyespor, Kalespor’u 3-1 maglup ederek Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme basarisi gösterdi. Zorlu maçta takimi yalniz birakmayan Sehitkamil Belediye Baskani Avukat Umut Yilmaz, maçin son düdügüyle birlikte takim ve tara

Gaziantep 5 Mayıs 2024 Pazar

Tokat'ta Mutfak Tüpü Bomba Gibi Patladi

Tokat’ta bir evde bulunan mutfak tüpü bomba gibi patladi, maddi hasar meydana geldi.

Tokat 5 Mayıs 2024 Pazar

19 Mayis Erciyes Tirmanisi Için Basvurular Basladi

Türkiye Dagcilik Federasyonu yillik faaliyet programinda yer alan 19 Mayis Erciyes Dagi Tirmanisi, 18-19 Mayis 2024 tarihlerinde gerçeklestirilecek.

Kayseri 5 Mayıs 2024 Pazar

17 Araç Alev Alev Yanmisti, Hasarin Boyutu Ortaya Çikti

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde açik otoparkta çikan yanginda hasarin boyutu günün agarmasiyla ortaya çikti. 17 araçtan geriye hurda yiginlari kalirken, yanginin çikis sebebi arastiriliyor.

Kocaeli 5 Mayıs 2024 Pazar

Vali Demirtas, Anadolu Arabalarina Hayran Kaldi

Türkiye’nin ilk ve tek Anadolu arabalari müzesi olan Anadolu Arabalari Müzesini ziyaret eden Bursa Valisi Mahmut Demirtas, tarihe isik tutan araçlara hayran kaldi.

Bursa 5 Mayıs 2024 Pazar
 1  2  3  ...  32  33